miercuri, 10 august 2022

IATA , HRISTOS SUNT ! SI SUNT PE CALE DE A LUA FIREA OMENEASCA !


                                     Jesus Christ Pantokrator (Illustration) - Ancient History EncyclopediaCEL CE NE INVITĂ LA ODIHNA SA ESTE DOMNUL IISUS HRISTOS – Oastea ...
                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori,ma trezeste o Lumina aurie,orbitor de stralucitoare,Lumina pe care eu o vedeam cu ochii inchisi ,desi eram treaza,dar nu simteam nevoia ca sa deschid ochii mei,deoarece, vedeam IMPARATIA Lui DUMNEZEU .
Il vedeam in faţa mea, in faţa ochilor mei inchisi cu,care vad mai bine decat cu ei deschisi,IL vedeam pe Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos,care,arata ca in Iconitele de mai sus.
Mântuitorul nu era nici vesel ,dar nici trist.Ci era foarte hotarat in cele toate cate mi le graia, in expresia Chipului Său dumnezeiesc.
Iata ce-mi spunea IISUS HRISTOS ,Mantuitorul sufletelor noastre:
             "Iata,Hristos sunt!
             Hristos sunt pe cale,aicea !

Si -L vedeam imbracat cu vesminte rosii si albastre,tinand la pieptul Său SFANTA si dumnezeiasca Evanghelie.
Apoi, Domnul continua:
             Iata, Hristos sunt! 
Sunt pe cale ,de a lua firea omeneasca !"
Dragii mei,chiar daca ochii mei inchisi priveau la Domnul, lacrimile au inceput sa-mi curga de bucurie.Totul a durat pana la 5-7 secunde.
               CEL CE NE INVITĂ LA ODIHNA SA ESTE DOMNUL IISUS HRISTOS – Oastea ....
Lumina aurie,orbitor de stralucitoare Il cuprinde pe DOMNUL IISUS HRISTOS si dispare in urmatoarea clipa.
Eu am deschis ochii mei plini de lacrimi de bucurie,si asa pe intuneric,la lumina palmelor mele,adica,la o lumina verde ca de smarald,am scris toate cate mi s-a aratat si mi s-a grait de DOMNUL si DUMNEZEUL nostru IISUS HRISTOS.
Stiu,de ani de zile scriu de VENIREA Sa in Noul Său Ierusalim, dar iata ca, pe zi ce trece Venirea Lui Iisus Hristos este tot mai aproape.
Pas cu pas, Mantuitorul ne pregateste pentru VENIREA Sa in ROMANIA DUHULUI SFANT.
Asadar,cei care scriu si ne spun noua(cativa) ca IISUS s-ar fi nascut si asteapta sa faca 33 de ani, sunt intr-o mare inselare.Sa nu credeti niciodata asa ceva! Iisus nu se va mai naste a doua oara! Iisus va veni pe pămant romanesc,asa precum S-a inaltat de pe Muntele Maslinilor in vazul tuturor Apostolilor Săi.
Acolo ,Sus in CERURI dragilor, IISUS HRISTOS se pregateste sa ia firea omeneasca si sa coboare pe norii Cerului atunci cand, nimeni nu va sti,dar toata suflarea pamanteasca Il va vedea.
Iisus Hristos nu se va pogorâ in ascuns,ci se va pogorâ din CER intru intreaga stralucire si slava a Sa,insotit fiind de Sfintii Săi Ingeri.
IISUS HRISTOS nu va ingadui celor care conduc in acest moment intreaga omenire, ca sa fim umiliti, prigoniti si batjocoriti precum a fost EL in cele 40 de zile pana la INVIEREA SA.
De cand e lumea si pămantul,nimeni,absolut nimeni pana in zilele noastre,nu a indraznit sa inchida pentru credinciosi BISERICILE Sale,asa cum am trait si vom mai trai in zilele noastre! Acum insa, a venit clipa Adevarului Duhului Sfant.
             Goblen de diamante - Maica Domnului - 7cutii.com
Sa nu deznadajduim dragilor ! Sa credem in CUVANTUL MANTUITORULUI HRISTOS,sa credem cu toata fiinta noastra că,toate cate ni s-a promis noua de Sus,toate se vor implini.
Sa ne bucuram cu totii dragilor si sa-L rugam pe IISUS HRISTOS ca sa ne ierte pentru toate cate am gresit ,cu voie sau fara de voie si sa -I marturisim iubirea noastra, cazand in genunchi in faţa Sfintei Sale Icoane si asa sa graim:
         "Doamne Iisuse Hristoase,vino Te rugam in inimile noastre,in sufletele noastre,in casa noastra si in Noul Tău Ierusalim -Romania Adevarului Duhului Sfant,că la Tine si la Prea Curata Fecioara Maria ne este toata nadejdea si iubirea,toata speranta ca ne vei salva din hăul ce parca ,ne tot absoarbe in fiecare clipa ,in fiecare zi!Amin!
                         Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. Domnul nostru Iisus Hristos când va veni, va veni pe norii cerului, de unde îl va vedea tot omul, nu se va mai întrupa din nou, pentru că El are deja trup, s-a înălțat la cer cu trup cu tot.

    RăspundețiȘtergere
  2. Amin îl așteptăm cu toată ființă Vino Doamne Iisuse Hristoase Amin

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne miluiește. Ne pe noi păcătoșii și familiile noastre.amin

    RăspundețiȘtergere