miercuri, 19 octombrie 2022

AJUTOR ! CINCI SFINTE CRUCI A MANTUITORULUI NOSTRU IISUS HRISTOS, ASTEAPTA CA SA FIE INALTATE DE CATRE CREDINCIOSI, PE ACOPERISUL SFINTEI BISERICI!

 

 Iata dragilor, ce spune un glas chiar acum:

                 "Ajuta-mi Doamne,sa ajut la Inaltarea  celor 3 Sfinte Cruci la inaltimi de jumatate de ora!"

Iar noi sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI asa:

          "Ajuta-ne Doamne si Maicuta Domnului, ca sa putem ajuta la cumpararea celor 5 Sfinte Cruci, si astfel,sa ajutam la inaltarea lor pe acoperisul Sfintei Biserici!"


.
Prieteni dragi, 

Astazi la Sfanta Biserica cu Hramul Sfantului Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir, m-a rugat Parintele Paroh Gheorghe Virlan, ca sa fac cunoscut nevoia de ajutor de la iubitorii de Dumnnezeu si de Maicuta Domnului cu Sfintii Sai, pentru a putea achita aceste 5 sfinte Cruci,care trebuie puse,inaltate pe acoperisul Sfintei Biserici.
Fiecare Sfanta cruce costa 2750 lei!
Dragii mei, 
Pe 26 octombrie 2022, este Hramul Sfintei Biserici.
Haideti sa incercam sa punem mana de la mana si sa ajutam la cumpararea Sfintelor Cruci,ca sa straluceasca sub Aripile Duhului Sfant pe acoperisul Sfintei Biserici,iar Sfantul Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de MIR,sa va ocroteasca pe toti si pe cei dragi inimii voastre.

Avem nevoie de ajutor pentru a achita cele 5 Sfinte Cruci pe care sa le punem pe Acoperișul Sfintei Biserici Sfântul Dimitrie Izvoratorul de Mir din Tecuci.Telefon Parintele Paroh Gheorghe Virlan 0722631700! Fiecare Sfanta Cruce costa 2750 lei.Putin cate puțin, putem sa ajutam la achitarea lor și sa le punem sub Aripile Duhului Sfant pe Acoperișul Sfintei Biserici!Ajutând, Îl ajutam chiar pe Iisus Hristos si-L strângem la pieptul nostru! 

Sa ne inchipuim dragilor, cum va fi peste ani,cand Sfintele Cruci din inox vor straluci pe acoperisul Sfintei Biserici si sa ne spunem in inima noastra,uite si eu am contribuit cu putin la cumpararea Sfintelor Cruci care vor fi acolo si peste 100 de ani.
Daca ajutam la cumpararea lor, pe IISUS HRISTOS Il ajutam,care sta rastignit pe Sfanta Cruce pentru ca noi sa ne mantuim.
Iata cum putem ajuta:

PAROHIA SFANTUL DUMITRU Tecuci,Banca Cooperatista CREDITEC Tecuci.
Cont in lei:
COD IBAN:


RO36CRCOX180300000241450.

Sau, cont BRD -VÎRLAN GHEORGHE 

Cod IBAN : RO04BRDE180SV09058821800 

Este contul PĂRINTELUI PAROH - VÎRLAN GHEORGHE !

Telefon Parintele GHEORGHE VÎRLAN : 0722631700 !

Ne rugam pentru toti cei care se vor milostivi si vor ajuta SFANTA BISERICA,ca sa va daruiasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sanatate,mantuire si bucurii la toti cei dragi dvs,iar SFANTUL DUMITRU IZVORATORUL de MIR sa va ocroteasca in fiecare clipa .

Donatorii sunt rugati ca sa ia legatura cu Parintele sau chiar si cu mine,pentru a lasa un Pomelnic de vii si un altul pentru cei adormiti intru Domnul,pentru ca PARINTELE sa le citeasca in Sfantul Altar!

Daca se mai intampla si nu reusiti ca sa vorbiti cu Părintele,puteti sa ma sunati pe mine la 0747226236 si stabilim toate detaliile .

Va multumim si sa fiti binecuvantati de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului,Amin!
Ne rugam pentru voi toti dragilor si pentru cei dragi voua! Doamne Ajuta !
                                 Cu dragoste si cu pretuire,Maria.

Un comentariu: