duminică, 21 august 2022

ROMANIA EDUCATA? NU !!! CI, ROMANIA DISTRUSA! ROMANIA RASTURNATA,DEVASTATA!

 


.

21 August 2022,ora 1,23 !


Dragii mei,

In aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune asa:
Iar acum, iata Romania Educata!"
Clipa in care, vad in inima Romaniei sfinte,gata de plecare si cu zambetul larg pe buze,zambet de gheață, un zambet ironic chiar, imbracat intr-un costum negru si camasa alba cu cravata neagra, cu o palarie neagra pe cap ca de cowboy ,si cu o mapa neagra pe care o tinea bine cu mana stanga, privea spre ce a fost Romania sfanta inainte sa vina la tron, si ce a mai ramas din Romania Adevarului Duhului Sfant.

Dar iata ce a mai ramas dragilor:

„România lucrului bine făcut”,

Romania Educata!"
Ma intreb insa,ca un om care nu l-a votat niciodata pe cel care ne-a jignit pe noi toti, pe tot Poporul roman, atunci cand ,a declarat ca el ne va educa,ca va forma Romania Educata.

Dar oare,pana sa vina el pe scaunul de la Cotroceni, noi eram atat de needucati,atat de inculti incat nu am stiut sa ne educam ?

Cata jignire si cata umilinta a aruncat asupra poporului roman foarte inteligent,foarte primitor si credincios, popor care nu a avut si nici nu are nevoie sa vina cineva ca sa-l ghideze ca sa fie educat.

Si iata dragilor, ca va veni ziua in care,cel care a declarat ca a educat Romania,va pleca satisfacut ca a distrus tara si poporul,a distrus tot ce era frumos inainte de 1989,impreuna cu toti cei care s-au perindat la conducerea Romaniei sfinte,toti au devenit super miliardari peste noapte, iar poporul"educat",pune coltul de paine ramas, il pune in congelator ca sa nu mucegaiasca,deoarece,nu are bani sa cumpere alta.

Iar Guvernul meu, se plimba si se plimba incontinu prin Tarile exotice, pe banii romanilor,bani munciti cu sudoarea fruntii si cu bataturi in palme,bani castigati cu amar si departe de cei dragi de acasa,din Romania lui, Romania educata si care, isi etaleaza luxul,opulenta prin orice colt exotic din lumea asta..Pentru cel care "a educat" Romania Duhului Sfant ,drumul lui spre Cotroceni se va intrerupe cu o suspendare, dupa care ,posibil sa plece de buna voie,deoarece,dupa mintea si faptele sale,Misiunea sa a fost indeplinita cu succes!

 Romania "educata",„România lucrului bine făcut”, a fost adusa la stadiul de ROMANIA DISTRUSA,ROMANIA DEVASTATA, ROMANIA VANDUTA BUCATA cu BUCATA strainilor,iar romanii muncesc pe pamantul lor,la strainii pe care ni i-a "daruit",ni i-a lasat mostenire ROMANIA EDUCATA,ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT!

DRAGILOR, nu mai e mult, si vom scapa de acest chin si trai umilitor,iar cei care "au lucrat" la Romania educata,cu totii isi vor primi rasplata divina dupa felul in care  au contribuit la vanzarea ROMANIEI DUHULUI SFANT.
Noi insa,sa ramanem buni si milostivi prieteni dragi, sa ne intarim in Credinta,sa umplem Sfintele Biserici macar in Ziua sfanta a Duminicii, si sa ne punem toata nadejdea si toata dragostea , iubirea noastra in mainile Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos si ale Maicii Domnului,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                Cu dragoste,Maria.


