duminică, 23 octombrie 2022

TRAMBITA A SAPTEA VA SUNA ! LUMEA NU STIE ! VINE SFARSITUL OMENIRII, A VIETUIRII PE PAMANT !

                            22 Octombrie 2022,ora 15,11 !

                                             Dragii mei, 

In aceasta dupa amiaza,desi eram preocupata cu alte lucruri lumesti prin casa,  aud un glas in dreapta mea, care spune asa:                            

                        "Dumnezeu a trimis a saptea Trambita!

                      Lumea nu stie!

                       Nu stie lumea! Trambita a 7 a ! "

.
Clipa in care,vad in aer, in Cerul care a coborat foarte aproape de pamant,un Cer precum ar fi cu ceata.La nici 10 metri distanta de pamant, pe un astfel de Cer,sta asezat un Inger de Lumina, un Inger inalt de circa 2 metri,care s-a asezat pe nori, asa precum ne asezam noi pe un scaun.INGERUL avea la subratul stang o sulita de circa 1 metru,iar in mana Sa dreapta,avea o goarna,o trambita.

.
Ingerul tinea trambita gata s-o duca la gura, in timp ce sulita de la subrat era cu varful indreptat spre pamant.
Glas din Cer striga tare, chiar in acest moment cand eu scriu aici.
Citez:
"Aici este Imparatia, aici vine Imparatul si imparateste lumii!"
Iata dragilor, ca tot ceea ce scriu de ani de zile, se va implini in zilele noastre.
Lumea asteapta INGERI pe CER,asteapta sa i se spuna ca acesta e primul cu prima trambita,celalalt e al doilea cu a doua trambita,etc ,etc.
Nu se va intampla deloc asa! Se va intampla precum la Potopul Lui Noe,care nu a fost crezut de oameni ca spune CUVANTUL LUI DUMNEZEU si s-au inecat toti,inafara de Noe si familia lui care s-au urcat in Corabia construita de el ,si astfel s-au salvat.
DUMNEZEU in mare bunatatea Lui, si-n marea Iubire a Sa de oameni va trimite pe INGERUL Sau,cu cea de-a 7 a trambita,ca sa anunte Cea de-a Doua Sa Venire pe pamant, ca sa anunte IMPARATIA Sa pe pamant,aici unde va judeca si viii si mortii care vor iesi din morminte,vor invia.
Exact asa cum scriam de la Duhul Cel Prea Sfant,vine sfarsitul omenirii aici pe pamant, dar nu sfarsitul vietii oamenilor.
Nu vor mai exista Imparati,nu vor mai exista Regi,nu vor mai exista Presedinti si Conducatori ai lumii, ci va exista un singur IMPARAT pe pamant,dar si in Cer,iar acela este si va fi IISUS HRISTOS,Fiul Lui Dumnezeu si-al Prea Curatei Fecioare Maria.
Multi dintre voi dragilor, credeati ca tot ce eu scriu aici sunt povesti sau  ca vor trece secole intregi pana la adeverirea lor. Mantuitorul va veni si va intari cele scrise de mine din Graiul Duhului Sfant.


                                                             .

Eu sunt cea mai fericita dragilor, deoarece, in cea de-a doua jumatate a vietii mele, am incercat sa ma supun PREA SFINTEI TREIMI si MAICII DOMNULUI,trup si suflet,inima si cuget, si am scris CUVANTUL LUI DUMNEZEU zi si noapte,si-l voi scrie in continuare pana la Venirea Sa, pana cand va fi Voia Domnului ca eu sa scriu al Sau Cuvant.

Deci,sa nu asteptam sa vina trambitele scrise in Apocalipsa de la Ioan,acestea au trecut de mult.A venit timpul celei de-a 7a trambite, dupa care DUMNEZEU Isi va lua Pamantul si Poporul inapoi,in Mainile Sale.

Sa nu ne mai adunam comori pe pamant dragilor, macar in ceasul al 12 lea sa facem ceva pentru sufletul nostru,ca sa fie mantuit.Toti vom da socoteala in fata IMPARATULUI Ceresc si al lumii intregi,dar cel mai greu le va fi bogatilor si celor care au hulit Cuvantul Lui Dumnezeu.

