marți, 23 august 2022

NICOLAE SI ELENA CEASUSECU, IMPREUNA CU NICU CEAUSESCU ,SE ROAGA DE SUS DIN CERURI ,PENTRU ROMANIA SI PENTRU POPORUL ROMAN!

                                                   22 August 2022, ora 5,12 !


                                                 Dragii mei, 


.

"Sarut mana ,mama mea ,Elena Ceausescu!"

Asa graia un glas de barbat, in aceasta dimineata in zori.
Clipa in care,il vad pe NICOLAE CEAUSESCU mai tanar cu vreo 30 de ani,fata de momentul in care a fost impuscat in Marea si Sfanta Zi a NASTERII DOMNULUI, fara niciun fel de judecata,ca doar au organizat un comandament fulger,ca sa scape de ei si sa puna mana pe putere ,ca apoi, sa devina mari revolutionari si sa se imbogateasca peste noapte,toti cei care nu au avut nicio frica de DUMNEZEU si fata de MAICA DOMNULUI,pentru faptul ca,era ZIUA  SFANTA de CRACIUN.
Nicolae Ceausescu, era cam la 5 mertri inaltime fata de pamant,era in carne si oase, in mijlocul unui nor albastru cu alb prin el.
Era trist,dar in acelasi timp, era foarte activ.Avea in mana sa dreapta o Sfanta Cruce a Mantuitorului Hristos,Cruce pe care o tinea ca pe o arma, ca pe o sabie, stiind ca asa va birui pe cei care au condus si conduc Romania de la uciderea sa si a sotiei sale.
Si asa, in acel nor ce plutea deasupra pamantului,el se plimba cu Sfanta Cruce in mana,de parca ar fi cautat o solutie, o cale de iesire din acel nor.

.
Apoi ,aud un glas duios,un glas de barbat  care spune asa:

"Sarut mana ,mama mea ,Elena Ceausescu!"

Iar in acest moment dragilor, o vad pe ELENA CEAUSESCU stand pe un scaun inalt, intr-o lumina aurie, divin de frumoasa si de stralucitoare.
Era imbracata intr-un costum gri deschis  si avea parul blond prins in coc la spate,aproape de crestetul capului. Era frumoasa si senina la față,dar tare trista, foarte trista.
Cam la 60 de ani,ca varsta.

.
Era glasul lui Nicu Ceausescu,care o divinizeaza pe mama sa  si acolo sus in Ceruri.
Si iata dragii mei, in ciuda celor ce s-a spus de-a lungul anilor cat erau in viata, si dupa ce au fost ucisi cu sange rece in ziua de Craciun, sotii Ceausescu,familia Ceausescu de acolo de Sus de la Dumnezeu si de la MAICA DOMNULUI,sunt foarte ingrijorati de soarta ROMANIEI Sfinte.
Cei care au contribuit la uciderea sotilor Ceausescu fara o Judecata dreapta, o parte din ei, si-au primit deja pedeapsa divina, dar si-o vor primi si ceilalati, pana la al 9 lea neam.
Nu am fost de acord cu ce se intampla in timpul lui Ceausescu,cu mancarea rationalizata,doar atat au facut ei. Au infometat poporul roman,dar eu sunt sigura de faptul ca, Ceausescu era prost informat in aceasta privinta de cei care-i slujeau lui ,si -i lingeau si talpile,doar sa le faca pe plac.
Daca el ar fi stiut cu adevarat ce se intampla in tara, si ca poporul sufera de foame,ar fi indreptat situatia.
Dar nimeni ,nu le-a dat nicio sansa la viata.
S-au grabit sa faca o judecata stramba,cat mai iute,ca sa scape de ei si sa puna mana pe fraiele Romaniei,urmand apoi, sa o poleiasca in minciuni,in ura,in dezbinare si in goana dupa ciolan.
CEAUSESCU a lasat ROMANIA  sfanta fara nico datorie!!!
Cei care i-au urmat pana in ziua de azi, au ingropat ROMANIA in datorii,au vandut-o la straini cu tot cu poporul roman.
Toti,absolut toti cei care au fost si sunt la carma Romaniei, au contribuit la ruinarea Romaniei.
De-ar fi sa-i luam la puricat pe toti, vom afla ca au vile, au insule cumparate,traiesc in lux in tari exotice ,ei si tot neamul lor.
Iar  ROMANIA de azi,ROMANIA "educata",este doar o ruina datorita celor care si-au batut joc de ea si de poporul roman.
Copiii nostri,nepotii nostri, parinti si bunici ,sunt slugi si scalvi in tari straine, ducand dorul celor dragi de acasa, mancand o paine amara si cu noduri, udand cu lacrimile lor, perna pe care dorm prin straini si pe care o simt ,ca o piatra sub cap, din pricina departarii de casa ,din pricina dorului de cei dragi.
S-au destramat familii,au murit familii pe taramuri straine,au suferit si sufera familii intregi.
Asta ne-au oferit cei care s-au perindat din 1989 si pana in ziua de astazi,doar chin, suferinta,lacrimi,durere , saracie lucie si dor de casa,dor de cei dragi.
In schimb  insa, ei se lauda ca ne-au eliberat de comunismul ceausist, ne-au redat libertatea de a calatori,de a manca o paine amara departe de casa si de cei dragi.
Serios?
Oare chiar au facut ei un BINE, Romaniei si poporului roman?
Cati au furat si au distrus ROMANIA din 1989 si pana azi,si cati au platit? Niciunul!!!
Ne prefacem ca-i inchidem, le dam drumul pe usa din spate si raman cu averile lor colosale,de care nu le mai stiu nici ei  numarul.