26 de comentarii:

  1. Invatamintul la toate nivelurile e pe moarte in Romania Educata in care se nasc tot mai putini copii,care in schimb se nasc mai multi in Strainatate ca in tara.
    Din cauza asta si a statuilor romanilor desfintate cu PNL Evreiesc Boul asta parca Ride de noi ca un Nesimtit-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Marioara surioara,ma bucur ca esti in legatura directa cu Sfantul Duh,eu unul doar prin Ingerasul Pazitor,Iliuta al meu,un bun sfatuitor si cel mai bun preten.Sa nu neglijam Ingerasii pazitori ca ei dragutii de abia asteapta sa ne ajute.Si un simplu,Doamneajuta,multumesc si ei ne asista in toate problemele mari si mici.Sa multumim pentru o noua zi pe acest pamant sfant.Cat despre sasalaulcalaul kwj,duca_se unde o dus mutul iapa.Cand am votat_o pe Viorica am scapat ca prin urechile acului de consatenii mei turbati.Toti romanii spalati pe creier asi merita soarta de slugi la sasalai si unguri si hamericanoizi si khazari.Padurea nu poate fi taiata de topoare fara cozi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce puii mei de fakultathe o fakut kkwjeul sa educe,reduce,reeduce o tara intreaga dupa poftele lui de putere,putoare oarba?O intrat pe liste de etnici nemtalai si romanii picau cu brio la examene de nu luau meditatii de la profesorii din comisii.Viorica macar o gatat petrol si gaze,erau printre cei mai mari specialisti din lume.Am votat_o ca este romanca si o profa exigenta si simpatica.,asta dupa spusele unor fosti elevi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e Ilie,taranistii pentru ca e minoritar doar l-au pus pe functia de director adjunct intii la Inspectorstul Scolar Sibiu si tot taranistii le/au dat in cladirea lor spatiu pentru Fotumul german.
      Dupa care drept multimire Iohannis ajuns pentru ca era german fals a sjuns ca si presedinte dar intii primar de Sibiu ,drept multumire i-a dat afara pe taranisti din sediul lor de la primaria Sibiu-craciun.

      Ștergere
  4. Profeţia făcută de Petrache Lupu care, în legătură cu sarbatoarea Acoperământului Maicii Domnului, spunea la 1 octombrie 1936.:
    „Un mare imperiu va cuprinde Europa şi România sfântă va fi cucerită fără să se tragă cu tunul. Mai mult, poporul minţit şi ademenit va dori să fie cucerită ţara lui Decebal şi a lui Traian. Mari nenorociri se vor abate asupra românilor. Se vor băjeni cu milioanele, vor fi inundaţii şi cutremure mari, secetă mare, furtuni, din senin. Doi ani, România, Europa, toată lumea o să fie cuprinsă de o nouă boală, o nouă ciumă. Bogatul o să ceară săracului adăpost şi mămăligă. Ţara o să fie trădată de cei care o conduc, iar banul o să fie singura religie. Degeaba preoţii şi vlădicii or să ridice Crucea lui Hristos, că nu vor fi ascultaţi şi lumea o să râdă de ei. Hoţii or să fie domni şi curvele, doamne! Mai mulţi ani România o să fie bârlogul tâlharilor şi va avea felinarul roşu drept stemă. Războiul o să ne bată la uşă şi disperarea îşi va găsi sălaş în sufletul românilor. Când o să piară ultimul trădător de ţară şi toţi românii se vor pocăi, toți se vor întoarce acasă, o minune se va întâmpla şi Maica Domnului o să-şi întindă Acoperământul peste Grădina ei salvându-ne pe toţi, pe toţi românii şi aducând pace, bunăstare şi bucurie. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”
    Este tulburător cum Petrache Lupu a „văzut” cu atâta precizie peste aproape un secol. Mai rămâne să se împlinească partea bună cu „mântuirea, pacea, bunăstarea şi bucuria”!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bogatii inca nu au cerut ceva saracilor. Mai avem de trecut si prin partea rea destul.
      Pana acum insa totul s a adeverit intocmai, ceea ce ne convinge sa credem si restul.
      Poate ultima parte a viziunii sa fie cea cu Noul Ierusalim.
      Da, dl/d na Craciun??