Iata ce se spune despre cea de-a 7 a Trambita care va urma in zilele noastre:

  • A 7-a TRÂMBIȚĂ / A 3-a NENOROCIRE / Apocalipsa 11:15-19 Îngerul al şaptelea 
  • a sunat din trâmbiţă. Şi în cer s-au auzit glasuri puternice, care ziceau: „Împărăţia lumii a trecut în mâinile Domnului nostru şi ale Cristos-ului Său. Şi El va împărăţi în vecii vecilor.” Şi cei douăzeci şi patru de bătrâni, care stăteau înaintea Lui Dumnezeu pe scaunele lor de domnie, s-au aruncat cu feţele la pământ şi s-au închinat Lui Dumnezeu şi au zis: „Îţi mulţumim, Doamne Dumnezeule, Atotputernice, care eşti şi care erai şi care vii, că ai pus mâna pe puterea Ta cea mare şi ai început să împărăţeşti. Neamurile se mâniaseră, dar a venit mânia Ta; a venit vremea să judeci pe cei morţi, să răsplăteşti pe robii Tăi proroci, pe sfinţi şi pe cei ce se tem de Numele Tău, mici şi mari, şi să prăpădeşti pe cei ce prăpădesc pământul!” Şi Templul Lui Dumnezeu, care este în cer, a fost deschis şi s-a văzut chivotul legământului Său, în Templul Său. Şi au fost fulgere, glasuri, tunete, un cutremur de pământ şi o grindină mare.
 
La sunetul celei de a 7-a trâmbițe, va veni sfârșitul omenirii. A 7-a trâmbiță este cea de-a 3-a urgie și ultima. Taina Lui Dumnezeu va ajunge la final. Împărățiile Pământului vor fi ale Domnului Dumnezeu și ale Cristos-ului Lui, care va împărăți în vecii vecilor. Va veni timpul pentru răsplătirea sfinților și pentru judecata celor morți.
În Apocalipsa capitolul 10, citim că Ioan a fost vizitat de îngerul care i-a adus sulul manuscrisului să-l mănânce. Același înger, i-a spus următoarele despre cea de-a 7-a trâmbiță:

  • Apocalipsa 10:5-7 Şi îngerul pe care-l văzusem stând în picioare pe mare şi pe pământ şi-a ridicat mâna dreaptă spre cer şi a jurat pe Cel ce este viu în vecii vecilor, care a făcut cerul şi lucrurile din el, pământul şi lucrurile de pe el, marea şi lucrurile din ea, că nu va mai fi nicio zăbavă, ci că, în zilele în care îngerul al şaptelea va suna din trâmbiţa lui, se va sfârşi taina Lui Dumnezeu, după vestea bună vestită de El robilor Săi prorocilor.
 
Sfârșitul va veni, așa cum citim în versetele precedente și următoare:

  • Apocalipsa 11:17-18 şi au zis: „Îţi mulţumim, Doamne Dumnezeule, Atotputernice, care eşti şi care erai şi care vii, că ai pus mâna pe puterea Ta cea mare şi ai început să împărăţeşti. Neamurile se mâniaseră, dar a venit mânia Ta; a venit vremea să judeci pe cei morţi, să răsplăteşti pe robii Tăi proroci, pe sfinţi şi pe cei ce se tem de Numele Tău, mici şi mari, şi să prăpădeşti pe cei ce prăpădesc pământul!”

Sfârșitul acestui Pământ și cer (Univers) înseamnă începutul noului Pământ și ceruri în care pacea și neprihănirea vor fi veșnice. Judecata de la marele scaun alb de judecată, va fi pentru cei pierduți. Atunci va fi sfârșitul vechiului Pământ și cer. Când va suna cea de-a șaptea trâmbiță, se va încheia taina Lui Dumnezeu. Prorocii, sfinții și cei ce se tem de Domnul își vor primi răsplata; răul se va sfârși și viitorul va fi minunat (Apocalipsa 19, 20, 21 și 22).

