duminică, 21 august 2022

REFERENDUM ! URMEAZA REFERENDUMUL AURIU !

 


"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  
                     

                                                     19 August 2022,ora 1,01!

                                                        Dragii mei, 


La aceasta ora din noapte, eram cu toata fiinta mea ,prinsa in Rugaciunile catre Bunul dumnezeu si catre Maicuta Domnului cu Sfintii sai.

Desi ma rugam cu inima si cu sufletul, aud un glas in dreapta mea care-mi spune asa:

                           "Coltul auriu !

In ceea ce priveste Referendumul, urmeaza Referendumul auriu !"

Dupa care,glasul dispare!

Dragii mei, eu nu stiu ce Referendum va fi acesta si al cui,adica, cine il va organiza,dar e clar ca ,intr- un  viitor mai apropiat sau mai indepartat, vom avea un RFEFERENDUM auriu!

Deja stiti dragilor faptul ca, eu nu m-am impliocat in nicio culoare politica si nici nu am de gand s-o fac pe viitor.Dar atunci cand situatia o impune,fireste ca aduc in discutie si subiecte despre politica si politicieni,atata timp cat, primesc Mesaje de la Duhul sfant si in acest domeniu. Sunt si eu romanca care merg la vot,votez pe cei care cred eu la acel moment ca ar merita , sau,sanctionez prin votul meu, pe toti cei care,stiu doar sa promita,sa minta poporul si pe noi cei care ii alegem. Iar din 1989 dragilor, credeti-ma ca numai minciuna,dezbinare, alergatul pentru "ciolan", toate acestea ne sunt servite pe tava, impodobite frumos,ornate cu inducerea fricii,a spaimei,a stirilor care sa ne fac sa ne tinem gura inchisa.Desi,au avut si au grija ca din cand in cand,sa organizeze cate un asa zis "comandament" si sa ne pazeasca cu pustile si cu tancurile pe strada.Uitand ca, noi suntem cei care contribuim la salariile lor imense,noi suntem cei care aducem bani la Bugetul statului roman,iar ei sunt cei care au furat si fura in continuare TARA noastra romaneasca, isi fac vile in tari exotice,se distreaza pe banii poporului roman adunati cu sudoarea fruntii lor si cu bataturi in palme care a mancat si mananca cu lacrimi de durere, o paine amara,departe de cei dragi, departe de casa. Dar s-avem nadejde si Credinta in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului,ca ne vor face DREPTATE! DREPTATE DIVINA! 

POLITICIENII uita ca nu sunt vesnici acolo in functii, si ca va veni si ziua JUDECATII de la POPORUL român ,dar mai ales de la DUMNEZEU !

Atunci sa-i vedem ,deoarece, urmeaza a se  implini si acest articol:



                                  Noapte de 7 -8 Septembrie 2016,ora 1,23 !

                     Dragii mei, 

Am scris de curând ,un articol cu titlul:

O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE !

 Iata si linkul mai jos:

O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! O NOUĂ ...

https://plus.google.com/.../27M2qLCeXma
4 days ago - O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE !
 Image result for REVOLUTIE.
Dar, in aceasta noapte,la doar 3 zile de la primul articol care prevesteste  ”O NOUĂ REVOLUTIE, REVOLUTIA  MARE ”, iată că mai primesc un MESAJ divin despre aceasta REVOLUTIE care va avea loc.
Deci,aud glas care-mi spune asa:

                ”REVOLUTIE !
             Căci după REVOLUTIE, mulți te vor întreba : cum de ai stiut toate câte s-au împlinit?”
Iar eu le voi raspunde dragilor: 
Din Graiul Duhului Sfant stiu, care-mi graieste mie toate de-o viata intreaga, si la care CUVINTE ale Sale, voi nu ati vrut si nici nu vreti sa luati aminte!

