joi, 27 octombrie 2022

PROTESTE URIASE IN ROMANIA !

                                                       27 Octombrie 2022,ora 5,21 !


                                                                           Dragii mei, 


In aceasta dimineata,m-au trezit multe glasuri care faceau o galagie imensa. 

Fara sa deschid ochii, vad inspre Sud-Est,multime de oameni cu drapele fluturand in aer,cu pancarde mari, multime ce -si striga nemultumirile.

Nu aveai unde sa arunci un ac,asa stateau oamenii lipiti unii de altii.

Era noapte ,iar oamenii stateau in strada protestand pasnic, strigandu-si durerea si necazurile lor.
.
Dragilor, eu am mai scris de mari Proteste in Romania.Iata cum si astazi dimineata mi s-a aratat din nou,ca aceste PROTESTE uriase vor avea loc la un moment dat.
Aceste Proteste uriase din Romania, vor aprinde flacara Marii Revolutii ce urmeaza a avea loc in Romania.
Categoric ca nu ne dorim o astfel de situtaie in Romania,dar ceea ce Dumnezeu imi arata,se va si adeveri in timp.Asa este oranduit de Sus,si asa trebuie sa se intample.
Populatia Romaniei si nu numai, o duce de la o zi la alta tot mai greu.
Niciodata,absolut niciodata nu s-a intamplat in Romania,ca din pensia sau salariul unui om, sa platesti doar o factura la Stat, iar de mancare si medicamente,pentru traiul modest,pentru cresterea copiilor,sa nu mai ramana nimic.
Este strigator la Cer! Oamenii vor striga si catre Cer,dar vor striga in gura mare si cu sufletul indurerat si catre cei care ne conduc de 33 de ani, si care au adus Tara la sapa de lemn.
Cand se vor intampla toate acestea,eu nu stiu.Dar nici mult nu va mai dura.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa ne daruiasca multa putere sufleteasca si trupeasca, pentru a putea face fata la toate necazurile care ne asteapta.
Sa ne intarim in Credinta,sa fim buni si iubitori, si niciodata sa nu deznadajduim!
Cu dragoste,Maria.



6 comentarii:

  1. Buna seara,asa este .sa fim optimisti ca cineva se va ridica si va conduce ,,saraca tara bogata'' numita romania...

    RăspundețiȘtergere
  2. Au adus tara in aceasta situatie in In cei 33 de ani Casta Evreiasca care a condus fara intrerupere de la Evreul Iliescu cel cu crimele de dupa 22 Decembrie si Mineriade pina la Evreul Iohannis prin Manipularea vointei electiratului.
    Fara Mila au distrus cam totul considerind-o o PRADA cum si declara Patriciu cel ce aprimit cadou trei miliarde din averea Romaniei si a romanilot-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Una din consetintele vizitei de alaltaieri a evreului Ciuca Maciuca fara documente la Ue ar fi si aminarea pensionarii a sute de mii de romani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate o sa-i pensionam noi pe ei. Roata se intoarce intotdeauna. In orice problema. Asa ca sa se gandeasca de doua ori inainte sa faca ceva rau. Multi nu se gandesc ca vor plati raul facut in acelasi fel. Ori ei, ori copiii lor. Am numeroase exemple.

      Ștergere
  4. Dan Puric -cit un stat da energia la altii e condus de Tradatori,clasa politica trebuie atentionata ca ori ce cade impotriva interesului national e Tradare.
    Nu ne-a ajuns 50 de ani de comunism??-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. sa fie proteste dar fara varsare de sange- politia face ce vrea guvernul

    RăspundețiȘtergere