duminică, 6 martie 2022

OTRAVIREA SI SALVAREA DE RĂZBOI ?

                              


                                                     

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                             .                                

                                  Prieteni dragi,


Scrim exact acum 1 an de zile ,un articol cu titlul :

OTRAVIREA SI SALVAREA DE RĂZBOI .

Anul trecut cum era liniste in lume, credeam altceva despre acest Mesaj divin.
Acum insa, avand Razboiul in coasta noastra, mi-am dat seama ca de fapt, se potriveste din pacate, cu zilele pe care le traim. 
Oare,aceasta va fi soLutia ca sa scapam de Razboi?
Iata articolul :               

                        14 Martie 2021,ora 22,35 !

                                 Dragii mei,

În aceasta seara dragilor, desi nu eram in faţa calculatorului ci prin bucatarie,la un moment dat vad scris in stanga mea in aer, vad scris asa:

                "Otrăvire si salvarea de Razboi !"

Dupa care,vad scris asa precum am scrie un mesaj pe mess,vad scris exact la fel ca mai sus:

                "Otrăvire si salvarea de Razboi !"

Dragii mei, se pare ca vom trai si astfel de zile in care vom asista cum ne sunt otraviti cei dragi, prin tot felul de metode bine puse la punct de cei care vor sa domine intreaga omenire.

Sa avem mare grija cu viata noastra si sa fim foarte atenti la tot ce se va petrece in jurul nostru si cu semenii nostri.

Intr-un posibil razboi , pot muri si cei care stapanesc lumea la momentul actual.Dar printr-o otravire lenta sau mai putin lenta,vor muri numai cine vor ei sa moara.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului, ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni, atat pe noi toti cat si pe cei dragi noua tuturor.

                             Cu dragoste,Maria.

56 de comentarii:

  1. Am citit o prorocire de al treilea Război Mondial care vorbea de o substanță galbena mortala de netrecut, de la Baltica la Marea Neagra care va tăia ofensiva rușilor înspre Vest rupind orce legătură cu Rusia-crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Putin va fi otravit !

      Ștergere
    2. Profetia lui Alois Irlmaier se va implini spre sfirsitul WW III.
      Pina atunci mai este ...
      Putin va face mult rau.
      Ce vedeti e abia inceputul ...

      Ștergere
    3. Asta cred și eu.

      Ștergere
  2. Ti se comunica adesea etapele: am fost otraviti cu injectia acum urmeaza sa fim scapati de razboi...

    RăspundețiȘtergere
  3. Coloana militara ruseasca de 64km care a ajuns la 30km de Kiev poarta dat de Putin numele de Cod-Valea Oltului-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca-i conduce si pe ei tot un Oltean shmeker. Au inteles si Rusii valoarea Oltenilor. Totusi nu este un oltean ft destept. Daca eram eu acolo, Ucraina era luata intr-o zi cu putine crime, doar Jale'n-skii si tovarasii lui erau decedati. Dar eu cred ca Nea Putinel vrea teren gol sau agricultura/animale/ ferme pe locurile acelea.

      Ștergere
    2. Inseamna ca esti mareshal ,mai Cicerone.
      Generalii sunt la dispozitia ta ....
      Poate ne mai luminezi si pe noi ,astia mai prosti.

      Ștergere
    3. Mareshalul este un general de razboi pe mare/oceane, si a castigat cel putin 3 lupte pe mare/oceane. Azi din scoli, tinerii ies direct generali si prosti gramada dar mareshalul trebuie sa aiba 3 razboaie castigate.

      Ștergere
  4. Otrăvirea prin vaccinuri și prin norul radioactiv de la centralele nucleare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici un nor radioactif ci vaccinul este radioactif...in documentele desecretizate au experienta pe soareci cu teste masurare radioactif.
      Vaccinul da luminoscenta la testare

      Ștergere
    2. Bai "Anonim6 martie 2022, 20:32" esti gramada rau vere. Vaccinul este insusi virusul, doar ca este mort si in plus ceva vitamine/proteine sa-ti ajute corpul sa-ti faca repede anticorpii. Restul ce se aude despre vaccine, sunt invocari din filmele SF. Noi traim in realitate nu SF.