Cu ce ma incalzeste pe mine, cetatean roman,ca prinde din cand in cand, pe cine vor ei, pe cate cineva care a furat milioane si sute de milioane din Patrimoniul Romaniei,din BUGETUL ROMANIEI,il baga la racoare ceva timp,daar nu se ating de AVEREA pe care au o au din furat,din hotii si inselatorii?
Nu doresc sa dau nume, ii stim cu totii dragilr.Multi "s-au imbolnavit "in inchisori,nu suportau regimul de detentie.Foarte bine! Sa fie eliberati si sa le fie confiscate toate AVERILE ilicite!
Dar, cand au prins ciolanul in mana,nu i-au mai dat drumul si au anulat LEGEA 18,LEGE nr. 18 din 24 iunie 1968 (*republicată*)
privind controlul provenientei unor bunuri ale persoanelor fizice, care nu au fost dobândite în mod licit

EMITENT
  • MAREA ADUNARE NAŢIONALA
  • Publicat în  BULETINUL OFICIAL nr. 33 din 10 mai 1983Marea Adunare Naţionala a Republicii Socialiste România adopta prezenta lege.Capitolul 1 Dispoziţii generaleArticolul 1Dobândirea de bunuri prin alte mijloace decât cele cu caracter licit constituie o încălcare a principiilor eticii şi echităţii socialiste şi este interzisă.Bunurile dobândite cu încălcarea dispoziţiilor alineatului precedent sau, după caz, valoarea lor bănească vor fi trecute în proprietatea statului, în condiţiile prezentei legi.Ca doar,nu erau fraieri ca sa-si taie singuri craca de sub picioare.Si uitati asa dragilor, sotii Ceausecu au fost ucisi doar pentru ca erau romani adevarati,romani care-si iubeau tara si poporul si pentru care ,si-au varsat si sangele lor.Cei care de-a lungul celor 33 de ani au urmat la conducere si tot s-au ales unii pe altii, au demolat caramida cu caramida ROMANIA DUHULUI SFANT, au "ucis" poporul trimitandu-l in strainate,ca doar au luptat pentru libertate!Ei au trait si traiesc de la cel mai mare la cel mai mic deputat sau primar, in lux si-n bogatie,in huzur,iar poporul roman sufera de foame, sufera de sete, nu au unde merge in spitale ca sa se trateze corespunzator, oamenii au frica de spitale,stiind ca e posibil sa nu mai vina acasa decat, in 4 scanduri.Aceasta situatie dureroasa foarte, ne-au oferit si ne ofera cei care au condus si conduc Romania "Lucrului bine facut,Romania educata."Adevarata ROMANIE educata,adevarata Romanie a LUCRULUI bine facut ,ca sa citez pe cel care a grait acestea, a fost pana in 1989 !Pana sa fie ucisi sotii Ceausescu,puteai sa iesi la orice ora noaptea din curte,ca nu-ti era teama deloc.Acum insa, si ziua in amiaza mare iti da in cap si te omoara ca pe o musca strivita,ca pe un gandac,ca tot vor sa ne hraneasca cu gandaci.Iertati-ma va rog dragii mei, daca am fost prea dura,prea trista de situatia de azi pe care o traim cu totii, de lacrimile mamelor care-si asteapta copiii in prag si care,uneori nu mai apuca sa-i mai vada vreodata. 