Primele 6 trâmbițe, din cele 7 vor avea loc în ultima jumătate a celorn 7 ani, dar ultima trâmbiță va suna doar la judecata de la marele scaun alb de domnie. 
La a 7-a trâmbiță, totul se va sfârși. O veșnicie minunată îi va aștepta pe sfinți și tot răul va ajunge în iazul de foc, care este eterna moarte a doua (Primii 3 ½ ani = 7 peceți; ultimii 3 ½ = 6 trâmbițe și 6 Potire. A 7-a trâmbiță, va răsuna după încheierea celor 7 ani și după Mileniu, la Judecata finală de la scaunul de domnie mare și alb).

                                                            Cu dragoste,Maria.

33 de comentarii:

  1. Vine prin degradatea mediului,poluare a aerului,boli pulmonare asm mortal la copii inca din placenta prin particolele mici trec prin singe si in corpul celor inca nenascuti maxim din oxizii de azot din arderea motorinei si de la particulele fine de la frine si din uzura cauciucurilor,carbuni si industria grea, maxim aproape de intersectii si statiile de autobuz care la adulti dau dureri de cap si git si reducerea sperantei de viata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HELLO,AI UITAT CHEMTRAILISURILI DE TOATE ZALILI.😆

      Ștergere
  2. Calculat un autobuz intr-o capitala prroduce zinic praf fin din cauciucuri cit un fruct de greitfuit,-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. In 13 ani e calculat ca gheata artica sa se topeasca.
    Dar tot asa prin topirea doar a ghetii din Groenlanda nivelul oceanic va creste cu 6 metri .
    Deja aceasta a dus la cresterea vitezei de rotatie a Pamintului si pentru prima data in acest an din cauza asta o zi terestra a scazut sub 24 de ore cu citeva milisecunde pina acum apa crescind nivelul oceanic cu doar 20 centimetri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA DE AIA ANTARCTICA CU ANCESTRALII SI REPTILOIZII,NIMIC?ZIUA NU MAI ARE NICI SAISPREZECE ORE.MACAR.CAND VOM AJUNGE LA TIMPUL ZERO VA FI WAW.

      Ștergere
  4. In 30 de ani 80 de procente din insulele formate si protejate peste corali precum insula Maldive proces maxim in oceanul Indian, cu capita lui de un sfert de milion cea mai deansa populatie pe o insula alimentata de pestii care nu vor mai fi protejati de coralii care albesc si mor din cauza cresterii temperaturii si aciditatii apei oceanice care absoarbe bioxidul de carbon si caldura din poluare
    Deja multe insule erodate de apa oceanics au inceput sa fie parasite de bastinasi care cumpara terenuri mai ridicate in sudul Asiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cresterea nivelului oceanic si parasirea insulelor e mai mare la Ecuator unde cresterea oceanul planetar se va bomba si mai tare urmare a cresterii vitezei de Rotatie a Pamintului.
    Dar va aparea si fenomenul vazut in mesaje de doamna Maria cu alunecarea scoartei terestre si modificarea axei polilor si a ecuatorului care vor acoperi cimpiile joase la marginea oceanelor si chiar a metropolelor din zona tarmurilor ca Banglades,Londra ,New York
    De aceia bogatasii lumii care au cauzat incalzirea globala acum cumpara terenuri agricole in interiorul continentelor cum se spune ca ar fi cumparat in Ucraina 17 milioane hectare mai mult decit suprafata arabila a Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Apocalipsa 10:5-7 Nici un înger nu jură nici o dată pe nimic. Nu este voie să se facă din ăstea. Această viziune a fost tradusă greșit sau cu peste 400 de ani în urmă cînd bibliile au fost arse la Istanbul și ținute doar 4, Lucifer și-a băgat coarnele. Luați exemplu de la Hristos cînd a spus despre jurăminte.Un înger nu jură nici o dată.

