duminică, 28 august 2022

ARDEALUL VA FI RUPT DE ROMÂNIA !


                                      Dragii mei,

În aceasta dimineata dragilor, m-a trezit cu glas care spune cu mare regret asa:

                        "România  ruptă de Ardeal !
                    Ardealul va fi rupt de România !"
Dragii mei, din păcate acest este ADEVARUL intr-un viitor mai apropiat sau mai indepărtat.


                                  Image result for harta romaniei pe regiuni.

Eu am mai scris despre ARDEAL dragilor, si anume,de faptul că va fi rupt de Romania si va trece la UNGARIA.

Image result for IMAGINI CU ARDEALULImage result for IMAGINI CU ARDEALUL..

Dragii mei, eu ce pot sa mai spun?
Toate ne sunt oranduite de Sus de la BUNUL DUMNEZEU si de la MĂICUTA  DOMNULUI, si toate câte am scris si scriu ,sunt de la DUHUL CEL PREA SFANT si se vor adeveri intocmai, fie bune sau mai puţin bune.
DUMNEZEU cunoaste toate de câte avem trebuinta ,si nu putem ,nu avem voie ca să cârtim în Faţa Sa!
Noi trebuie sa fim tari in CREDINŢĂ,sa daruim dragoste Aproapelui nostru  ,si oricat de greu ne-ar fi,sa nu ne lepădam de Hristos chiar de-am plati cu viata noastra.
                                      Cu dragoste,Maria!
                                            

22 de comentarii:

  1. Jocul facut de Victor Orban cu cumpararea minoritatilor da roade-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Romania face un joc foarte prost susținând activ USA in războiul împotriva Rusiei.
    Rusia este vecinul nostru, nu SUA!
    Orban, premierul Ungariei este aliatul de facto al lui Putin și al Rusiei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stalin si poporul rus libertate ne-a adus-pe dracu ,inchisori ,deportari si razboaie
      Cit despre unguri jupuitorii de vii la proprii ai romanilor timp de sute de ani biciul lui Dumnezeu -le mai spun asiaticilor astora cu pretentii-craciun.

      Ștergere
  3. Se repeta scenariul din primul razboi mondial cu Ungaria hortista si ca si atunci Ungaria va fi izolata in final-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nea Petre,io nu zac sa continuam sa ai pupam pe unguri ca or duso bine multam de o fost la toate guvernarile.Da sa ai indrazneala sa ameninti rusia cu niste vechituri de rachete casate ,traba sa fii cazut in cap.Acuma kkwjjeul si_o fakut plinul cu toata sleahta lui,i sa rupe banana de noi,ai neamt,o taie la tante Anghella.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilie cred ca evreul ne-neamt Iohannis care se da neamt o taie mai degraba la casa din Miami ca sa nu/l ajunga belelele din urma-craciun.

      Ștergere
  5. Servicile secrete romane si Statul Roman joaca foarte prost cartea iredentismului maghiar.
    Trebuia sa nu le permita cacialmaua cu asa-zis-ul Tinut Secuiesc.
    Notiune inventata in laboratoarele serviciilor unguresti prin 1997.
    De asemenea sa permiti asimilarea fortata a romanilor minoritari din Ungaria intre 1990 pana in prezent este o incompetenta ingrozitoare a domnilor ofiteri romani!
    Daca se va intampla asta va trebui sa bagam la puscarie pe factorii de decizie din SIE si SRI ,care au fost responsabili de iredentismul maghiar intre 1998 -2022.
    De ce nu mariti si sa acordati fonduri Departamentului care se ocupa de unguri?!
    De ce nu deschideti Fundatii sub acoperire in Ungaria care sa cumpere terenuri in Transilvania?!
    De ce nu aparati interesul Romaniei ,domnilor ofiteri?!
    Transilvania este Romania.

    RăspundețiȘtergere
  6. Intr-adevar Dumnezeu decide unde vrea sa apartina Ardealul, sau orice alta parte al tarii , dar eu ca om am decizie libera daca vreau sa apartin Ungariei , sau vreau sa raman in continuare cetatean roman . Si dupa cum de 10 ani de cand functioneaza consulatul maghiar in M. Ciuc si nu am eliberat nici un act cacacios ca sa am dubla cetatenie, nu o fac nici de acum incolo . Nu ma intereseaza Ungaria , poate fii presedinta tarii , nu numai Novak Katalin ci si Alba ca Zapada . 50 de ani am trait intr-o comunitate mixta ( romani si maghiari impreuna ) nu m-am certat in acesti 50 de ani cu nimeni , am o gama larga de prieteni in care sunt cuprinsi si romani si unguri , nu vreau sa apartin altei tari decat Romania

    RăspundețiȘtergere
  7. Da vecinii care in 1940 ne-au furat o treime din tara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. ungurii nu respecta istoria ROMNANIEI-la Vatican sunt scrieri clare-ei au facut cu austrievcii -imperiul AUSTRO-UNGAR si cred ca li se cuvine= imperialisti