    .
    Se aud glasurile celor din morminte,care au murit degeaba pentru tara in 1989 !
    Striga tot din morminte, lacrimile si durerea celor care s-au stins de dorul copiilor, de dorul nepotilor.
    Striga din morminte sufletul stramosilor nostri,care si-au dat viata ca ROMANIA DUHULUI SFANT sa ramana intreaga,sa nu fie ranita,sa nu fi ciopartita in milioane de bucati si vanduta strainilor. Striga insusi inima si sufletul poporului roman, care munceste la straini,aici in tara sa, in tara lor, in tara noastra,pe pamant romanesc,deoarece, nu mai avem bogatiile si pamanturile noastre pe care ni le-au lasat curate si libere stramosii nostri.
    Strig si eu cu toata fiinta mea,strigati si voi,  si zic:
    "PREA SFANTA TREIME si MAICA LUI DUMNEZEU,Te implor ,apara ROMANIA DUHULUI SFANT,apara MAICA LUI DUMNEZEU Gradina Raiului Tau,apara POPORUL Roman ales, Popor bun si credincios, popor ospitalier, si  acopera-ne cu DREPTATEA Ta, ca la Tine ne este toata nadejdea,dragostea chinul si suspinul! "
    Cu dragoste si cu iubire de tara si de popor,
    Maria!

    P.S.
    Pe tot parcursul timpului cat am scris aici,acest articol,glas din CER,aproape ca mi-a dictat cuvant cu cuvant ce sa scriu!


    19 comentarii:

    1. Cine l-au mintit Iliescu copilul de casa ,Stolojan si Isarescu care-i faceau planurile de masuri. Aceiasi casta Evreiasca cu averi mari cu pensi sprciale de Tradatori la care se adauga lupii mai tineri ca Iohannis-craciun.

      RăspundețiȘtergere
    2. Am citit acest mesaj cu lacrimi in ochi, Maria are perfetta dreptate, dar sint sigura ca Dumnezeu va face dreptate si va rasplati fiecaruia dupa fapte.

      RăspundețiȘtergere
    3. Cata dreptate ai Maria ! Ti am citit mereu tot ce scri, si situatia de la ora actuala, ma ingrijoreaza, se poate intampla ce ai prevăzut tu. Dar, sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si Maicuta sa, pentru liniste si pace ! Doamne Ajuta !

      RăspundețiȘtergere
    4. Desi au fost ucisi de romani in zi sfanta de Craciun, ei tot se mai roaga pentru romani?

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Nu ,nu au fost ucisi de romani ci de evrei ne -crestini, precum si Iisus ,precum toti care au condus Romania de atunci o Casta de evrei-craciun.

        Ștergere
      2. Marioara surioara,am spus si repet,Nicolae Ceausescu,O FOST ULTIMUL DOMNITOR ROMAN DIN STIRPEA BASARABILOR,UCIS MISELESTE LA FEL CA ALTI MARI DOMNITORI.O TINUT LA SFANTA CREDINTA ORTODOXA,O FACUT ORDINE IN TARA.REZERVELE DE STAT NU MAI AVEAU LOC DE DEPOZITARE.A FOST DEZINFORMAT DE EVREII CE ERAU LA CARMA MINISTERULUI ECONOMIEI.AM MAI SCRIS MARIOARA SURIOARA DESPRE NICU,ERA UN OM IUBITOR DE SEMENI,AVEA UMOR,AVEA O CULTURA VASTA.AM PLANS MULT PENTRU EL CAND O MURIT.O FOST UN OM PITA LUI DUMNEZAU.DOMNUL IISUS HRISTOS SA LE TAIE SUFLETELE IN PACE SI LUMINA.AI USOR DE VORBIT VORBE DESPRE OAMENI PE CARE NU I_AI CUNOSCUT.PENTRU MINE,NICU O FOST UN PRETEN MAI MARE DE LA CARE AM INVATAT SA FIU MODEST SI CORECT SI DE AJUTOR.HABAR NU AVETI PE CATI OAMENI O AJUTAT CAND ERA LA SIBIU.PA,PA.

        Ștergere
      3. Eu l-am văzut în fabrica, la Mătasea Cisnadie, o singura data a venit în vizita, da, un băiat fain, am văzut bunătatea pe fata lui, Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace.

