duminică, 28 august 2022

ROMÂNIA SFÂNTĂ ! POPORUL ROMAN,ESTE POPORUL CARE SFINTESTE CELELALTE P OPOARE ALE LUMII INTREGI!

                                                Image result for STEAGUL ROMANIEI..




                                  Dragii mei, 

Am scris adeseori despre România noastra,ca fiind ȚARA SFÂNTĂ si Poporul ales de IISUS HRISTOS ,pentru venirea SA, pentru a doua oara pe Pământ.
Iata dragilor, cateva linkuri:

Dumnezeu există - Mărturii.: ROMÂNIA !!! POPORUL CARE ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../romania-poporul-car...
Feb 24, 2016 - Dar Poporul Său, ales ca Viitorul al Doilea Ierusalim, ÎL huleste pe Dumnezeu ,si arunca cu piatra, asa cum acum 2000 de ani, Poporul ales al ...

Dumnezeu există - Mărturii.: SĂ NU VĂ ATINGEȚI DE ROMÂNI , CĂCI ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../sa-nu-va-atingeti-de-...
Jun 12, 2016 - Dragii mei, ”Să nu vă atingeți de români ! Să nu vă nedreptățiți ,sau să vă atingeți de români, căci se cheamă Țara, tuturor Făgăduințelor!”
You visited this page on 8/8/16.


ROMÂNIA !!! VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM ! ROMÂNIA ...

https://plus.google.com/.../LVi9boDFjGX
Dec 6, 2015 - ROMÂNIA !!! VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM ! ROMÂNIA ! LUMINEAZA-TE , LUMINEAZĂ-TE , NOULE IERUSALIME !
Un glas dragilor, un glas in aceasta noapte,spune ceva minunat pentru România si pentru poporul român.
Iata ce spunea glasul:

               ” Dinspre Apostoli, vine sfintenia României si a poporului român .
România ,va fi Noul IERUSALIM!”

Dragii mei, sa nu deznadajduiti niciodata, oricat vă va fi de greu în viață.
Este atât de usor ca sa ne apropiem de DUMNEZEU si de MĂICUȚA  DOMNULUI. 
PORUNCILE dumnezeiesti ne stau ca o oglinda în fața sufletului nostru .
De le vom implini cu dragoste si din dragoste pentru DUMNEZEU si pentru MAICA DOMNULUI si față de Aproapele, cu siguranță vom fi prietenii cei mai buni ai Lui Iisus Hristos,si ne vom veseli pentru vesnicie în IMPARATIA SA. 
Dragilor,sa dam dovada de bunatate,de mila si dragoste fata de semenii nostri, si astfel, vom primi însutit rasplata de la BUNUL DUMNEZEU si de la MĂICUTA DOMNULUI,atat in aceasta viata ,cat si in cea vesnica!. Amin ! 
                                     Cu dragoste,Maria. 

14 comentarii:

  1. Centrala Mintia vinduta de a Dorelul evreu Virgil Daniel Popescu Tradatorul cu 91 milioane de euro imediat dupa ce statul poporul a investit de curind in ea 150 milioane de Euro in ea inainte de a o opri si a o predea la cheie nou si modernizata un adevarat Sabotaj pentru Romania si romani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si sa nu uitam ca tradatorul Evreu Popescu fiu de evreu securist pregateste si vinzarea unor hidrocentrale printre care si cea de la Portile de Fier-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mintia o afacere daunatoare a Asasinilor economici evrei din Guvernul Romaniei si se intreaba astia de ce romanii spera ca George Simion care i/i striga Hotule sa ia putetea si sa-i judece pe Tradatorii Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mircea Cosea -Nu exista nici o logica a guvernului sa vinda cu acest pret Mintia cind am intrat in criza Energetica iar poporul plateste pretul imens-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mircea Cosea -E mult mai grav-practic inchidem productia de energie pentru a scoate bani de sase ori mai mare pentru energia din Ungaria in timp ce termenii din contract sint foarte largi pentru o firma straina infintata doar in martie 2022. Si cate are termen doar 2026 pentru a face ceva acolo.
    Iar sindicatul spune ca a facut numeroase sesizari catre SRI si alte institutii ale statului
    Concluzia ar fi ca lucrurile trebuie cercetate urgent in timp ce tara e Falimentata Programatic de un Guvern care nu face ce trebuie in timp ce situatia se Agraveaza datoria creste iar Saracia afecteaza pina si clasa mijlocie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ponta-In romania nu e Democratie nu e competitie politica cu marile partide la Putere nu se face nimic economic pentru populatie isr Usrul se ocupa cu Penisuri si Vagine din Pnnr-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Rusii fac manifestatii cu Gagauzii contra republicii Moldova si a Presedintei Maia Sandu considerata de rusi ca pro-romanca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Asta e Romania Educata a evreului Iohannis condusa de plagiatori ca Ciuca Maciuca care nu stie ca Romania fabrica motorina la toate rafinariile unele pionerat in lume la titei -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Protest pe Arena nationala a jucatorilor din Sibiu de fotbal cu nume impis de nemti de Hermannstad pentru ca nu au msi primit salarul din luna Mai dupa ce sibienii nu agreaza acest nume impus Sibiului si nu prea vor sa merga la meciuri din cauza numelui echipei.
    Totusi meciul incheiat cu FCSB mai modesta in prelungiri dupa ce sibienii au condus in deplasare in cele 90 minute de joc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sumion George de la nunta de la Maciuca-Vilcea transmite politicienilo-Mintiti in continuare si o sa-i creasca cota AUR la 50 procente-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mircea Cosea -statele puternice investesc in productia veche de energie,Romania tradata de doua ori de grupuri de influenta investeste in Mintia si vinde pe nimic iar Psd nu face nimic,
    Un act contra national dar bun “pentru cei reprezentati de Daniel Popescu pe care cineva il sustine-
    Pai sigur Casta Evreiasca cu evreimea securista din care face parte si prin studii dar si prin originea evreiasca securista-
    A tatalui si socrului din Orsova-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ponta vorbeste despre papusile Romanie in frunte cu Papusa Iohannis care voteaza tot ce propun cei de afara chiar inainte ca sa vina astia cu propunerea cum a fost si cea cu centralele pe carbune neinghitita de Polonia sau Germania fara nici o problems-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. cred ca asa cum sunt romanii ,macar 65-70% sunt crestini unii practicanti ,altii rugatori in casele lor-spre deosebire de vest unde credinta a disparut- sa dea DOMNUL SI MAICA LUI sa-i cheme pe toti la credinta ca unul este CREATORUL

    RăspundețiȘtergere