marți, 8 martie 2022

OAMENI DIN TOATE TARILE,UNITI-VA !!!

                               

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                                                                        .

                       7 Martie 2022, ora 6,42 !

                               Dragii mei, 

Tot in aceasta dimineata,aud un glas care spune ceva ce noi stim inca din timpul comunismului.

Glasul spunea asa:                   

   "Proletari din toate țările, uniți-vă!"

Moment in care, un alt glas il corecteaza ,si-i spune cu fermitate asa:

   "Adunati (oamenii,armata) din toate Tarile, uniti-va!"

Si are dreptate acest al doilea glas ,care l-a corectat pe primul.

Ce se intampla acum la granitele Ucrainei cu alte Tari?

Nu sunt Tari, ci sunt ADUNATI din toate Tarile, ADUNATI care ar trebui sa se uneasca,sa-si uneasca fortele imi spune chiar acum un glas.Da, imi spune ca acesti "ADUNATI din toate Tarile,sa-si uneasca fortele."

Dragii mei, sa mai spuna cineva ca toate cate scriu nu vin de la DUHUL SFANT.

Dupa cum vedem cu totii,VESTILE vin numai atunci cand voieste DUHUL CEL PREA SFANT, numai atunci cand este oranduit sa vina si sa se adeveresca.

Dar haideti sa ne amintim ,ci insemna candva, sloganul -"Proletari din toate țările, uniți-vă!” :

Sloganul "Proletari din toate țările, uniți-vă!” „este una dintre cele mai faimoase lozinci de luptă ale socialismului. Lozinca apare pentru prima oară în Manifestul comunist redactat de Karl Marx și Friedrich Engels, aflându-se săpată pe piatra funerară de la căpătâiul fondatorului marxismului.

Acest slogan a fost și Deviza de stat a Uniunii Sovietice (Пролетарии всех стран, соединяйтесь!) și apărea inscripționată pe panglicile roșii ale Stemei URSS, iar, în 1919, a fost tipărită și pe primele ruble ale Rusiei bolșevice (unde era scrisă și în limbile germană, franceză, japoneză, engleză și arabă).

În zilele noastre, mottoul este încă folosit la logo-ul oficial al Partidului Socialist din SUA.

                               Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. Unirea va mai dura mult pentru ca marile puteri au ginduri și interese ascunse, nesincere--Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu puneti botul sa cumparati alimente multe, sa cumparati valuta si sa scoateti bani multi din banca. La noi nu va fi ca in Ucraina. Cumperi valuta scumpa si dupa aceea va trebui sa o vinzi mult mai ieftin. Cumperi alimente multe si le vei arunca. Scoti multi bani din banca, bucuria hotilor si a tilharilor. Sunt doar niste manipulari in favoarea shmekerilor bagati. Traiti normal. Putin, in cel mai rau caz poate trimite o bomba supersonica si sterge casa poporului de pe harta si jumate din Bucuresti, dar valuta nu te apara de racheta supersonica si nici nu ai timp sa o vezi.

      Ștergere
  2. Corect asa este Crăciun.
    Sa zic exact asa ,fiecare trage jarul pe turta lui.
    Pacea Domnului să fie cu noi cu toți. 🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Minciuna, inselaciunile, coruptia aproape generalizata in Ro si in Europa in special, nedreptatea facuta de institutii ale statului puse sa judece pt a face dreptate, ura, rautatea, invidia, imoralitatea, inversarea valorilor, lacomia de bani, toate acestea sunt energii negative pe care le emitem permanent. Au fost trimise in Univers de noi de multi ani. Acum se intorc. Cum? Pai sub forma de cutremure, inundatii (potopul), eruptii, pandemii, si daca omul tot nu pricepe si nu se indreapta, razboaie. E simplu. Dar noi ne prefacem ca nu intelegem. Tot ceea ce primim, la un moment dat in trecut, am emis. Nu am inteles nimic din pandemie. Nu am inteles ca indiferent cati bani a avut cineva, virusul nu l-a ocolit. Nu mai dau exemple de oameni care au murit de la virus, cu toate ca erau putrezi de bogati. Schimbarea noastra este singura solutie. Avem copii, nepoti. Trebuie sa ne gandim ca ei vor ramane sa ne plateasca noua greselile. Au si inceput, sarmanii. Asta vreti?

    RăspundețiȘtergere
  4. E vorba de voluntarii veniti din multe tari sa lupte in Ucraina ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum sa te unesti cind fiecare sef de stat din SUA, Europa, Asia, are cite un interes ascuns? Cu unirea nu merge cel putin deocamdata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Oamenii din Lituania hotariti sa combată cenzura informațiilor făcută de Moscova, sunind la telefoanele rușilor pentru a le prezenta situația reala din Ucraina,
    AZI RUSII au deschis focul asupra unui convoi umanitar cu bunuri pentru Mariupol care la întoarcere urma sa aducă oameni ce se evacuiaza-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Jurnaliștii spun ca iubita lui Putin multipla gimnastă din Kaghekistan cu cei patru copii gemeni doua fete și doi băieți, sta ascunsa într-o cabana în Elveția-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. S-a terminat pandemia!? Urmează alegerile!? Așteptăm alegerile sa scapam de Johannis

    RăspundețiȘtergere
  9. Razboiul in Ucraina nu va înceta dar va mai dura 3 săptămâni. Dezastrul si efectele razboiului însă vor continua si ne vor afecta si pe noi, urmând scumpiri pe toate planurile. Sa ne rugăm sa fie pace in țara noastră.

    RăspundețiȘtergere
  10. După ce Dictatura coastei evreiești iohaniste le-a luat drepturi și amenzi timp de doi ani cu starea de Alerta ilegala acum vor același lucru conform proiectului Stării de Criza.
    IAR romanii ca de obicei majoritatea tac și nu sint solidari-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cornel Nistorescu-America va apară Ucraina pina la ultimul Roman-
    Cam asa se apară si Ucraina cu romanii bucovineni și Rusia cu cele 30 de minorități descoperite de Putin în Discursul sau de acum o saptamini, sau casta evreiasca prin proiectul Stării de Criza al Romaniei-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Halo va fi un país total Putin chiar de va inceta acum in vara va izbucni ear si va fi saracie

    RăspundețiȘtergere
  13. Kamala Herris vicepreședinte SUA vine în România vineri.
    O FI și asta evreica, ca și ambasadorul Israelului s-a dus la vama Siret cu autobuze să-și ia cota de evrei Kazări ?? - crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eminescu spunea ca - Nu exista roman care sa trădeze sa vinda o palma de pamint strămoșesc romanesc-
    Da dar s-a găsit evreul Constantinescu care prin tratatul cu Ucraina sa vinda pe nimic 50 de mii de km din Basarabia și Bucovina și alt evreu de la Iași Ungureanu care sa vinda pentru vila lui din București, Fundația românească Gojdiu din centrul Budapestei-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cu ocazia razboiului din Ucraina și a confiscării averilor oligarhilor rusi, SUA A REINOIT OFERTA făcută României cu mulți ani în urma de a afla și averile oligarhilor romani scoase din tara dar statul Roman condus de casta evreiasca mu vrea să-și exprime deloc interesul pentru aceste averi.
    ȘTIU EI DE CE-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. CICERONE istetule- omul chibzuit isi ia vara sanie si iarna caruta- nu e nevoie de burdusit camara ci strictul necesar pentru perioada de iarna-ai niste idei si sfaturi aiurea -pastreaza-le pt tine - nu stii ce probl si nevoi are fiecare-mai ales familii cu copii

    RăspundețiȘtergere
  17. niciodata nu se vor uni decat sa faca rau altora-demonstratiile au distrus mai mereu munca multora prin spargeri si incendieri-DE CE? din lipsa crasa de omenie

    RăspundețiȘtergere