Dragilor,am scris despre Cutremure,despre razboaie,despre Bombe si Explozii nucleare,despre DEVESELU care va deveni un adevărat vulcan,despre Atacuri teroriste,despre Inundatii si alunecari de teren,despre boli incurabile,etc etc.
Toate,absolut toate se vor implini la timpul oranduit de BUNUL DUMNEZEU,de PREA SFANTA TREIME!
Dragilor, haideti sa ne amintim si de disparitia fetelor "ucise" de Dinca,Luisa si ALEXANDRA.
Toate televiziunile ,toata presa,toti erau pe baricade. Toti explicau cum au murit fetele din Caracal.
Iar eu, am sustinut si sustin cu tarie in continuare faptul ca, FETELE traiesc si au fost sacrificate pentru PROSTITUTIE de niste nemernici,indiferent cine ar fi aceia.Niste ticalosi care-si vor primi pedeapsa lumeasca ,dar mai ales,pe cea divina care va fi in focul iadului,pentru vesnicie. Puteti cauta in Arhiva Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,din 2019 si pana astazi ,si veti gasi multe informatii venite de la DUHUL SFANT,in legatura cu disparitia fetelor.LUIZA va reusi sa scape si va fi prima care va ajunge acasa la cei dragi, si va povesti tot calvarul prin care a trecut,si ii va desconspira pe toti nemernicii si pe toti ticalosii care  i-au facut atata rau,atat ei ,cat si Alexandrei si la multe alte tinere.Reteaua aceasta de trafic de carne vie, va lua sfarsit odata cu aparitia LUIZEI .Ca la nivel de tara,sunt multe retele de nemernici care-ti fura copilul sau copiii de pe strada.

Trei ani de la cazul Caracal. Care este stadiul dosarului

acum 6 zile — Familia Alexandrei cere achitarea lui Gheorghe Dincă ... Două fete, Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, și Luiza Melencu, de 18 ani, ...
Ați accesat această pagină în data de 13.08.2022.

Luiza Melencu, Gheorghe Dincă și Alexandra Măceșanu

19 iun. 2022 — Dosarul Caracal se apropie de final. Au trecut trei ani de la dispariția Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, iar Gheroghe Dincă abia ...

                   Cu dragoste,Maria.


                                                   

30 de comentarii:

  1. Referendumul cu peste doua milioane de semnaturi al AUR-iu care asteapta in Parlament pentru suspendarea evreului Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este! Cu siguranta este vorba despre PARTIDUL AUR! Bravo lor ! Vor reusi!

      Ștergere
    2. Mai era prorocirea de peste 20 de ani a unui indian Gupca Swing publicata intr-un ziar din Suceava intii care incepe a se implini.
      El spunea ca dupa suspendarea unui presedinte va urma o noua Revolutie dar inca in tara nu va fi bine decit dupa ce va venii un roman nascut in strainatate calare pe un cal de Otel-tanc deci abia dupa un Razboi va fi bine in Romania -Mare
      Asa cum arata si harta vazuta de doamna Maria ca si alt mesaj cu darimaturi si cu iesirea mortilor din care era si o ruda sora a socrului parca tanti Marioara sau asa ceva care voia si reuseste transmiterea unui mesaj-craciun.

      Ștergere
    3. Marioara surioara,io am votat cu aur pentru Diana Sosoaca si pentru o copila din Deva.Acuma am anumite rezerve,cred ca ai un partid racolat de secu.Totusi ar fi bine sa fie din nationalistii din secu.Prea o ajuns proevreii kazari.Daca ai doara o schimbare de forma.Acuma cu nunta va castiga in popularitate.Sa nadajduim ca va fi si una de substanta pentru neamul nostru.Ai totusi o schimbare in bine sper.Pa,pa.

      Ștergere
    4. Da ...cu siguranta si ăla cu familia a fost o reusita! Cum spunea un filozof bulgar :"...vrabia mălai viteazu' ..."

