vineri, 28 octombrie 2022

SA AJUTAM SFANTA BISERICA SA AIBA GARD!

                                                    Prieteni dragi, 


Parintele Constantin Velicu ne multumeste la toti cei care am ajutat la constructia gardului Sfintei Biserici cu Hramul SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL si GAVRIIL, si se roaga pentru noi toti si pentru cei dragi noua. 

Am vorbit cu Parintele Velicu si mi-a spus ca, ar mai fi nevoie de inca un gard mai mic la interior, si de un trotuar de la poarta si pana la usa Sfintei Biserici.

Si astfel, aceasta lucrare divina la care am contribuit cu inima si cu sufletul nostru va fi desavarsita.Va las aici numarul de telefon al Parintelui Constantin Velicu,ca sa-l puteti suna personal si vă va raspunde chiaar Parintele personal:

0740331430 .
Iar mai jos,este articolul pe care deja l-ati citit dragilor, dar care,are toate detaliile necesare.

                                 Dragii mei, 

Cu siguranta va amintiti de SFANTA BISERICA cu hramul Sfintilor Voievozi Arhangheli Mihail si Gavriil, care a avut nevoie de o sobita si de lemne.Multi dragilor, ati sarit atunci in ajutor si s-a cumparat si sobita pentru Sfanta Biserica si lemnele.

Acum insa, Sfanta Biserica nu are gard.

A avut un gard vechi din sipca de lemn si a putrezit.

Dupa cum se vede in imagini, doar temelia s-a turnat de jur imprejur.

.
Uitati,aceasta este Sfanta Biserica care nu are deloc gard ,in momentul de fata. La Sfintele Pasti,impreuna am impodobit Sfanta Biserica la interior,dar si Sfantul Altar.
In vesmant negru,parintele Velicu Constantin,in stanga cu flori in brate dna Preoteasa Mariana Velicu.

Uitati dragii mei, cat de mare e suprafata pentru gard,pe o parte numai.

.
Aici,in imaginea de mai jos, cu sapca alba pe cap si cu harletul in maini, este chiar Parintele paroh Constantin Velicu, care munceste cot la cot cu oamenii.
Si aici mai jos, care sapa pamantul cu harletul,este tot Parintele Constantin Velicu.
.
Si aici mai jos, se vede ca Parintele Constantin Velicu a obosit,se odihneste un pic,sprijinindu-se in coada harletului.
.
Dragii mei, haideti sa ne mobilizam si sa incercam ca sa ajutam cum putem, astfel incat, SFANTA BISERICA sa aiba gard.
Va las aici numarul de telefon al Parintelui Constantin Velicu:
0740331430 .
Parintele nu are card,nici cont in vreo banca,dar mi-a dat dna Preoteasa Mariana Velicu ,nr dansei de cont si nr de telefon.
Iata:
UniCredit Bank.
Titular Cont-VELICU MARIANA
IBAN cont: RO15BACX0000001233224000   
Telefonul dnei Velicu ,sotia Parintelui Constantin Velicu,este: 0748960441
Suma necesara pentru cumpararea sipcilor metalice, este cu aproximatie,5000 lei.
Mult nu este ca suma,dar Parintele nu are de unde sa puna.Enoriasii au contribuit cu cat au putut si cea mai mare parte si cheltuiala s-a facut cu turnatul temeliei.
Cine poate sa contribuie cu cat de putin, poate lasa la Parintele si un Pomelnic de vii si altul pentru cei morti.
Dragii mei, eu sunt sigura ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,o sa va deschida inima si sufletul si vom putea aduna aceasta suma de 5000 lei, care sa ne fie de folos la cumpararea sipcilor metalice pentru Sfanta Biserica din Tecuci- Criviteni . 
Va multumesc cu inima si cu sufletul,va iubesc si ma rog pentru voi toti dragilor!
Haideti sa ne unim intru HRISTOS si MAICA DOMNULUI cu Sfintii Sai ,si sa imprejuim Sfanta Biserica. sa daruim din putin nostru,macar contravaloarea unei sipci metalice.
Cu dragoste si cu recunostinta,Maria Ghiorghiu.
P.S.
UniCredit Bank.
Titular Cont-VELICU MARIANA
IBAN cont: RO15BACX0000001233224000   
Telefonul dnei Velicu ,sotia Parintelui Constantin Velicu,este: 0748960441
Telefonul  Parintelui Constantin Velicu este:
0740331430 .

