sâmbătă, 20 august 2022

LA ZIUA SA, GEORGE ENESCU IN VESMINTE DE LUMINA ALBA, CU A SA VIOARA ASEZATA VERTICAL LANGA PICIORUL DREPT.

                                 19 August 2022,ora 3,19 !


                                                Dragii mei, 


In aceasta dimineata in zori , ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata inspre Nordul Romaniei sfinte,un petec de Cer ca un amurg,deasupra pamantului,la doaar cativa metri inaltime fata de pamant.

Cerul arata ca o dimineata foarte devreme, conform orei primirii mesajului divin.

In aer, deasupra pamantului in vesminte complet albe si orbitor de stralucitoare,il vad in carne si oase pe Marele Compozitor,VIOLONIST,PEDAGOG,PIANIST si DIRIJOR ROMAN - GEORGE ENESCU care, arata mult mai tanar, ca  la 40 de ani.

.
Lumina alba,a luminat Cerul in acel loc,si astfel,il vad pew MARELE COMPOZITOR in vesminte albe orbitor de stralucitoare, cu a sa vioara in mana sa dreapta,vioara ce o tinea la glezna piciorului drept,asa ca pe o umbrela.
Si Vioara Marelui Compozitor GEORGE ENESCU, era transformata,imbracata in lumina alba orbitor de stralucitoare,si peste care lumina a viorii,asa dupa forma ei, au inceput sa se astearna notele muzicale,asa precu ar ploua torential, sau, precum ar cadea fulgii de nea.Asa se perindau  notele muzicale.
Dragii mei, as dori ca sa fiti ferm convinsi de faptul ca, atunci cand venim pe lume,venim cu un anumit scop, avem fiecare un HAR dumnezeiesc sadit in sufletul fiecaruia dintre noi, si numai de noi depinde daca inmultim DARUL si HARUL pe care l-am primit la venirea pe lume,in lume si la sfantul Botez.
GEORGE ENESCU  s-a nascut ca sa fie cel mai mare Compozitor al Romaniei sfinte,din toate timpurile.
Tot ce a compus MARELE COMPOZITOR - GEORGE ENESCU, a venit din CERUL SFANT sub Inpiratia DUHULUI SFANT.
Asa precum Apostolii Lui Hristos,Sfintii  Evanghelisti au scris Scriptura sfanta sub Inspiratia Duhului Sfant,tot asa si George Enescu si toti oamenii de stiinta din orice domeniu,au scris numai sub INSPIRATIA DUHULUI SFANT !
Ati observat dragilor ca am scris cu rosu cuvintele: 

"Numai sub INSPIRATIA DUHULUI SFANT !"
Nu de la mine am scris aceste cuvinte, ci un glas din dreapta mea,mi-a grait asa,ca sa scriu "numai sub INSPIRATIA DUHULUI SFANT !"
Am adus aici dragilor, cateva imagini tare frumoase,cu tot ce a insemnat si inseamna GEORGE ENESCU Marele Compozitor al Romaniei sfinte din toate timpurile:



George Enescu (n. , LiveniManoleasaBotoșaniRomânia – d. ,ParisÎle-de-FranceFranța) a fost un compozitorviolonistpedagogpianist și dirijor român. Este considerat cel mai important muzician român.George Enescu a fost un compozitor, violonist, pedagog, pianist și dirijor român. Este considerat cel mai important muzician român. Wikipedia

SoțieMaria Tescanu Rosetti (căs. 1939–1955)

Copilăria

George Enescu s-a născut la 19 august 1881 în satul Liveni-Vârnav din județul Botoșani, în familia arendașului Costache Enescu și a soției lui, Maria, fiica preotului Cosmovici. A fost al optulea copil și primul care n-a murit în copilărie. Mai târziu părinții lui s-au despărțit iar tatăl a avut o relație cu Maria Ferdinand Suschi, o tânără de origine poloneză, din care s-a născut un fiu ilegitim, pictorul Dumitru Bâșcu[9].

Părinții l-au alintat cu numele „Jurjac”, dat de guvernanta franceza Lydie Cedre, care a avut o influență profundă asupra educației sale începând de la vârsta de 6 ani[10].

A manifestat încă din copilărie o înclinație extraordinară pentru muzică, începând să cânte la vioară la vârsta de 4 ani, iar la vârsta de 5 ani a apărut în primul său concert și a început studii de compoziție sub îndrumarea lui Eduard Caudella. Primele îndrumări muzicale le primise de la părinții săi și de la un vestit lăutar, Niculae Chioru

.
.
Iata mai jos dragilor, si alte articole despre GEORGE ENESCU,acolo de Sus din Cerul sfant: 



    27 -28 August 2015, ora 1,13 !

  Dragii mei, 

În această noapte,  in timp ce scriam aici pe Blog, văd dragilor ca şi cum aş mai fi avut un ochi in crestetul capului, văd cum înspre Apus se întâmplă ceva uimitor. 
Vedeam un Cer de noapte,     Cer din care a coborât jos pe pământ, un alt Cer,un CER de ziuă, un Cer senin si stralucitor, precum oglinda.
Cu faţa spre Est, văd un grup de până la 7 oameni, îmbracati toti in vesminte de lumină albă,oameni care stateau în picioare  în Cerul care a coborât cu tot cu ei, jos pe Pământ.
În faţa acestor oameni, îmbracati tot cu vesminte de lumină alba si stralucitoare, văd un bărbat ce ţine pe bratul său stâng, o Vioară. 
În mâna dreaptă ,acest bărbat avea arcusul si începuse să cânte si celor din faţa sa, dar si celor care apăruse ulterior si-l înconjurase la propriu.
Toti erau imbracati cu vesminte lungi, albe stralucitoare. 
Acest bărbat dragilor, era marele si unicul Compozitor, violonist, pianist, GEORGE  ENESCU . 

George Enescu cu trup de carne , acolo sus în Ceruri. 
Arăta foarte tânăr, precum în poza de mai sus.
Să-i aducem si noi dragii mei, un omagiu Marelui nostru Compozitor, violonist si pianist GEORGE  ENESCU , care ne-a încântat şi ne încântă inimile si sufletul ,cu Muzica sa dumnezeiesc de frumoasă.

  •                                      Cu dragoste, Maria. 
  •    4  August 2002 ora 23 ,00 !

    Văd cu ochii închişi, în timp ce mă rugam vad un Cer bleu senin stralucitor ,în Cerul de noapte,un Cer care se deschide precum am trage o cortină.
    Aici, în Cerul LUI  DUMNEZEU, văd O Poartă ovală precum Bolta cerească care era împodobită de jos până sus cu flori roşii.
    În faţa Portii  din Cer, chiar in cadrul ei, ÎL văd pe Mântuitorul nostru Iisus Hristos, îmbrăcat cu vesminte albe ca lumina,vesminte ce erau orbitor de strălucitoare.
    IISUS  HRISTOS stătea în picioare în cadrul porţii ce ducea în GRADINA  RAIULUI. 
    Atât în faţa PORŢII in cadrul căruia era Iisus, cât şi după poartă ,văd o întindere mare ca o câmpie verde frumoasă, plină de toate florile Cerului şi a Pământului.
    Mantuitorul nostru bland si prea iubit ,era in cadrul PORTII  RAIULUI cu vreo două - trei trepte mai sus, faţă de cum stătea in stânga LUI marele compozitor şi violonist, GEORGE  ENESCU al Romaniei sfinte.
    Deci, lângă Poarta ce ducea pe câmpia cu flori, chiar la colţul ei, în stânga  Mântuitorului, lipit aproape de vesmântul  LUI  IISUS,
    stă George Enescu care ţine in dreapta  sa ca si in braţe, VIOARA sa,  precum şi arcuşul.
    GEORGE  ENESCU, aşa după cum ţinea Vioara sa,cânta  în acel moment, Ii cânta LUI IISUS  HRISTOS !
    GEORGE  ENESCU ţinea Arcuşul Viorii cu mâna stângă şi aşa ,cu stânga purta Arcuşul pe corzile VIORII.
    Dragii mei, stim cu toţii că, Marele  Compozitor si violonist, Pianist GEORGE ENESCU, s-a născut în judeţul Botoşani la 19 august 1881 şi a plecat la DOMNUL in anul 1955 la 4 mai, in PARIS !
    El a fost singurul copil la părinţi, deoarece, cei doi frati mai mari, muriseră.
    După cum vedeţi dragilor, ce-i frumos cu adevărat şi LUI  DUMNEZEU Îi place.
    Acolo Sus în Ceruri, GEORGE  ENESCU cântă şi încântă cu Vioara sa magică, pe MÂNTUITORUL  IISUS  HRISTOS , pe MAICA  SFÂNTĂ şi pe SFINŢII Săi.
    Să ne bucurăm şi noi fraţilor, pentru DARUL LUI  DUMNEZEU, care ne va duce în ÎMPĂRĂŢIA  SA,şi anume, acela de a ne bucura veşnic de LUMINA  SA şi de a ne bucura de MILA  şI Dragostea sa,precum şi a MAICII  DOMNULUI.
                                 Cu dragoste, MARIA.


4 comentarii:

  1. Cind sa plece la studii la Viena il intreaba pe tatal sau daca la Viena poate sa spuna ca e roman.
    Tatal ii raspunde da ,dar de ce intrebi?
    La care tinarul Enescu i-i raspunde-
    -Ca sa nu creada ca ma laud-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Norica Nicolau-Pentru functia NATO de la anul Iohannis e in state sa vinda toata Romania cu Primaria de la Sibiu cu tot-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. De extraterestrii nu se mai aude nimic?!?! Au trecut aproape opt luni din anul acesta si nu au aparut! De ce stau ascunși?!?! Nu ne-au ajutat nici cu valurile de pandemie si nici nu ii ajută pe ucrainieni. Oare ce interes au extratereștrii!?!?

    RăspundețiȘtergere
  4. Au venit la Sibiu cu un Ozn in 22 mai 2022 ora 22
    Probabil sa/l ia pe Iohannis dar se pare ca L-au ratat din pacate-craciun.

    RăspundețiȘtergere