    RăspundețiȘtergere
  9. La Baile Tusnad ungurii declarau ca Transilvania merita un statut special pentru dezvoltare culturala,de aceia tot timpul au condus si investit in imobilele lor prin ministerul Culturi au instalat statui inclusiv a lui Horty la Paleu -Oradea si multe altele in Ardeal ca cea a lui Gabor-Gabriel Betlem pe platoul Romanilor de la cetatea Alba Carolina in locul statuilor de Mari Romani ai Uniri demolate de Iohannis cu PNL Evreiesc si criminalul lui Horea Closca si Crisan baronul cu statuie in Piata Mare a Sibiului dezvelita de evreul Iohannis,maghiarii conduc chiar si Institutul Cultural Roman din Israel desi pe evrei cu care in secolul trecut se mindreau ca cu acceptul lor au devenit din minoritate in partea Ungara a imperiului Habsburgic la 50 procente apoi i-au dus in timpul razboiului la gazat la Aussvich.
    victor Orban duce o retorica si politica economica de atragere in ARDEAL a minoritatilor prin favoruri dar si pentru rasism fascist fapt ce a dus in judetul Satu Mare la scandal si retragerea liberalilor de sub presedentia lor in Consiliul Judetean.
    politica lui rasista sustinuta chiar si in Parlamentul Romaniei de udemeristul parlamentar Zoltan Zakaria.
    La 13 august 2022 maghiarii din fata unui magazin de la Geoagiu Bai o spuneau si mai Explicit si Provocator
    -Pina cind P... mea mai vin romanii astia pe aici??-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Și pe cei 7 milioane de ardeleni neaosi romani nu-i întreabă nimeni?

    RăspundețiȘtergere
  11. ULTIMA REDUTĂ VA FI SIBIUL!? , dar va cădea şi acesta. VOR CĂDEA şi CEI ALEŞI. Ultimele PROFEŢII făcute de Arsenie Boca ANUNŢĂ URGIA în România
    Odată venise o doamnă de la Bucureşti şi Părintele i-a spus că pe Bucureşti s-a “ouat” de două ori, referindu-se la bombardamente [dar şi la cutremure], iar când se va “oua” a treia oară, Bucureştiul va fi şters de pe faţă pământului deoarece acolo forfotesc păcatele.
    Odată mi-a zis că, într-o noapte, către ziua, ne vor ocupa trei ţări: Ungaria, Bulgaria şi Rusia. Atunci eu am zis: „Ungurii or să ne ocupe pe noi?”, iar el mi-a spus: „Şi pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc.”
    Apoi s-a întors către lume şi a zis: „Mai, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări.

    RăspundețiȘtergere
  12. Declaratiile lui Victor Orban premierului Ungariei despre rasa dar si atacul la Nato facute la Tusnad sint analizate intr-un ziar de mare Tiraj din Germania dar si lipsa de reactie din partea autoritatilor din Romania mai ales zona UDMR prin care documente romanesti pot ajunge la Orban si mai departe la Putin cu scopul ruperii Uniunii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Bucuria e mare . Daca ungurii vor lua Ardealul pt ca s-au aliat cu rusii desi sunt tara NATO atunci asa sa fie .Amin ! De ce bucurie ?!......Ungaria isi va semna sentinta la propria disparitie de pe harta lumi.Asa ca ma bucur . Mantuitorul are planuri mari cu Romania .

    RăspundețiȘtergere
  14. dacii au fost stabiliti in Transilvania-cei liberi in jurul tarii- in Moldova erau CARPII pana dincolo de rep Moldova

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar in nordul Moldovei Costobocii iar in Rasinari linga Sibiu muntele din centrul satului e numit Coasta boacii iar padurea din sud linga Sibiu care e costruit pe terenul satului, se numeste padurea Catrina tot nume moldovenrsc.
      Adevarul e ca dacii vechi ca si romanii vlahi mai noi erau ciobani si se plimbau mult pina in Urali,Crimeea unde rusii la prima ocupare sub Petru cel mare spuneau ca vlahii erau majoritari si pina in Elvetia si Albania la lacul renumit Ohrida caci dacii erau toti si Traci-craciun.

      Ștergere
  15. Ungariei ii vom ceda doar cele doua judete ( temporar pina cind maghiarii dupa urgie vor cere revenirea la Romania pt ca Ungaria se poarta ca cu teritoriu cucerit din care suge ... iar restul de 8 judete moldovene date Rusiei de viitoarea majoritate parlanentara pevremea premierului Dragnea ( dupa Dancila, Basescu si Dancu premieri demisionari la scurt timp .
    Tot temporar pina la urgie ca si Dobrogea luata de Turcia spre dimineata dupa Romexitul asumat politic.
    Desi ne vom alia militar cu Rusia care va fi ajuns deja pina la Prut ea nu ne va apara pe motiv ca nu am semnat inca acordul militar.
    Mai departe Rusia si Turcia vor vedea cum isi impart gazul din Mare fiind posibil si un razboi intre ele pt ca.. leul treb sa ia partea leului.

    RăspundețiȘtergere
  16. Da pentru ca romanii au votat Tradatori evrei ca Iohannis si Ciuca Maciuca si PNL Evreiesc cu Hotia de la MINTIA-craciun.

    RăspundețiȘtergere