      Ștergere
  5. Nu uitați că o să apară și o varianta mai agresiva și mai periculoasa a coronavirusului,varianta Omega care cică va face ravagii în lume.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca cand venea pe drum varianta ta, a fost scufundata cu inamicul si s-a tras in ea. Deci a murit. S-a terminat, nu mai vine. A mai ramas doar o varianta de SARS-aila, se numeste Jale'n-skii si ca cand termina rusii cu ucrainienii, o s-o omoare si pe asta.

      Ștergere
    2. Bine mai Putin-ila, esti schmecher mare...Du-te si continua bombardamentul copiilor in orasele Ukrainene...Cate "trofee" ai strans pana acum?

      Ștergere
    3. Mai tentativa de destept "Anonim6 martie 2022, 20:58"
      Daca SARS-aila Covrig Jidanesc Jale'n skii asculta de Putin sa nu incerce sa bage tara in NATO, acum toata lumea era fericita si Reptilienii din America mureau de ciuda ca nu pot starnii razboaie pt inputinarea populatiei. Multi au capul pe umeri sa nu-i ploua in gat.

      Ștergere
    4. Măi Cici , mareshalul pitpalacilor ,vezi ca i-ai furat cipicii lui Putin-ila.
      Du-te si lupta-te cu sticlele pline cu votka, ca cam asa arati.
      La ce mutra ai cred ca daca te inrolai in armata Ukrainei , fugeau rusii numai cand te vedeau...
      Cred ca iti donau toata votka numai sa nu te mai vada.
      Daca ai fi un credincios adevarat nu ai vorbi asa despre crimele facute de Putin-ila , prietenul tau.
      Cap ai minte iti mai trebuie .

      Ștergere

  6. Valentin Stefan Popescu
    8 decembrie 2021, 12:49

    Azi am primit visul profetic de la Domnul Iisus Hristos ca soldații rusi și ucrainieni se luptau între ei,deci cel mai curând,adică în 2022 cel mai probabil la începutul anului începe Al Treilea Război Mondial!Anul 2022 este anul razboaielor,asteroidului,vulcanilor,cutremurelor,foametei,crizei economice și a multor alte crize și dezastre!Sa ne pocăim de toate păcatele și sa ne sfințim viețile cât încă mai e timp de har cât suntem în viață!

    Ce părere aveți de acest mesaj din 8 decembrie, iar noi nu l-am luat in seamă !?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gresit visul, o parte este pt acum si o parte pt anul viitor si partea cu asteroidul niciodata. Mergi la tzara si munceste pamantul si vezi daca la anul mori de foame. Vulcani si cutremure au fost decand lumea si pamantul. Saracia este pt oamenii lenesi si puturosi. Nici lui Satana nu-i plac oamenii lenesi pt ca el munceste non stop. Deci, oamenii lenesi nu vor gasi iubire de la nimeni. In timpul razbelului, bombele cad in orasele poluante, nu in satele mici fara tehnologie. Deci, razbelul este pt depoluare.

      Ștergere
  7. Toti românii sa se roage sa nu avem razboi in mai sau iunie!?

    https://youtu.be/J_Zef2nlzA8

    Hai sa ne rugam! Pana nu o sa ne pară rău

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate va fi otravit cel care face razboi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate sunt otraviti / intoxicati cu totii - si cei vinovati care produc relele astea in lume, dar si cei nevinovati.

      Ștergere
  9. Razboiul in Ucraina va mai dura 3 săptămâni. Dezastrul si efectele razboiului însă vor continua si ne vor afecta si pe noi, urmând scumpiri pe toate planurile. Sa ne rugăm sa fie pace in țara noastră.

