duminică, 13 martie 2022

ROMANIA ! NU NE VOR LASA ,PANA NU NE VOM APRINDE SINGURI CANDELA!

                                                   

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                                                                                                 .

                                              13 Martie 2022,ora 0,15!


                                                       Dragii mei,    

In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune asa:

                    "Romania nu mai stapaneste voia lumii!

Dar un alt glas, vine cu o completare:  

                       Nu ne vor lasa ,pana nu ne vom aprinde singuri candela!"

Clipa in care ,vad Candela cu ulei din Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu,Candela care arde zi si noapte, si care,ardea divin de frumos si in aceasta clipa cand am auzit aceste cuvinte.

Dragilor, asa cum spuneam cu mult timp in urma,pentru ca Romania sa devina al Doilea Nou Ierusalim, vom trece prin multe incercari grele.

Dar ,sa nu deznadajduim niciodata!

Sa ne punem viata noastra in mainile Lui Dumnezeu si ale Maicii Domnului, sa ne punem toate durerile si toate chinurile in mainile Prea Sfintei Treimi si -n ale Maicii Lui Dumnezeu , si astfel, nu ne vom teme de nimeni si de nimic. Atata timp cat suntem fii ai Lui Dumnezeu , toate grijile noastre devin grijile Lui Dumnezeu, pentru noi copiii Sai.

Sa nu ne pierdem Credinta fratilor, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, si sa fim milostivi cu semenii nostri.

                              Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. Normal cind avem în frunte mulți alogeni ai casei evreiești, ca Iohannis care tace ca Mutul cind trebuie sa vorbească și vorbește prostii cind trebuie sa Tacă în loc sa ia lecție la ultimul discurs de la vicepreședinte SUA care a evitat sa atite ursul rusesc prin evitarea cuvintului Rusia sau Moldova-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ATENTIE!!!!! ATENTIE!!!!!! ATENTIE!!!!!
      America recunoaste ca in Ucraina au avut laboratoare BIOCHIMICE. Al 2-lea WUHAN, cred eu ca urma a fi. Tot rahatii astia de reptilieni americani din partidul democrat al lui Bidon Turtit cu privire de gay. Cand ma uit la fatza lui Biden mi se pare ca e doar un GAY. Urmariti video si descurcati-va cu tradusul ca eu sunt varza la engleza, adica la scris. In limba Turca sunt shmeker. Vorbesc, scriu si citesc.
      Sursa Facebook:
      https://www.facebook.com/falko.salomon/videos
      Videouri:
      https://www.facebook.com/falko.salomon/videos/694615285309549/
      Ascultati primele 10 minute din:
      https://www.youtube.com/watch?v=tSIpChTq92k
      GLOBALink | China urges U.S. to release details of bio-labs in Ukraine: FM spokesperson:
      https://www.youtube.com/watch?v=irQnlLo9l1U

      Gușă:ȘANTAJUL rămâne mama armelor. Zelenskiy cedează după dezvăluirile rusești cu armele biologice
      https://www.youtube.com/watch?v=Aex-gEZV2sw
      Populatia lui Jale'n-skii, sunt evreii si banii. Chiar credeti ca pe evreii ai doare inima de alte popoare? Poate ai doare in maciuca de alte natiuni. Nu exista Evreu sufletist dar exista Evreu parsiv. Bafta la toti.

      Ștergere
  2. A mai murit pe frontul Altora din Ucraina un militar roman din din Bucovina de Nord, nu a avea decit 22 de anii și nu a venit sa treacă granița ca oricum nu ar fi fost lăsat sa treacă de ucrainieni care-i baga pe romani în războiul lor sau a altora în prima linie ca să scape de romani-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.romaniatv.net/profetiile-mucenicului-veaceslav-copilul-miracol-pentru-care-nu-existau-secrete-ultimul-conducator-al-rusiei-va-avea-o-vointa-puternica-si-va-fi-nevoit-sa-arate-cruzime_6300253.html

      Ștergere
    2. E vrajala vere, nimic nu e adevarat si nici nu se va intampla. Cineva a facut asta sa-si faca publicitate. Deci, ati pierzi timpul cu prostiile astea. Un copil minune se spovedea la prehoti sau kgb-isti? Dupa razboi se gasesc multi Supermeni si sa vezi ce romane scot ca sunt mai adevarate decat adevarurile.

      Ștergere
    3. Cicerone, c sau r sau c..r sau cum te-oi numi: vorbesti cu pacat si esti un ratacit!

      Ștergere
  3. Ministrul de externe și ambasadorul Israelului în vizita la premierul României evreul Ciuca și Arafat.
    Interesul lor este clar pentru evreii Kazari care se retrag din Ucraina prin Vămile românești ca pentru romanii din Ucraina nu-i prea doare capul.
    ASTA a fost și scopul nedeclarat al vizitei de alaltaieri a vicepreședinta SUA Kamala Herrison care a pregătit vizita de azi a celor din Israel, interesul poarta fesul, una fac, alta gindesc și alta vorbesc ca să adoarmă lumea, nimeni nu știe nici măcar scopul adevărat, se vorbea și de un nou stat independent lingă Nipru care se clocește în laboratoarele democrației, de aceia tin neapărat evreii sa se tina în Israel discuțiile de pace, speram sa nu fie Stat Nou Evreiesc peste interesele și teritoriile românești ca romanii nu au nici un drept la reprezentare independenta cu alogeni sai din frunte.
    Scapa cine poate, pentru ăștia și Prelungesc războiul și mor ucrainieni și romani, doar ai lor i-i interesează deși alta o spun-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai Craciune, ai citit mai sus ce-am scris? Atunci citeste aici:
      Populatia lui Jale'n-skii, sunt evreii si banii. Chiar credeti ca pe evreii ai doare inima de alte popoare? Poate ai doare in maciuca de alte natiuni. Nu exista Evreu sufletist dar exista Evreu parsiv. Bafta la toti.