    RăspundețiȘtergere
  7. Apocalipsa 11:17-18 Aici e greșit. Cum Dumnezeu să pună mîna din nou pe putere, păi a pierdut-o ? i-a furat-o cineva ? a lăsat-o undeva ? Deci, traducerea cu explicarea înțelesului e total greșit. Dumnezeu a avut puterea lui cea mare din totdeauna.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pecețile și trîmbițele se desfășoară cam în acelaș timp. Trîmbița 1 s-a și întînplat deja. Au ars o grămadă de copaci. mii de hectare de pămînt. Trîmbița 2 s-ar putea întînpla cît de curînd, cînd va da Putin cu nucleară în Marea Neagră. Trîmbița 3 (pelinul) s-a întînplat deja, a fost la Cernobîl. Cernobîl/Cernobîlîk este o plantă asemănătoare pelinului. Mai multe informații aici: https://ro.frwiki.wiki/wiki/Tchernobyl
    Deci, momentan doar 3 trînbițe au sunat. Să fiți pregătiți pt trb 5 că aia e dureroasă tare și numai cei botezați cu apă și duh vor trece ușor de acel necaz.

    RăspundețiȘtergere
  9. Și cei ce se tem de Dumnezeu, total greșit. Părintele nostru nu vrea ca să ne fie frică de El, ci vrea ca să-l iubim și să-l considerăm Tată/Părinte. Hristos a zis: Tatăl meu, Tatăl vostru, Tatăl nostru. Nu a zis nici o dată stăpîne pt că un părinte nu vrea niciodată ca, copii lui să-i știe de frică sau să-i spună stăpîne. Care dintre voi vrei ca copilul tău să-ți zică stăpîne? nu vrei să-ți zică mamă sau tată? Așa e și la Dumnezeu, Părintele nostru. Dumnezeu nu a făcut slugi și robi că nu are nevoie de bani să mănînce și să bea. Ci a făcut copii ca să fie cu El și să se bucure înpreună cu El de totul la nesfîrșit.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am obsevat că mai sunt oameni care nu prea vor să mă vadă cît de curînd în țară. Nu prea mă iubesc. Măi vericilor, în ziua în care veți afla cu adevărat cine sunt, vă veți dori mult ca să vin în țară. Pe o parte mă veți iubi dar pe o parte nu mă veți dori. Abia aștept să prind cîteva zile cu cerul fără nici un pic de nori să pot face cîteva videouri și să le pun pe youtube. Aici e ploaie cam mereu. Atunci mă veți cunoaște cu toții că ceea ce fac eu, de la facerea lumii și pînă acum, nu a existat om să facă această lucrare. Lucrarea pe care o fac eu de mult timp, tanti Măria a prezis-o pe blog. E scrisă aici pe blog. A mai rămas puțin și vin în țara mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma Cicerone,vegan vegan,da bagi iarba la greu,amaratule.

      Ștergere
    2. Anonim23 octombrie 2022, 22:23
      Dacă te referi la Marijuana, nu bag. Am încercat de cîteva ori, mi-au dat pretenii și nu pot s-o controlez, îmi reseta creierul la fiecare 2-3 minute. Am un an jumate de cînd nu mai ating nici țigare și nici alcol și 3-4 ani fără carne. Sau poate te referi la vegană, asta e, mergem la păscut că de aceia a fost paștele, să paștem fericiți.

      Ștergere
    3. Cicerone, cine ești de fapt?

      Ștergere
    4. 25 octombrie 2022, 09:13 și 25 octombrie 2022, 09:15
      Poate mai treceți pe aici și citiți.
      -Poza e veche. E făcută după o jumate de whisky sau vodcă că nu mai țin minte. De aproape 2 ani nu mai ating alcolul și un an și 5 luni nu mai ating Țigarea, doar vape, țigări electronice că e f greu să oprești țigarea după 34 de ani de fumat 2 pachete la zi. Alcolul l-am lăsat într-o secundă după 5 ani de alcolism. Îmi place dar n-am ce face. De 3 ani nu ating carnea. Droguri nu am testat nici o dată. Îmi este frică de acul de siringă dar de pistol, nici o dată.
      -Cine sunt eu de fapt ? Încearcă să afli din blogul meu. Sau, mai așteaptă puțin pînă voi face mai multe video clipuri cu mai multe telefoane în acelaș timp și mă veți cunoaște. Am nevoie de o zi cu cerul senin fără pic de nori și prin Londra se găsește f greu așa ceva. Din 30 de zile 29 sunt ploioase sau noroase.