      Ștergere
    5. Am adus vorba despre deputata Anamaria Gavrila din Deva care a cerut sprijinul aur pentru trecerea centralei Mintia in administrarea Cj. Hunedoara.In lipsa sustinerii ,a plecat din aur.La fel a fost cu Diana.Deasta a_mi da cu virgula si mai ales ca proful Florin Colceag si celebrul Hornet si alti oameni de mare valoare nu au fost sprijiniti.Un alt exemplu,Programul pentru Romania,a fost conceput de Ovidiu Grosu,cel urmarit de secu si astazi,cea mai sclipitoare minte din Romania.Am mari indoieli asupra lui George Simion.Io zac sa nu ne imbatam cu apa rece.Pa,pa.

      Ștergere
    6. Sa ne gandim doar la ce spunea Radu Moraru,de a fost interzis,caRomania nu mai este stat independent,ci colonie evrieiasca kazara.Asasinarea lui Ceausescu a fost pusa la cale tot de ei,ca AM AJUNS SINGURA TARA DIN LUME FARA DATORII EXTERNE LA BANCILE EVREIESTI.ULTIMUL DESCENDENT AL FAMILIEI BASARABILOR A FOST UCIS RITUALIC IN SFANTA ZI DE CRACIUN.

      Ștergere
    7. Nu va fi nici un război in România!? Totul este creat de ocultă.
      Țara noastră este Noul Ierusalim si este protejată de Dumnezeu. GABRIS a fost primul român care a spus că România este grădină Maicii Domnului si Noul Ierusalim in secolul trecut . Apoi toți sau luat dupa el!? Pana la urma adevărul invinge întotdeauna.

      Ștergere
    8. Aur este o tinichea globalistă.....

      Ștergere
  2. Nu am auzit de referendum auriu este ceva cod institional

    RăspundețiȘtergere
  3. Protestele din lume sunt in toi, iar la noi revoltele mult asteptate nu mai vin!?
    Securitatea si serviciile sunt mana in mâna cu oculta. Toți șefii numiti au ordin sa acopere tot

    RăspundețiȘtergere
  4. La treaba asta eu am o ideie explicită, dar ideia mea e doar pe pe timp de iarnă. Hai să vedem cîte persoane gîndesc precum eu.
    Deci, la iarnă cînd gazele nu vor mai fi sau, vor fi la un preț mai scump decît Whisky Jack Daniel, V-a veni Orbu Hungariei și va zice: Noi ne încălzim cu gaz, voi vă încălziți între voi, nu vreți să vă încălziți și voi cu gazul lui nea Putinel ? Și lumea din Ardeal care cel puțin jumate sunt Unguri și jumatea cealaltă știu limba Maghiară, vor zice așa: avem copii mici, ne trebuie căldură și mîncare ieftină, venim la voi. Cîțiva plătiți vor începe o revoluție mică și Românii și Ungurii din Ardeal vor scanda "Vrem Ungaria" și ne tragem ceva prin președinții și parlamentarii Români sau Rumîni care înseamnă sclav. Român provine din cuvîntul rumîn și înseamnă sclav. Și atunci se va cere să se facă un referendum Rumîno - Maghiar.

    RăspundețiȘtergere
  5. Așa este doamna Maria.
    Nu ia nimic cu ei din lumea aceasta.
    Vai de cei care oprește plata muncitorilor,este păcat strigător la cer.
    Toți vor plăti,sincer îmi este mila de sufletele lor.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa ne apere și să ne călăuzească pașii pe căile lui drepte
    Doamne Ajuta 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  6. Tradarea Romaniei de casta evreiasca care construind fara autorizatii de constructie sinagoga ,scoala si hotel la Sighetul Marmatiei doresc revenierea la
    - l planul evreiesc de la New Iork din 1899 de formare a unui stat evreiesc in Ukraina unde deja au cumparat 17 milioane hectare teren arabil si RMoldova-Basarabia si transcarpatia teritorii recunoscute cedate de Romania prin semnatura evreilor presedinte din 3 mai 1997 de la Neptun semnat prin evreii Presedinte Constantinescu-Patapievici ,Petre Roman ,Adrian Severin recunoscute cedate Ucrainei cu conditia respectarii drepturilor romanilor care atunci aveau peste 209 scoli romanesti din care acum datorita ucrainizarii fortate au mai ramas doar 8 scoli.
    -In timp ce in Romania la BNR evreul Isarescu planuieste sa lase banca mostenire fiului sau repetentului Citu cel care in citeva luni de guvernate a indatorat Romania cu peste 15 miliarde de Euro-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La granitele a trei state si foste imperii Un complex religios construit ilegal dar din timp la Sighetul Marmatiei poate fi si o baza straina pentru viitoare actiuni si interese militare in vremuri tulburi de razboi si interese straine-craciun.

      Ștergere
  7. Marioara surioara,ai stiut si de ploi.La noi o fost rupere de nori si vant tare de s_o oprit masinile pe drum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ieri a plouat cel mai mult din acest an la Sibiu 3,2 dupa telefon multe ore si continua sa ploua si la ora asta-craciun.

      Ștergere
  8. Tornadele si vijeliile revin. Sa fim prevazatori. Nici pacea nu pică peste Ucraina prea curând - craciunu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astazi e ziua Ucrainei si de implinesc 6 luni de la invadarea ei de imperialistii rusi .
      Se asteapta atacuri de razbunate ale rusilor dupa atentatul de la Moscova la mssina ideologului Dughin zis si Rad-Putin.-craciun.

      Ștergere
    2. Pacat ca o fost omorata fiica lui,Daria,o fata foarte desteapta si pentru ca o spus adevarul.care a deranjat oculta evreiasca mondiala.Habar nu avem ce jocuri evreiesti sunt la nivel inalt.

      Ștergere
    3. Dar cum oare era descoperit sicriul la o persoana carbonizata, cu ramasite ramase in urma a ceea ce s-a intamplat?!?!???!!??!?!?

      Ștergere
  9. Inca un bebelus de 3 luni a murit dupa ce intreaga familia a fost gasita bolnava de covid.
    Am mai spus valul asta de Covid a fost adus pe avion de romanii veniti dupa trei ani din strainatate ,au imbolnavit intii rudele si apoi satele si orasele iar autoritatile tin ascuns in loc sa previna lumea.
    Azi un tren de Oltenia salvat de la deraiere de mecanicul de locomotiva pe un pod-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-avea ce sa caute pe avion covrigul. Nu l-a urcat nimeni acolo.

      Ștergere
    2. " Si io am mai spus ca nu i_o durut gatii dsa_l pulverizeze in chemtrailisurile de toate zilele si noptile.😆

      Ștergere
  10. Armata Nationala Republicana,un grup de partizani clandestin care actioneaza in Rusia ar fi facut Atentatul la masina din Moscova care ar fi omorit fata ideologului putinist Dughin-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai ar fi si n_ar fi si tot americanoizii nom si_au bagat coada in frunte cu pretenul Soros,atat de drag surioarei Marioara.😆

      Ștergere
  11. Ce ne transmite parintelul Iustin Parvu:Toti romanii sa se intoarca in tara!Nici un roman sa nu mai paraseasca Romania.Inseamna ca_i groasa tare,fratiori si surioare.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamne Ajuta doamna Maria sa vina cineva la conducerea acestei țări,care sa tina cu poporul,nea zăpăcit cu toate minciunile,cu toate care le da le da numai contra poporului,eu nu am văzut așa ceva,să mă ierte Dumnezeu și Maicuta Domnului,dar parcă ar fi tati vitregi, s-au mame vitrege.
    Mă uitam acum la tv. Fieni Dâmbovița rupere de nori,la noi a fost întrerupt curentul dar a plouat liniștit.

    RăspundețiȘtergere