duminică, 28 august 2022

IARNA VA VENI MAI REPEDE, DECAT NE ASTEPTAM !

                                                            27 August 2022,ora 1,30 !


                                                      Dragii mei, 


In aceasta noapte,in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,cad de parca as mai fi avut inca un ochi la tampla stanga,vad inspre Nord,un lant de munti nu prea inalti,munti care nu mai aveau vegetatie pe ei, ci numai zapada viscolita.

Vedeam dragilor, cum iarna a venit prea devreme in acei munti ca niste dealuri mai inalte.
.
Vantul batea cu putere si spulbera zapada proaspat cazuta.
Dragilor, veti vedea ca iarna anul acesta, va veni mult mai curand de cat este normal.
Dar,ca intotdeauna,cei care ar trebui sa aiba grija de utilajele de dezapazire, vor spune ca au fost luati prin surprindere si ca nu au fost pregatiti.De altfel,asa spun intotdeauna cand dau de greu.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru toate cate ne daruieste noua fiilor sai, pentru faptul ca suntem sanatosi si-i avem pe cei dragi langa noi, in sufletul nostru. 
Cu dragoste, Maria.


18 comentarii:

  1. Cel putin vom avea zapada ca se uscau si pomii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chemtralisurile,nea Petre,bata_le vina.Ce_ti mai face catinuta?

      Ștergere
  2. Pakistanul cere ajutor pentru dezastru. Climatic de ploi torentiale care au afectat 15 procente de populatie circa 33 milioane de locuitori-craciun.

    RăspundețiȘtergere

















  3. Munți fără vegetație sunt pe la 3000 m, acolo e posibil să ningă oricănd!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si Dalasul inundat de o ploaie de 24 ire care a afectat mare parte a Texasului in timp ce vestul Sua economia e afectata de seceta ca si sudul Europei in timp ce in nordul ei cantitatea de ploi creste anual efect al schimbarilor climatice date de incalzirea globala -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. -Pe timp de vară lucrează H.A.A.R.P.-ul trimițînd aerul cald din Africa spre polul nord și invers pt ca să răcească Ecuadorul.
    -Pe timp de iarnă se răzbună Putin pe Români și le va trimite aerul din Siberia în România și toată Europa. Că și Putin are un fel de HAARP, doar că e mult mai bun ca al Americanilor.
    -La iarnă, Hungurașii se vor încălzii cu gazul lui Putin dar Rumînașii se vor încălzii la grămadă între ei.
    -Deci, tot Putin e de vină pt că nu mai poată să vîndă gazul. Asta e manevra Reptilienilor Hamericani să mai înpuțineze din populație prin orice metodă posibilă și imposibilă. La mulți le e frică că se topesc ghețarii de la polul nord și se vor inunda vilele și mașinile de lux ale bogătanilor. Și fabricile de mașini cît și topitoriile de metale vor fi inundate. Și fabricile de cherestea nu vor mai cere copaci tăiați din păduri. Mă gîndesc că Cazinourile satanice nu sunt subacvatice. La topirea ghețarilor nivelele apelor vor crește cu aproximativ 60 de metri. La topirea ghețarilor, planeta asta va fi bucuroasă ca se va mai odihni de distrugerea rozătoarelor de oameni. Am sămi cumpăr o șalupă mică și am să mă mut pe ape și mi se rupe de averile bogătanilor. Iar în munți nu vor ajunge apele decît cîțiva metrii. Va fi apă pe toată planeta. Atunci voi sărbătorii multe zile, cu cola, energizant și cafea că țigările, alcolul și carnea le-am lăsat mai bine de un an.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă ai lăsat tigarile, alcoolul și carnea și bei energizante este foarte bine. Romanul în foamete este inventiv de felul lui când nu mai are bani de carne bea energizante că sunt mai ieftine.

      Ștergere
    2. Elon Musk spune că va cumpăra Coca-Cola ca să pună cocaina înapoi în suc

      https://www.hotnews.ro/stiri-magazin-25523911-elon-musk-spune-cumpara-coca-cola-puna-cocaina-inapoi-suc.htm

      https://www.google.ro/amp/s/m.ziare.com/amp/europa/o-cantitate-impresionanta-de-cocaina-a-fost-gasita-intr-o-fabrica-de-coca-cola-1434657

      http://www.cunoastelumea.ro/contine-coca-cola-cocaina-in-1980-compania-coca-cola-inca-importa-frunze-de-coca/

      Ștergere
    3. Toate bauturile astea cu "hell" (= iad), Monsters (= monstrii, demoni), Rock, Bull (cu sloganul "iti da aripi" si care isi bateau joc intr-o reclama de Maica Domnului si de cele sfinte) etc etc, sunt foarte periculoase! Nici sa te atingi de ele, sa pui mana pe ambalaj nu e bine! Nu mai zic ca pe multi, astfel de bauturi i-au bagat in coma sau i-au trimis pe lumea cealalta!

