joi, 20 octombrie 2022

URMEAZA CA RESTRICTIILE COVID SA FIE SI MAI DRASTICE CA PANA ACUM,CHIAR FARA MOTIVATIE !!

 

.

                           20 Octombrie 2022,ora 5,21!


                                       Dragii mei, 


In aceasta dimineata, m-a trezit un glas tare revoltat.

Glasul repeta incontinu asa:

                        "Un numar de doar 23,atat!

Pentru infectarea aceasta cu Covidul, Securitatea ne-a programat o drastica masura de securitate.

Trebuie sa stam numai in casa,numai in casa !"

Dupa care,glasul dispare.

Dragilor, iata ce ni se pregateste din nou.

Vom fi fortati sa stam inchisi in case,chiar si la un numar foarte mic cu infectari COVID.

Oare cand vor intelege acesti oameni care scot peste noapte astfel de idei inumane,ca acest VIRUS nu poate fi oprit cu restrictii draconice?

COVIDUL si cate vor mai fi de-acum incolo, vom trai cu acesti boli, cu acesti virusi.Nu e ca si cum am inchide usa sau fereastra ca sa nu mai intre lumina sau tantarii. VIRUSII circula in mod nevazut peste tot. 

Singura masura de precautie,ramane masca medicala ,precum si igiena personala.

Asadar dragilor, pana sa ne inchida din nou in case,deoarece,se vor simti deranjati de PROTESTELE uriase care vor urma in ROMANIA,aveti grija de voi si de cei dragi voua!

                                           Cu dragoste,Maria.

23 de comentarii:

  1. Asta e motivul Frica de Proteste.
    Dar de ce le e Frica nu vor scapa evreii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Apropo a murit fostul evreu Simion,pus de evreul Iliescu sef la Academia Romana cel care voia sa cenzureze poezia lui Eminescu si sa-l scoata din manualele scolare ca si evreul Patapievici-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evreul cu ultim nume schimbat dupa obiceiul evreiesc in Eugen Simion la nastere avea numele Moise dat de mama sa evreica cu origine turca cu nume Sultana ,datele gasite tot mai greu pe net deoarece e o Actiune evreiasca Generalizata de mascare si ascundere a originilor numelor evreiesti si in acelasi timp de Ascundere si modificare a Istoriei reale pe care o vor Stearsa-craciun.

      Ștergere
  3. Pilitistul motociclist Gigina omagiat in strada la locul accidentului mortal si in fata Tribunalului, dar despre Macovei Calaul cu pumnul tare procuror din mineriade si inainte de 89 si ministra cu accidentul ei cu motolciclistul nimic,Nimic.
    Dar si Marsul saraciei si foamei azi prin Bucuresti de la Guvern pina in piata Revolutiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. PAI DA,REVINE BOTNITA,PLASA DE FOTBAL CARE OPRESTE TANTARII!😆😆😆

    RăspundețiȘtergere
  5. Rusia a introdus Legea Martiala in teritoriile ucrainiene ocupate, care era prezentata de mai bine de o luna intr-un mesaj al doamnei Maria.
    Asta le permite rusilor mobilizarea ucrainienilor sa lupte contra ucrainienilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai ales restrictii la pensionari obijnuiti din epoca Lumina-rii Comuniste dar acum slabiti si obligati de pensiile mici sub 2000 lei.
    In timpul asta Oligarhul Iohannis se da econom la energie pe banii statului si cu salar marit de trei ori dintr-un foc in timp ce ca de obicei nu sint bani pentru pensiile mici si nici aplicarea legii pensiilor in timp ce pensiile mari si salariile bugetarilor desii mari au fost bani spre a fi marite deja anul asta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Virba protestatarilor de Azi de la mitingul Saraciei-Te culci de foame cu mamaliga si te scoli de Frig-
    Dar Budai spune ca e -convins ca daca nu era Psd in acest guvern era mult mai rau-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mare parlamentar si acest budai,mare cersetor in anglia a devenit un mare tiran,se trezeste sa ne vorbeasca de sus...toti golanii ajung mari discipoli ai satanei,diavolul l ea acaparat mintile dupa bani de nu mai stiu cum sa stea in fata mai smecherilor si mai insataniti,HAI VINO REVOLUTIE CA ALTFEL MURIM DE FOAME,DOAMNE FI CU NOI...TOTDEAUNA ACUM SI PURUREA SI IN VECII VECILOR ,AMIN

      Ștergere
  8. Parlamentul olandez a votat ca guvernul sa verifice daca Romania si Bulgaria merita sa intre in Senghen pina la votul din 8Decembrie 2022-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. LASA SURIOARA MARIOARA CA NE DA CHEMTRAILISURI FARA NUMAR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19-58 , Am crezut ca s-a terminat cu otrava aia ?!.
      Doamne apara si pazeste.

