joi, 27 octombrie 2022

IISUS HRISTOS PE PĂMANT ! A VENIT IISUS !

                     

                         22 Noiembrie 2018,ora 6,10 dimineata !

                                            Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezesc glasuri multe de copilasi ,glasuri care strigau in cor asa:

           "Uite !
           Uite pe Iisus Hristos!
          A venit Iisus Hristos !
         A venit Iisus Hristos !"

Clipă în care dragilor, vad un camp frumos înverzit spre Rasarit,iar pe Camp, vad o Lumina alba orbitor de stralucitoare care venea din Cerul Sfant.
Jos pe Pămant,in mijlocul Luminii albe, Il vad chiar pe MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS inconjurat de o multime de copilasi veseli si fericiti.
Imagini pentru iisus in mijlocul copiilorImagini pentru iisus in mijlocul copiilor
.
Era atat de minunat ca s-aud glasurile pruncilor care strigau ca a venit Iisus Hristos.
IISUS HRISTOS va veni dragilor ! Nu va intarzia sa apara! Cu totii vom vedea VENIREA SA din CERUL SFANT, pe Pămant romanesc ,in NOUL SĂU IERUSALIM numit ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Tot mai des am scris dragilor despre VENIREA LUI IISUS HRISTOS in NOUL SAU IERUSALIM,ROMANIA.
Sa nu uitam dragilor, ca sa multumim Domnului si Maicii Domnului, pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste,pentru toate lucrurile bune si mai putin bune din viata noastra.
                              Cu dragoste,Maria.


11 comentarii:

  1. Poate ne puteți preciza și în ce mod va veni...? Intr-una din mesajele postate anterior ati menționat " prin tehnologie" ?? S-au poate întrebați.entitatea care va supune "unor proiecții și inductii mentale" cum va fi ?? Din câte mai cunosc mai sunt și.altii cu abilități care pot pătrunde în noosfera stelara, activează și câteva portaluri și nu recepționează astfel.de mesaje.repetative?? Probabil nu sunt la nivelul dvs., dar unii sunt și savanți.printre ei. Cat despre toate dialectele vorbite la nivel planetar va pot asigura ca sunt stocate de către mai multe structuri și realizarea acestei operațiuni chiar 7D se poate realiza doar cu o singura mașină care deține toată tehnologia pt .toate zonele geografice cu specificul credinței.si dialectului specific zonei?! Aceeași proiecție holografica pt creștini poate fi văzută intr-un fel pt alte religii în.alt fel!

    RăspundețiȘtergere
  2. Și ar mai fi o mica precizare: cu toate ca pot comunica cu mai multe cuvilizatii evolutioniste,pe alte canale altele decât "proiectii" nu le_a fost încălcat "liberul.arbitru" și nici nu au fost "obligati" contrar voinței lor "sa bea un lichid" cum.a fost în cazul.precizat de dvs.in care făceați referire la entitatea care v-a vizitat si " actul.de voința," încălcat, va citez: " nu m-am putut opune"? O entitate angelica nu ar fi recurs la.un act de.psihoenergosugestie contrar voinței dvs.Lumile.si.sublumile sunt mai complicate decât par la.prima vedere....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dansa nu a avut optiunea de a se opune pentru ca trebuia sa intre in lumea lor. Daca se opunea, atunci rata intrarea. Ei i-au spus doar cum are acces. Ei nu i-au impus, ea a ales sa bea lichidul ca sa cunoasca.
      De exemplu, daca vrei sa devii inginer, profesor, doctor, avocat, trebuie sa mergi la scoala. Nu poti fi dintr-o data cunoscator. Trebuie sa mergi la scoala. Nu te forteaza nimeni sa mergi, tu alegi acea cale.

      Ca sa veniti sa va plangeti de parinti ca v-au fortat sa mergeti la scoala ... ma faceti sa ma rad. E cam tarziu sa va plangeti de ei, nu credeti?
      //
      Teme facute la 9 jumatate seara, la verificare se rupe foaia - harsht! Trebuie s-o iei de la capat. - Amintiri din copilarie de Ion Ingerul cuiva

      Nu-i mai faceti observatie ca nu-i faceti bine! Si ingerii razvratiti tot ingeri sunt. Iar cel mare, Gabriel, acela nu stii cateodata al cui mesager e.

      Ștergere
    2. Puteți sa postați articolul în care d-na Maria descrie momentul în care a fost contactata, va rog? Despre ce lichid este vorba? Când a fost scris articolul?

      Ștergere
  3. Proiectul BLUE BEAM este în plina desfasurare

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Gheorghiu "Iisus" acela care l-ați văzut venind prin tehnologie este ANTIHRIST.. VEDEȚI să nu fiți în înșelare.. Având în vedere că suntem în Anii Apocalipsei.. Se spune că se va face o simulare cu ajutorul hologramelor si a sistemului militar cu laser de proiectare a unor repere false pe cer! ❗ ❗ Mare atenție, scrile ca ANTIHRIST VA FACE MINUNI FALSE CÂND SE VA ÎNTRONA LA IERUSALIM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim27 octombrie 2022, 10:33 Ceea ce am vazut si vad de 25 de ani,a fost ,este si va fi intotdeauna Mantuitorul IISUS HRISTOS!

      Ștergere
    2. 10:33 Am sa ma rog sa vad daca il induplec pe Domnul sa vi se arate. Trebuie sa stiti clar in ce problema Il cautati. Dar cel mai simplu e sa va rugati dvs. pana primiti un raspuns.
      Poate nu se arata ci doar cadeti in extaz mistic. Poate doar primiti un semn micut, minuscul. Daca insa luati ceea ce ati primit si spuneti ca nu e dovada indeajuns, atunci odata cu inchiderea cugetului se intrerupe si legatura stabilita care oricum era personala.

      Ștergere
  5. inca nu s-au implinit proorocirile mai avem de tras_ multe necazuri ,se si vad!

    RăspundețiȘtergere
  6. Este adevărat și la mine sa arătat Sfănta Maria cu adevărat timp 2 sau 3 secunde în jurul zilei de Sfînta Maria mică , este adevărat că a coborăt pe pămănț, nu părea să fi avut mai mult de 40 ani cu ămbrăcăminte cum am văuto iîn icoane cu obrajii rotunzi , albi cu o frumusețe de sfîntă.

    RăspundețiȘtergere