luni, 15 august 2022

AU SPART-O LA TRANSPORT ! ISTORICUL SFINTEI TROITE MAI INTARZIE !

                               

                               Dragii mei, 

Placa de marmura pentru Sfanta Troita, a ajuns sparta! Firma(NEMO EXPRES ) care a transportat-o în condiții improprii, nu vrea sa o deconteze,chiar daca Placa de marmura era asigurata. .Cei care au lucrat cu atâta dragoste la aceasta divina Placa de marmura a Sfintei Troite a Maicii Domnului, vor da în judecata Firma de curierat!Eu am achitat-o, dar nu stiu când vom recupera toti banii.Maica Domnului ne va ajuta! Oamenii care chiar au muncit la aceasta frumoasa placa de marmura a Sfintei Troite,mi-au spus ca ma vor despagubi mai inainte ca sa astept un rezultat al Procesului in Justitie ,ce va fi intentat FIRMEI NEMO EXPRES! Coletul era asigurat ca valoare si scria si fragil.Firma transportatoare stia foarte bine ca e FRAGIL.Placa de marmura a fost ambalata foarte bine, conform cerintelor NEMO EXPRES! Si totusi ,refuza sa achite paguba celor care au lucrat la PLACA de marmura a Sfintei Troite,carora eu le-am trimis toti banutii si care, au angajat deja un Avocat care sa-i apere in instanta!Doamne ajuta ca sa ne recuperam banutii si sa facem alta! Cu siguranta NEMO EXPRES, nu stie ca acest Blog este al Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, iar aceasta reclama negativa,le atinge reputatia si vor pierde mai mult.Dupa fapta si rasplata!

🙏🙏🙏


Ar putea fi o imagine cu text care spune „anghen ail si Gav cata porunca tei Fecioara Maria fanteste! Viaica Lui Dumne Cota ta Troita sfanta. cata din temelii in anii tul Galati, cu jertfa toate coltu sa fie”



.Multumiri si multa recunostinta si pretuire,pentru voi toti cei care ati participat din toata inima si din tot sufletul pentru ca aceasta Placa din marmura sa se regaseasca in Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu-POTIRUL NESECAT si a Sfintilor Voievozi si Arhangheli Mihail si Gavriil! Din pacate, mai intarziem pana cand ne vom recupera banii.NEMO EXPRES Firma de curierat,trebuie sa plateasca paguba,daca va fi gasita vinovata, si este,conform celor spuse de firma care a gravat Placa de marmura!
.
Maica Domnului si Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil,ne vor ajuta ca s-o refacem si sa ne recuperam si paguba!

RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu 
 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Sa ne rugam ca Maica Domnului si Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil,sa ne faca dreptate!Cu dragoste, Maria.

23 de comentarii:

  1. Ar putea fi o solutie lipirea ei cu ciment alb,de la inceput m-am gindit ca se va sparge fiind de 3 cm subtiata si slabita cu grosimea scrisului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nu e normal daca platesti pretul cerut de cineva pentru un obiect sa ti se livreze spart si sa stai sa-l carpesti, sa-l lipesti, repari...
      Eu daca platesc pretul pentru un obiect, doresc sa fie intreg, nici nu accept sa fie defect, spart, neconform, nu admit asa ceva!
      Trebuie sa fie corecti si cei care livreaza, cei care incaseaza banii, nu doar cumparatorul care a platit obiectul!
      Daca nu sunt corecti, atunci restituie banii SAU refac obiectul astfel incat sa nu fie ciopartit. Acum mai e vorba si de cele sfinte. Sa-si bata joc si sa dea ceva spart chiar si intr-o astfel de situatie este de neacceptat!

      Ștergere
  2. sunt in domeniu...se poate lipi intr-adevar cu o solutie speciala pentru marmura,asemanatoare chitului auto,solutie a+ b dar, cei ce au ambalat placa trebuiau sa stie si sa faca un cadru de lemn si poliestirenul in locul celui de un cm extrudat,putea fi unul de trei expandat care este mai ieftin si totusi in cazul acesta mai eficient.Vina este impartita intre ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. De sfinta Maria -ziua marinei-marinarilor-pescarilor nesarbatorita de doi ani la Constanta azi 30 mii de credinciosi asistau la slujba mitropolitului Teodosie intrerupta cu microfonul Taiat prima data in istorie la cererea lui Iohannis cel de religie Jigodie Universala pentru a tine discursul lui care se crede mai presus decit Dumnezeu cum spuneau militarii.
    Fapt ce nu indrazneau nici otomsnii doar Ceausescu cel ce darima biserici si spitalul Btincovenesc pentru care conform placii de sute de ani a-aplatit cu viata in zi de mare sarbatoare crestinsa-
    S-au posibil iudeo-masonul se grabea sa mearga la Sibiu sa curete gainatul de pe paltonul sefului sau statuia baronului Brukenthal-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conform legilor.comerciale furnizorul nu a livrat marfa comandata si platita
      El ar trebui sa revendice despsgubirea sumei de la transportator pentru un nou produs.
      Dupa cite dtiu eu beneficiarul doamna Maria trebuie sa primeasca produsul nou de la furnizorul constructor sau sa-l dea in judecata pe furnizorul-constructor.
      Dupa cit drept mai cunosc si eu-craciun.

