vineri, 28 octombrie 2022

SA IMPODOBIM SFANTA BISERICA! SA DARUIM IUBIRE DIVINA, SI VOM PRIMI IZVOR NESECAT DE SANATATE SI BUCURII !

 

Ne pregătim pentru Hramul Sfintei Troite al Maicii Lui Dumnezeu Potirul Nesecat,dar si al Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil care este in 8 noiembrie !

Haideti sa-i bucuram pe SFINTII VOIEVOZI si pe MAICUTA DOMNULUI ,si sa împodobim frumos atat SFANTA TROITA cat si Sfintele Biserici.

Sa lasam si Pomelnice atat pentru vii cat si pentru cei adormiti intru Domnul pentru vesnicie,pomelnice ce vor fi citite de Parintele în Sfântul Altar!🙏🙏🙏🔥



Iata ce frumos straluceste Sfanta Troita in asteptarea marii si sfintei Sarbatori a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil.
Candelutele ard zi si noapte la Usa Sfintei Troite ,pentru toti cei care au ajutat cu multa iubire si cu multa dragoste la ridicarea ei, cat si pentru toti cei dragi lor ,dar si pentru cei care au plecat la Domnul! 🙏🙏🙏🔥


Ca in fiecare an,avem si o Sfanta Biserica cu Hramul Sfintilor Voievozi si Arhangheli Mihail si Gavriil,pe care o sarbatorim prin Rugaciune curata si prin a darui pachete cu alimente la cei necajiti, si prin bucuria de a o impodobi cu flori si cu dragostea noastra infinita pentru BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI cu SFINTII SAI,dar si pentru semenii nostri care asteapta ca dupa Sfanta si dumnezeiasca Liturghie sa primeasca un pachet cu mancare.



Anul trecut,la hram,asa arata SFANTA BISERICA cu ajutorul nostru al tuturor, iar credinciosii au plecat fericiti acasa,deoarece, la sfarsitul Sfintei si dumnezeiestii Liturghii au primit atat hrana pentru suflet,cat si pentru trup.


Sa daruim si anul acesta din toata inima noastra si din tot sufletul nostru,si astfel, ne vom face casa in IMPARATIA LUI DUMNNEZEU,casa pe care o vom gasi in viata vesnica.

Acestea si nu numai,sunt frumusetile divine pe care noi le-am zidit in IMPARATIA LUI DUMNEZEU,in SFANTA BISERICA a MANTUITORULUI nostru bland si drag, IISUS HRISTOS si a PREA CURATEI FECIOARE MARIA cu Sfintii Sai.

Am ajutat intotdeauna aceste Sfinte Biserici care, nu au avut si nici nu vor avea vreodata posibilitate de a se descurca singure in tot ce inseamna infrumusetare divina,  in tot ce inseamna a bucura pe credinciosii mai necajiti .


FILMUL CU SFINTIREA TROITEI MAICII DOMNULUI ,DIN 4 IUNIE 2021 !

..

.





Cine doreste sa aduca o mica jerfa pentru Biserica sfanta a Mantuitorului Hristos si a Maicii Lui Dumnezeu o poate face astfel: 

RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu 

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Telefonul meu personal este 0747226236,la care ,va rog sa-mi lasati pe Whatsapp,prin mesaj pe tel,  sau, chiar sa ma sunati pe numarul 0747226236, (doar eu va voi raspunde personal) si cate un pomelnic pentru cei dragi si un altul pentru cei adormiti.
Pomelnicele le voi da Parintelui paroh in ziua marii si sfintei sarbatori si le va citi in Sfantul Altar.

                                                        Cu dragoste si cu recunostinta,Maria.

5 comentarii:

  1. Țineți minte:Rusia e rea și cruda,U.S.A e cu Dumnezeu și vom învinge cu toții pe odiosul Putin!Trăiască NATO,U.S.A,UE și Romania pro nato și pro UE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca USZA e cu Dumnezeu de ce nu face pace? De ce nici NOOTO, UrE si RrO nu vor pace si nu actioneaza in acest sens?

      Ștergere
  2. Auzeam zilele trecute ca in SUA nu se poate intra decat cu certif. de vaxx. Inca se cere. Deci unde e Dzeu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La coada la vize?
      Eu n-am spus sa abandonezi asa repede. Trebuie sa continui sa speri, sa cauti si sa crezi pentru ca neincetat se roaga sufletul lui Dumnezeu prin chiar bataile inimii.
      Ai acum sa te rogi "Binecuvantat este Dumnezeu in vecii vecilor, Amin" o zi si o noapte intreaga.
      Daca o faci, n-o fa de mantuiala sa iasa la numar care nu ti s-a dat, ci fa-o cum trebuie!

      Ștergere
  3. America e o țară profund creștină și cu credință în Dumnezeu chiar și în imnul lor spune In God ne încredem ,chiar daca e protestantă și mai puțin catolică și ortodoxă americanii sunt mult mai religiosi ca rușii și foarte credincioși și primitori.In Rusia credință e la fel că în România se declară mare tara ortodoxă,vorbe,vorbe,multe biserici dar foarte multi ruși nu au treabă cu biserica și Dumnezeu ci cu alcoolul și saracia.după cum bine se știe.Pe Occident și pe America s-a promovat creștinismul,credință în Dumnezeu și lumea civilizată,rușii rămânând doar la stadiul de sălbatici mult timp .Obisnuiti-va cu înfrângerea Rusiei căci e tot mai aproape,o țară care l-am dat pe Stalin,pe Lenin și pe Putin și care a făcut atrocitățile alea in Ucraina omorând mii de civili nevinovați că așa i-am venit noaptea în vis lui Putin sa facă război nu merita decât pusă la zid și aruncata la lada de gunoi a istoriei și asta o sa se și întâmple cu Rusia.Acolo e dictatura și propaganda la greu,dacă va place așa mult duceti-va la ruși dar aveți grijă ce și cum vorbiți pe aco că dacă zici ceva rău de Guvern ești luat în duba si faci ani grei de închisoare ceea ce in America și UE nu o sa se întâmple niciodată ,asta e diferența între sălbăticie,dictatura și măreață democrație .Iar ăștia care vreti să ieșim din UE ,asta ar însemna falimentul României și întoarcerea în anii 90 iar ieșirea din nato ar însemna că sa vorbim în rusește.Mai gândiți oleacă și cu creierul când aruncați vorbe în vânt,până la urmă Occidentul și America au scos lumea din întuneric nu Rusia alcoolista și criminala in frunte cu Patriarhul Kirill al Bisericii Rusiei care îndemna la razboi și cu Puțin care ataca o țară și zice că vrea să o denazifice și tot el acuză că toate statele au ceva cu ei.Stiti cine sunt aliații Rusiei ?Tari ca și Coreea de Nord,Iran și tari bananiere din Africa plus China care a zis că nu prea se baga .Deci aliații și prietenii Rusiei ii numeri pe degete pe când U.S.A e aliată cu aproape toate statele de pe glob dar daca e aliată cu Europa,U.D.A și Europa adică NATO distrug Rusia într-un minutele dacă se pun ,asta in război convențional că in război nuclear nu mai supraviețuiește nimeni
    Dumnezeu să binecuvânteze America,Europa,UE și nu în ultimul rând Romania.Spet să postați mesajul chiar daca aici sunt multi anti UE și NATO din păcate nu știu de ce,probabil placandu-le perioada de tristă amintire comunismul și dictatura poate care a fost în trecut în Europa .

    RăspundețiȘtergere