vineri, 21 octombrie 2022

ROMÂNIA RIDICATĂ ÎN SLAVA LUI DUMNEZEU !


                                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata o Lumină alba si stralucitoare ma trezeste, si astfel, vad stand cu ochii inchisi, văd un Cer de noapte albastra , iar dincolo de plafonul camerei mele,mai la înăltime, o forţă nevăzută contureaza o floare albastra violet, cu aproximatie, precum aceasta de mai jos.                                                     

                               
Related image

Dragii mei, o Mână contureaza forma florii albastre violet, din culoare rosie pe margine, iar la mijloc rămânea albstrul violet plin de stele aurii stralucitoare.
Conturul rosu al florii ,avea forma bratelor Crucii Sfinte:

                                         Image result for cruce imagini..

Deci dragilor, o Mână nevăzută a facut conturul rosu al florii imense,precum l-am face noi din creion, iar în interiorul conturului rosu, era un Cer albastru violet plin cu toate Stelele Cerului noptii.
 Toate Stelele au venit in conturul rosu al florii, pe albastrul violet si catifelat.
Fratilor,Cerul firesc nu mai avea Stele, ci era in negru intuneric, iar FLOAREA ce avea contur rosu ,avea un Cer albastru violet la mijloc si plin de Stele mari si aurii stralucitoare.
O Mână adevarată din carne si oase scrie în dreapta CERULUI sub forma de floare, scrie un singur cuvant:

    Related imageRomânia !    ..

  România era scris cu litere mici de mână ,cu Lumină albă,Lumină divină si orbitor de stralucitoare.
  
                   "România  !".

În faţa acestui CER sub forma de floare cu numele de ROMÂNIA , DUHUL  CEL PREA  SFANT si-a întins larg Aripile Sale, fiind si EL plin de STELE aurii de jur împrejurul Trupului Său.
Dragii mei, trebuie să credem în MINUNI,trebuie sa  credem cu toata fiinta noastra ,că România este ŢARA  DUHULUI SFANT, si că va fi VIITORUL al DOILEA  IERUSALIM.
Din toate Ţarile din Lumea asta mare,DUMNEZEU a ales ROMÂNIA!
DA ! ROMÂNIA  ŢARA  DUHULUI SFANT;ROMÂNIA ,ADEVĂRUL  DUHULUI SFÂNT !
Să multumim PREA SFINTEI TREIMI si MAICII DOMNULUI,pentru faptul ca ne-a ales pe noi pentru a pregati CALEA VENIRII MÂNTUITORULUI HRISTOS,pentru a doua oara pe Planeta PĂMANT.
Să ne rugăm cu inima si cu sufletul, pentru Semenii nostri, prieteni sau dusmani, pemtru mantuirea fiecarui suflet de pe acest Pământ.
Să incercam a fi mai buni si mai milostivi, iar în ziua SFINTEI DUMINICI ,sa nu mai pierdem timpul prin pieţe sau în faţa televizorului si a calculatorului,ci sa mergem în SFANTA BISERICĂ ca să ne contopim inima si sufletul,trupul si cugetul, cu SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE, care ne va aduce pace si liniste in suflet, dar si dobândirea unui loc în ÎMPĂRĂTIA LUI DUMNEZEU ,Amin.
                                  Cu dragoste,Maria.

21 de comentarii:

  1. Maria, cu tot respectul te rog intraba-i pe prietenii tai cât mai durează agonia României?
    Când pleacă de la cârma țării acești trădători?
    Doamne Dumnezeule mare te rog ai milă de români oriunde se afla ei în lumea asta mare !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Razboiul se termină numai după ce Rusia scăpa de Putin!?
    Putin aduce iarna mai devreme. Se va folosi de războiul climatologic!? Europa va resimți din plin lipsa gazelor si a combustibililor. Razboiul se va termina odată cu terminarea lui Putin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și americanii ce rol au în acest război?
      Spune ca sa înțeleagă lumea !!!!

