luni, 14 martie 2022

UN OZN TRIMITE RAZE IN JOS, SPRE PAMANT! EXTRATERESTRII VOR ANIHILA ARMELE BIOLOGICE, DE DISTRUGERE IN MASA!

   5                          

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                                                                                  .

13  Martie 2022,ora 23,51 !

Dragii mei,

In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, vad de parca as mai fi avut inca un ochi in crestetul capului,vad un Cer ca un amurg, un Cer pe care vedeam un OZN. Adica, in mod explicit,un OBIECT ZBURATOR NEIDENTIFICAT!


.
OZN -ul era rotund, precum cel din imaginea de mai sus, si zbura lin deasupra pamantului, cam pe unde zboara Avioanele, ca inaltime.
OZN-ul s-a oprit in loc, isi deschide o trapa de forma rotunda,iar din OZN curg inspre Pamant,raze albe orbitoare ,raze ce au format un adevarat tunel de lumina ,de sus pana jos pe Pamant.
Cu siguranta dragilor, prin mijlocul acestor raze orbitoare,urmau sa coboare direct pe pamant,Prietenii nostri Extraterestri.
Am scris adeseori despre Extraterestri, scriu si acum, si va voi spune ca ei vor veni in mijlocul pamantenilor ca o forta a binelui, vor veni ca sa salveze omenirea de la autodistrugere. Tot Extraterestrii dragilor, vor anihila tot ce inseamna Arme biologice,Arme de distrugere in masa.
Cand am scris acum Arme biologice,nu de la mine am scris,ci un glas mi-a spus chiar in acest moment:
"Extraterestrii vor anihila Armele biologice,Armele de distrugere in masa!"
Stiu ca e greu de crezut pentru unii cititori,dar va asigur dragilor, ca-i vom vedea fata catre fata, si le vom multumi ca au intervenit in acest Razboi al lui Vladimir Putin,Razboi declansat de Rusia in 24 februarie 2022,asupra Ucrainei.
Cu totii vom fi martori la Invazia Extraterestrilor, O invazie pentru a opri macelul si dezastrul care va duce la pierirea omenirii.
Sa multumim Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului,pentru fiecare zi pe care o mai traim,respiram si ne bucuram de cei dragi.
Cu dragoste,Maria.



23 de comentarii:

  1. Dar nu și pe cele chimice si nucleare-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. pai virusii din pandemie sunt arma biologica-CE AU FACUT EXTRATERESTRII de nu au oprit moartea omenilor! intrebare pe care o pun constient fiind de dramele familiilor indurerate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim14 martie 2022, 01:19 EXTRATERESTRII vin cand au ingaduinta de la DUMNEZEU ca sa vina.Ei nu sunt de capul lor. Ceea ce s-a intamplat pana acum, asa trebuia sa se intample, trebuia sa suferim pentru pacatele noastre, trebuia sa moara din cei dragi, pentru ca noi sa ne intoarcem cu fata catre DUMNEZEU si catre MAICA LUI DUMNEZEU cu Sfintii Sai.

      Ștergere
    2. exist o linie rosie care nu are voie nimeni sa treaca. La virusi , omenirea a supravetuit de fiecare data dar cand e vorba de arme de distrugere atunci nu mai e o retinere pentru OZN-uri. Cand a fost razboiul rece, la o baza militara americana cu siloz nuclear, un OZN a dezactivat de tot circuitele la panoul de comanda principal.

      Ștergere
  3. d-na MARIA arma biologica dupa cum stiti a fost EXPERIMENTATA PE OAMENI- nu este dorinta lui DUMNEZEU SA PEDEPSEASCA PT CA EL ESTE IUBIRE-laboratoarele au fost create de bogati din lacomie ,sa distruga lumea care li se pare povara

    RăspundețiȘtergere
  4. Oamenii pregătesc colonizarea Lunii și o instalație de extracție a Oxigenului din solul lunar care cred ca nu o sa le placa extratereștrilor de acolo pentru stilul nostru conflictual-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai vericilor, daca noi aflam ceva si extraterestri afla. Dar daca e secret, nici ei nu stiu. Daca o data lasat liber virul, s-a terminat. Nu pot veni la fiecare s-al curete. Tot ce se spune pe la tv si radio, asculta si ei. Si in cel mai rapid caz pot lua legatura telepatica cu oamenii care au legatura cu ei cum ar fi tanti Maria. Deci, si ei spioneaza telepatic prin oameni. De corona noi am stiut cand era plin de bolnavi peste tot dar acum stim de acei virusi inainte de a fi lasati liberi. Deci, se poate face ceva. Bei apa cand ti se face sete nu dupa ce mori. Ati faci mincarea inainte de a flamanzii nu cand mori de foame. Ma intelegeti voi? Si cred ca pina atunci, Putin le distruge pe toate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. omenirea a trecut prin toate tipurile de virusuri si inca existam ca specie. Bombele nucleare sunt un pericol mult mai mare fiindca
      radiatia emisa de cateva zeci de rachete moare tot in jur.

