joi, 13 octombrie 2022

AJUTOR ! SA IMPODOBIM SFANTA BISERICA , CU FLORI ,CU IUBIRE, CREDINTA SI DRAGOSTE !

                                                           .

Sfanta Troita din Tecuci, cu hramul MAICII DOMNULUI -POTIRUL NESECAT si al SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL si GAVRIIL !

FILMUL CU SFINTIREA TROITEI MAICII DOMNULUI ,DIN 4 IUNIE 2021 !


..


.





Dragii mei, 
Avem nevoie de ajutor pentru BISERICA MANTUITORULUI HRISTOS si a MAICII DOMNULUI !

In fiecare an, sarbatorim la 26 octombrie 2022,pe Sfantul Dimitrie Izvoratorul de MIR,iar la 8 noiembrie 2022 pe Sfintii Voievozi Arhangheli Mihail si Gavriil.
In aceasta perioada premergatoare Marilor Sarbatori,ne pregatim cu inima si cu sufletul ca sa putem impodobi Sfanta Biserica, cu flori si Coroana imparateasca de flori la sfanta Icoana a Sfantului sarbatorit. Daruim din toata inima orice suma cat de mica, pentru a pregati pachete cu mancare pentru credinciosii care vin la Sfanta Biserica in ziua Hramului si nu numai.
Este vorba de Sfanta Biserica Sfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir,la care am ajutat cu totii sa cumparam dusumeaua si candelabrul,dar si de Sfanta Biserica MIHAIL si GAVRIIL care in momentul de fata nu are gard,si pentru care am publicat adeseori pentru a primi ajutor de la credinciosi./
Cine doreste sa aduca o mica jerfa pentru Biserica sfanta a Mantuitorului Hristos si a Maicii Lui Dumnezeu o poate face astfel: 

RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu 

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Telefonul meu personal este 0747226236,la care va rog sa-mi lasati pe Whatsapp si cate un pomelnic pentru cei dragi si un altul pentru cei adormiti.Pomelnicele le voi da Parintelui paroh in ziua marii si sfintei sarbatori ,si le va citi in Sfantul Altar.

                                                        Cu dragoste si cu recunostinta,Maria.

19 comentarii:

  1. Un electronist IT-st care a l-ucrat in campania electorala a lui Iohaniis si a altor politicieni de la Baia Mare cistiga contract dupa contract cu statul printre care ultima bomba contract de 47 milioane de Euro la Biblioteca Nationala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si atunci sa nu ne mai miram de ce evreii au facut ilegal fara autorizatie de constructie in aceiasi zona la Sighetul Marmatiei cea mai mare Sinagoga evreiasca cu complex de scoala si Hotel ca un centru de Nou Stat evreiesc cu zone largi din Nordul Transivaniei ,Nordul Bucovinei ,Basarabiei si Ce va mai ramine din Ucraina inclusiv TransCarpatia dupa Planul Evreiesc prezentat la New York in anul 1989 .
    Caci nu intimplator la insugurarea complexului cu Sinagoga au venit acum vreo doi ani din Sua pe aeroportul din Satu Mare multe avioane cu evreii cu palarii negre ultraOrtodoxi din America si din slte tari ale Globului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si nu intimplator acest IT-st este ruda cu noua miniistra pusa de Iohannis sa-i reEduce pe romani si sa-i spele pe creer in noua Scoala Romaneasca ce demolease intii statuia intiiului formator de scoala romaneasca Gheorghe Lazar din piata Mare a Sibiului, prin stergerea memoriei lor cu modificarea Istoriei si rescrierea ei inclusiv pe Wikipedia cum putei vedea la evreul Visan cel nascut in Corabia -Dolj intentionat pentru ca romanii sa nu mai posta verifica de la sursa radacinile lor reale de alogeni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ulimele date spun ca Rusia pregateste o simulare cu armele nucleare.
    De aici si pina la Mesajul doamnei Maria cu Starea de Alerta mai este un singur pas vazut si in visele premonitorii ale unor romani care de obicei nu merg mai departe de citeva zile maxim saptamini.
    Ramine in suspans doar locul si natura exacta a Alertei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Josev Borel spune ca daca Rusia va folosi arma nucleara ea va suferi o contrareactie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Stoltemberg secretar general Nato spune ca saptamina viitoare va avea loc exercitiu anual pentru arme nucleare in timp ce si Rusia anunta desfasurarea unui exercitiu similar pe teritoriul sau -National, deci cele doua parti se vor observa si spiona la maxim-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Clubul evreiesc Ciutacu prezinta primul ca nou ministru posibil al apararii pe George Maior se pare tot evreu fost ambadador in Sua si la arabi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Robert Baer -Daca Rusia va ataca tari Nato ca baze de aprovizionare a Ucrainei cred ca prima data va ataca in Polonia si abia a doua tara atacata ar fi Romania ,dar acest lucru ar fi posibil-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si crezi ca o sa-i trebuiasca luni de zile intre ele?

      Ștergere
    2. Sper ca intre ele Rusia sa se razgindeasca si mai sper ca ordinea sa nu fie inversa pentru ca in mintea lui Putin e lupta pentru panslavism si au multe tari slave in peninsula Balcanica
      dar din fericire aici si pentru Romania si un teren muntos si dificil care totdeauna e de evitat pentru cei care vor sa cucereasca-craciun.

      Ștergere
  9. Rusia joaca tare
    ,Muta 11 bombardiere nucleare la granita cu Finlanda si tunuri cu incarcatura nucleare in Ucraina in timp ce puerde teren in Herson in dreapta Niprului unde prorusii nu au primit acceptul rus pentru retragerea pedte Nipru ci doar prntru conducerea oficialilor prorusi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Adunarea parlamentara a Consiliului Europei format din membri legiutori a votat cu un sigur vot impotriva ca Stat Terorist a Rusiei
    In timpul asta Opec anunta reducerea productiei de petrol cea ce presupune intrarea in recesiune.
    Iar Romania pregateste pina in 2026 la Ghergesti in Oltenia a unui mare depozit sub patru sate,de gaze care ar asigura independenta energetica a Romaniei bineinteles daca nu am da gazul si altora cea ce e greu de crezut-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Medicul europarlamentar de Iasi Ciuhodaru se plinge de folosirea numelui sau de cei care vind medicamente fara reteta pe net.
    El impreuna cu Preotul europarlsmentar Terhes s/au opus si pentru introducerea Pasaportului verde.
    La Bruxell se desfasoara acum o ancheta asupra modului cum a fost adus si facut vaccinul antiCovid cu contractul secretizat fiind audiati si cei de la compania producatoare americana Phizer-crsciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. La Ninia face inundatii pina si in secetoasa Australie cu un mort si inundarea a 500 de case-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. De anivrersarea hramului orasului Chisinau pe Bulevardul Stefan cel Mare manifestantii vorbitori de rusa si sustinatori a lui Ilan Sort cel cu paguba de un miliard de dolari au facut un protest care s-a soldat cu lupte de strada cu Politia care impunea ordinea reducerea protestului la 4ore fara blocarea traficului cu corturile dupa ce Rusia le/a redus cantitatea de gaz
    Avea acum o luna si doamna Maria un mesaj cu lupte in Moldova-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Altul in carti pentru dupa remanierea lui Dincu ar fi Tudose,dar si evreul Hellvig ar vrea reintrarea in politica dupa discursul sau Suveranist-dar nu stiu pentru cine-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. O rusiaca identificata de Rusia a lasat mesaj pe mormintul parintilor lui Putin-Luati-l cu voi-. Dupa alt mesaj acum o saptamina a altei femei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Chisinaul dezveleste o statuie a lui Nicolae Titulescu cu ocazia comemorarii romanului.
    Iohannis cu PNLEvreiesc demoleaza statuile romanilor din tot Ardealul ca cea a lui Avram Iancu demolata acum doua saptamini la Turda-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Tarile de pe granita de est al Ue vor constitui un scut de aparate antiaerian integrat la sol si in aer cu raza scurta de actiune din care deocamdata lipseste doar Polonia.
    In timp ce Belarus se pare ca vrea sa intre in razboiul ucrainian de partea Rusiei pentru a o ajuta in timp ce Putin spune ca va mai mobiliza 220 mi de militari iar Ue se pregateste pentru economi de energie la curent si carburanti prin reducerea vitezei auto pe autostrazi de la 130 la 110 km pe ora-craciun.

    RăspundețiȘtergere