      Ștergere
  3. Barajul minat, inundații catastrofale asta pregatesc rusii. Iarna vine mai devreme -craciunu

    RăspundețiȘtergere
  4. sa dea DOMNUL SI MAICA SA-cred ca nu vom fi scutiti de necazuri chiar daca DOMNUL IISUS iubeste ROMANIA-EL s-a sacrificat ca sa intelegem ca pamantul este creat pt a intelege iubirea adevarata prin acceptare

    RăspundețiȘtergere
  5. Americanii prin Petreus fost sef Cia si englezii spun ca Putin vrea detonarea unei bombe nucleare tactice pentru demonstratie si intimidare la Marea Neagra si in plus au minat barajul pe Nipru amenintind ca in cazul ca vor pierde orasul Herson vor detona barajul si vor inunda orasul pierdut Herson-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PAI SI DACA BOMBITA VINE DIN PARTEA CELOR CU NORD STREAM.INTREBARE INTREBATOARE!?😆😆😆

      Ștergere
  6. La 103 ani cu pensie de 253 de lei a murit inmormintat fara onoruri militare ulimul roman supravieyuitor la Oarda de Mures unde au murit 11 ooo de ostasi romani pentru eliberarea Ardealului in timp ce Romania are cel mai mare numar de generali majoritatea evrei facuti la apelul bocancilor mai multi ca la americani
    Dumitru Somlea se numea eroul de la Cluj-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Onorurile pentru acest erou, vor fi primite în cer, oamenii nu fac dreptate.

      Ștergere
    2. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe eroul României Dumitru Șomlea, acolo unde sunt toți eroii neamului românesc, în pace și lumină, în dragoste și adevăr. Fie-i țărâna ușoară!

      Ștergere
    3. PAI DA,NEA PETRE,ERA EROU ROMAN,NU KHAZAR.SI MAI INCETUT CU EVREII.EVREII SUNT EVREI,SI EU SUNT DUPA BUNICA PARASCHIVA,IAR KHAZARII SUNT CU TOTUL ALT NEAM.ASA CA,NU MAI BAGA IN ACEEASI OALA EVREII CU KHAZARII.

      Ștergere
    4. Tu esti la guvernare cu casta evreiasca de 33 de ani Ilie???Nu stiam-craciun.

      Ștergere
    5. NU FA PE PROSTUL CU MINE,NEA PETRE CA STII FOARTE BINE CA CEI NUMITI KHAZARI NU SUNT EVREI.ASA CA TE CONDUC KHAZARII PE CARE I_AI VOTAT SI NU POTI DA VINA PE VACACIN

      Ștergere
    6. Ilie ,Iohannis si Hellvig au radacini in Vest nu in Est .Asa ca nu mai da vina pe Kazari-craciun.

      Ștergere
  7. Eu cred cu tărie că Dumnezeu ne iubeste si ne va scapa de tot răul !

    RăspundețiȘtergere
  8. Mircescu Constantin de la Enel cel care a facut ordonanta guvernului pentru energie aprobata de Alesio Menegato si Cristescu sefi de la Enel care e in acelasi timp si beneficiarul ordonantei.
    La fel s-a intimplat cu OMV Petrom care au facut legea in Romania prin Legea Ciuca Ciolacu.
    Iar mixul cu hidroelectrica care ar scadea preturile populatiei nu se doreste de marionetele Bruxelului plagiatori si impotenti de la Guvernarea Romaniei care asteapta ca altii sa le faca legea in avantajul lor si nu al romanilor in plus omorind si bruma de economie romaneasca care a mai ramas pentru care au anulat si pedeapsa de Genocid pentru care tot evreii astia care de 33 de ani au furat conducerea Romaniei si l-au omorit pe Ceausescu ca paginii Anticrestini chiar in ziua sfinta la romani de Craciun-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si atunci sa ne mai miram ca astia vor sa ne faca sclaveti cu subordonarea tarii si Suversnitatii tarii si incalcarea Constitutiei Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Lagărul de exterminare „România”
    Rudolffo Vizintin 20 Octombrie 2022
    Lagarul de exteminare Romania-2022
    Recunosc că m-am bucurat când a căzut comunismul. Eram la vremea aceea în Timișoara și evenimentele, sau poate prezentarea lor, nu îmi dădeau senzația că aș greși. Dar uitându-mă retrospectiv,având și bagajul informațiilor acumulate in timp coroborate cu situația României de acum, îmi dau seama că după lovitura de stat yankeo-bolșevico-progresistă din 1989, noi ca țară am luat-o pe un drum greșit.

    Nu era de continuat cu comunismul,dar nici pe calea distrugerii colonialiste a României de către Occident nu trebuia sa o luam. Am permis distrugerea unei țări puternice,și am nenorocit, poate tot atât de rău precum comuniștii,sau poate chiar mai rău,poporul român. Și rezultatele se arată acum în toată „splendoarea” lor.

