luni, 17 octombrie 2022

VIN SARBATORILE ! SA IMPODOBIM SFANTA BISERICA , CU FLORI ,CU IUBIRE, CREDINTA SI DRAGOSTE !

                                                    .

Sfanta Troita din Tecuci, cu hramul MAICII DOMNULUI -POTIRUL NESECAT si al SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL si GAVRIIL !

FILMUL CU SFINTIREA TROITEI MAICII DOMNULUI ,DIN 4 IUNIE 2021 !


..


.





Dragii mei, 
Avem nevoie de ajutor pentru BISERICA MANTUITORULUI HRISTOS si a MAICII DOMNULUI !
.

In fiecare an, sarbatorim la 26 octombrie 2022,pe Sfantul Dimitrie Izvoratorul de MIR,iar la 8 noiembrie 2022 pe Sfintii Voievozi Arhangheli Mihail si Gavriil.
In aceasta perioada premergatoare Marilor Sarbatori,ne pregatim cu inima si cu sufletul ca sa putem impodobi Sfanta Biserica, cu flori si Coroana imparateasca de flori la sfanta Icoana a Sfantului sarbatorit. Daruim din toata inima orice suma cat de mica, pentru a pregati pachete cu mancare pentru credinciosii care vin la Sfanta Biserica in ziua Hramului si nu numai.
Este vorba de Sfanta Biserica Sfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir,la care am ajutat cu totii sa cumparam dusumeaua si candelabrul,dar si de Sfanta Biserica MIHAIL si GAVRIIL care in momentul de fata nu are gard,si pentru care am publicat adeseori pentru a primi ajutor de la credinciosi./
Cine doreste sa aduca o mica jerfa pentru Biserica sfanta a Mantuitorului Hristos si a Maicii Lui Dumnezeu o poate face astfel: 

RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu 

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Telefonul meu personal este 0747226236,la care va rog sa-mi lasati pe Whatsapp si cate un pomelnic pentru cei dragi si un altul pentru cei adormiti.Pomelnicele le voi da Parintelui paroh in ziua marii si sfintei sarbatori si le va citi in Sfantul Altar.

                                                        Cu dragoste si cu recunostinta,Maria.

Un comentariu: