duminică, 16 octombrie 2022

VIN SARBATORILE ! SA IMPODOBIM SFANTA BISERICA , CU FLORI ,CU IUBIRE, CREDINTA SI DRAGOSTE !

                                                           .

Sfanta Troita din Tecuci, cu hramul MAICII DOMNULUI -POTIRUL NESECAT si al SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL si GAVRIIL !

FILMUL CU SFINTIREA TROITEI MAICII DOMNULUI ,DIN 4 IUNIE 2021 !


..


.





Dragii mei, 
Avem nevoie de ajutor pentru BISERICA MANTUITORULUI HRISTOS si a MAICII DOMNULUI !
.

In fiecare an, sarbatorim la 26 octombrie 2022,pe Sfantul Dimitrie Izvoratorul de MIR,iar la 8 noiembrie 2022 pe Sfintii Voievozi Arhangheli Mihail si Gavriil.
In aceasta perioada premergatoare Marilor Sarbatori,ne pregatim cu inima si cu sufletul ca sa putem impodobi Sfanta Biserica, cu flori si Coroana imparateasca de flori la sfanta Icoana a Sfantului sarbatorit. Daruim din toata inima orice suma cat de mica, pentru a pregati pachete cu mancare pentru credinciosii care vin la Sfanta Biserica in ziua Hramului si nu numai.
Este vorba de Sfanta Biserica Sfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir,la care am ajutat cu totii sa cumparam dusumeaua si candelabrul,dar si de Sfanta Biserica MIHAIL si GAVRIIL care in momentul de fata nu are gard,si pentru care am publicat adeseori pentru a primi ajutor de la credinciosi./
Cine doreste sa aduca o mica jerfa pentru Biserica sfanta a Mantuitorului Hristos si a Maicii Lui Dumnezeu o poate face astfel: 

RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu 

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Telefonul meu personal este 0747226236,la care va rog sa-mi lasati pe Whatsapp si cate un pomelnic pentru cei dragi si un altul pentru cei adormiti.Pomelnicele le voi da Parintelui paroh in ziua marii si sfintei sarbatori si le va citi in Sfantul Altar.

                                                        Cu dragoste si cu recunostinta,Maria.

11 comentarii:

  1. Atenție! Oculta mondiala urmează sa folosească din nou bomba sonica. O sa vedeți urmarile in perioada următoare!? Cutremure, alunecari de teren, păduri culcate la pamant, explozii, incendii si multe altele. Presa nu are curajul sa scrie cu toate ca stie foarte multe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar vezi ce e in stare sa faca un pesedist pana in maduva oaselor, auto-rasfatat, dus de patimi si deluzii de grandoare existente doar in capul lui: https://twitter.com/DefenceU/status/1581661542482792448
      Iti place ce comportament de prick are?

      Ștergere
  2. Fabrica de la Ludus -jud Mures salvata de demolarea francezilor si cumparata de asociatiile fermierilor din centrul tarii cu ajutorul lui Daea si ministerului agriculturii.
    La anul viitor cele 2 fabrici care mai functioneaza din cele 33 avute vor da 25 procente din zaharul consumat in Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarbatorita ieri la Alba Iulia astazi romanii sarbatoresc la Bucuresti incoronarea regelui Ferdinand si reginei Maria de acum 100 de ani.
    Cunoscindu-l pe Iohannis pun pariu ca nu va fi la niciuna-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Folkista Maria GHE orghiu a scris si compus meloidi despre unirile romanilor si despre cei din Badarabia care au luptat pentru Unire-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai nou Propaganda rusa spune ca in 2008 a inceput cu Sumitul Nato de la Bucuresti cind Badescu ar fi propus intrarea Ucrainei in Nato ,de fapt inversind si trucind faptele cind Ucraina cerea catre Nato intrarea ei in alianta.
    Impresia mea ca prezenta lui Putin la acel Sumit arata o complicitate atunci intre Rusia si Nato care nici ea nu putea decide altfel -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. 143 de state de la Onu condamna anexatile de teritorii ale Rusiei in Ucraina si in plus s-au abtinut China si India intarind opozitia fata de un razboi nuclear amenintarilor Rusiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dughin propagandistul lui Putin a fost acum citeva zile la muntele Athos regiune autonoma a Greciei incercind o implicare a ortodoxiei in politica razboiului Rusiei- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Avertismentul climatologilor-Lumea care o stim nu va mai exista, se schimba devine mai calda cu precipitatii bruste cu probleme pe riurile neamenajate si regularizate-cu lacuri la noi cu cicloane semitropicale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sosoaca si Lazarus vorbesc pe Realitatea Tv de actiuni de Politie politica cu probe masluite asupra copiilor ei dar si asupra Bisericii ortodoxe ca simbol al Traditiilor romanesti.
    Iar despre discutia ei si George Simion cu Iohanis despre care spune-Insipid,Incolor si Inodor
    Iar despre incendiile suspecte cu justificari inainte de cercetare la cladirile Ortodoxe ca -Praf in Ochi si ca se incearca fisurarea Pilonilor de Rezistenta ai poporului Roman si in plus cresc taxele poporului saracit tot de ei inclusiv atacul asupra generalului Strainu ca spune despre chimicalele din direle de pe cer si despre pozitia serviciilor fata de afacerea paguboasa de la centrala Mintia a lui Virgil Popescu-evreul securist- pe care nu poate sa-l schimbe nimeni -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sosoaca spune si despre plingerea la Sri pe multe teme printre care declaratia udemeristilor cu privire la actiunea anuntata pentru septembrie de Desprinderea Transilvaniei fara ca Sie sa ia atitudine-craciun.

    RăspundețiȘtergere