vineri, 26 august 2022

GEORGE SOROS ,DESTABILIZATORUL GUVERNELOR LUMII !


                               Dragii mei,

Abia am scris un articol depsre GEORGE SOROS, ATEUL si MILIARDARUL lumii, si iata că, un alt MESAJ despre aceeasi persoana la doar 2 zile a aparut astazi.
Cine ar putea fi GEORGE SOROS in chip ascuns? 
Iata ce spunea un glas ,astazi dimineata,despre acest om:

              "George Soros distrugatorul RELIGIILOR lumii!
            George Soros destabilizatorul GUVERNELOR lumii!"

                          Imagini pentru GEORGE SOROS.
Prieteni dragi, traim vremurile de pe urma, dar nu trebuie sa ne lasam condusi de acesti oameni putrezi de bogati in bani,căci ,in CREDINTA sunt goi pe dinauntru si pe dinafara.
Nimeni nu este mai puternic decat DUMNEZEU !
De vom avea CREDINTA tare in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI ,nimeni si nimic nu ne va indeparta de LUMINA INVIERII LUI HRISTOS !
Imagini pentru GEORGE SOROS.

Asa precum a fost si pe timpul LUI HRISTOS cand umbla pe Pămant,tot la fel se intampla si acum,cand,inca nu a venit in al Doilea Său Ierusalim.
Sunt astfel de semeni ai nostri care, si-au vandut sufletul diavolului,iar acum, cauta sa distruga Pacea lumii intregi, cauta sa atraga si alte suflete catre cumplitul diavol,cauta sa sădeasca in LUME,ura,mânia ,deznadejdea,necredinta si toate vilolentele si rautatile lumii.
Sa nu ne lasam cuprinsi de teama ,de panica,ci cu dragoste si cu iubire de DUMNEZEU si de MAICUTA DOMNULUI sa ne plecam genunchii si sa cerem de la PREA SFANTA TREIME si MAICA LUMINII,dragoste,iubire, sanatate si iertare de păcate, Credinta fierbinte si Iubire fata de Aproapele nostru.
Asa sa ne ajute MANTUITORUL IISUS HRISTOS si PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU,Amin!
                                             Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. Speculantul Absolutsi foarte Periculos ,evreul care adolescent lua averile evreilor din Budapesta inainte de a-i trimite la gazare ajuns cu averea Dracului mare si mult mai periculos pentru ca investeste in evenimente pe care le speculeaza pentru si mai multi bani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Soros este interfata grupului evreiesc Bildelberg care se lauda si Iohannis ca l-au invitat sa fie si el membru si cate prin finantarea scolarizarii si a multor ONG-uri finantate de Societatea Deschisa impun oamenii lor in politica statelor

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa nu uitam ca primul avion privat dupa revolutia din 1989 aducea pe Soros la Bucuresti pentru binecuvintsrea Castei Evreiesti care de atunci conduce-Prost Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat adevar spuneti, doamna Maria!
    Doamne ajuta-ne si scapa-ne de toti antihristii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa anii '90 ce incantata era prostimea ca li se dadea posibilitatea "gratuit" sa isi faca studiile cu ajutorul acestui diavol, sa se duca de unde a venit, pe pustii!
    Insa nimic nu e gratis, normal! Chiar daca aparent este, ceva tot li se ia.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nea Petre,ASTIA TOTI SUNT REPTILOIZI INTRUPATI,NU SUNT OAMENI.SUBJUGA OMENIREA DE DOISPE MII CINCI SUTE DE ANI DE CAND AU FOST INCHISI PE PAMANT IN MATRIXUL TREI D.MAJORITATEA LUMILOR MATERIALE,ADICA 99 LA SUTA EXISTA IN CINCI D.SUNT REPTILIENI INTRUPATI SI ALTII,OBAMA,NEPOTUL ANGHELINEI MERKEL,FIUL CELEI MAI MICI FETE A LUI HITLER CASATORIT CU MIKAEL,NU MICHELLE,FETELE LOR FIIN ADOPTATE.LA FEL MACRON CU DOAMNA LUI DE SI_O FACUT OPERATIE DE PROSTATA,TRUDEAU SI MULTI ALTII.LUMEA DE AZI ESTE CONDUSA DE HOMALAI SI REPTILOIZI.PANA SI KWJ FACE PARTE DIN TAGMA LOR SI TOTI MASONII.

    RăspundețiȘtergere
  7. AMARATII ASTIA PARTICIPA LA TOT FELUL DE RITUALURI SATANICE,CA TATAL LOR AI SATAN.SA VEDETI CUM SE INCHINA MEMBRI OTAN CUBULUI FIAREI DE LA BRUXELLES,ORI RITUALURILE CU SACRIFICII UMANE DE LA CERN SAU SLUJBELE ASA ZISULUI PAPA FRANCISC IN CARE ESTE VENERAT +lucifer,cel cazut.

    RăspundețiȘtergere
  8. https://youtu.be/YZWa05R7t_M

    De acum 12 ani

    RăspundețiȘtergere
  9. Pui botu Craciune la niste zvonuri de nici copii nu le ar crede ! Gazele au robinet, nu are de ce sa le arda, pur si simplu le inchide.

    RăspundețiȘtergere
  10. o vorba batraneasca -pe Soros il cauta moartea si el e pe drum-ce sa vezi masonii si elitele vor schimbarea ordinii mondiale!

    RăspundețiȘtergere