      Ștergere
    2. Deci riscul pagubei facute de transportator intra tot in bucataria Furnizorului care si el poarta o vina pentru ambalare si transportatorul ales-craciun.

      Ștergere
  4. Tot astazi noul rege David la 200 metri inot a luat alta medalie de aur-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. In plina criza evreul Isarescu cunsuma sute de milioane de lei pentru remodelarea sediului fost sediu al securitatii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cistigatorii la canotaj sositi la Bucuresti cu multe medalii muncite din greu dar neprimiti de nici o oficialitte-nesimtitii astia cum spunea Horea Alexandrescu pe Reslitatea tv-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. General roman-vina pentru situatia la centrala nucleara Zaporoje e a Rusiei care e Invadatorul Ucrainei.
    Legile internationale interzic luptele linga centralele nucleare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dragii mei,
    Va multumesc din toata inima tuturor celor care,mi-ati transmis urari de LA MULTI ANI in aceasta zi mare si sfanta! Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca! Cu drag si cu recunostinta ,Maria Ghiorghiu!

    RăspundețiȘtergere
  9. Liberalii de Satu Mare s-au trezit,acuza pe Udmristi de totalitarism si conducere dictatoriala inclusiv pentru renumitul spatiu mare din centru concensionat inclusiv scolile romanesti pe care le doresc concesionate cu introducerea limbii obligatorii maghiare.
    Vicepresedintii consiliului si-au dat demisia impotriva aliantei cu Udmr cel cu agenda ascunsa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Elvetienii invitati de guvern sa faca stoc de luminari pentru penele de curent si economie.
    E conomie prin toata Europa la lumina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Isalnita ,Rovinarii si Turcenii lucreaza la capacitate scazuta din lipsa carbunelui din reorganizate iar romanii platesc cu cele mai mici salarii ,cel mai mare pret din Ue la energie electrica peste 500 megavatul.
    Iar Mintia si Paroseni cu carbunele cel mai bun din valea Jiului era in executie judiciara pentru vindere in vederea taierii la fier vechi.
    De Noaptea Mintii guvernului Meu Iohannist- cel cu demolatea statuilor romanilor si purtarea paltonului criminalului Brukenthal ,un Impotent-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Zara spune ca multe probe inclusiv declaratia lui Dinca ca a colaborat cu serviciile secrete si probe biologice din casa si masina sa in cazul Traficului de Fete de la Caracal au fost distruse intentionat de Procurori din cazul falsificat de crima al lui Dinca.
    El crede ca fetele traiesc dar autoritatile au mintit si distrus probe prin Procurori.
    Acelasi lucru se spune si despre falsificarea si introducerea de procese verbale Falsificate cu inca un program in alegerile lui Clotilde -alogena frantuzoaica de la Sectorul I Bucuresti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Azi din nou explozii in Crimeea la un depozit si o baza de aviatie.
    Rusii din Crimeea fug cu masinile si trenul -craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Alertele cu bomba preludiul invaziei pentru Invadarea R Moldova cu o propaganda rusa interioara puternica,-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cosilierul lui Klaus Svab al Germaniei acum o saptamina-Nu mai avem nevoie de majoritatea populatiei…in viitoarea Economie-
    Unii incep sa faca pe Dumnezeul dar mai nazist si sexomarxist-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Inregistrare cu fetele rapite de la Caracal Traesc ,fapt ce arata coruptia justitiei ca si in cazul de furt electoral cu Clotilde
    ilie Serbanescu -asta arata ca Statul Roman Nu exista si este pe cale de Disparitie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Oficial Ue-Europa la cea mai mare seceta din ultimii 500 de ani
    Pe Dunare circulatie navala blocata de nisip iar pestii mor din cauza lipsei de oxigen data de incalzirea apei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Putin spune ca isi inarmeaza aliatii din Africa pina in America Latina
    In timpul asta soldatii sai denunta hotia si incorectitudinea armatei in Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Un american scafandru inghitit de o balena ca in Biblie scuipat de aceasta Afara.
    El a mai scapat de o prabusire de avion in Costa Rica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Cristoiu -Nimanui nu-i comvine sa fie sluga.
    Lui Iohannis Na-craciun.

    RăspundețiȘtergere