miercuri, 19 octombrie 2022

SA RESPECTE CONSTITUTIA !!! DAR OARE ,ESTE RESPECTATA CONSTITUTIA ROMANIEI ?



                                            10 Iunie 2019,ora 6,44 !

                       Dragii mei,

În aceasta dimineata dragilor, aud glas care spune la Imperativ asa:

         "Sa respecte CONSTITUTIA !

Dar un alt glas vine cu o completare extrem de trista si de ingrijoratoare.
Glasul spunea asa:

           Singura lor Constitutie ,este diavolul ."

Dragii mei, ce se mai poate spune?
Stim cu totii de cate ori a fost incalcata CONSTITUTIA ROMANIEI, de cate ori s-a sters cu ea pe jos si nu a contat pentru cei care au facut aceasta.
 Ori, daca nu respectam ceea ce avem pretentii sa respecte altii,sau Poporul in general, se creeaza un adevarat haos. 
Nimeni nu respecta nimic si pe nimeni. 
Tara in care CONSTITUTIA Sfanta nu se respecta,este ca o Tara a junglei ,unde,cel mai tare si mai mare rezista. 
Sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,ca sa avem Conducatori  din gura carora sa auzim: "Nu avem voie, incalcam Constitutia."
                           Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. Acum se legalizeaza incalcarea Constitutiei pentru directivele dictatoriale de la imperiul Bruxelului cum era pasaportul verde si alte ilegalitsti care le vor msi trece birocratilor astora prin cap ca alimente din goange etc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fosta ministra a justitiei Monica Macovei cu dosar penal in tacere pentru accidentul motociclistului care mai demult se lauda ca vine din SUA de la George care ii mai spunem Soros care o instruia pentru viitoarele manifestatii.
    Acum tace ca e pe vina ei auto desii voia capul lui Oprea pentru accidentul lui Gigina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Azi a murit profesorul Mincinikovski ,coform jurnalistului Ciurea acum pe Antena 3 ca- I s-a scurtat viata tot grupului condus de evreul Basescu ,ei insusi cu condamnari penale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu mai avem constitutie demult- se incalca sistematic

    RăspundețiȘtergere
  5. Ministrul securitatii cibetnetice din Germania demis dupa ce presupusul sau post in KGB si un val de atacuri cibetnetice din Rusia,China si Coreea de Nord-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Romania va primii de la Ue 2.2 miliarde euro pentru a compensa pretul la energie din cei 40 per total Ue -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. "Am urmărit cu un oareșce interes pasiunea și tragismul din tabăra suveranistă, din cauza loviturii date Curții Constituționale și Constituției în noile legi ale justiției.

    Eu sunt mai resemnat: va fi și mai rău dacă pierde Rusia războiul, vom putea să îndreptăm toate prostiile astea doar dacă Vestul va fi înfrânt.

    Da. E simplu ca lumina zilei faptul că suntem în război și că acest război, departe de a fi războiul dintre Rusia și Ucraina, este de fapt un război mondial, între Rusia, susținută de puterile emergente și Vestul care a transformat Ucraina în carnea sa de tun.

    Dacă războiul va fi câștigat de Vest, suveranitatea României, o vorbă în vânt de pe acum, va deveni istorie și mersul nivelarea conformă cu ideologiile progresiste, nu va putea fi împiedicat de nimeni.

    Iar explicația este simplă: România nu are suficientă energie internă pentru a juca cartea suveranistă. Pur și simplu România nu e Ungaria sau Polonia. În România, presa, ”societatea civilă”, școlile și mediul universitar, sunt pe lângă partide, controlate aproape total de comisarii ideologici progresiști.
    Iar Bisericile sunt cumpărate și șantajate pentru a nu se transforma într-o opoziție serioasă.

    Pur și simplu suveranismul românesc și conservatorismul românesc sunt curente irelevante și marginale în acest moment. Iar cu o victorie a Vestului, cătușa ideologică se va strânge, nu va slăbi. Și progresismul va deveni, inevitabil, totalitarism.

    În schimb, o victorie a Rusiei va permite mari schimbări geopolitice, care vor oferi României o șansă de moment. E posibil, chiar probabil, ca România să fie părăsită de Vest la renegocierea sferelor de influență a lumii și vom avea o fereastră de oportunitate de a ne ridica în picioare și a reconstrui demnitatea românească.

    O vom folosi? Nu știu. Și nu sunt prooroc.
    Însă ce pot să spun cu certitudine este faptul că ”se joacă”. Un război mondial, cum este acela pe care îl trăim, va schimba fața lumii."

    Autor: Bogdan Alexandru Duca
    https://gandeste.org/analize-si-opinii/bogdan-alexandru-duca-totul-se-joaca/125999/
    in randurile de mai sus este rezumata esenta razboiului dintre Rusia si Ucraina, cine inca mai sustine Ucraina cainand-o ca e o victima a rusilor nu a inteles nimic, iar cine condamna Rusia este aliatul de nadejde al DIAVOLULUI! Daca Rusia va fi infranta sa va luati adio de la viata caci se va implini rapid ce este scris " iesiti voi mortilor din morminte sa intram noi in locul vostru" !

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma tem ca mesajul a ajuns prea târziu! Au avut grija parlamentarii țării să renunțe în numele poporului român la SUVERANITATE si astfel la anularea Constituției!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cine sa o respecte doamna Maria?
    Constituția o fac după pofta lor.
    A promulgat Iohannis legea pensiilor de mărire a lor a respectat cineva?
    Pentru oameni nu au bani,dar pentru ei au.
    Ce sa mai spunem toate până într-o zi.
    Acum mă uitam și au spus că ieftinesc gazele că au stocurile pline,că a fost cald afară,și consumul este mic.
    Nu cred ce spun ,mai degrabă s-au anunțat proteste mari și le este frică vai da jos,de ce le este frică tot nu scapă.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🌹
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏

    RăspundețiȘtergere
  10. Teoria suversnitatii limitate a lui Brejnev reinventate in forma Bruxeleza de cei care acolo viseaza la fostele lor imperii coloniale reinventind subordonarea drepturilor constitutionale neasumate ale statelor prin tratatele de aderare la Ue-craciun.

    RăspundețiȘtergere