15 comentarii:

  1. Globalismul e ceea ce trebuie omenirii ,va aduce un salt uriaș evolutiv omenirii și planetei!Trăiască mondialismul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o femeie care are 11 copii cu 8 barbati.
    O intreaba un oarecare: Cum ii gasiti?
    Ea: Am folosit un targ de vechituri, dar si acela s-a cam uzat. Acum ii gasesc la Facebook Piata, la vinde si cumpara. Sau daca gasesc un loc unde se pot posta afise, atunci pun un anunt.
    La mintea ei, ea ar vrea mai multi copii, pana la 30, ca acestia sa nu fie fara tata.
    Explicatia data: Daca ai unul si ti se ia, atunci ai zero. Dar daca ai 8 si ti se iau 5, atunci inca iti mai raman 5. Daca era 1 singur si acela se lua, atunci copiii erau fara tata. Dar pentru ca sunt 8 si se iau 3, atunci tot raman 5 tati.
    Replica: Dar nu sunt ca Pokemon. Nu trebuie sa-i prinzi pe toti.
    Alta: A avea copii cu 8 tati este o crima.
    Altul: La un moment dat tot trebuie folosite metode de contraceptie pentru cand apar probleme ca aceasta.
    Si ultimul: Pentru numele lui Dumnezeu, nu va mai reproduceti!
    Si inca: Nimic ca folosirea sistemului!
    Altii au 10 copii cu 6 femei iar al 11-lea copil e pe drum.
    Fara gard ca e incomod pentru ea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vine marele cutremur înainte de război cum spunea Ioan Istrate într-o noapte de 19.spre 20?Doamne ferește!

    RăspundețiȘtergere

  4. Alin Avalohis29 octombrie 2022, 10:37 Si daca nu vine???? Eu spun ca nu va fi niciun mare Cutremur in noaptea de 19 spre 20 noiembrie! Si mai ales,nu va fi niciun Cutremur devastator in Romania,nu asa curand.Doamne ajuta sa fim sanatosi si sa nu ne pierdem Credinta,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va fi pentru ca au fost cutremure mici si s-a tot descarcat energia ce era necesara pentru unul mare si puternic. S-a tot aranjat scoarta pamanteasca local pana nu mai are creturi si valuri. Trebuie sa fie ceva deosebit in interiorul pamantului, iadul sa explodeze ca nu se mai suporta pe sine insusi ca sa aiba loc miscarea scoartei terestre.
      Dar eu cred ca deja s-au linistit sau au imbatranit. De aceea se si spune, fa crucea mai mare ca dracu-i batran!
      E timpul sa se cearna alta faina a intelegerii, a credintei in bine si a avansului omenirii si nu numai al ei, ci si al animalelor si al plantelor. Evolutia are loc sub ochii nostri. Viata merge inainte.

      Happy Halloween! Se spune ca se deschid portile si vin sufletele celor plecati sa bantuie pamantul. E o sansa de a spune ultimele ganduri de iubire si de comuniune a sufletelor cu cei plecati. Halloween-ul este si o sarbatoare a iubirii imposibile. Cu toate sensurile macabre cu care vine deghizata, panze de paianjen, morminte si cruci, bostani, pisici si lumini, fie ca ea, iubirea calda, protectia sa razbata dincolo de moarte si fie ca toate mesajele sa ajunga la destinatari! Fie ca revizitand trecutul sa acceptam cu usurinta ziua de maine! Fie ca despovarandu-ne de necredinta, sa ne incarcam de incredere si curaj! Fie ca si noi sa percepem destinul care ne leaga de la cei plecati de datoria fata de ceea ce este sus, in cer! Fie ca acceptarea cerului si conformarea cu vointa Domnului sa ne intelepteasca si sa ne transforme in chivoturi ale cunoasterii!
      Dupa Halloween, este o noua zi in care noi viram catre Ziua Recunostintei, cu privirile spre cer, spre Dumnezeu caruia ii multumim ca am gasit mijloacele sa supravietuim iarnii grele si dezolante a lipsurilor de tot felul.
      Scriu aceasta aspiratie sa fie implinita. Sa ne castigam valoarea pentru noi si pentru cei care au investit in noi, parintii nostri, bunicii, rudele, prieteni, ca in fata lui Dumnezeu sa dam roadele pe care fiecare poate sa le dea! Fie sa nu ne simtim niciodata abandonati, uitati sau lipsiti de puterea rugaciunii si a credintei!
      Amin