      Ștergere
    2. Da Dorinvsl Si indianul Gupca Swing in ziarul de Suceava de acum aproape 30 de ani a prevazut suspendarea unui presedinte si inca o revolutie in Romania-craciun.

      Ștergere
    3. Dorinval, bogatii sunt asa de pomanagii, ce nu s-a vazut... bogatii sunt in stare sa ia si o bucata de paine de la gura saracilor! Astia sunt! Bine se spune ca mai degraba trece o camila prin urechile acului decat un bogat sa intre in Imparatia lui Dumnezeu! Bogatii sunt Hagi Tudose, sa ii vedeti cum isi baga unghia in gat si ajung chiar sa ceara de la saraci "de pofta" o bucata de mamaliga, desi bogatii au acasa icre negre si toate delicatesele din lume nu le incap intr-o singura zi pe mesele mari si lungi de minim 5 metri din palatele lor. De ghiftuiti ce sunt doar "poftesc" la ce are amaratul de sarac. Bogatii nu ai mai mancat de ani de zile paine (pita romaneasca), ei mananca doar ce e mai scump si mai rar si ajung sa cerseasca precum milogii. Mai mare rusinea! Sa le fie rusine!

      Ștergere
    4. Mai era o aberatie care s-a vehiculat prin media ca saracii sa fie "solidari" cu bogatii care au facut imprumuturi la banci de milioane de euro. Dar cum asa?!?!?! Dar ce???!?!?!? Bogatul a fost solidar cu saracul cand avea si s-a lafait in lux, i-a placut sa o duca bine, sa se intinda mai mult decat i-a fost plapuma si atunci era arogant bogatul, nu il vedea pe sarac! Acum ce vrea bogatul? Sa stea saracii sa fie solidari cu el si sa ii plateasca lui luxul? Asta e culmea nerusinarii! In ce lume si societate de nimic am ajuns sa traim. Am trait sa o mai auzim si pe asta! Auzi la ei: solidaritate. Dar cand a avut vreodata vreo problema saracul, bogatii au fost asa solidari? Da' de unde?! Cand i-au vazut doborati pe saraci la pamant, nu au stiut cum sa loveasca mai mult bogatii in saraci, sa le ia si bruma pe care nu o aveau si sa le mai si dusmaneasca cocioaba!

      Ștergere
    5. Bogatii nu ar da nimic de la ei, nici macar un colt de paine saracilor. Astia sunt...

      Ștergere
    6. Ma suflet drag,16,22 -16,29,Faza cu camila,nu ai despre animaluta cu doua cocoase,ci ai vorba,asa sa vorbim vorbe,de camila_funie groasa facuta de obicei din fuior de canepa cu ajutorul careia sa ancorau vasele in porturi.Al doilea aspect,da de fapt primu,ai ca bogatia ai buna,dar traba folosata pentru ajutarea semenilor.Degeaba t_o pus Dumnezau Dragutu mana in cap si esti bogat,daca estii un zgarie branza si nu ajuti saracii.Lui Gigi Becali,de ce ai da Dumnezau tot mai mult?Ca sa mai gandeste si la saraci.Aceia care o ajuns bogati prin necinste,mai bine nu s_ar fi nascut.Cand ajunge banul,ochiul dracului sa ia locul lui Dumnezau dragutu in mintea unora care nu sa gandesc la sufletul si spiritul lor,sia si_o cam facut lucru manual si vor trage ponoasele pentru purtarile de gand,cuvant si fapta.Am venit in asta viata sa viim binevoitori,sa manifestam compasiune,dragoste dezinteresata si curata si adevar,cinste si omenie.Daca nu facem acestea,AM VENIT IN LUME DEGEABA,MA DRAGILOR,MAI VENEA ALT SUFLET IN LOCUL NOSTRU.HABAR NU AVETI VOI,PRETENI DRAGI,CATE SUFLLETE STAU LA RAND LA INTRUPARE,SI NOI AM AVUT MANA INTINSA A LUI IISUS HRISTOS SI DIN PACATE NE BATEM APROAPE TOTI JOC DE ACEASTA INTRUPARE SA MA IERTATI PENTRU EXPRIMAREA MEA HARDELENEASCA,VA IUBESC,PA,PA.

