duminică, 16 octombrie 2022

TINERI FARA VIITOR ! TINERI CARE S-AU NASCUT , DOAR PENTRU A FI ULTIMII CARE MERG LA RAZBOI!

                                                             16 octombrie 2022,ora 16,09 !


                                                                  Dragii mei, 


In aceasta dupa amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune asa:


                  "Nascuti pentru ca sa fie ultimii ,care sa mearga la razboi!"

Moment in care,vad tineri imbracati in uniforme militare,si care, luptau cu armele in maini sau pe tancuri.

Dragii mei, asa cum am scris cu mult timp in urma, cel de-al 3 lea razboi mondial va fi si ultimul pentru omenire.

Omenirea nu va mai dura pe acest pamant. Pamantul va disparea ca planeta.

Dar omenirea cu Voia Duhului Sfant,dupa JUDECATA IMPARATULUI CERESC aici pe pamant romanesc,pamant al Noului Ierusalim,va fi dusa pe un alt pamant,pe un alt taram,numit TARAMUL FAGADUINTEI.

De aici se si spune in mesajul divin de astazi,ca tinerii din ziua de azi, din pacate,s-au nascut doar pentru a fi ultimii care vor lupta in acest al 3 lea razboi mondial.

Vedem si traim cu totii zilele de astazi in care, RAZBOIUL incepe a se extinde usor ,usor,ca o molima.

Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne ocroteasca impreuna cu toti Sfintii Sai,sa ne ocroteasca tinerii,sa ne ocroteasca pe noi si pe cei dragi inimii noastre.

Sa ramanem tari in Credinta dragilor, sa fim buni si milostivi si niciodata sa nu deznadajduim!

                                                       Cu dragoste,Maria.

16 comentarii:

  1. Daca fiul lui Putin il va declansa atunci copii ce se nasc acum ar fi tocmai buni de inrolare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ai mila de noi si de copii nostri

    RăspundețiȘtergere
  3. Sisoaca-Intentia face diferenta intre…si Virtute,Apropo de George Simion care trebuie dat jos de cei de la AUR ca omul sistemului care a sabotat in 2octombrie 2022 discutiile protestatarilor la Guvern despre lucruri ca preturi si inflatia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simion trădător de țară omul guvernului trădător este pe post de circar pentru a distrage atenția românilor de la lucrurile importante care se întâmplă în România... Circ pe pâine încă merge la români, așa ei pot vinde termocentrale și închide mine.

      Ștergere
  4. Pămîntul Terra nu va dispărea ca planetă. Planeta asta încă e tînără. Despre al 3-lea război este scris în apocalipsă cap 9 trîmbița 6 ver 13-21. După căderea fiarei, diavolul va fi prins și aruncat și închis în adîncul pămîntului pt cel puțin o mie de ani. După aceea va fi dezlegat pt un timp în care va prostii oamenii și îi va strînge la război înpotriva celor din cetate. După aceia vor murii toți cei care vor sări asupra cetății sfinte și diavolul va fi aruncat în iad. Și la sfîrșit va fi judecata. Asta ar însemna încă cel puțin o mie și ceva de ani. Deci, mai e pînă atunci.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristoiu-cum credeti ca tara asta sa fie aparata cind sef de stat major a avut pe unul ca Ciuca sau pe cei care furau cherosen.
    Parerea mea e ca Rusia pierde razboiul nu din cauza Ucrainei ci ca a fost un razboi ruso-occidental-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-l vor pierde ci se vor opri singuri și îl vor continua mult mai tîrziu care va fi și ultimul. Măi Crăciunele, vezi că scrie despre ultimul răzbel în apocalipsă, cap 9 ver 13-21, trîmbița 6. În apocalipsă vei găsi totul, doar că trebuie să citești. Poate că te gîndești s-o citești. După ce citești Apocalipsa de mai multe ori și o memorizi cîtuși de cît, pt că nu vei înțelege multe, intră la mine pe blog și am cîteva explicații din Apocalipsă. Doar cîteva care s-au întîmplat că celelalte le voi scrie cînd se vor întîmpla. Dar mai întîi învață f bine apocalipsa că îți va prinde bine.

      Ștergere
  6. Noul Ierusalim va fi pe pământul Ucrainean. Evrei de acolo deja scot legi după legi ,au început deja pe produsele alimentare să fie în ebraică. Va urma război în Ierusalim și toți evreii vor migra in Ucraina Noul Ierusalim. Aceasta informație o găsiți pe grupurile evreiești.

    RăspundețiȘtergere
  7. Unde vin multi evrei vin si nenorocirile din cauza conceptiilor si mentalitatilor lor Anticrestine.
    Ei se pling de antisionism dar sionismul e dost o politica iar sntisionismul e reversul medaliei raspunsul la faptele lor prin politica lor anti crestina care a disperat toate popoarele europene pentru ca se cred cei mai Superiori chiar decit Nazistii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Și România nu mai e gradina Maicii Domnului?

    RăspundețiȘtergere
  9. Îmi vine să plâng doamna Maria pentru că pe o parte tinerii noștri multi sunt plecați,iar ce se vor naște, s-au sunt micuți vor merge la război.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa aibă milă de noi toți și de copii și nepoții noștrii🙏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Masinca17 octombrie 2022, 18:21 Draga mea, iti multumesc mult pentru Comentariile frumoase si intelepte,multumesc tuturor cititorilor care scriu atat de frumos si la obiect. te pup si te imbratisez cu drag! Si pe voi dragilor ,care scrieti aici atat de cuviincios si frumos!

      Ștergere
  10. Asa credeau si nazistii cu sasii si maghiarii din Ardeal o si spuneau ca dupa al doilea Razboi Mondial vor umple fintinile cu romanii ardeleni sau i-i vor duce in Crimeea si la sfirsit au ajuns ei deportati de rusi in Siberia.
    Mai e si o vorba in Biblie care spune ca -Cei blinzi vor mosteni pamintul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. In general pe linia frontului recunoscut si de mama romanca bucovineana de la fiul sint doua linii cea zero si in spate linia intii cei carei forteaza pe primii sa lupte in care era si fiul ei.
    Dar o interceptare telefonica a unui militar rus cu parintii sai , arata ca rusii au trei linii pe front prima formata din puscariasi ,a doua din militari noi veniti slab instruiti si a treia linie cu militari vechi cu experienta care-i obliga pe ceilalti sa lupte impuscindu-i in spate pe cei care fug -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamne nu ne lasa ,eu am 2 baieti si imi este tare frica ,de ce copii nostri sa mearga la razboi ,ei au viitorul in fata si trebuie sa fie ocrotiti ,sa se duca la razboi astia care au furat tara si care vor sa sr duca de buna voie.Doamne ai mila de noi si de copii nostri.

    RăspundețiȘtergere
  13. Dumnezeu ne ajuta mereu și măicuța domnului Este cu noi mereu

    RăspundețiȘtergere