      Ștergere
    5. Este extraordinar de bine sa renuntati la alcool, tigari, carne. In primul rand va faceti rau voua insiva cei care consumati asa ceva, asemenea toxine, sunt adevarate otravuri.

      Ștergere
  11. Nu mă îndoiesc doamna Maria la câtă degradare și răutate este în lume,nu are cum sa ne mai rabde Bunul Dumnezeu și Mântuitorul Sufletelor Noastre.
    Nimic fără Dumnezeu
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  12. Mare Protest azi in Bucuresti contra neomaxismului cel Sorosist de la care spunea ca ia lumina in 2017 Monica Macovei, pentru valori Traditionale estimat de jandarmerie la 8-10 mii protestatari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Astazi spunea un fermier roman de pe valea Muresului ca daca fermierii nu vor fi ajutati cu seceta vor da faliment si paminturile care au mai ramas vor ajunge toate la straini-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Iohannis a spus sa mareasca pensiile,l-a apucat Frica a vazut ce a patit Basescu cu casele de Frica sa nu O pateasca si el la fel cu Casele .
    Presedintii caselor si ciripitori
    Basescu dovedit Turnator prin justitie a a renuntat sa mai conteste ,Iohaniis inca nedovedit dar va fi dovedit de sasii din Cisnadie care-l si -l Acuza de ciripitor.
    Asa spunea si un sas ce iesea de la biserica evanghelica ,acum vreo zece ani,despre Iohannis ca -e uns cu toate alifiile si imbirligat cu toti smecherii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Kovesi spune-Rolul meu nu e sa ajut presedintii in momentele delicate .
    Terhes i-i spune mai pe direct-Iohannis si Ciuca a-ti jurat pe Constitutie pentru apararea Suveranitatii Romaniei -va spun MA sa plecti- si i spune ca sint incapabili si Tradatori- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Totusi ce va fi dupa a 7 a trambita?Vom muri cu totii cazand din picioare si vor ramane doar 144 mii din cei alesi?

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu cred absolut tot ce scrie d-na.Maria! Aproape tot ce a scris s-au împlinit și se vor împlini încontinuu,chiar dacă nu imedia!

    RăspundețiȘtergere
  18. Dan Puric-vor sa ne ia valorile nationale prin literatura si filme de Patiloigie siciala, e ca si cum ar vrea sa ne schimbe grupa de singe si sa ne ia copilul de niste Tradatori organizati bine ca Diavolul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. da cicerone iar incepi cu tanti Maria-corect este tante si inseamna in engleza matusa-este ruda ta?! in plus cat esti de agramat poporul roman nu are nevoie de LAUDAROSI si asa zisi vazatori

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim23 octombrie 2022, 22:10
      Eu știam că se zice aant, noi mai zicem și aanti. dar se scrie aunt. Asta aici la Londra. Poate în altă engleză se zice tante.

      Ștergere
    2. Tante e în germana, nu în engleza!

      Ștergere
  20. Tot Puric -Ce a facut Cuza si Mihai Viteazu astia incearca de atunci sa strice sa nu redevina Romania stat Suveran, tara jucata acum la barbut.
    Mimarea patriotismului mai periculoasa decit ura de tara.
    Am acceptat foamea dar nu acceptam sa ni-l ia pe Hrustos-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. https://www.facebook.com/100002117875997/posts/pfbid02G62Z6jRT38hYGiuV8QSQNh3z4X9wzzdxoQnvEYqU21424L8Bkgwq6FMqYEgELkzcl/?app=fbl

    RăspundețiȘtergere
  22. Dupa Arsenie Boca cea mai sigura zona in viitorul razboi va fi Tara Fagsrasului-craciun.

    RăspundețiȘtergere