sâmbătă, 27 august 2022

SFANTA TREIME POATE FI VAZUTĂ DE CREDINCIOSI ! SFANTA TREIME A APĂRUT PE CERUL SFANT !


                                     


"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"        

                                Dragii mei,
                                                       
În această noapte ,în timp ce scriam aici pe Blog, văd deasupra mea, ca si cum nu ar mai fi existat ziduri, văd Cerul nopţii albastre care coborâse foarte aproape de mine.
O Lumină mare , roşie -portocalie, s-a aprins pe Cerul albastru violet, iar din acea Lumină dragilor, a iesit Prea  Sfânta  Treime.
Când priveam acea Lumină mare, ca un nor de mare, simţeam căldura dumnezeiască,căldură de care nu as fi vrut sa mă mai despart.
Prea  Sfanta Treime stralucea cât o mie de Sori la un loc.
Brusc ,în jurul Prea Sfintei Treimi , s-a format un Romb la orizontală, precum acela din Iconiţa de mai sus.
Acest Romb fratilor, era alcătuit numai din mici lumânărele roşii .
În final dragii mei, vedeam cerul nopţii albastre catifelate, si în mijlocul Cerului, chiar deasupra mea, un Romb alcătuit din lumânărele roşii, asezat la orizontală, iar în mijlocul Rombului, PREA  SFANTA  TREIME, care stralucea orbitor de tare.
                 ..
Fratilor ! Să ne rugăm şi noi Prea Sfintei Treimi si să-I aducem cântece de Slavă si de Laudă, să-I dăruim inima si sufletul nostru.
Să ne închinăm Prea Sfintei Treimi si s-O rugam ca sa ne ierte de toate gresalele noastre, si sa ne ajute ca sa dobândim un loc în Împărăţia Cerească. 
                           Cu dragoste si cu preţuire,
                                                Maria. 

Un comentariu:

  1. PREASCUMPA SI PREASFINTA TREIME SI MAICUTA SFINTA , VA RUGAM IERTATINE DE MULTE ORI SINTEM COPII NEASCULTATORI DAR VOI PARINTII NOSTRI SCUMPI INDRUMATINE PRIN GINDURI FRUMOASE FAPTE PLACUTE VOUA PENTRU CA IN ETERNITATE SA PUTEM FI IMPREUNA CU VOI ACOLO UNDE NU ESTE PLINS SI SUSPIN SI UNDE CREDEM CA NE VETI FACE SA AVEM PARTE SI DE INTILNIREA CU CEI DRAGI AI NOSTRI , VA IUBIM DIN TOT SUFLETUL SINTETI TOTUL PT NOI AMIN.

    RăspundețiȘtergere