marți, 9 august 2022

UN CUTREMUR FOARTE PUTERNIC LA SUD, SI UN TIR PE O STRADA GATA SA FIE RASTURNAT !

 

.

                               9 August 2022,ora 0,30 !


                                          Dragii mei, 


In aceasta noapte, in timp ce scriam la articolul anterior, vad in spatele meu de parca as mai fi avut inca un ochi la ceafa,o strada frecventata, dar care,mi-a scos in evidenta, in prim plan un Tir alb care se opreste brusc pe dreapta,deoarece, toata incarcatura din spate a inceput a se legana foarte puternic.



Cerul, era precum s-ar ingana ziua cu noaptea. Putea fi un zori de zi, sau, un inceput de noapte.

Dragii mei, pot sa va spun ca,acolo unde acest Cutremur se va produce, va fi foarte mare.

Unde se va intampla anume, eu nu stiu. Dar vom auzi de el cat de curand sau poate mai tarziu, nu stiu cand,dar va fi  din pacate.

Sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului , ca sa ne ocroteasca si pe noi ca Popor ales al Sau si pe toata suflarea de pe pamant.

Daca vom avea Credinta dragilor, daca nu ne vom lepada de Sfanta Cruce a Lui Hristos si ne vom iubi Aproapele ca noi insine, vom fi ocrotiti si paziti de tot ce ne-ar putea aduce chin si suferinta.

Sa fim buni si milostivi,sa iertam ca sa fim iertati si sa ramanem tari si statornici in Credinta,indiferent prin cate incercari grele sau mai putin grele,am trece prin viata aceasta grabnic trecatoare. 

Gandurile noastre,nadejdea noastra, sa ne fie numai la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului cu Sfintii Sai,Carora li se cuvine,toata cinstea,slava ssi inchinarea,Amin!

                                          Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. Atac la centrala nucleara cu 6 reactoare nucleara de la Japoroje pe Nipru la 800 km de Bucuresti si 40o km de Chisinau unde moldovenii alarmati au inceput sa plece,ocupata si minata de rusii baricadati acuzati ca au minat-o si distrus sisteme de siguranta motiv pentru care Ucraina cere observatori internationali.
    Ministrul Rafila cere tinerilor Romani sub 40 de ani sa duca retete medicale pentru obtinera de la farmacii a dozelor de rezerva de Iodura de Potasiu contra unei posibile contaminari radioactive viitoare date de razboiul Rusiei care a invadat Ucraina -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai nea Petre,asa le inghiti pe toate ca un barzoi care prinde soareci de camp .Esti de minune.Pupal_ai pe Rafila pana_l faci roman sadea.Cine are credinta in Iisus Hristos,nu are nevoie de nimic altceva pentru protectie.Doara ai vazut prea bine cum te_ai protejat cu waxxull.In alta ordine de idei,ai iubesc pe rusi de zece ori mai mult decat pe ucraineeni.Pa,pa.

      Ștergere
  2. Doamne Apară și ne păzește 🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Coalitia pentru dezmembrarea Romaniei.
    Conform propriilor declaratii dezmembrarea e urmarita de maghiari.
    Dar ce mai anti-romanesc Discurs scris le al evreului venit din Basarabia Patapievici cel rasfatat cu burse romanesti dar si salarii de la CNSAS dar si sotia favorizata cu salar lunar de peste 3000 de euro.
    Cu toate astea Patapievici dupa ce dupa moda evreilor si-a tras inca doua nume neaos romanesti isi varsa veninul ca scriitor in limba romana urind atit limba,romanii ,pe Eminescu si Romania pe care s-a exprimat ca ar vrea-o Desfintata
    Dupa ce Israelul a donat milioane de Euro televiziunilor din Romania ,Patapoevici are si abonament la prezenta de mare telectual prin emisiunile Tv.
    Si cind te gindesti ca astia sint la putere in Romania nu te mai miri ca Astia au distru de cel putin doua ori Romania prin politica lor comunisto-sionista pe care continua sa o indese in creierele romanilor sub tosate formele si mai nou ocupa planificat si tot spectrul politic indragostiti de Banii si terenurile noastre si a tarilor din jur-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Fost ministru Serbanescu -Sintem o colonie unde dicteaza cei de afara care ne-au adus la Faliment vinzind Energia in Avans desi Hidro electica si Nuclear electrica sint ale statului iar cei ce condud au permis asta prin Popescu-evreul- au adus deja Tara in haos-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristescu-Au cumparat energia cu 45 de lei si au vindut-0 cu 2500 .
    Ar trebui Arestati toti cu Popescu cel cu zeci de benzinarii private-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Turul Tinutului Secuesc plecat din Budapesta facut la Tirgu Mures din banii cetatenilor ajungla o fudatie a ministrului Udmerist al sportului Novac.
    Serbanescu -e o cavalcada de bataie de joc la adresa romanilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multinationalele de tip nazisto-sionist vor sa falimenteze si sa ia terenurile fermierilor in Olanda pentru interes coleciv in numele azotului-lucrul cunoscut in estul Ue ca ca comunism sionist de la evreul Marx-citire promovat si la noi de oamenii din Usr inclusiv Evreul Patapievici care scria ca Romania -trebue codusa direct de afara de oameni cu civism ca Soros -care in tinetete la Budapesta colecta cu -civism-dantura de Aur a conationalilor sai evrei care luau apoi drumul spre Austhvitz si a carui urmas Victor Orban ne preda prin Romania rasismul teoretic si pe viu in Satu Mare unde au concendionat simbolic terenul din centru irasului pentru rasa superioara maghiara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Probatoriu in Sua pentru cei ce au colaborat cu spioni rusi pentru destabilizarea -guvernului colonial Sua.
    Sau confiscat in Florida compiutare si materiale de propaganda de separatism sub masca luptei anti-Globalizate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Rusii su sarbatorit Ziua Victoriei in al doilea razboi mondial ca si pe strazile Chisinaului cu steagul Rosu in frunte iar Putin da de inteles ca razboiul ucrainian va continua. Cea ce tempereaza avansul si incercarea de Destructurarea Occidentului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Un presedinte al comisiei istorice Romano-Ruse-La sfirsitul acestui razboi Ucraina va fi libera sau nu va mai fi delic-craciun.

    RăspundețiȘtergere