sâmbătă, 6 august 2022

VINE IISUS HRISTOS, IN ROMANIA DUHULUI SFANT!


                                          Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, vad de parca as mai fi avut inca un ochi in crestet,vad un Cer alb stralucitor foarte luminat parca de un Soare alb nevazut.

Desi Cerul era ca de noapte la inceput,vad cum se lumineaza intr-o clipa,iar din inima Cerului alb orbitor,coboara cu bucurie si cu mainile Sale intinse lateral, Insusi Iisus Hristos, Mantuitorul lumii intregi.

.
Scumpul nostru Mantuitor era infinit de fericit!
Prieteni dragi, Venirea Lui Iisus Hristos va fi precum o ploaie de vara neasteptata,dar,suflarea intreaga o va vedea. Asa va fi adevarata Venire a Doua pe pamant ,si niciodata altfel!
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ca sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni ,si sa ne intareasca trupeste si sufleteste.Sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, si niciodata dragii mei, sa nu ne lepadam de Hristos si de Maica Domnului si nici de Sfanta Sa Biserica.
 Cu dragoste,Maria.

18 comentarii:

  1. Miluiește. Ne doamne pe noi păcătoșii. Amin

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru Crăciun, Pentru Crăciun, Pentru Crăciun, Pentru Crăciun,
    Salut Crăciunele, știu că tu ești cu adunarea numerelor și de aceea am cîteceva să îți arăt. Poate ai vre-o idee și mă faci curios. Hai ca să îți explic ceva, dar nu știu dacă e raritate sau se poate întînpla la ori și cine. Datele mele de naștere dau cifra 5. Dacă le adun cu ora nașterii tot cifra 5. Dacă adun cîte un număr sau cîte 2, tot cifra 5. Data mea de naștere e 13 august 1973, ora 14 și 40.
    Adunare de cîte un număr la data nașterii: 1+3+0+8+1+9+7+3=32=5
    Adunare de cîte două numere la data nașterii: 13+08+19+73=113=5
    Adunare de cîte un număr la data nașteri plus ora nașterii: 1+3+0+8+1+9+7+3+1+4+4+0=41=5
    Adunare de cîte două numere la data nașteri plus ora nașterii: 13+08+19+73+14+40=167=14=5
    Am intrat într-un site de astrologie, astrograma.online și astralia.ro și am găsit că numărul numelui meu este tot cifra 5. Oricine poate intra și își poate afla harta natală și horoscopul și multe altele pe gratis. Eu am multe treburi în comun cu cifra 5. În 5 țări am trăit pînă acum. În România am trăit în 5 județe. Nu 2-3 luni ci ani. De obicei mănînc de 5 ori pe zi. Te pricepi să faci un comentariu cu privire la cele spuse de mine? Hai te rog eu. E ceva raritate, sau ceva normal?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai Craciun e numerolog sau astrolog pentru a spune? :)

      Ștergere
  3. Tatăl nostru ISUSE MILUIESTENE PE NOI.Pacatele noastre nu le pomeni DOAMNE.!!AMIN !!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu e deloc normal ,parca cineva foarte inteligent a vrut sa jaloneje viata unora pe lumea asta,ca o misiune care i s-a dat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne Ajuta 🙏
    Vino Doamne,dragostea sufletului meu
    Ce mai putem spune?
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului ne iubește,încă ne iubește.
    Vino Doamne in tara aleasa de tine!!🙏🙏💐

    RăspundețiȘtergere
  6. Se spune ca cei cu cifra de destin 5 ......are multe căsătorii !

    RăspundețiȘtergere
  7. Sigur va veni prin proiectii holografice care de altfel sunt stipulate și in unele rapoarte ale unor servicii...tara noastra find încă din anul 1992 poligon de experimente și dacă nu stiati mai urmeaza și alte operatiuni gen potopul, invazia extraterestra etc..În aceasta mare inselatorie vor cadet f.multi inclusiv prelati și marea majoritate a pop.De retinut este faptul ca: D-zeu Creatorul nu-si va distruge creatia Sa și liberul arbitru sadit in ea cum vor neo-marxistii sa tina mintile oamenilor ocupate de frica și teroare.Pt cei care insa se cred și un canal receptor de.la.alte entitati involutioniste care au același scop ,va sfatuiesc sa discerneti bine tipurile de mesaje si informatii pe care le cititi deoarece scopul este același de a mentine frica și teroarea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta sa o crezi tu ca dumnezeu va Lasa pamantul plin de di spurcaciuni,avorturi,curvarsarie ,necredinta ,pofta dupa bani ,El a creat in sase zile tot iar noi stricam duminica cand dumnezeu sa odihnit ,noi lucram pe camp la biserica nu ne mai ducel la biserica ca numai suportam preoti,voi nu va intrebati daca dumnezeu ne mai mai poate suporta?o sa vina cum spune dna,Dar nici ea nu stie cand si cum ,,va veni va hot ne va lua Prin sorprendere ca potopul.lui Noè ca asa età di atunci ca si acum

      Ștergere
    2. Bun raspuns!!!!!!

      Ștergere
    3. HELLO,HELLO,ANTIHRISTUL VA VENI PRI PROIECTII HOLLOGRAFICE,MAI SUFLETEL ADURMIRIC.DOMNUL IISUS HRISTOS VA VENI IN INIMILE CRESTINILOR ADEVARATI SI VA FI VAZUT DOAR DE CEI ALESI,DE ACEIA SARACI CU DUHUL ACESTEI LUMI.DACA GRAIESTE GURA FARA TINE,MAI BINE TACI DECAT SA HULESTI.AI INTALES?😆

      Ștergere
  8. Și mai.ales atunci când impotriva vointei tale te "obliga" sa devii un canal receptor doar pt ei și pt un anumit tip.de mesaje...???In lumea stiintifica se vehiculeaza ca cei care se roaga.s au mediteaza înseamnă ca vorbesc lui D-zeu iar cei care sustin ca D-zeu le vorbește înseamnă schizofrenie??!! Asta intr-un context al normalitatii...

    RăspundețiȘtergere
  9. Iisus Hristos va veni dar cred că nu va veni așa tam-nesam. Eu Iisus m-am cam plictisit, ia să mă duc eu pe pământ. Dacă Iisus va veni înseamnă că ori va izbucni un război mondial ori unul nuclear

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va veni sa faca curatenie cu toti Cei care au uitat ca sa jerfit pe cruce ptr noi ,si noi ce facem?.ne injuram ,barfim,judecam pe facebook,o treime va Piero

      Ștergere
    2. Pai mai intai face curatenie preventiva,mai inaite potop de apa,acuma,de foc.Simplu de tot.😆

      Ștergere