      Ștergere
  5. KWJ,ULTIMUL CIOCLU AL ROMANEI,SSA PRIMEASCA RASPLATA DUPA FAPTELE LUI,CU VARF SI INDESAT,IMPREUNA CU TOTI VANZATORII DE COPII,NEAM SI TARA ALEASA DE DUMNEZEU.DIN ACEST NEAM BATJOCORIT SE VA ACTIVA PLAMADA CARE VA DOSPI TOT ALUATUL LUMII.DOMNUL IISUS,FIUL LUI HRISTOS,FIUL LUI DUMNEZEU VA VENI IN INIMILE SMERITE ALE ROMANILOR CARE_L POMENESC NEANCETAT SI PRIN GAND,CUVANT SI FAPTA SE ARATA CA FRATI AI LUI IN LEGEA IUBIRII DE SEMENI.pa,pa,te iubesc surioara Marioara si pe toti pretenii tai.O duminica binecuvantata in pacealui Iisus Domnul va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Norica Nicolai-Pentru functia de la Nato de anul viitor Iohannis e in stare sa vinda toata Romania cu primaria Sibiu cu tot.-
    Asa e ,ca si Dinca de la Caracal-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Masina Ideologului lui Putin si a invadarii Ucrainei zis si Ras-Putin atacata cu o masina capcana la Moscova,dar acesta nu era in masina,au murit soferul si fiica lui-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si un oficial din serviciile secrete ucrainiene gasit acasa mort cu mai multe focuri de arma pe care mortulnu le mai putea trage-craciun.

      Ștergere
  8. O gravida de la GuraHumorului-Suceava a murit la trei saptamini dupa ce a fost internata cu Covid si externata la cererea ei.
    Si incercarea de salvate a fatului prin cezariana a esuat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zau daca nu incep sa zic si eu ca si altii: selectie naturala. Cum se poate ca un om cu discernamant, cu scoala, chiar si nefiind insarcinata, sa nu porti cel putin masca, daca nu esti in stare sa umbli cat mai putin in aglomeratii, sa pastrezi igiena, sa stai la departare de ceilalti caci nu se stie ce virusi expira fiecare. Vad femei cu copii mici in aglomeratii, parca sunt spalate pe creier. Apoi urla prin spitale ca medicii nu le fac copiii bine. Daca nici dupa 2 ani nu s-a invatat ceva, apai nu va vom plange noi. Drum bun pe lumea de dincolo, caci aici nu ati vrut sa invatati nimic.

      Ștergere
    2. Isi lasa chiar si copiii sa bage pana si pamant in gura ca cica asa se face imunitatea! Au auzit si ei de un cuvant modern pentru ei - imunitate - si o dau inainte cu acel cuvant. Dar habar nu au ca imunitatea nu se face bagandu-te in toate baltile, mancand de pe jos, lingand toaleta, stand nespalat.
      Hepatita nu este degeaba numita boala mainilor murdare. Boli care de decenii au fost eradicate au revenit din cauza desteptilor astora cu imunitatea. De fapt, eu cred ca acestia sunt imuni la prostie, dar nu si la boli de tot soiul.
      Nu trebuie sa se fereasca doar de covid, raceli si alte chestii banale, ci trebuie omul sa fie normal, prevazator si sa mai si gandeasca, nu asa se creeaza imunitatea mult discutata - tarandu-ne cum am mai zis pe jos, inotand in toate mocirlele sau piscinele cu broaste raioase in ele si stand om langa om lipit in piscina. De fapt i se zice pis-cina pentru ca asta face orice roman cum ajunge in mare sau intr-o piscina isi face nevoile. La mare daca mergeti, adesea veti vedea rahati plutind printre voi de la alti semeni. Oripilant, anormal! Si pe urma sa vedeti ca tot astia ii strang de gat pe doctori a nu ii mai pot vindeca, salva, infaptui minuni!

