luni, 31 octombrie 2022

SA IMPODOBIM SFANTA BISERICA! SA DARUIM IUBIRE DIVINA, SI VOM PRIMI IZVOR NESECAT DE SANATATE SI BUCURII !

 !

 

Ne pregătim pentru Hramul Sfintei Troite al Maicii Lui Dumnezeu Potirul Nesecat,dar si al Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil care este in 8 noiembrie !

Haideti sa-i bucuram pe SFINTII VOIEVOZI si pe MAICUTA DOMNULUI ,si sa împodobim frumos atat SFANTA TROITA cat si Sfintele Biserici.

Sa lasam si Pomelnice atat pentru vii cat si pentru cei adormiti intru Domnul pentru vesnicie,pomelnice ce vor fi citite de Parintele în Sfântul Altar!🙏🙏🙏🔥Iata ce frumos straluceste Sfanta Troita in asteptarea marii si sfintei Sarbatori a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil.
Candelutele ard zi si noapte la Usa Sfintei Troite ,pentru toti cei care au ajutat cu multa iubire si cu multa dragoste la ridicarea ei, cat si pentru toti cei dragi lor ,dar si pentru cei care au plecat la Domnul! 🙏🙏🙏🔥


Ca in fiecare an,avem si o Sfanta Biserica cu Hramul Sfintilor Voievozi si Arhangheli Mihail si Gavriil,pe care o sarbatorim prin Rugaciune curata si prin a darui pachete cu alimente la cei necajiti, si prin bucuria de a o impodobi cu flori si cu dragostea noastra infinita pentru BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI cu SFINTII SAI,dar si pentru semenii nostri care asteapta ca dupa Sfanta si dumnezeiasca Liturghie sa primeasca un pachet cu mancare.Anul trecut,la hram,asa arata SFANTA BISERICA cu ajutorul nostru al tuturor, iar credinciosii au plecat fericiti acasa,deoarece, la sfarsitul Sfintei si dumnezeiestii Liturghii au primit atat hrana pentru suflet,cat si pentru trup.


Sa daruim si anul acesta din toata inima noastra si din tot sufletul nostru,si astfel, ne vom face casa in IMPARATIA LUI DUMNNEZEU,casa pe care o vom gasi in viata vesnica.

Acestea si nu numai,sunt frumusetile divine pe care noi le-am zidit in IMPARATIA LUI DUMNEZEU,in SFANTA BISERICA a MANTUITORULUI nostru bland si drag, IISUS HRISTOS si a PREA CURATEI FECIOARE MARIA cu Sfintii Sai.

Am ajutat intotdeauna aceste Sfinte Biserici care, nu au avut si nici nu vor avea vreodata posibilitate de a se descurca singure in tot ce inseamna infrumusetare divina,  in tot ce inseamna a bucura pe credinciosii mai necajiti .


FILMUL CU SFINTIREA TROITEI MAICII DOMNULUI ,DIN 4 IUNIE 2021 !

..

.

Cine doreste sa aduca o mica jerfa pentru Biserica sfanta a Mantuitorului Hristos si a Maicii Lui Dumnezeu o poate face astfel: 

RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu 

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Telefonul meu personal este 0747226236,la care ,va rog sa-mi lasati pe Whatsapp,prin mesaj pe tel,  sau, chiar sa ma sunati pe numarul 0747226236, (doar eu va voi raspunde personal) si cate un pomelnic pentru cei dragi si un altul pentru cei adormiti.
Pomelnicele le voi da Parintelui paroh in ziua marii si sfintei sarbatori si le va citi in Sfantul Altar.

            Cu dragoste si cu recunostinta,Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu