luni, 22 august 2022

S -A ADEVERIT ! EXACT ASA CUM AM SCRIS, AVEM PARTE DE FURTUNI SI VIJELII,INUNDATII SI DEZASTRE !

           

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.


                                            Dragii mei, 


Scriam in urma cu doar 3 zile un articol cu titlul: 

         "FURTUNI,VIJELII SI PLOI TORENTIALE !"

Si din fericire, da, spun corect,din fericire s-a adeverit!

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI au oprit vara fierbinte si au racorit pamantul,si o vor face in continuare.

Ca sunt si Inundatii si dezastre materiale pe alocuri,asa trebuie sa fie! Le meritam cu prisosinta,deoarece,nu mai respectam zilele de sfanta sarbatoare,nu mai tinem Sfanta Duminca, ci muncim in piata si in solarii.

Dezastrele materiale,vin si se duc.

Important este,ca sa -nvatam ceva din acestea care ne vin de Sus,de la Bunul Dumnezeu,ca o pedeapsa pentru nerespectarea Poruncilor.

Repet dragilor, primesc inca comentarii injurioase, jignitoare din partea unora care doaar atat stiu sa fac, ssi spun ca eu ii copiez pe Meteorologi. E o mare minciuna!

Eu scriu numai din Graiul Duhului Sfant! Si cand DUHUL SFANT ne graieste din SLAVA SA, atunci asa se adevereste, precum ni s-a grait.

METEOROLOGII sunt cu treaba lor, de multe ori mai gresesc cu prognoza, ei stiu de ce.

Dar DUMNEZEU, nu greseste niciodata!

Iata ultimele stiri:

Dâmboviţa: Inundaţii în două localităţi - News.ro

acum 5 ore — Apele pârâului Ialomicioara, afluent al al râului Ialomiţa, au ieşit din matcă, în urma precipitaţiilor din ultimele ore, ...

                                              19 August 2022,ora 0,15 !


                                            Dragii mei, 

In aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, vad inspre Est,Sud Est,cum Cerul senin s-a intunecat intr-o clipa, si astfel, vad cum se ridica de la pamant la Cer un altfel de Cer,unul inspaimantator.Vom avea parte de vijelii si ploi torentiale.

Asa ca in imaginea de mai sus.

Dragii mei,eu stiu ca meteorologii spun altfel, dar asa cum stiti deja, eu nu ma iau la intrecere cu nimeni absolut,ci scriu numai din Graiul Duhului Sfant.Mesajul divin a fost acesta in imagini

si-n CUVANTUL MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS,Amin!

                                      Cu dragoste,Maria.

Dar,sa ne amintim si de acest articol din 28 iulie 2022:

VARA S - A SUPARAT PE NOI SI VA PLECA!

                                        28 Iulie 2022,ora 6,44 !

                                           Dragii mei,


In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

                      "Iata stiri,privind vara returnata!

Dar un alt glas intreaba:

                        Cum adica, vara returnata?

Si i se raspunde din nou:

                      Vară returnata!

                                                       

Clipa in care,aud un glas care graieste pe silabe intocmai ca mai sus,dar si o mana care-mi scrie in aer asa:
Vara a fost returnata!"

.

Asadar dragilor, ne tot plangem ca e canicula si ca murim de cald, iata ca,vara va pleca de la noi sau, poate fi vorba de alta tara.
Sa ne rugam dragilor, sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa aiba grija de sufletul nostru si sa fim tari in Credinta si in iubirea fata de Aproapele.
Cu dragoste,Maria.


12 comentarii:

  1. Este bine sa ploua dupa o asemenea arsita, dar in limite normale, bineinteles! Insa daca oamenii au defrisat in disperare, nu au grija de natura si pana la urma de sanatatea lor, incendiaza, distrug tot, atunci automat au loc fenomene anormale. Unde se baga sa intervina omul impotriva naturii si a lui Dumnezeu, nu e bine! Se va autodistruge aceasta specie umana din cauza rautatii, nepasarii, neglijentei, indolentei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria aveți dreptate.
    Ce pot sa va spun a dat Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului o ploicica bună, bună și acum când va scriu plouă.
    O bucurie mai mare este sănătatea și această ploaie binecuvântată.
    Nu vă dați seama că le da planurile peste cap la unii,care abia așteptau să ne mai lovească și cu apa.uite că Bunul Dumnezeu Drăguțul nu ne lasă
    Doamne Ajuta 🙏
    A plouat curat bine ce sa zic ,nu am cuvinte de mulțumire la Dumnezeu și Maicuta Domnului 🙏
    Sa ne bucuram de această ploaie binecuvântată 🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Masincuta surioara,te iubesc si pe tine ca ai un suflet curat cam la fel cu al surioarei Marioara.Pe Marioara o mai sun,mai rarut ca_i mai dragut,da cand ai aud glasul,ca un izvor de munte si emotia si dragostea ei sincera,ma coplesesc si plang de bucurie si de dragoste frateasca la fiecare intalnire cu ea.Mai am aici in Calvasar,apa rece,kalt wasser,un vecin,nea Liviu,nascut in aceeasi zi cu noi,26 09 1950,in afara de an.Cand vrea sa ma sune sunt cu telefonul an mana sa al sun,cand vreau sa_l vad la portita,al gasesc acolo.Cred ca ai si o lucrare a ingerilor pazitori,carora trebuiesc aduse ingerilor pazitori.OAMENII SUNT ATATA DE PROSTUTI,SURIOARA MASINCA.FARA INGERUL PAZITOR NU AR PUTEA EXISTA NICI UN OM PE FATA PAMANTULUI.SI AS ASA DE DULCI SI IUBITORI SI DE JERTFITORI,DRAGII DE EI.AI MAI SPUN CATEODATA LUI ILIUTA AL MEU,MA ILIUTA ,TE ROG SA MA IERTI CAT TE_AM INTRISTAT SI ASTAZI.MA ROG DOMNUTULUI IISUS HRISTOS SA ATI DEA PUTERE SA MA RABZI,SA NU TE SCARBESTI DE FAPTELE MELE .SI SA STI CA TE IUBESC ASA DE PACATOS CUM SUNT.PA,PA.

      Ștergere
  3. Da,Mauriuca noastra,ai stiut dinainte.

    RăspundețiȘtergere
  4. Auzi nea Petre,lui Bolsonaro al Braziliei,vor sa_i puna capasru si sa_l condamne ca antivaccinist.Pe noi ce ne opreste sa_l condamnam pe jipull kwejeul cu toata sleahta lui genocidara de crima cu premeditare?JUSTITEA LUI,ZIZDEMUL LUI KORUPTH,SLUGOII LUI DIN PHARLAMENTHU LUI,POLITEA LUI,ZRIUL LUI,GUWERNU LUI.DATORIEA EGDERNA MANKATA DE OAMENII LUI,CINE O PLATESTE,BOBORUL LUI DA ZCLAWETI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilie daca am avea si noi un conducator l-ar condamna,dar noi nu avem-craciun.

      Ștergere
    2. Din pacate,nea Petre,avem conducatori impusi de afara,sluji la stelele din apus in cinci colturi.Daca am prvi mai bine,cu ochi de vultur,am observa ca pe toate steagurile marilor boboare ce hotarasc soarta altora in aceasta lume vremelnica apare steaua in cinci colturi,de la rasarit pana la apus.Cat despre Stema Romaniei,daca privim mai atent la Stema Moldaviei inglobata in ceea mare,deasupra bourului era o stea in sase colturi,adica impartirea cercului in sase,floarea vietii a Ingerului Metatron gravata pe renumitele porti maramuresene ,precum si pe cruci vechi de morminte.Acuma,prapaditii dracului,au facut_o in cinci colturi pe Stema Tarii Romanesti,Romania.Pai cum sa ne mearga bine,daca veneram stema draceasca in cinci.colturi.

      Ștergere
    3. Alta,legata de vulturul de pe Stema,este un vultur cu aripile plecate in semn de supunere monarhiei,coroanei,bisericii,crucea,stelei in cinci colturi,dracului.Vulturul cu aripile ridicate in schimb,este un semn de libertate,de tindere spre inalt.Iarasi,semnul Sfintei Cruci.Noi o facem dextrogir,spre viata,inversand_o o facem inspre moarte.Svastica dacilor era dextrogira,svasica nazista este levogira,vezi la nazi hucrainieni.Hai ca te las cu prostiile mele.Pa,pa.

      Ștergere
  5. Oare de ce nici un mare politiceean nu a murit subit dupa injectare,CA SI_AU TRAS ZER FIZIOLOGIC.CEEA CE AM EXPUS AICI PE BLOG CU CEVA TIMP IN URMA.IAR VOI,ROMUNCULI CREDULI V_ATI OTRAVIT CU VACACINURILI EGZPERIMENTALILI,CU GREIERE MUTILATILI DA FRICILI HINDUSILI DA SMEKERII KRIMINALILI SI NIME NU RASPUNDILI.VEDETI CA INCEPE SCOALA.MASCATI_VA IARASI COPIII,VACCINATI_I PENTRU ZIGURANTA LOR SI MURITI DREAKU ODATA DE RUMUNCULI BOI CE ZUNTETI.

    RăspundețiȘtergere
  6. De ziua stegului national Putin spune ca a trimis armata in Ucraina contra occidentului Invadator-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bună ziua! Da s-a adeverit ce furtună a fost asta noapte. , ce spectacol de lumini ne-a oferit Cerul lui Dumnezeu. Nu ne putem pune cu puterea lui Dumnezeu pentru ploaie curata

    RăspundețiȘtergere