joi, 27 octombrie 2022

EUROPA CLOCOTESTE !

                                                   27 Octombrie 2022,ora 6,34 !


                                                  Dragii mei,

In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea tare asa:

                            "Europa clocoteste!

Dar un alt glas adauga:

                               La propriu!

                             Europa clocoteste la propriu!"


.
Dragilor, va ganditi oare si voi ,la ce ma gandesc eu?
Adica,la o extindere a razboiului?
Altfel,cum ar putea intreaga Europa sa clocoteasca la propriu?

.

Sa ne reamintim de articolele din urma cu mai multi ani,in care scriam de la Duhul Sfant,ca,EUROPA se va destrama.
Dar pana sa se destrame,oare prin ce foc va trece Europa?
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului,ca sa nu-si intoarca Fața Sa de la noi si sa ne apere cu mila Sa,cu iubirea Sa de oameni.
Toata dragostea noastra,toata nadejdea noastra sa ne-o punem in Maicuta Domnului si-n Prea Sfanta Treime,Carora Li se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.

16 comentarii:

  1. Mereu dar tot mai des proteste,mai nou la Paris si Berlin dar fara steagurile Ue ci doar cu steagurile nationale.
    E primul semn-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. ,,Preotul vine dintre oameni, a fost copil, a studiat, a iubit și suferit, s-a căsătorit, slujește într-o biserică, tămăduiește răni, ascultă spovedanii, mângâie, răbdă, iartă, așteaptă, râde, glumește, se chinuie.
    Preotul trăiește între oameni, dar nu trebuie să se asemene cu ei. Disponibil tuturor, dar niciodată să dea semne de oboseală. Veșnic prezent, huiduit când cade, trecut cu vederea când zidește, un personaj atipic. Preotul se aprinde uneori și ceartă, de cele mai multe ori uită și merge mai departe.
    Este nedreptățit, dar niciodată nu are voie să-și caute dreptate. Se roagă pentru mii de oameni, este lovit din mii de părți. Îmbracă, hrănește, predică, slujește cu timp și fără timp. Este ultimul la care apelăm, dar uneori primul care ne ascultă cu adevărat.
    Plânge când își vede nimicnicia, suferă când nu reușește să trezească inimile împietrite. Nădăjduiește toată viața în iertarea Tatălui pe care l-a slujit, dezamăgit, trădat, iubit.
    Preotul este buretele care șterge păcatele lumii, cu riscul de a pierde propria veșnicie!„
    Text preluat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand vorbesti la figurat este altfel dar cand spui propriu inseamna ca cu adevarat se va intampla ceva rau.Sper sa nu se extinda razboiul si sa se foloseasca armele nucleare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu înțeleg pentru ce marii noștrii conducători vând tot dar tot pentru a întra în Schengen

    RăspundețiȘtergere
  5. Este vorba despre încălzirea globală

    RăspundețiȘtergere
  6. Europa clocoteste la figurat cind e vorba de manifestatii,clocoteste la propriu cind e vorba de cresterea temperaturii,secetei .
    Din cauza incalzirii globale crescute mai ales din ultimele doua decenii care da schimbari climatice,dar aici e vorba de Viitor de accentuarea fenomenului inclusiv prin razboiul mondial in care se pare ca am intrat dar care se va accentua si transforma in conflict nuclear.
    Deja Sua anunta ca in decembrie va aduce in Europa noile rachete nucleare pentru inlocuirea celor vechi ce erau prevazute a fi schimbate in martie,spun ei fara legatura cu razboiul din Ucraina.
    Dar tot are o legatura cu Europa care se pregateste posibil pentru un razboi cald la Propiu mai devreme decit ar fi fost de dorit cu Rusia expansionista care s-a apropiat cu 500 km spre vest cu armata ocupind cele 5 regiuni ale Ucrainei
    Mai erau niste mesaje mai vechi cu cifra cinci-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Deja fermierii din Romania se pling ca din cauza secetei se formeaza o crusta care impiedica semanatea si rasarirea semanaturilor de toamna griu,secara si rapita.
    Toamna e prea calda si lipsita de precipitatii din cauza incalzirii globale care a modificat precipitatiile si clima e uscata ca vara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Proteste anti Ue si Nato si la Praga,tot fara steagul Ue.
    Despre Chisinau ce sa mai vorbim pentru ca in ambele Rusia pompeaza bani la greu mai ale prin stinga comunista-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cristoiu-PSD a inceput macinarea lui Iohannis -cadavrul viu al politicii romanesti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Crăciun ești dus Rău cu gândirea și moralitatea că toți ce a-ți trăit sub imperiul Austro-ungar. La orice manifestare o dați cu Comunismul și Rusia.
    ..Doamne câti mai sunteți că număr pe această lume nebună ? Apropo mai poți gândi că sunt oameni ce nu mai pot inghiții această lume de balamuc Kapitalistă deșănțată. ...

    RăspundețiȘtergere
  11. Craciun, agricultura nu se mai face cu asteptatul precipitatiilor din cer. Cei care detin uriase intinderi de pamant au cu ce sa le ude, sa semene si sa faca agricultura cum trebuie. Rau este de cei care au cate o suprafata mica de pamant si nu au sisteme de irigatii. Dar si aceia se descurca, caci nu s-au apucat de agricultura ieri. Mai bine ar trebui sa vorbim despre lucruri mai arzatoare, gen economie, transport, etc. Vino in capitala si vezi cum circula autobuzele si tramvaiele. Vin si la 30 min odata, sunt arhipline, nici aerul nu intra pe geam. Dar nimeni nu vede. Citim ca in China reincep infectarile cu covid. Deci o luam de la capat datorita inconstientilor care se ocupa cu transportul public? In loc sa se ia masuri de preventie, adica autobuzele sa circule mai des, nu mai rar. In media toti se vaita de scumpiri. Dar uitati-va pe strazi, oameni buni, se circula mai rau ca vara pe litoral! De unde acesti bani? Presupun ca sunt banii negri care circula in veselie in RO fara ca cineva sa ia vreo masura ?! Din salariu nimeni nu-si poate permite sa fataie o masina zilnic, de dimineata pana seara. In scumpa de UE parlamentarii merg cu metroul la serviciu. Deci traiesc din SALARIU, nu din banii negri proveniti din co----e.

    RăspundețiȘtergere
  12. Clocoteste din cauza furaciunilor si exploatarii la nivel mondial, datorita incercarii de strecura lucruri diavolesti in rindul omenirii!! Fiecare pasare pe limba ei piere insa..D-zeu e conducatorul lumii!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Așa este doamna Maria posibil acest război al lui Putin sa se extindă în Europa.
    Bunul Dumnezeu sa ne apere și să ne păzească 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  14. Costumele de Halloween sunt tradițional modelate după figurile supranaturale, monștri, schelete, fantome, vrăjitoare și diavoli.
    Oricum ar fi, este o sarbatoare pagana 100% oricat de bine ar fi imbracata in haina crestinatatii. Si ce este pagan este satanist -adica de la cel rau, deoarece omul ori este cu totul de partea lui Dumnezeu, ori impotriva Lui. Cale de mijloc nu exista, chiar daca va spune cineva ca merge si-asa.

    RăspundețiȘtergere