marți, 26 aprilie 2022

LEGEA MARTIALA ! SE VA APLICA LEGEA MARTIALA !

                                                  26 Aprilie 2022,ora 5,11 !


                                     Dragii mei, 


In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva cumplit,ceva ce ne ingrijoreaza pe toti.

Glasul spunea asa: 

                           "Legea Martiala!

           Vom aplica de maine seara,Legea Martiala!"

.

Dupa care,glasul se opreste.

Dragilor, aici cuvintele de "maine seara",nu inseamna ca se si intampla a doua zi de maine seara. Poate fi o zi mai apropiata sau alta mai indepartata.  Cert este faptul ca, (din nefericire)vom auzi de aplicarea Legii Martiale, si nu de instituirea ei,ci de punerea in aplicare.

Daca va fi in Ucraina sau Rusia,daca va fi in oricare alta tara, eu nu stiu anume unde si cand se va aplica. Dar, din nefericire, vom fi martori la aplicarea Legii Martiale,care nu inseamna altceva decat, pedeapsa cu moartea imediata.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa nu-si intoarca Fața Sa de la noi Fiii Săi, ci sa ne apere cu mila si cu dragostea Sa,cu iubirea Sa de oameni ,Amin!

                                           Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. https://www.tvpartener.ro/stiri/tot-judetul-dambovita-este-impanzit-de-politisti-si-jandarmi/?fbclid=IwAR2vVWgt1kzlOrohm3LRRZ3SpDOU4Y9zo0EKSF1A5XwUpifNYhLKJIL4lGQ...PREGATIRI.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca deja s-a implinit la Kiev unde s-a interzis circulatia noaptea,posibil si Transnistria dupa aruncarea in aer a doua antene pentru posturile rusesti.
    Vorba rusilor,cacaia situatia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. MA DRAGII MEI,VA REPET CATE ZALE_OI MAI AVE,INTAMPINATI PE BLANDUTUL SOARE MACAR LA ASFINTAT,CA_I ASA DE FAIN,ZAU LU DUMNEZAU.VIITI SI VOI CA MINE ESENIANUL!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Iara ni so dus un comentar pe apa sambetii in care va aratam ce fain m_am haranit cu ingeru sorelui de nu ami mai traba nice fripturi ori salamuri,branza ori alte celea ce mi_o adus copii ori surioara mea.Tu cu ce traiesti ma tata_mi spunea Ana si Marie,fata mea.Cu ingerul soarelui.Iara esti dus cu pluta,tata,ori esti beat.Nu,Ana noasta,numa ca io ma samt mai bine ase cum as.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine Marioara surioara,da unde_ai pus pus postarea mea cu dus _antors,adica daca_i pentru noi ai si pentru voi.Adica dragi telespectatori,vorba lu Ion Cristoiu,pe care_l urmaresc cu drag,cu toate ca o trecut valuri peste valuri si nu am invatat ca o fost ce o fost,acuma_s alte valuri de frica,de razboi,de a nu ne exprima,tot un fel de a tine in noi toata teama indusa,un fel de alt perpetuum mobile al fricii,al supunerii,nu va spun mai mult ca si voi va dati cu seama ca se vor taia coarnelele oitelor carpatine sa ajunga la fel cu cele din haustralua,noua zehelanda,canada,de ce nu si tip shangai,etc.Coarnele fac legatura cu divinul,depinde care divin.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Aveam un coleg la neuro,mai ieseam la plmbare.Atata ciocolata nu am mancat de cand ma stiu.Intr_o jumate de ora mancam cel putin zece ciocolate mari!!!Pretenul era in gratiile unei sefe de sectie.Cand papa ciococolata nu mai tremura.Normal ca_mi placea atata ciocolata moca us tigari.Of doamne,cate carti despre religie am scos dupa externare,cel putin treizeci.Cel mai aiurea era cu mancarea,mergeam cu pretenul la cantina si dupa aia veneam si la salon sus,ai fentam total.Ai viata faina si la nebuni.De la ne_bunul acela am invatat multe,adica cum sa te descurci in orice situatie,nebun nebun,dar era bun cu mine,sa fie sanatos.Eu pe toti de acolo i_am iubit,le citeam psalmi si ma ascultau.O fost unu de o vrut sa sa omoare,de la Saliste,jucam cu el remi ,ne distram,dupa cateva zile l_o scos seful de la Lukoil pe Sibiu.Oriunde am fii,dragii mei,sa fiim de ajutor semenilor nostri si sa stiiti voi ca si pana de la nebuni avem ce invata.Asta_i viata.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum am ajuns la Crucea Albastra de la Sura Mica,Sibiu.De la neuro,sa prind pensie de dus cu capu,platit sezur,3000 de lei de copii.Dau de indoamna pisiholoaga,un fel de rokerita care_mi punea tot felul de intreb intrebari.I_am raspuns iTu copila,in fel ul in care te prezinti,io nu am incredere in actul tau medical.Pe partea ailalta ne mergea bine,mancam bine,avem de toate cele,faceam sectoare,ca in tabara.Am dat peste narcomani,al coolici pe langa care eram copil de mingii,dar m_am imprietenit cu mai toti,din toata tara.Si a_mi spuneam,mare ai gradina ta ,Doamne.Si iarasi la liberare,mi_am burdusit bagajele cu cateva zeci de carti furate ca si de la spital,da carti de carti ,pe ales,sa mai scad din paguba.Pe bune,am plecat cu cateva carti,cam rare si acuma.Ce sa fac,sentimentul de furacios de tradator din mine nu m_a parasit.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Hristos a înviat, d na Maria, faceți-o selecție, îmi pare rău că o spun, dar nu mai postați toate comentariile îndoielnice din punct de vedere al sănătății mintale, este păcat și de munca d voastră, parca e dusă în derizoriu. Bunul Dumnezeu să ne apere pe toți.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca este vorba de Rep Moldova!

    RăspundețiȘtergere
  10. Deja în Ucraina daca nu mă înșel sa instituit legea marțială

    RăspundețiȘtergere