      Ștergere
  4. EVREII VOR sprijin total din partea României dar ei de ani mulți refuza cererea staytuliu roman pentru recuperarea mai multor mafioți condamnati printre care renumitul Svaterberg implicat direct în moartea procurorului Codruț Marta și în fraudarea statului Roman cu sute de milioane de dolari ca și americanul Popovici cel protejat de occident după fraudarea României tot cu sute de milioane de dolari cu terenurile de la Băneasa.
    Asa merge cu lupta anticorupție clamat de străini dar neaplicata cetățenilor lor iar de la noi vor favoruri capitale și riscante pentru bătaia pe umăr de alaltaieri și azi a evreilor Kamala Harrison din SUA și ministrului și ambasadorului ISRAELULUI-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa nu uitam de evreii Ana Pauker cu consiliera Harra HERINSON CARE ACEDAT URSS-ului pe o simpla adeverință teritoriul romanesc al insulei Serpilor, care are etnie, obiceiuri și nume aproape identice cu vicepreședinta SUA Kamala Henric ce a fost alaltaieri la București la cucuveaua de evreu de pe dealul Cotroceniului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesul evreilor pentru Ucraina e dat și de faptul ca au investit peste 100 de miliarde de dolari cu care au cumpărat de citiva ani 20 de procente din datoria ei externa care acum s-a răsturnat asemănător cu autocarul de ucrainian ieșit de pe carosabil și răsturnat pe un cimp în Italia--Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciune, oare in autocarul ala nu a fost careva de valoare pt Rusi? Chiar se rasturna aiurea sau era soferul pe facebook online si facea selfiuri?

      Ștergere
  7. Chiar ma uitam ca si la noi au fost la Sf.biserica femei și copii din cei refugiați si sunt cazați la noi la Hotel Ceres .
    Au fost la slujbă.
    Ce pot sa spun o sa fim nu găsesc cuvântul potrivit.
    Dumnezeu și Măicuță Domnului este in tot locul,
    Rugăciunea si credința Nu ni le poate lua nimeni. 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  8. S-a comfirmat ambasadorul Israelului l_a luat pe Arafat la vama Siret sa rezolve problemele refugiaților evrei, dincolo de Siret pina la Hotin toate satele sint pline cu romani, mulți din ei nu pot pleca de frica atacurilor și furturilor făcute deja ale refugiaților satenii le păzesc cu riscul și al atacurilor aeriene rusești-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Când vine PRUNCA LUI DUMNEZEU,tot poporul va aprinde candele,de bucurie ca acest popor a fost ales de TATAL CERESC,sa mântuiască lumea prin IISUS HRISTOS,unde s-a NASCUT,dar nu a copilărit,iar în Ierusalim a fost Răstignit.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dragilor Romani,noi suntem o tara cu frica și cu iubire de SFANTA TREIME și SFANTA FECIOARA MARIA,asa cum știm cu toții ca tara noastră se mai numește și Gradina Maicii Domnului,dar nu ne putem numi Creștini,numai daca vorbim,cu toții trebuie sa ne unim pentru PACEA,în întreaga lume,sa nu ne fie frica de cei care au bani foarte mulți și armament ca să distrugă planeta,dacă pe laneta suntem 8 miliarde de suflete,doar un miliard sunt bogați,restul suntem săraci,acum se întoarce roata,buturuga mica răstoarnă carul mare,noi cei săraci,uniți în rugaciune și fapte bune,uniti sub SFANTA CRUCE A LUI HRISTOS,vom salva toată planeta de sărăcie,IISUS nu dorește ca noi sa trăim în minciuna și manipulare,pe acest pământ este loc pentru toți,ei nu au dreptul sa ne facă sclavii lor,sa ne minta ca nu exista bani,ca economia este afectata de război,care razboi,care nu a început încă,ca Dumnezeu,ne așteaptă sa e lumina,CRUCEA sa ne o luam și pe EL sa-l urmam.Daca noi de NASTEREA MANTUITORULUI l-am împușcat pe Ceaușescu,acum îmi este teama ca vom suferi în acest POST,PENTRU IISUS HRISTOS,și cred ca ne apropiem de Marea Revoluție,și haos total în întreaga lume,ca omenirea nu mai dorește sa trăiască în minciuna.

    RăspundețiȘtergere
  11. Care "noi l-am impuscat pe Ceausescu",pe mine atunci nu m-a intrebat nimeni,deci eu nu-mi asum moartea acestuia si nici vinovatia respectiva.Adevaratii vinovati si profitori au conturi si averi colosale si nu-si fac nici o grija,ca ar fi macar descoperiti.O vina colectiva ar fi ca i-am lasat sa fure si sa distruga tot,basca ne asumam si vina lor!

    RăspundețiȘtergere
  12. Vorbeati odata de un praf galben aruncat...

    RăspundețiȘtergere