    RăspundețiȘtergere
  10. In viziunile lui Alois Irlmayer sant referiri la armele chimice lansate din avioane peste tancurile invadatorilor rusi (catre Europa) de la Marea Neagra la Marea Nordului,ceea ce presupune oprirea atacului si Salvarea poporelor europene.Viziunea parintelui Arsenie Boca va deveni reala,pentru ca rusii ne va da in mare cutremur(detin arma acesta),apoi militar,rusii cu ungurii si bulgarii invadeaza Romania (care cedeaza repede),ne vor jefui cativa ani dupa care ne elibereaza Europa(prin cercul de foc adica se trag rachete in inamic.De dorit ar fi sa se instaleze pacea si viziunile sa ramana povesti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu a zis asa Arsenie Boca.Doamne ajuta

      Ștergere
    2. Bai vere, nu-l mai face pe Nea Arsenica mincinos. El a zis ca atunci cand Hungurii vor intra in Romania s-o ocupe, va venii unul cu stea in frunte din partea de la rasarit si le-o va trage la buci la Hungurasi. Hun inseamna Turk si gur nu stiu, poate a vrut sa puna cur. Si viziunea cu chimicalele peste oameni, este a lui Tanti Maria. Tanti Maria spunea ca a vazut praf peste oameni si ramaneau doar hainele de ei. Cu mult timp in urma eu am vazut un film SF, exact la fel. Un praf aruncat de niste reptilieni dintr-o nava si dimineaza erau doar hainele oamenilor.

      Ștergere
    3. Cicerone, vorbesti foarte urat! Sfantul Parinte Arsenie Boca si nici un sfant n-ar fi vorbit asa!!!

      Ștergere
    4. Să înțeleg că Dzeu a ales această țară că Hunguru este bun creștin de asta si vor să ne ocupe nu ?

      Ștergere
    5. Putin este cel cu stea în frunte

      Ștergere
  11. VA FI FOC DOAR LA GRANITA, NU IN ROMÂNIA.
    P---- va fi lovit de fulger!

    RăspundețiȘtergere
  12. La doua zile dupa ce Putin a fost pus prim-ministru de Eltin, a avut loc eclipsa de Soare ( in general eclipsa prevesteste un lucru rau ). Numirea lui Putin a fost pe 9 august 1999 ( dupa calendarul iulian - 27 iulie - "seventh month" asa cum a spuns Nostradamus )

    RăspundețiȘtergere
  13. Zelenski spune ca Rusii pregătesc atacarea Odesei unde ei erau altădată erau primiți cu ospitalitate.
    Specialiștii militari spun ca urmează opauza tactica pina la tratativele de luni.
    ÎN timp ce la Moscova a fost premierul israelian iar Erdogan și-a oferit tara pentru intilnirea dintre Putin și Zelenski dar a fost REFUZAT.
    LA Chișinău americanii anunță un ajutor umanitar de 2,5 miliarde dolari pentru tarile care ajuta refugiații ca și președintele italian care anunță un convoi umanitar- crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamna Maria ce se intampla acum este groaznic,
    Asa este de maine intram in postul Mare al Domnului Iisus Hristos, Mântuitorul .
    Sa speram ca se va ajunge la pace,ca se va termina dar nu stiu ,Ferească Dumnezeu și Maica Domnului.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc
    Sanatate si pace la toată lumea

    RăspundețiȘtergere
  15. După ce Zelensshi spunea ca România ar fi ocupat Bucovina de Nord și a oprit invatamintul în limba romana se spune ca 50 la suta din cei mobilizați în apărarea Dombas ului ar fi romani din Bucovina.
    Pe de alta parte Putin trimite pe front manifestanții contra razboiului incluși pe cei ce și-au dat demisia în direct de la postul TV Rusesc-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Federația Rusa anunță că va ataca imediat obiectivele industriei chimice ucrainiene profitind de circulația valului de aer polar dinspre Rusia spre UE inclusiv România - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Rusii folosescc centralele nucleare ocupate în Ucraina ca baze militare ruse în timp ce Putin emite amenințări la adresa tarilor NATO-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Previziuni despre război !
    Sfaturi de la parapsihologul Andrei Diaconu

    https://www.youtube.com/watch?v=bIROvnp3TyE

    RăspundețiȘtergere
  19. Sa se lanseze un apel national la rugaciune si post!
    Doamne fa dreptatea ta dupa stiinta ta

