miercuri, 19 octombrie 2022

TRIUNGHIUL MORTII !

                                                                17 Octombrie 2022,ora 3,21 !


                                                                        Dragii mei, 


In aceasta dimineata in zori, ma trezeste un glas care spune asa:

                                                "Triunghiul mortii!"

                                                        A.


B.C

Moment in care, vad in aer,deasupra pamantului,un triunghi negru complet la interior,un triunghi precum acesta de mai sus.
In mijlocul acestui triunghi ascutit si negru,sta Dumnezeu Tatal Cel Ceresc.
Asa cum Il stim cu totii,din Sfanta Icoana a Sfintei Treimi.

.
Din coltul stanga B,a triunghiului negru,din exterior intra in triunghi o Carte mare,cu copertile negre.Cu siguranta era sfanta Scriptura.
Cartea voluminoasa ajunge direct pe genunchii Tatalui Ceresc,respectiv in Mainile Sale.
De jur imprejurul triunghiului negru, inimioare rosii adevarate,de diferite marimi, inimioare care respirau,bateau si raspandeau in jurul lor,bule de aer.
Erau precum roiul; de albine la gura stupului de miere,numai ca,aceste inimioare adevarate nu puteau intra la Tatal Cel Ceresc,triunghiul negru era inchis la toate colturile.
.

Nici o inimioara nu putea ajunge in bratele Tatalui Ceresc, triunghiul era inchis si nu permitea nimanui sa intre.
Duhul Cel Prea Sfant,Porumbelul alb,era inafara triunghiului, zbura inca prin aer,cand, deodata, intra prin punctul B al triunghiului si se aseaza deasupra Tatalui Ceresc.

.
Si totusi ,cineva lipsea din triunghiul negru.
Acela era ,Insusi Mantuitorul nostru Iisus Hristos!
La distanta mare,in spatele triunghiului negru in care se afla Dumnezeu Tatal si Prea Sfantul Duh, statea rastignit pe Sfanta Cruce,Mantuitorul nostru bland si drag IISUS HRISTOS.
.
Noapte fiind, abia se vedea Trupul Prea Sfant al Mantuitorului nostru IISUS HRISTOS.
Ca prin minune,pe ambele brate ale Mantuitorului,asa cum era rastignit, de la umeri si pana la coate,o Lumina alba orbitor de stralucitoare le imbraca pe deasupra, astfel incat, parea un foc alb care ardea pe bratele Lui IISUS HRISTOS. 
Aceasta lumina vie,alba si orbitor de stralucitoare, facea ca sa se vada faptul ca, IISUS HRISTOS era din nou rastignit inspre Rasarit,departe de TATAL CEL CERESC,departe de DUHUL CELE PREA SFANT,care stateau in intunericul triunghiului negru.
IISUS era pe CRUCE rastignit,iar pe bratele Sale sfinte,ardea un foc viu, un foc alb orbitor de stralucitor.Spun un foc viu,deoarece,lumina alba asa se manifesta ca un foc.
Prieteni dragi,de ce se cheama Triunghiul mortii,in Mesajul divin, eu nu stiu a explica.
Dar stiu ca vor veni vremuri si mai grele,vremuri care vor aduce chin si suferinta pe intreg globul pamantesc.
Sa nu asteptam ca sa ramanem inafara Triunghiului Prea Sfintei Treimi, ci sa ne rugam cu inima si cu sufletul in fiecare clipa a vietii noastre, pentru ca inimioarele noastre sa poata intra in Triunghiul Prea Sfintei Treimi si sa fie mangaiate,alinate de DUMNEZEU TATAL,de DUMNEZEU FIUL de DUHUL CEL PREA SFANT si de MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea Amin!
Cu dragoste,Maria.







15 comentarii:

