miercuri, 10 august 2022

IISUS HRISTOS SALVEAZA UN COPIL DE LA INEC ! INUNDATII DEVASTATOARE !

                                 .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


.

4 Iulie 2021,ora 23,11 !

Dragii mei,

In aceasta seara ,in timp ce scriam aici pe Blog,vad de parca as  mai fi avut inca un ochi in crestetul capului,vad o strada inspre Sud si un Parc ce dadea in acea strada.
Pe strada dragilor, vad apa mai mare de jumatate de metru.
.

.
Apa era foarte involburata,lumea fugea care incotro, dar in mijlocul strazii in suvoaiele involburate,un copilas se chinuia sa ramana la suprafata,dar nu reusea. Apa îl luase si-l ducea unde voia ea. Copilasul deja ajunsese cu capșorul pe jumatate in apa,cazuse pe partea stanga. 
În secunda urmatoare,acest copilas urma sa fie complet sub apele învolburate de pe strada. 
Dar,o mare Minune are loc ! Din Cerul senin de ziua,coboara intr-o clipa,o flacara mare de foc. Flacara era ovala la o prima vedere și mare cat un norisor mai mare,cam de 2 metri înaltime.
Flacara ajunge pe pamant la verticala si asa ramane.

.
Din aceast foc ce statea la vertical ca un om,iese Cineva intr-o fractiune de secunda si din doi pasi,ajunge la copilasul ce era sub apa involburata de pe strada ,îi intinde Mana Sa si-l scoate de sub ape ,îl lasa pe trotuar.
Acel Cineva fratilor,era Însusi Mantuitorul nostru bland si drag,era Iisus Hristos,Fiul Lui Dumnezeu si al Maicii Prea Curatei Fecioare Maria.
Asa arata scumpul nostru Mantuitor:
.
Dupa ce copilasul a fost salvat de Iisus Cel Bun si Bland,tot intr-o fractiune de secunda,a disparut si flacara divina,adica Focul divin,dar si IISUS HRISTOS.
.
Vedeam acum,doar oamenii care fugeau din calea apelor si copilasul viu si nevatamat,in picioare pe trotuar.


Prieteni dragi, ne asteapta zile negre.
Dar odata cu aceste zile negre,vom vedea si MINUNI divine,vom trai Minuni dumnezeiesti. 
Dragii mei,DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI  îi va ajuta pe cei la necaz si la suferinta,dar,numai dupa Credinta si faptele lor bune .
Asadar fratilor, sa cautam sa fim mai buni,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine,iar Credinta noastra în Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului si in Sfintii Săi, sa ne fie statornica si fierbinte.Amin!
Cu dragoste,Maria.

Un comentariu:

  1. Ateii ii spun Ozn,oricum o lume superioara.
    An vazut unul linga Sibiu in 22mai 2022 ora 22 ca o bila de foc-craciun.

    RăspundețiȘtergere