    RăspundețiȘtergere
  20. Are sens ce spune dna Maria:
    https://www.antena3.ro/externe/rusia-ataca-combinate-chimice-ucraina-631586.html

    RăspundețiȘtergere
  21. Un fost ofițer de contrainformatii spune ca după Ucraina și fostele tari sovietice ar urma ca Rusia sa Atace toate tarile foste socialiste acum în NATO și ca NATO ar trebui sa contraatace-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Poate il ortaveste cineva din anturaj pe viermele de Putin si scapa planeta de razboi. Amin!

    RăspundețiȘtergere
  23. Conducătorul delegației ruse la tratativele de pace un bancher ucrainian sub acoperire a fost sinucis-asasinat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  24. Cit despre scutul Deveselu deși e ceva el e departe de a fi o garanție cum vorbea Băsescu pe arătură mereu.
    I NPRIMUL RIND NU PENTRU Romani aunde ar cădea rachetele interceptate cu chimicale sau nucleare, iar în alta ordine elpote fi diversionat cu un foc simultan cu mai multe rachete din care unele sint false, scutul nu poate intercepta pe toate.
    IAR LOCUL DE LANSARE nu este fix din Crimeea pot ataca orice loc din România cu rachete Iscander inclusiv nucleare de pe mașini mobile-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. Odata cu trecerea la euro, o salata de 2 lei va ajunge sa coste 2 euro, iar salariul minim va ramane la stadiul de 250-300 euro si nu va tine pasul cu preturile! O asemenea nenorocire se va intampla daca se va trece la o moneda unica, un guvern unic, o singura religie - toate nenorocirile astea sunt prevazute in Biblie la Apocalipsa!

    RăspundețiȘtergere
  26. În 26 ianuarie 2022 document oficial al ministrului apărării rusesti de Ascunderea cadavrelor soldaților rusi morți cu îngroparea lor noaptea fără nume doar cu numere cu ascunderea documentelor personale, alții incinerat fără urme-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  27. Ciceroane numele smecher e dat de olteni sașilor din Sibiu care cumpărau vin din Oltenia și obișnuiau să-i îmbete și le dădeau apoi vin măsluit, de aceia sașii aveau pe unul căruia i-i spuneau snecher care nu avea voie sa bea ca să nu mai fie înșelați de olteni a cărui nume la olteni a rămas ca smecher.
    Și acum sașii sibieni au un smecher mai mare ca toți oltenii căruia i-i mai spune Președintele Ghinion-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. Sa speram ca nu va îngădui BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului până la sfârșit.
    Nu cred ca va da acea bombă nucleară.
    Sa nu faca rau cu bombardarea centralelor nucleare au pus mâna pe ele,acolo este pericol.

    RăspundețiȘtergere
  29. Scandal între ministerul apărării și armata din Belarus care se acuza pentru permisiunea data Rusiei de a ataca Ucraina din Belarus-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  30. Intilnirea între partidele de la guvernare pentru a institui Starea de Criza despre care se spune ca nu va afecta populația.
    Ea va fi institui prin ordonanță deUrgenta cea ce ar putea deranja iar drepturile constituționale precum Libertatea de Exprimare.
    MARELE Cistigator al războiului va fi China care va avea după război vecini slăbiți și epuizați-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  31. Otrava va fi acid sulfuric vulcanic (pelin pucioasa scarba ) la urgia judecatii care va opri razboiul jihadist cel.zis cu Gog etc in Iez.38 si 39 pomenit inca din Psalmi si Ieremia etc.

    RăspundețiȘtergere
  32. se pregateste arma chimica-rusii au mai facut asa ceva-ce minte diabolica sa ai ca sa ucizi propriul popor inclusiv pe tine!!!

    RăspundețiȘtergere