      Ștergere
    2. SI TOT NU VOM INTRA,,,SAU VA FI SI MAI MARE JAFUL ASUPRA TARII NOASTRE,DAR AVEM PE BUNUL DUMNEZEU CARE NU NE LASA.AMIN

      Ștergere
  10. Scriitorul Mircea Popa dezvaluiri despre Putin care ar fi ajuns presedintele Rusiei cu ajutorul CIA pentru a controla arsenalul nuclear conform unei surse de la Fundatia Novocom de la Moscova cind era in vizita cu Guse si Iliescu in 2001 intermediata de seful masoneriei ruse unde era si Anatol Coman kgbist de la Chisinau unde aveau la intilnirea in 5 prezentat proiectul nou al ortodoxiei ruse postmoderne dupa revelatia din 1986 urmare a faptului ca aglomeratia muncitoreasca nu mai putea controlata de catre stat.
    El spune ca Brixul a aparut cu ajutorul Americii iar deciziile nato se luau cu acceptul federatiei Ruse-vazut la 2008 la intilnirea Nato de la Bucuresti- dar Sri a gresit in 2016 fiind scos din proiect o spune el pe B1tv.
    La Malta rusii au spus ca nu vor sa se dezmembreze Romania pentru ca Rusia cu planul sau ortodox motivind ca Romania era cel mai mare stat ortodox dupa Rusia.
    Defectarea dupa 2002 de la Roma cind Putin vine la sumitul de la Bucuresti cind dupa Rusia a vazut fanta de spargere prin Ucraina care Rusie ar vrea desfintarea-destramarea Ucrainei ca produs sovietic cu abuzuri si anexari artificiale de teritorii care sa revina tarilor de unde au fost luate inclusiv Bucovinei si sudului Basarabiei catre Romania.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Deplasarea brusca a ministrului Uk al Apararii in Sua la Pentagon ca discutie directa ar fi urmare riscului mare ca Rusia presata in Herson sa detoneze o arma nucleara tactica peste Marea Neagra care ar declansa un razboi conventional Nato contra fortelor ruse-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Tot scriitorul Popa spune ca Zelenski cu primii sai 6 tot evrei e o marioneta un erou de opereta unde in Ucraina trei sferturi din recolte sint americane.
    Spolierea-jefuirea Romaniei se doreste prin Dezmembrarea ei dovada si vizita premierului olandez,
    Perioada moderna spune el a dus la disparitia capitalului nationale si aparitia celor multinationale iar nedezmembrarea Romaniei e o minune iar Dincu si distrugerea grupului de la Cluj care dorea Dezmembrarea si federalizarra Romaniei in 10 zone administrate direct dela Bruxell care e esuat acum din cauza asta Sri a fost pus in imposibilitate..,-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Patru Onguri ale lui BillGates in spatele carantinarii si manipularii pandemiei Covid-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Legea Marțială prevăzută. De cine ? Aici sunt articolele:
    https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/12/instituirea-legii-martiale.html
    https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2022/04/legea-martiala-se-va-aplica-legea.html#comment-form

    RăspundețiȘtergere
  15. d-na Maria am scris pe blogul d-stra cine este in spatele COVIDULUI si a VACCINURILOR-in seara asta pe Romania tv au spus ce am scris-BILL GATES este direct implicat in aceasta problema si inca 3 miliardari-ne putem astepta la revenirea acestor probleme- cu un guvern ca ala nostru si cu UE ne putem astepta sa ne inchida in case si sa ne oblige la vaccinare- DUMNEZEU SI MAICA SA SA NE APERE

    RăspundețiȘtergere
  16. Ginerele lui Nicilae Ceausescu-Rusii aveau o idee de hegemonie asupra tarilor socialiste iar tarile dansau cum cintau rusii si in eliminarea conducatorilor ca Gheorghe Gheorghiu Dej cel cu cancer generalizat inclusiv un avert
    izment iar cu pilot sovietic in 1956 cadea avionul unde Ceausecu scapa fiind in coada iar apoi evita si relatiile economice mari cu Rusia
    Cutuzov in 1812 spunea las moldovenilor doar oase ca sa aiba ce sa plinga iar Ceausecu lasa chei si tot doar cind pleca in Rusia ca nu stia daca se va mai intoarce.
    Declaratia din aprilie citata si de occidentali al lui Ghe Ghe Dej unde socrul meu era om de legatura pentru a nu-ofensa pe rusi.
    El se intreaba de ce au murit in razboi 20 milioane de rusi ca Gorbaciov sa vina si sa desfinteze Urssul???-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. OMS spune ca in Uganda e o noua tulpina de Ebola care nu raspunde la tratament care are si un nou mod de transmitere-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Imbul Crizei Financiare pe ritmuri folclorice cu Lorenna-si cind bem cite/0 horinca , de toti facem caterica.
    Melodie optimista de iesit din Depresie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Vaxxinul = pseudovaccin
    Vaxx contine oxid de grafen!

    RăspundețiȘtergere