      Ștergere
    4. Cateva informatii legate de "bauturile" energizante demonice de care am vazut si aici pe blog ca au mai scris userii:

      Sunt 14 lingurite de zahăr într-o singură cutie de băutură energizantă Monster.

      https://ortodoxinfo.ro/2017/12/09/bauturi-inchinate-diavolului-monster-energizantele-cu-mesaj-antihristic-videotranscriptul/

      https://www.wowbiz.ro/bauturile-energizante-la-fel-de-periculoase-ca-drogurile-vezi-de-ce-se-vrea-sa-fie-interzise-in-scoli-16201558



      https://www.youtube.com/watch?v=NC7YS9oqu2c

      https://www.youtube.com/watch?v=TjB3dO6hVwc

      https://www.youtube.com/watch?v=mt1bJXFvrjg

      https://www.youtube.com/watch?v=-Q6hkYXNd1Y

      https://playtech.ro/2019/corpul-energizante-in-24-de-ore-red-bull-monster-burn/

      https://www.facebook.com/serban.i.catalinn/posts/607425192692152

      Ștergere
    5. Cititi si articolele acestea:
      Băuturi închinate DIAVOLULUI: „MONSTER” – energizantele cu mesaj ANTIHRISTIC

      Bauturile energizante la fel de periculoase ca drogurile! VEZI de ce se vrea sa fie interzise in scoli

      O reclamă Red Bull Îl parodiază pe Iisus mergând pe apă

      https://semneletimpului.ro/religie/teologie/iisus/o-reclama-red-bull-il-parodiaza-pe-iisus-mergand-pe-apa.html

      https://saccsiv.wordpress.com/2014/01/23/video-666-in-reclama-red-bull/

      https://saccsiv.wordpress.com/2010/12/02/video-reclama-red-bull-de-craciun/

      https://www.crestinortodox.ro/religie/un-craciun-care-hristos-a-fost-dumnezeu-123339.html

      https://www.paginademedia.ro/2010/12/spotul-red-bull-pentru-craciun-interzis-de-pe-tv/

      Ștergere
    6. Dumnezeu pedepseşte cu asprime pe cei ce îşi bat joc de lucrurile sfinte

      https://www.ganduridinierusalim.com/dumnezeu-pedepseste-cu-asprime-pe-cei-ce-isi-bat-joc-de-lucrurile-sfinte/

      Ștergere
    7. Muntii s-au ridicat si erau pe vremuri in oceane, pe fundul marilor si oceanelor. Cu o salupa oricine e luat de val rapid si rasturnat.
      Noe si-a facut sub indrumarea Duhului Sfant o arca solida in care au incaput cate o pereche din fiecare vietuitoare de pe pamant. Arca lui Noe a rezistat valurilor mari, impresionante.

      Ștergere
  6. in sud-estul tarii n-a mai nins bine de ani-sa dea DOMNUL sa avem parte de ninsori fara inundatii

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu e bine,mai ales pentru cei care nu au căldură,facturi mari de plată.
    Energie scumpă,vai de noi,se cearta dar nimeni nu face nimic doamna Maria.
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
  8. d-na Masinca tara e vanduta demult- nu-i doare niciunde pe guvernatii pusi in functii de UE-ne-au impovarat cu datorii care nu vor fi platite niciodata-iata alta vanzare?! sunt in stare sa vanda gazul nostru la alte tari pe preturi enorme iar noi sa tremuram de frig

    RăspundețiȘtergere
  9. Asta se poate intampla oriunde nu nu neapărat la noi. Ungurii o duc bine pt ca au sânge în instalații, bărbații de la noi insa s au efeminizat nu le pasa de dezastrul din jurul lor, dacă I scoate partidul bine dacă nu dorm mai departe. Nu am vazut asa popor nesimțit. Păcat de tara asta unica care am avut o.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In loc sa-si apere tara, ucrainenii au venit la noi si stau degeaba, platiti dublu fata de un salariat care munceste din greu pentru salariul minim pe economie, au mai multe drepturi, facilitati, mancare, cazare gratis, bani de buzunar toti acesti refugiati!
      Au fugit ca lasii ca le place sa stea degeaba si sa primeasca din banii altora TOT ce au nevoie. Pana la urma au plecat DOAR cei extrem de bogati, saracii lor au ramas in tara sa traga greul. Saracii nu au avut cu ce sa plece.
      Sa vedeti ce bolizi de lux pot avea cei care si-au parasit tara cu lasitate, ca se simt si jigniti cand tot vin românii sa le dea 200 de lei. Se uita chioras. Dar românii sa aiba grija de fratii sai, adica de conationalii lui, nu de acesti bogati cu bolizi super de lux, care costa cat 2 vile. Mai au si iahturi, milioane de euro in conturi. Un rand de haine de-al lor valoreaza cat o masina de 10.000 euro.
      Cam asa se pare ca stau lucrurile.

      Ștergere