duminică, 30 octombrie 2022

VACCINURILE SI MANTUITORUL IISUS HRISTOS !

 

.

.
23 Octombrie 2022,ora 23,11 !

Dragii mei, 

In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care se ruga tare fierbinte.
Glasul spunea asa:
"Te iubesc Doamne!
Te iubesc Stapane! 
Iau si pe Elfode din vaccinuri?"
Moment in care, Il vad pe Mantuitorul nostru bland si prea iubit,Il vad foarte trist.
In aer,in noapte,vedeam multe randuri scrise ,dar nu le intelegeam, nu le puteam deslusi din pricina intunericului.
Dragii mei, eu am scris cuvantul Elfode exact asa cum l-am auzit.Acest cuvant ar putea fi scris in cel putin 3 -4 variante.
Deoarece nu am vazut cuvantul scris, l-am scris eu asa precum l-am auzit.
Ce anume inseamna acest cuvant, eu nu stiu a va spune.
Dar, cred ca este vorba de o substanta anume,substanta ce se va pune in vreun viitor vaccin si care ,va avea un impact negativ asupra sanatatii oamenilor.
Dar, sa nu ne temem de vaccinuri!
Dupa cum vedem cu totii,DUMNEZEU stie toate acolo Sus.
Mantuitorul cunoaste exact ce contin bun sau rau vaccinurile ,si nu va ingadui ca acestea sa faca rau oamenilor.
Niciodata dragii mei, sa nu deznadajduim! Niciodata nu suntem singuri si nici parasiti.
Sa cerem ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului cu Sfintii Sai, ori de cate ori ne simtim tristi si fara de scapare dintr-un anume necaz sau suferinta.
Vom vedea cat de repede ne raspunde Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului la Rugaciunile noastre.
Am scris si despre vaccinuri, chiar daca nu stiu exact cum se scrie sau ce inseamna Elfode, deoarece, trebuie sa fim ferm convinsi de faptul ca, si vaccinurile sunt facute,concepute numai cu voia DUHULUI SFANT(imi spune chiar acum un glas in dreapta mea),si ca nimic nu este intamplator.
Da,asa mi-a spus un glas chiar in acest moment cand scriu:
"Vaccinurile sunt facute , numai cu Voia Duhului Sfant!"

Tot ce se intampla in lume dragilor, absolut tot ce se intampla bun sau rau,Dumnezeu cunoaste acolo Sus, si tot DUMNEZEU ingaduie ca sa traim toate cate traim ,in viata aceasta grabnic trecatoare de pe pamant.

Sa ne rugam ca sa fim sanatosi si sa avem parte de mantuire, si sa multumim pentru fiecare zi pe care o traim alaturi de cei dragi.

                                        Cu dragoste,Maria.

26 de comentarii:

  1. Mai era un mesaj despre substante periculose puse in vaccinuri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Incep sa le dau dreptate acestora cu vaxx. Probabil suntem f multi.Daca ne-am face fiecare treaba acolo unde suntem pusi poate ca nu s-ar fi ajuns la vaxx, la razboi. dar vedem ca nu-i asa. Cerere depusa de aproape o luna pentru a se comunica nr luat de un dosar. Parketarii nu raspund. Institutiile statului de drept nu functioneaza. Cred ca nici in Africa nu am fi primiti, asa ca sa nu ne miram ca nu ni se permite intrarea in Schen. Sa nu ne miram daca se vor indeplini mesajele primite zilele trecute de dna Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasati, ca daca s-ar intra in Schengen, nu ar mai fi deloc controale la granita si ar intra si tranzita tarile tot felul de infractori, traficanti.
      V-ati gandit ca printre aia f. multi va aflati si dv - 01.49? Iar cei destepti nu mor ca prostii... asa ca daca le dati dreptate criminalilor, nu va deosebiti deloc de ei. Sunteti la fel ca cei rai. Le dati practic dreptate demonilor care vor sa extermine populatia, desi exista loc pe lumea asta pentru fiecare... deci, dandu-le dreptate, va faceti partas cu criminalii care vor sa extermine populatia!!

      Ștergere
  3. Fulham cu Everton in Premier League 0-0

    RăspundețiȘtergere
  4. Adica ne omoara impreuna cu Duhul Sfint?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ajută!❤❤❤❤

    RăspundețiȘtergere
  6. Vaccinurile nu trebuie făcute,cine crede și împlinește cu adevărat Voia și Legea Domnului Iisus Hristos nu se va vaccina cu parte din semnul fiarei,vaccinurile sunt permise de Domnul Iisus ca test pt omenire,sistemul e satanic,niciodată nu a vrut sistemul binele omenirii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie să-ți dau dreptate 👍👍👍

      Ștergere
    2. Duhul Sfant a comunicat unor monahi cu viata imbunatatita si altor credinciosi ca aceste "vaccinuri" sunt periculoase; pt trup, dar mai ales pt suflet. Unul din efecte este diluarea sentimentului firesc de compasiune fata de semeni si instrainarea treptata de Dumnezeu si de cele sfinte. Oare de ce? Exista filmari cu marturii cutremuratoare, cu avertismente privind aceste inoculari; oare si oamenii de stiinta care cunosc dedesubturile si trag semnale de alarma sunt "conspirationisti"?! Credeti si cercetati. Informatia exista, cu voia lui Dumnezeu. Si lumea se va trezi, in cele din urma.

      Ștergere
    3. CORECT! AVEȚI MARE DREPTATE! E VREMEA CERNERII ȘI DUMNEZEU NE DĂ ÎNCERCĂRI, NOI TREBUIE SĂ AVEM GRIJĂ CE FACEM PENTRU A NU ÎL SUPARA PE BUNUL DUMNEZEU TOATE SUNT CU ÎNGĂDUINȚA DOMNULUI. NOI TREBUIE SĂ ALEGEM DE A CUI PARTE SUNTEM. DUMNEZEU SA NE PĂZEASCĂ DE TOT RAUL, NEVOIA ȘI NECAZUL DOAMNE AJUTA TUTUROR!

      Ștergere
    4. Vaxxurile astea nu se pot numi vaccinuri! Vaxx contin oxid de grafen, fetusi avortati, nanocipuri, luciferaza care ingrozeste pana si prin denumire, parazitii Morgellon regasiti si in masti etc etc etc etc etc etc etc

      Ștergere
    5. Morgellon = nano viermi

      Ștergere
  7. NEA PETRE,OR FI ELE FACUTE CU VOIA DUHULUI SFANT,DA IO NU LE IAU DECAT LEGAT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo! Dumnezeu sa te ajute în tot ce faci! Amin!

      Ștergere
    2. Dz sa va aiva in paza ceea cerreascs

      Ștergere
  8. Cum adica vaxx sa fie facute cu voia Duhului Sfant,de aceea s au aratat sfintii(proorocind anterior) si au indemnat oamenii sa NU SE VAXX...de aceea mor pe capete,de la tineri pana la cei in varsta,Doamne fereste!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa umila parere a unora, Duhul Sfant cica ar fi de acord cu raul, ceea ce este total eronat, fals!!!!!!!! Nu, Duhul Sfant nu are cum sa fie de acord cu experimentele unor demoni intrupati. Ca Dumnezeu sau Duhul Sfant permit/e ca raul sa se manifeste din cauza rautatii si multiplelor pacate grave ale oamenilor, e altceva! Dar Divinitatea nu poate fi niciodata de acord cu raul!

      Ștergere
    2. Dupa umila parere a unora, Duhul Sfant cica ar fi de acord cu raul, ceea ce este total eronat, fals!!!!!!!! Nu, Duhul Sfant nu are cum sa fie de acord cu experimentele unor demoni intrupati, cu chinuirea de catre unii a "sclavilor", cu transformarea in sclavi a unora de catre altii!!!! Ca Dumnezeu sau Duhul Sfant permit/e ca raul sa se manifeste din cauza rautatii si multiplelor pacate grave ale oamenilor, e altceva! Dar Divinitatea nu poate fi niciodata de acord cu raul!

      Ștergere
  9. ESTE EXCLUS CA VACCINURILE SA FIE FACUTE CU VOIA DUHULUI SFANT-DUMNEZEU IN TREIME NU POATE COMANDA ACESTE ORORI!!!-odata ce oamenii batrani si tineri mor pe capete sau li se agraveaza bolile

    RăspundețiȘtergere
  10. Secrete ascunse
    Oficiosul ziar american The Wall Street Journal -virusul Sars-Cov 2 a plecat dintr-un laborator.-
    Comisia de sanatate a Senatului Sua-nici un animal nu a facut boala-
    Janinne directoarea de la Phizer recunoaste in parlamentul Ue -ca vaccinul nu a fost testat daca opreste transmiterea
    Deci un fel de Genocid hitlerist a la Mengel
    Italia si Sua au anulat toate masurile inclusiv amenzile impotriva celor ce nu sau vaccinat.-
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Vaccinurile covid-19 este marka lui Lucifer cine a primit aceasta otravă si-a pierdut mântuirea. Dumnezeu este vindecatorul nostru lui trebuie sa ne rugam niciodată la un vaccin mortal .

    RăspundețiȘtergere
  12. Cu voia Duhului sfânt sau făcut cam mulți bani pe vanzare de vaccinuri care au efecte adverse si s-au îmbogățit cam mulți retarzi care vor reducerea populației globale.
    Duhul sfânt ar trebui sa exemplifice care anume vaccinuri sunt create cu înțelepciunea Duhului sfant pentru ca nu poate sa nege nimeni ca anumite vaccinuri nu au eradicat niște boli grave urâte care distrugeau omenirea.
    Nu dau exemple că il iau pe Gates si Faucci din vaccinuri și da cu virgulă la vaccinul de covid 19 când tocmai domnul Gates ăsta vorbea clar si răspicat despre reducerea populației globale prin vaccinare...
    Buncărele care cred ca îi vor apăra la război si cutremurul cel mare le va aduce pierea chiar la cutremurul cel mare...

    RăspundețiȘtergere
  13. Ultimile informatii medicale spun ca dupa boala Covid cresc numarul celor bolnavi de cancer mai ale in primele7 luni pentru ca modifica in corp niste proteine-enzime ca p53 si direct si in ADN care lupta contra Cancerului prin repararea modificarilor in ADN cu efecte pe vase de singe,intestine si Diabet-craciun.

    RăspundețiȘtergere