  1. Triungiul mortii cu laturi greu de trecut pe vreme grele de razboi cu multe victime-inimi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Celui care ma comenteaza ca as fi securist ateu:
    Dar la tine te uiti cata practica spirituala ai?
    Iti lipseste! Eu in fiecare zi de bine de rau, am o slujba de ajut pe altii in nevoie, dar tu ce faci bine in afara de a te dezlega la gura? Si apoi ce are a face credinta mea cu credinta ta? Ai fost tu sa-ti iei initierile pe care le-am luat eu? Iti spun eu ce faci. Ai sau nu un altar pe care s-a strans praful. Tu esti care te inchini la nimeni decat la sticla de alcool. Eu nu mi-am varsat amarul in alcool. Il am inca. Si da, am si ochi albastri, dar ti-am spus si iti repet: ai ochii mai albastri ca ai mei.
    Si mai esti si pui de pesedel. Deci nu-mi tii mie morala ca stiu cu cine vorbesc si ce spun. Toti care va umflati in pene aveti parintii cu membrie in FSN, in PCR, in PSD. Nu spun ca nu e bine sa te descurci in viata dar sunt altii ca mine si ca ai mei care nu s-au dus sa-si vanda credinta pe membrie. Am vazut cum faceti voi la sedintele voastre de partid. Intai va lepadati de Dumnezeu si abia apoi incepeti sedinta, La voi in '89 au crapat martirii ca si carne de tun. Mimati sentimente dar nu simtiti nimic pentru ca aveti inima de piatra. Voi si cand faceti dragoste cu o femeie nu simtiti nimic. E doar carne acolo la gramada si la numarat nedandu-va seama ca prin astfel de gesturi sadice prin care acuzati pe altii ca nu asculta, voi iesiti in evidenta ca sunteti incapatanati deoarece sunteti si indoctrinati. Si aveti un plisc atat de afurisit incat il luati pe Dumnezeu in brate la batjocura ca pe o haina sub care sa te deghizezi si ziceti ca al vostru este doar pentru ca purtati nume crestine. Este doar ca v-ati lepadat de atatea ori de Dumnezeu la inceputul sedintelor voastre ca sa incepeti a face racolarea de suflete si sa va tineti de orgii si atitudini de tauri comunali prin Romania. Sunteti bully, Voi vreti primii sa fiti mangaiati pe crestet. Voi vreti primii sa iesiti in evidenta ca sunteti cei mai cei, ca faceti voi ca va bateti cu pumnul in piept. Atunci cand un catranit ca mine isi spune oful si admite ca nu poate toate grozaviile cu care va laudati sau si mai rau, ca isi declara deznadejdea si depresia in loc sa fie cu zambetul pe buze la sedintele voastre orgiastice, voi sariti opariti de ca si cum voi v-ati fi lasat de credinta si nu cei pe care i-ati asuprit atata vreme. Sunteti prefacuti si nu cautati niciodata o reconciliere nationala ci doar prilejul de a pune mana pe putere si atat! Stii de ce? Atat va duce capatana! Voi credeti ca daca aveti puterea pe mana puteti face orice (asta inseamna la voi libertate) si va mai si falositi la altii ca ati putea face orice. Dintr-un foc ati calcat toate comenzile Domnului.
    Asta e problema voastra: plangeti ca tiganii si sunteti prefacuti in sufletul vostru. Lasa mai bine, ateu ca mine credincios in Iisus decat prefacut ca voi! Doar numele e de voi crestin ca in rest sunteti foarte gaunosi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu esti crestin ortodox de vorbesti asa de crestini?

      Ștergere
  3. Asa era numit si triunghi Marasesti,Marasti ,oituz .
    Asa va fi impartita si Ucraina cu front fixat stabilizat ,vor vrea multi prinsi dincolo in noua Cortina de Fier care vor vrea sa o treaca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din nou Iisus Hristos este salvatorul omenirii rămânând în afara triunghiului pentru a ne cuprinde în brațele sale în cel mai greu moment ce - l vom experimenta curând, se pare, când va avea loc inversarea polilor planetei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Rusia a inceput evacuarea colaboratotilor sai civili din Herson dar si ucrainieni care le pot divulga pozitiile ei pregatesc pozitii de atac in spate pe celalalt mal sting al Niprului de unde pot bombarda inclusiv orasul Herson daca va cadea
    E acolo un fel de Triunghi militar sl Mortii cu miza mare pentru ambele tabere cu noduri de cale ferata cum era la noi cu nemtii in razboiul Reintregirii linga Marasesti in lunca Siretului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bine nu are cum să ne aștepte! Suntem rai.

    RăspundețiȘtergere
  7. Putin tocmai a decretat Legea Martiala pentru teritoriile ocupate si anexate de Rusia din Ucraina.
    Nimic nou sub soare asa procedara rusii si acum 550 de ani cind taranii ucrainieni cerusera ajutor in fata aliantei lituaniano-poloneze -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. triunghi negru, scriptura neagra!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Prin legea martiala a lui Putin intrata deja in vigoare Rusia obliga la mobilizare ucrainienii din teritoriile ocupate obligind ucrainienii sa lupte impotriva ucrainienilor in timp ce 60 de mii de rusofili din Herson au fost evacuati de pe linia frontului.
    Haraso democratie ruseasca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si din cauza lui Putin nu pot dormi noaptea bagatorii de seama.Omul conduce o tara in razboi si altii nu mai pot de grija lui.Ucrainienii ce fac cu romanii,in timp ce ai lor parcheaza suvuri la malluri,da o geana prin Sibiu,de ce nu te iei de aia?Ati dau o lopata de palma de te invarti ca titirezul.

      Ștergere
    2. Putin a inceput razboiul care va deveni mondial si va dura zeci de ani, iar interesul Romanilor e sa stea cit mai departe posibil de Nistru asta e problema acum.
      Sau tu poate nu esti roman???-craciun

      Ștergere
    3. Miki Klaus plecat la Bruxell ,iar vine cu o prostie-craciun.

      Ștergere
  10. Triunghiul morții,poate semnifica și cei cu băncile straine.
    Bancnota de un dolar cu piramida bavareză, comparată cu piramida din Ecuador.
    Conceptul de Noua Ordine Mondială
    Sigiliu creat de familia Rothschild ,și bineînțeles alte bănci care sug din popoare pentru îmbogățirea lor,
    Cred că le va cădea,se vor prăbuși și vor ajunge rău.
    Le va lua Dumnezeu bogățiile făcute pe spinarea oamenilor.
    Bănci care au că tata pe diavolul,pe Lucifer,ei au împlinit voia tatălui lor Satana,iar Dumnezeu va face dreptate.
    Moartea de la bani vine la multi,asta este părerea mea.
    Acum numai Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului știe,noi ne dam cu părerea.
    Cu mult drag doamna Maria 🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
  11. Triunghiul e si simbolul masonic gasit si pe bagnota americana de un dolar-craciun.

    RăspundețiȘtergere