joi, 18 august 2022

BUCURIE MARE! PENTRU 8 SEPTEMBRIE VOM AVEA DIN NOU ISTORICUL SFINTEI TROITE,GRAVAT ,ASA DUPA GRAIUL DUHULUI SFANT!

                                          Dragii mei, 

FIRMA care ne-a gravat atat de frumos PLACA de MARMURA cu Istoricul Sfintei Troite va reface din nou Placa de Marmura, dar intre timp ,marmura s-a scumpit enorm de mult si va iesi putin mai mare ,adica de 1 metru pe 1 metru,fata de 1 metru pe 0,80 metri cat a fost prima oara deoarece am mai adaugat cateva randuri si o poza colorata cu Sfanta Troita ,pe langa celelalte doua cu MAICA DOMNULUI -POTIRUL NESECAT si cu SFINTII ARHANGHELI MIHAIL si GAVRIIL.Aceasta sittuatie ne mai aduc niste costuri suplimentare, avand in vedere si drumul de la TECUCI la IASI,pentru a o transporta in siguranta,apoi sfintirea acestei Placi de Marmura de catre Parintele Paroh.Toate Pomelnicele pe care le-am primit de la voi dragilor, toate au fost citite de PARINTELE la Sfant si dumnezeiasca Litrurghie,din ziua sfanta a Adormirii Maicii Domnului!

    Le-am luat acasa, iar cand vom sfinti Placa de Marmura si facem si Aghiazma mica la Sfanta Troita in acelasi timp(voi filma totul)Parintele le va citi din nou toate POMELNICELE de la voi, atat pentru cei dragi in viata,cat si pentru cei adormiti.

Costurile suplimentare  ar fi cu aproximatie ,in jur de 4000 lei !Maica Domnului si Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil,ne vor ajuta ca s-o refacem si sa ne recuperam si paguba!

Telefonul unic, la care doar eu raspund si nimeni altcineva este: 

0747226236 !

RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu 
 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Sa ne rugam ca Maica Domnului si Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil,sa ne faca dreptate!

Cu dragoste infinita si cu iubire si credinta,sunt sigura ca noi toti vom aduna aceasta suma, pentru ca la 8 SEPTEMBRIE Sfanta troita a Maicii Domnului  sa straluceasca in LUMINA SA si in LUMINA DUHULUI SFANT!

Iata mai jos,ceea ce ni s-a intamplat!Dar,stiu ca nimic nu e intamplator! Trebuia sa fie totul numai dupa VOIA MAICII LUI DUMNEZEU,trebuia sa mai completez ceva ce nu era pe prima marmura care s-a spart.

                       

                               Dragii mei, 

Placa de marmura pentru Sfanta Troita, a ajuns sparta! Firma(NEMO EXPRES ) care a transportat-o în condiții improprii, nu vrea sa o deconteze,chiar daca Placa de marmura era asigurata. .Cei care au lucrat cu atâta dragoste la aceasta divina Placa de marmura a Sfintei Troite a Maicii Domnului, vor da în judecata Firma de curierat!Eu am achitat-o, dar nu stiu când vom recupera toti banii.Maica Domnului ne va ajuta! Oamenii care chiar au muncit la aceasta frumoasa placa de marmura a Sfintei Troite,mi-au spus ca ma vor despagubi mai inainte ca sa astept un rezultat al Procesului in Justitie ,ce va fi intentat FIRMEI NEMO EXPRES! Coletul era asigurat ca valoare si scria si fragil.Firma transportatoare stia foarte bine ca e FRAGIL.Placa de marmura a fost ambalata foarte bine, conform cerintelor NEMO EXPRES! Si totusi ,refuza sa achite paguba celor care au lucrat la PLACA de marmura a Sfintei Troite,carora eu le-am trimis toti banutii si care, au angajat deja un Avocat care sa-i apere in instanta!Doamne ajuta ca sa ne recuperam banutii si sa facem alta! Cu siguranta NEMO EXPRES, nu stie ca acest Blog este al Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, iar aceasta reclama negativa,le atinge reputatia si vor pierde mai mult.Dupa fapta si rasplata!

🙏🙏🙏



Multumiri si multa recunostinta si pretuire,pentru voi toti cei care ati participat din toata inima si din tot sufletul pentru ca aceasta Placa din marmura sa se regaseasca in Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu-POTIRUL NESECAT si a Sfintilor Voievozi si Arhangheli Mihail si Gavriil! Din pacate, mai intarziem pana cand ne vom recupera banii.NEMO EXPRES Firma de curierat,trebuie sa plateasca paguba,daca va fi gasita vinovata, si este,conform celor spuse de firma care a gravat Placa de marmura!
.
Maica Domnului si Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil,ne vor ajuta ca s-o refacem si sa ne recuperam si paguba!

RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu 
 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Sa ne rugam ca Maica Domnului si Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil,sa ne faca dreptate!Cu dragoste, Maria.

7 comentarii:

  1. Placa mai Mare La aceiasi grosime de placa riscul de spargere e mai mare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nemoexpres neserioși ca de fiecare data. Rușine și sa câștigați procesul

    RăspundețiȘtergere
  3. Duscutii aprinse la parlamentul Romaniei pentru introducerea emitatoarelor 5G pericol pentru sanatate pentru cancer dar si introducere a spionajului si controlul populatiei prin Big Brather care asteapta si el noua lege in Parlament.
    In timp ce parlamentul Ue a introdus deja in alimentatie inclusiv in Romania inlocuitori arytificiali si naturali din carne din greieri,viermi,gindaci si in viitor tot feliul de larve tocate marunt in piine si ciocolata deocamdata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La tot stalpul de iluminat public,un sfert leduri,trei sfert din palarie,cincigeuri.Ne ferb ca pe brotacei,nea PetreOac,oac,diridiri,da.

      Ștergere
    2. Populatia NU trebuie sa foloseasca 5g!!!!!!!

      Ștergere
  4. Dar de ce nu plateste transportatorul daca este vina lui, daca placa a fost corect ambalata si a fost specificat ca e un colet "fragil". Sau, daca ambalarea nu a fost facuta corect de catre producator, trebuie sa isi asume vina si sa refaca placa pe cheltuiala lui.
    Acum alti bani? Ai senzatia ca cititorii tai sunt milionari? Cum poti profita in halul asta de bunatatea celor care au donat?

    RăspundețiȘtergere
  5. Vina legala e doar a furnizorului fata de beneficiar.
    Si nu mai fa pe victima ca dupa cum gindesti oricum nu faci parte din cei care ar da un ban.

    RăspundețiȘtergere