      Ștergere
    2. 17.53, Halloween-ul este o sarbatoare a vrajitoarelor, strigoilor, vampirilor, demonilor. E o "sarbatoare" demonica. Asta e culmea sa fie interpretat raul ca bine si binele ca rau!

      Ștergere
    3. Halloween - sarbatoare demoniaca

      https://oasteadomnului.ro/halloween-o-sarbatoare-pagana-de-initiere-a-copiilor-in-practici-oculte/

      Ștergere
    4. https://www.cunoastelumea.ro/halloween-sau-cea-mai-mare-sarbatoare-din-an-pentru-satanisti/

      https://www.manastirea-amd.ro/halloween-o-sarbatoare-satanica-de-care-nu-este-nevoie/

      Ștergere
    5. Despre Halloween

      https://www.facebook.com/traditional.destinations/photos/a.536735046369100/1003405806368686/?type=3

      Ștergere
    6. INVAZIA PAGANA (docs): https://www.youtube.com/playlist?list=PLmIGB2RmWv00xaIGN41JHcttahOoIxzbl

      Ștergere
    7. "Invazia pagana" (documentare): https://www.youtube.com/playlist?list=PLmIGB2RmWv00xaIGN41JHcttahOoIxzbl

      Ștergere
    8. Un citat foarte edificator:
      "Costumele de Halloween sunt tradițional modelate după figurile supranaturale, monștri, schelete, fantome, vrăjitoare și diavoli."
      Oricum ar fi, este o sarbatoare pagana 100% oricat de bine ar fi imbracata in haina crestinatatii. Si ce este pagan este satanist -adica de la cel rau, deoarece omul ori este cu totul de partea lui Dumnezeu, ori impotriva Lui. Cale de mijloc nu exista, chiar daca va spune cineva ca merge si-asa.

      Ștergere
    9. Dar sambetele mortilor de ce nu le pretuiti precum aceasta sarbatoare pagana, demonica? Mai bine ati face fapte bune pentru cei decedati in oricare zi, fara sa va bucurati de vrajitoare, demoni, strigoi, fantome s.a. la asemenea "sarbatoare" importata.

      Ștergere
    10. De ce Dragobetele nu il sarbatoriti, dar Valentine's Day sarbatoriti?
      Ziua Nationala a Romaniei 1 Decembrie sau ziua Unirii (24 ianuarie) nu le sarbatoriti. Nu mai zic de alte sarbatori crestine uzuale de care nici nu ati auzit sau nu vreti sa auziti, nu vreti sa le sarbatoriti. Dar ce este importat, rahatelul poleit al altora sarbatoriti fara sa stiti macar ce semnifica. Sarbatoriti pana si ziua curcanului. Sau ziua Recunostintei (o alta sarbatoare importata) doar ca sa va dati mari precum Chirita in provincie :))))) dar voi nici macar nu aveti nici urma de recunostinta nu aveti, dar sarbatoriti, ca de! E "cool". Nu stiti ce inseamna cuvantul, dar "suna bine" in limbajul multora care nu cunosc deloc limba romana, nu cunosc deloc gramatica limbii lor natale, dar va place sa folositi cuvinte importate, sa sarbatoriti paganismele importate de care habar nu aveti...
      Inaintasii erau simpli si demni, nu erau fandositi ca cei de acum.
      Lui Iisus, Maicutei Domnului, sfintilor nu le sunt pe plac astfel de oameni fatarnici. De aceea se abat asupra intregii omeniri nenorociri - din cauza pacatelor foarte grave, a marsaviilor, nelegiuirilor anumitor oameni.
      Ma ganditi-va, reflectati si nu mai fiti "modernisti" in ceea ce priveste pseudo-sarbatorile importate.

      Ștergere
    11. https://paginacrestina.wordpress.com/sarbatoarea-satanica-halloween/

      Ștergere