sâmbătă, 15 octombrie 2022

FIUL LUI VLADIMIR PUTIN, VA ARUNCA MANUSA PENTRU A INCEPE AL 3 LEA RAZBOI MONDIAL !!

                                      

.

15 Octombrie 2022,ora 5,14 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

"Putin nu are sanse!
Dar feciorul sau, a ripostat imediat."
Clipa in care, vad o balta de sange jos pe iarba verde,in balta de sange,vad o manusa alba brodata, asa precum, acei cavaleri din secolul 19 care se provocau la duel, aruncand manusa jos pe pamant.
Tot asa, posibil ca in viitor,acest fecior al lui Putin sa arunce manusa, sa riposteze si sa dea start la al 3 lea razboi mondial.
Vad jos langa balta de sange si langa manusa din sange,vad scris,agatat ca de un varf de sageata ce iesea din balta de sange ,de pe sub manusa aruncata,vad scris asa:

"Al 3 lea Razboi Mondial!"
Iata dragilor, cum,  intr-un viitor mai apropiat sau indepartat,al 3 lea viitor Razboi mondial care va avea loc la un moment dat, va fi sustinut de fiul lui Vladimir Putin.
Asta inseamna ca, Vladimir Putin nu va avea sanse(cred eu de supravietuire)ca sa se bucure in nebunia lui ,de atrocitatea celui de-al 3 lea razboi mondial,care va fi si ultimul pentru omenire.
Sa ne rugam dragii mei, ca acest inevitabil razboi sa inceapa cat mai tarziu ca timp si ani, si sa fim ocrotiti de chin si de suferinta.
Sa fim buni si milostivi, sa avem Credinta,Nadejde si Dragoste in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI cu sfintii Sai,si vom fi ocrotiti si ajutati in fiecare clipa a vietii noastre.
Cu dragoste,Maria.


28 de comentarii:

  1. Putin nu are băieți și chiar nu cred că e vorba de Donald Trump.Donald Trump nu se coboară la mintea lui Vladimir Putler,el iubește America,pacea și pe Dumnezeu,mă refer la Trump,el fiind participant încă de copii la slujbe bisericești creștine.In schimb Putler ,Putin adică e un criminal notoriu și va sfârși exact că toți odioșii din istorie(Hitler,Stalin ,Lenin,Ceaușescu Mao Zedong etc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba are 2 cu Alina Kabaeva , căutați in google. Însă îs mici încă .

      Ștergere
  2. Putin are doua fete recunoscute de alți nu știm

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai are copii cu gimnasta dar necunoscuti publicului .
    Se vorbea de trei pusi la secret si adapost.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un senator american cere mutatea rachetelor Patriot din Arabia Saudita in Polonia si Romania cele doua tari care deja angajaza rezervisti care trebuie platiti si in timpul antrenamentelor sa le fie pastrate vechile locuri de munca.
    La noi parlamentul vrea armata de 120 mii fata de 70 mii cit ar fi acum-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Să ne rugăm pentru pace,nu pentru interzicerea unui război mondial!

    RăspundețiȘtergere
  6. Al 3-lea război e ca și început, deci nu putem vorbii de un viitor îndepărtat...

    RăspundețiȘtergere
  7. https://telegraph.md/foto-cum-arata-fiul-lui-vladimir-putin-nascut-de-alina-kabaeva-baietelul-seamna-izbitor-de-mult-cu-presedintele-rus-in-copilarie/
    poate acest copil peste 15-20 de ani va deveni noul presedinte al Rusiei sau prim-ministru

    RăspundețiȘtergere
  8. Feciorul e Dmitrii Medvedev, la figurat

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate are fiu ținut undeva la secret cine mai știe ce mai are.
    Bunul Dumnezeu să le lumineze sufletele și mintea.
    Doamna Maria cred că toate se adeveresc mai devreme s-au mai târziu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dar voi aici care comentați vedeți doar nebunia lui Putin???? Dece nu vedeți și nebunia americanoilor??? Dece nu vedeți câte războaie de cotropire au purtat și au jefuit bogățiile altor țări!!! Acum vor să jefuiască și Rusia dar Putin nu le permite

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi il vedem pe Putin si crimele lui de razboi !Atat.

      Ștergere
    2. An. 13:51, Bravo Omule!!! 👍

      Ștergere
    3. Nu mai dezinforma mai rusule din Sankt Petersburg .Vezi de crimele de razboi ,crimele si distrugerile lui Putin in Ukraina.
      Popor de betivi si criminali.

      Ștergere
    4. cine nu vede si crimele, distrugerile si razboaiele atroce pe care le poarta americanii pe unde au ei interese si vede doar crimele lui putin este un dobitoc si o sa o incaseze cu varf si indesat chiar de la americanii pupati in dos, cand or sa va ia tinerii sa i duca la razboi pt interesele lor

      Ștergere
    5. Americanii nu au violat si nu au ucis civili.Dimpotriva au ajutat ,au permis ONG urilor sa aduca ajutoare pt. civili.Rusii cu mujicii lor se impusca intre ei precum animalele .Acum exista un razboi in Ukraina creat de Putin si de barbarii lui.Asta vedem acum : razboiul lui Putin cu toate atrocitatile de acolo.Restul sunt dezinformari aleagentilor cioloveci.

      Ștergere
  11. Bine.punctat! NATO.si.SUA.au zgandarit Fed.Rusa.si nu invers! Doar ca Fed.Rusa a anexat teritoriile.pro ruse binecunoscute și urmează sa refacă Urss-ul de.altadata! Dacă privim mai bine vedem ca dictatura Bruxelles care vrea introducerea nuanței de părinte 1 și 2 care promovează libertățile lgbt și nu numai...care de.mult timp nu mai.este în slujba cetățeanului european și merge după dictare conform agendei neomarxistilor, putem reconsidera poziția Fed.Ruse ca mijloc de apărare deoarece peste Ucraina (stat creat artificial).NATO.si SUA duc acest război sub diverse pretexte...dar adevărul este altul! Evident după media aservita și murdara care prezintă pe toate canalele realitatea modificata cum de altfel Biden ne-a.propus sa ne.obijnuim și cu acest aspect! Gunoiul ars de Fed.Rusa(laboratoarele cu pricina ) din Ucr., care au întreținut psihoza pandemiei nu au fost false ci dimpotrivă reale!!Politica UE este una eșuată și cu un imperiu e mai greu sa faci ce ai făcut din multe tari UE.Vom.asista și la.invazia Chinei în Taiwan (teritoriu chinez) o.alta operatiune speciala și ulterior și Sua va "trage cuiul grenadei" în Corea de N.Toate acestea evident cu acordul "șefilor la.lume" cum.se mai.spume și nu mai haliti aberațiile susținute de asa zișii "mari.analisti" ...care va spun ce li se dictează!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inseli generalul Degeratu o spune ca un pericol mai mare decit Putin pentru occidrnt e o epoca postPutin cu Rusia impartita cu armele nucleare la mai multe tari urmase.
      Chiar si asa acest razboi va face si alte tari mari ca Germania si altele sa doreasca sa aiba arme nucleare -craciun.

      Ștergere
    2. https://www.facebook.com/100070827785541/videos/799568847914270/?app=fbl

      Ștergere
  12. Sa nu uitam ca singura tara care a folosit arma nucleara a fost SUA și nu Fed.Rusa

    RăspundețiȘtergere
  13. NATO are nevoie mereu de un "inamic" dar când Fed.Rusa si-a manifestat dorința sa se alăture NATO a fost refuzata! Vezi doc.in acest sens! De ce? Pt ca NATO si SUA prin industria de armament și cu politicile fals prezentate au pătruns în scopuri meschine în toate tarile care aveau resurse...

    RăspundețiȘtergere
  14. Florin zamfirescu spune ca extraterestrii pot interveni pe Pamint transformind explozibilul nuclear in plumb cum s/a intimplat la Fucusima/craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Tot Degeratu spune ca prin acordul de la Budapesta de denuclearizare a Ucrainei Sua si Uk au gresit ca trebuiau si aveau dreptul la inarmarea din timp a Ucrainei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ia vedeți aici ce fac rușii de rând care nu accepta LGBTQ, si toate porcăriile din vest si poate veti înțellege mascarada:
    https://www.facebook.com/100070827785541/videos/799568847914270/?app=fbl

    RăspundețiȘtergere
  17. Dumnezeu să binecuvânteze Romania și U.S.A.Rusia și Putin se vor duce la lada de gunoi a istoriei.

    RăspundețiȘtergere
  18. Putin nu e intreg la minte- vede dezastrul si pierderile si joaca ultima carte- ISTORIA I- A CONDAMNAT PE TOTI CARE AU FACUT ATROCITATI- DUMNEZEU NU VA LASA OMUL SA DISTRUGA CREATIA LUI=pamantul, EL va crea alte generatii- avem de asteptat nu noi, cei de dupa noi

    RăspundețiȘtergere