        Ștergere
    5. Circula pe internet o filmare din 24 decembrie 1989 ajunul Craciunului cind romanii mureau pe strazile din Sibiu,Bucuresti Cluj ,Timisoara, la Bucuresti era un chef de fii de securisti evrei printre care Virgil Daniel Popescu actualul ministru a -Bramburici al Energiei cel casatorit tot cu o fata de fost securist evreu din Orsova pe care nu reuseste acum sa-l schimbe nimeni.
      Ei fii de evreii deja stiau ca Ceausescu era deja arestat la Tirgoviste si sarbatoreau fara griji-craciun.

      RăspundețiȘtergere
    6. Mulțumim frumos dna Maria pentru acest articol în care ați adus un comentariu foarte pertinent la obiect și foarte mare adevăr. 👍🙏

      RăspundețiȘtergere
    7. Acum cca 5 ani un bun prieten din Dej îmi povestea ca pr Serafim Badila de la Manastirea Casiel a “vazut” judecata particulara al lui Nicolae Ceaușescu…și pentru Legea prin care s-au interzis avorturile, Bunul Dumnezeu l-a asezat in Rai. Dumnezeu sa i ierte și sa apere România de dușmanii din interior!!!

      RăspundețiȘtergere
    8. Nu ştiu ce să zic despre Dictatorii, ştiu că ereau ateii, nu credeu în Dumnezeu, au băgat în puşcării mulţi preoţi ortodoxi, catolici şi din alte culte religioase, nu avea-m voie la biserici pe timpul comunismului, mai ales cei din cadru armatei, de aceaia se scada în piaţa revoluţiei din 89 , Dumnezeu este cu noi,Valeriu Sterian, Doamne vino Doamne...şi alte lozinci despre Dumnezeu,se zicea rugăciunea Tatăl nostru, atunci am văzut pentru prima dată în 89 preoţi la televizor, şi acuma să aud că se roagă Dictatorii la Dumnezeu, mie greu să acept asta. https://www.youtube.com/watch?v=IH3vWOxoU2E&t=44s

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Corneliu Coposu care a facut cam 18 ani de politie politica spunea de Ceausescu era patriot si asta se vede acum cind tara e dezindustrializata si condusa de 33 de ani de casta evreiasca de tradatori.
        Dar Desi comunist Ceausescu i-i birfea pe bolsevicii rusi si a tinut slujba religioasa televizata la moartea parintilor sai din Scornicesti .
        Asta nu scuza foamea frigul si rigiditatea de Dictator comunist cit si demolarile de case si biserici-craciun.

        Ștergere
      2. Cei care i-au ucis(sau cel) le-a luat asupra lor toate păcatele, de aceea Maria i-a văzut asa, sunt ca mucenicii.

        Ștergere
    9. Tot despre Nicu,into sara,iara de sambata o stat cu Danut si cu mine la povesti.S_o facut tarziu si ne_o zas,hai ma ca va dau masina sa ajungeti acasa.Lasati domnu Nicu ca mergem la mine,ca stau aproape.Oai unde stai,langa militie in blocul cu aia de au mamaliga si branza de fagaras.A,pai suntem vecini ma ilie.Pe bune va zac,era un om de zahar.Pa,pa.

      RăspundețiȘtergere
    10. Și evreilor le va sosi judecata cât de curand

      RăspundețiȘtergere
    11. Mesajul lui Ceausescu este clar sa invingem pe ne-crestinii-evreii cu crucea crestina.
      Deci este vorba de Dez-evreizatea Romaniei.
      Mai era un mesaj cu el de acum citiva ani cu tot ceva de genul asta
      Si mai era un mesaj care spunea sa folosim in aceasta lupta si pe atei-craciun.

      RăspundețiȘtergere
    12. Atunci orice amarat reusea sa isi cumpere paine, telemea, fasole, cartofi, morcovi, ceapa si rosii. Acum multi nu reusesc sa isi mai cumpere nici un covrig sau o paine...

      RăspundețiȘtergere
    13. Eu perioada iam visat într-o vestimentație tetuta
      din lumina avea doi tineri în haine albe unul în
      stingă unul în dreapta
      erau într-un cimp mare dar plin de gunoaie plasticului
      aruncate .ei priveau cu tristețe acea priveliște.

      RăspundețiȘtergere