      Ștergere
    3. Protectia consta in a fi curat atat trupeste, cat si sufleteste.

      Ștergere
  9. Din păcate așa este doamna Maria.
    Ce este mai rău este poporul român într-o stare de adormire,sa zic așa,poate încă nu a sosit vremea, s-au mai este și credință noastră de a nu ne război,poate asta se încearcă,haos, aveți doamna Maria un mesaj in care se spune că :românii la dresaj,se încearcă dresarea noastră.
    Eu zic sa nu-i de-a romanului cat poate sa ducă,sa te ferească Dumnezeu de mania lui.
    Eu am încredere în Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului că nu ne va lăsa până la sfârșit.
    Unde ați văzut că se duc românii?
    La Mănăstiri,perelinaje,la sf.moaste.
    Credeți că Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului nu vad?
    De aici va veni salvarea,de la Dumnezeu nu de la oameni,sa ne punem nădejdea în Dumnezeu și Maicuta Domnului,vom birui.
    Sa fim uniți în primul rând.

    RăspundețiȘtergere
  10. Iulian Vlad-Spune ca Dej i-a zis lui Ceausescu sa nu tot impinga in fata pe Iliescu pentru ca ce naste din pisica tot soareci maninca.
    Tot el spune ca Iliescu era dornic de putere si comanda si in dauna lui Ceausescusi trimis la studii in URSS si sectetar la Iasi inn1977
    O alta latura a caracterului lui Iliescu sa nu recunoasca legaturile cu ceausistii ce arata lipsa lui de corectitudine,desi l-am sprijinit in 1989 doar pentru ca nu aveam o alta cale-craciun..

    RăspundețiȘtergere
  11. Gorbaciov a facut tratat cu Iliesu in 1991 singurul pe care l-a agreat si recunoscut dar singur nu putea dat lovitura revolutiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. George Maior -partidele actuale nu conduc ci sint conduse din interior si din afara Romaniei.
    Dovada ultimul congres PNL-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mihail Gorbaciov a iubit tara noastră o știu de pe timpul lui Ceaușescu,aveam prieteni doi profesori și în una din zile am discutat cu ei și spuneau că pe Mihail Gorbaciov pe timpul războiului erau la Suceava și Gorbaciov fiind copil, tânăr îl lăsau acești doi soți la film,îl luau și domnul fiind și director al căminului cultural,cum era atunci,îl invitau și l-au luat sub aripa lor,au avut grija de el până când au plecat trupele din țară adică rușii.
    Au ținut legătura pe toată perioada și le-a spus că este alaturi de poporul român până cat va voi Dumnezeu.
    Era o revistă cu Uniunea Sovietică.
    Acu este menționat și în vedeniile lui Daniel,unde cred că de el este vorba de M.Gurbaciov,in care spune că; un împărat însemnat de Dumnezeu cu numele de Mihail,se va zburli la împăratul din țara minunată.
    Sa zburlit la Ceaușescu când a venit în vizită la noi ,a mers pe alta stradă de cat cea pregătită,și a văzut oameni la rând,la mustrat pe Ceaușescu că a înfometat și înfometează poporul.
    Nu sunt aberații,nasul meu era General și povestea,Dumnezeu să-l odihnească.
    Mă contrazicem mereu că va pica Partidul Comunist cu Ceaușescu cu tot.
    Mai sunt și oameni ai lui Dumnezeu fie ei și de alte etnii și religii.
    Doamne Ajuta 🙏

    RăspundețiȘtergere
  14. Hei,nea Petre,ai vazut filmuletul cu fatpita,pisicuta si mamutul?Vorba argesenilor,iauzi,ia sa_l vezi.Nu ai simț at ka kam intra pe blog la surioara Marioara deaia cu bocanci?😆

    RăspundețiȘtergere
  15. Surioara Masincuta,ma uimesti rau de tot.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere