sâmbătă, 13 august 2022

DIVINA PLACA DE MARMURA, A AJUNS SPARTA ! FIRMA NEMO EXPRES ,NU VREA SA ACHITE PAGUBA!

                           

                               Dragii mei, 

Placa de marmura pentru Sfanta Troita, a ajuns sparta! Firma(NEMO EXPRES ) care a transportat-o în condiții improprii, nu vrea sa o deconteze,chiar daca Placa de marmura era asigurata. .Cei care au lucrat cu atâta dragoste la aceasta divina Placa de marmura a Sfintei Troite a Maicii Domnului, vor da în judecata Firma de curierat!Eu am achitat-o, dar nu stiu când vom recupera toti banii.Maica Domnului ne va ajuta! Oamenii care chiar au muncit la aceasta frumoasa placa de marmura a Sfintei Troite,mi-au spus ca ma vor despagubi mai inainte ca sa astept un rezultat al Procesului in Justitie ,ce va fi intentat FIRMEI NEMO EXPRES! Coletul era asigurat ca valoare si scria si fragil.Firma transportatoare stia foarte bine ca e FRAGIL.Placa de marmura a fost ambalata foarte bine, conform cerintelor NEMO EXPRES! Si totusi ,refuza sa achite paguba celor care au lucrat la PLACA de marmura a Sfintei Troite,carora eu le-am trimis toti banutii si care, au angajat deja un Avocat care sa-i apere in instanta!Doamne ajuta ca sa ne recuperam banutii si sa facem alta! Cu siguranta NEMO EXPRES, nu stie ca acest Blog este al Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, iar aceasta reclama negativa,le atinge reputatia si vor pierde mai mult.Dupa fapta si rasplata!

🙏🙏🙏


Ar putea fi o imagine cu text care spune „anghen ail si Gav cata porunca tei Fecioara Maria fanteste! Viaica Lui Dumne Cota ta Troita sfanta. cata din temelii in anii tul Galati, cu jertfa toate coltu sa fie”



.Multumiri si multa recunostinta si pretuire,pentru voi toti cei care ati participat din toata inima si din tot sufletul pentru ca aceasta Placa din marmura sa se regaseasca in Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu-POTIRUL NESECAT si a Sfintilor Voievozi si Arhangheli Mihail si Gavriil! Din pacate, mai intarziem pana cand ne vom recupera banii.NEMO EXPRES Firma de curierat,trebuie sa plateasca paguba,daca va fi gasita vinovata, si este,conform celor spuse de firma care a gravat Placa de marmura!

RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu 
 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Sa ne rugam ca Maica Domnului si Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil,sa ne faca dreptate!Cu dragoste, Maria.

13 comentarii:

  1. Faceti plingere la OPC !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceste firme de curierat neserioase isi bat joc pana si de cele sfinte. Daca nu puteau sau nu vroiau sa transporte ceva greu care ii ostenea prea mult, trebuiau sa spuna. Era mai cinstit decat sa faca asa ceva si apoi sa nu vrea nici sa plateasca placa de marmura asa cum este normal.
    Nu ii lasati. Sunati-i continuu pana platesc, reclamatiile sa fie facute si pe email, scris direct la firma de curierat. Eventual sunati si la Protectia Consumatorului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa plateasca aceasta firma de curierat daca a spart acea placa de marmura.
    Sunati-i continuu pana rezolva, trimiteti email, reclamatiile sa fie si scrise. Eventual sunati la Protectia Consumatorului.
    Era mai cinstit sa spuna daca nu puteau sa transporte, sa fi spus, dar nu sa isi bata joc de cele sfinte.

    RăspundețiȘtergere
  4. Saman Rajdi de 75 de ani de origine indiana autor al Versetelor Satanice atacat pe scena din NY cu un cutit de un musulman,este in stare grava la spital si nu poate vorbi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Icoana Sfintei Maria sigura scapata nearsa din casa unei femei din Botosani.
    Casa a ars complet cu citeva zile inaintea sarbatorii de sfinta Maria-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe ambalaj nu se văd săgețile care să arate poziția în care trebuie transportată mai în siguranță. Bănuiesc că o așa placă DOAR ÎN POZIȚIA PE CANT trebuia transportată.

    RăspundețiȘtergere
  7. Un mort si 9 raniti la un festival de muzica electronica cu 50 mi spectatori in Italia la o rafala de 25 minute cu vint de 90 la ora generat de caldura brusca care a prabusit scena-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Așa este doamna Maria 🙏
    Am văzut și la alte persoane că au pățit la fel cu cei de la Curierat

    RăspundețiȘtergere
  9. Intr-un mormint din bihor inca nedatat au fost descoperite ramasitele unei femei cu multe bijuterii din bronz dar 150 inele din aur-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Protest sl femeilor la Kabul cu focuri de arma acestea desfasurind un benar in care depling ocuparea capitalei de Talibani dupa plecarea americanilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Astazi la ora 21 pe Antena 3 aparitiile miraculoase ale Sfintei Maria la Megigore.
    Iar la Cluj prezenta mare asteptati 70 ooo credinciosi asteptati cu sarmale tot la icoana facatoare de minuni ale sfintei Maria de la manastirea Necula -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Divina placa..😂😂😂😂... o fi vreun semn.

    RăspundețiȘtergere
  13. Da un semn doar ca placa de marmura de 3 cm a fost prea subtite fata de suprafata mare a ei-craciun.

    RăspundețiȘtergere