luni, 8 august 2022

PUHOI DE OAMENI FUG DINSPRE NORD -VEST, DIN NEGRU INTUNERIC!!

                                   8 August 2022,ora 16,21 !


                                              Dragii mei,

Tot in aceasta dupa amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, mi se arata inspre Nord-Vest o strada foarte intunecata,desi, afara era ziua.

De-a stanga si de-a dreapta strazii era lumina,Cerul era luminos,doar strada (soseaua) era ca inundata de un fum gros si negru, iar dion mijlocul acestui intuneric extrem de inspaimantator, reuseau sa mai iese din cand in cand, doar cate cativa oameni care fugeau atat cat ii tineau puterile.

Oamenii din negrul strazii erau multi, dar afara la lumina iseau doar cate cativa.

Iar acel intuneric negru al strazii,lat cat strada si mai mult chiar,si inalt de pana la 3 metri,inainta cu repeziciune.

Nici cei care reusisera sa iese din acel intuneric inalt al strazii,nu erau siguri ca vor scapa,deoarece, negrul intuneriuc ii ajungea din urma ca o avalansa ce ar cadea de pe varful muntelui.

Dragii mei, unde se va intampla aceasta sau daca va fi fum negru sau o avcalnasa de ceva,sau inundatii grave, eu nu stiu a va spune.O nenorocire se va intampla si va fi cu multe pierderi de vieti omenesti.

Nu am putut distinge in negrul intuneric al  strazii, ce se intampla cu adevarat.Vedeam doar,ca mai iese cate o masina sau cate cativa bieti oameni,dar dezastrul era in spatele celor care credeau ca au scapat.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ,ca sa ne apere pe noi toti Fiii Sai si sa nu ne piarda pe noi!

Sa nu ne pierdem Credinta si nici iubirea fata de Aproapele,sa fim buni si milostivi,ca sa fim vrednici de iubirea de oameni ai Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului.

                                Cu dragoste,Maria. 







8 comentarii:

  1. Incendiu mare dupa un traznet la niste depozite de benzina si carburanti dinCuba care a cerut ajutor international neavind mijloace tehnice de a opri incendiile extinse la alte rezervoare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Incendiu si la o gura de metrou din Bucuresti la o camera de transfomatoare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Val de inecuri , 4 persoane in ultimele doua zile la mare printre care si un salvamar care a fost imobilizat de cel pe care incerca sa-l salveze-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pacat de acel salvamar care si-a pierdut propria viata incercand sa salveze un teribilist smecher...

      Ștergere
    2. Ca o forma haiosa un slvamar boxer pragmatic il anestezia pe candidatul la inec cu un pumn in cap apoi tragindu-l ca pe o cirpa la mal inconstient.Dur dar sigur-craciun.

      Ștergere
  4. Este groaznic doamna Maria,ce poate fi,război,inundații?
    Ferească Dumnezeu și Maicuta Domnului 🙏

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ajuta toată lumea

    RăspundețiȘtergere
  6. O fi centrala din Ucraina de care se tot vb

    RăspundețiȘtergere