      Ștergere
  6. Ciceroane extratereștri detectează hormonii stresului din zona creierului numit Amigdala, sint mai avansați decit omul cu microfoane și cipurile sale rudimentare-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ca o ironie a sorții
    Noi distrugem si altii alți repară după noi
    Ne apara de propriile distrugeri.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe acesti extraterestrii nu ii intereseaza sa salveze specia umana cat ii intereseaza resursele acestei planete. Si nu sunt "prietenii nostrii" doar ca au nevoie de oemeni sa le faca treaba pentru ca ei nu pot respira in atmosfera noastra. Ce-a mai puternica arma a lor este persuasiunea. Iar fiintele umane sunt foarte usor de manipulat facandu-i sa creada ca ei sunt "prietenii nostrii", ca ne ajuta. Interesul lor este sa impiedice un razboi care poate duce la distrugerea resurselor (fiinta umana este tot o resursa pentru ei), prin urmare vor interveni atunci cand descreieratii pamenteni vor incerca sa foloseasca arme de distrugere in masa. Un bun exemplu actual de manipulare al oamenilor: cozi la benzina, ulei si alte alimente. Desi acestea sunt suficiente pentru toti.

    RăspundețiȘtergere
  9. anonim 14 martie 15:17- AI PUS DEGETUL PE RANA-ei au facut pact cu bogatii lumii pentru resurse -mai ales elemente rare dar si aur si platina- nu stim noi ce este in Pentagon si in ariile interzise muritorilor de rand-ma intreb de ce au chipul schimonosit dar puteri hipnotice-oare nu pentru subjugare?! de ce fac experiente pe oameni? nu pentru manipulare!

    RăspundețiȘtergere
  10. Vorbiți numai prostii, de ce i-ar interesa pe extratereștrii resursele limitate materiale, minerale ale Pamintului cind ei au resursele infinite ale întregului Univers-
    DAR nu mai credeți și acum ca omul și Pamintul e buricul Universului care e infinit-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unknown,"vorbesti numai prosti" Crăciun.

      Ștergere
    2. Citeste si o sa iti schimbi parerea despre Univers.
      Ce este scris in linkul urmator este realitatea universului in care traiesti.
      Cine crede ca in Univers este lapte si miere se inseala, este doar imaginatia lui, nu este realitatea.
      Planate Terra este o bijuterie din multe puncte de vedere in comparatie cu alte planete locuite. Din aceast motiv resursele ei sunt ravnite de multe grupuri extraterestre.

      https://www.alliesofhumanity.org/ro/

      https://www.newmessage.org/ro/

      Ștergere
  11. Am citit mult despre existența extraterestrilor ,are dreptate doamna Maria ca sunt de mai multe feluri si uni buni iar alții mai puțin buni.
    Cei buni vor salva omenirea de la distrugere si boli,ne vor împărtăși din experiența lor în cât cărțile de filozofie și de medicină vor fi aruncate la gunoi.
    Dacă mai marii lumii ar citi semnele lăsate pe câmpuri in lanurile de porumb ,ora,grâu ar intelege si lumea ar fi mai bună.
    Dar cum sa faca acest lucru când vara omului otravă, multa otravă.
    Respect medicina,medicii buni,dar sunt leacuri pe marginea drumului,flori,plante,iarba.
    Cand vor veni totul va fi aruncat la gunoi.
    Ne tin departe de ei prin tot felul de minciuni ca distrug si ne depărtează sa credem si sa ne fie frică.
    Acum ca doamna Maria îi vede si ne spune cum sunt,doamna Valentina oarbă îi vede de si este oarbă si ne spune ca sunt buni și ne da ajutor,vor salva Pământul eu cred din tot sufletul ca asa va fi.
    Nu pot sa mint ca nu ai o oarecare teamă sunt necunoscuți de om si arată într-un fel anume dar sa credem ca vin cei buni.
    Îi cunoaștem din descriere
    Este mare universul si Mare este și puterea lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  12. mai Unknown-dar tu de unde stii si esti sigur ca etraterestrii au resurse infinite?ai citit pe undeva sau i-ai intalnit! tu ce orientare religioasa ai ca nu prea esti in tema cu profetiile umane -probabil esti un ins fara coloana vertebrala si gandire limitata

    RăspundețiȘtergere
  13. cine este femeie ceva mai in varsta?

    RăspundețiȘtergere
  14. an 16 martie 18:12- cine este femeie mai in varsta -raspunde?

    RăspundețiȘtergere