    O economie total ruinată și furată, o țară fără suveranitate, o justiție coruptă și îngenuncheată,o clasă politică de oportuniști trădători șantajabili și fără scrupule,un popor împrăștiat prin lume cu statut de sclavi.Un rest de popor rămas captiv între granițele țării de neputință, sărăcie, bătrânețe,resemnare,sau indolență.

    Rușii s-au retras din România din 1958. Eram și atunci în C.A.E.R.,cam un U.E. socialist, și în Tratatul de la Varșovia, un N.A.T.O. al comuniștilor. Dar după 1958 nu am mai avut un picior de soldat străin prin țară,să nu mai zicem de baze ale lor. Eram în C.A.E.R. și Tratatul de la Varșovia dar aveam o poziție demnă,nu ca acum slugi de trei parale la americani și U.E.

    Avem țara plină de baze și soldați străini. Ce dracului caută ăștia la noi? Și Ungaria este în N.A.T.O. dar nu întreține o hoardă întreagă de străini pe spinarea ungurilor!

    Nu venea nimeni sa ne fure fabricile și resursele ca acum, in granițele noastre eram stăpâni,cu legile noastre, cu problemele noastre, cu sărăcia sau bogăția noastră.

    Nu venea nimeni sa ne spună cum sa ne creștem copiii, sau cum să îi educăm la școală! Nu venea nimeni sa ne spună că defecții L.G.B.T.Q.+ au drepturi, că cel născut băiat nu este băiat ci ce vrea neuronul lui smintit de propaganda globalistă să fie!

    S-a ajuns la demența să fie normal să te crezi pisică sau șoarece sau stâlp de telegraf și să fie O.K. după doctrina globalistă! Ceaușescu nu trimitea soldați români să moară ca proștii pentru puteri străine oriunde în lume. Acum o facem. Am avut verticalitate chiar in cadrul Tratatului de la Varșovia, când în 1968 am refuzat să trimitem trupe să ocupe Cehoslovacia. Și eram într-o alianța militară. Acum trimitem carne de tun peste tot în lume unde vor americanii fără să avem nici o rezervă.

    Dăm 11 lei unui român pe zi să trăiască - cifrele aparțin guvernanților -, dar ucrainienilor le dăm 70 de lei pe zi plus găzduire, gratis! Păi chiar ne-am tâmpit? Dăm moldovenilor de peste Prut energie de nu știu câte ori mai ieftină decât românilor din țară?

    Ne scot multinaționalele ultimul bănuț din țară, ne-au distrus economia de nici creioane nu mai găsești produse în România.

    Au trecut 32 de ani de bejenie, timp in care România nu mai există decât ca o umilă slugă a Occidentului, chiriașă în propria țară, deposedată de tot ce a avut vreodată, datoare vândută!

    Am ajuns un popor de slugi,ce suntem chiriași la noi acasa sau sclaveți pe pământuri străine. Dam bani străinilor pentru bunurile noastre furate, murim ca proștii prin războaie ce nu sunt ale noastre, cerem voie americanilor sau U.E. și când trebuie să mergem la toaletă!

    Colonia Românica funcționează pe bandă rulantă și sclaveții nu pot să se ușureze când vor ei, cum vor ei și unde vor ei! De aceea avem un gauleiter la cârmă și un trădător de general executant la cravașă! Plus un Parlament de gardieni în lagărul de exterminare numit România!
    articol publicat pe https://www.art-emis.ro/jurnalistica/lagarul-de-exterminare-romania

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sclavete esti tu, ar(s)temis, nu ma numi pe mine! Eu mi-am pastrat aspiratia si onoarea, tu ti-ai dat drumul si la gura si la orice prevederi de ca si cum n-ai fi invatat ce pot oamenii. Sa ai dupa cum meriti! N-am sa vin eu dupa ideile tale la vale in cap. Te incalzesti la ele ca iti place ca ai ajuns capul rautatilor. Te duci dupa mintea ta - capul face, capul trage.

      Ștergere
  11. Prin pretul mare si artificial crescut de boii castei evreiesti de la Guvern se falimenteaza,poate programat, toata economia romaneasca inclusiv CFR si Metrorex ,omorind si ce a mai ramas-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Securistul ministru Evreu al energiei este marele vinovat al crizei actuale care a inchis centrale electrice facute de pe vremea lui Ceausescu fara sa puna nimic in loc si care mai si vrea sa le tae la fier vechi unele si modernizate in mare parte-craciun.

    RăspundețiȘtergere