duminică, 27 martie 2022

CREDINTA FARĂ FAPTE,ESTE MOARTĂ!


                                                                           .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"                                              

                                    Dragii mei,

În aceasta seară dragilor, în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva  frumos pe un ton ca de cântec ,ceva ce cu totii stim din CARTILE  SFINTE.
Glasul spunea asa, dragilor:
                      
                  ” Credința !
                Credința fără Fapte bune, este moartă! 
              Dacă Credință ai și Fapte bune n-ai, totul e în zadar; nu te poți mântui!”
După care dragii mei, glasul încetează a mai cânta astfel si dispare.
Iar eu, rămân uimită ca de fiecare dată cand aud asemenea Cuvinte sfinte si sunt extrem de fericita că pot sa va împărtăsesc din CUVANTUL DUHULUI SFÂNT, asa cum eu Îl primesc de Sus, curat, imaculat și neîntinat.  
                     
Dragii mei, pentru a ajunge la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUȚA  DOMNULUI, pentru ca sufletul nostru sa fie mântuit, trebuie sa schimbam ceva în viața noastra.
Trebuie ca din dragoste infinită pentru DUMNEZEU si pentru PREA  CURATA FECIOARA  MARIA, să împlinim PORUNCILE  LUI DUMNEZEU !
 Sa nu treaca nicio zi din viața noastra dragilor ,in care, sa nu facem o fapta buna la cineva necajit si amărât.
Să ne spovedim la Preot în cele patru Posturi rânduite de Sfanta Biserică si astfel,ne vom învrednici ca sa primim Sfanta si Dumnezeiasca Împărtășanie, iar Scara la CER si locul în Împărătia Lui Dumnezeu, ne sunt pregatite ca urmare a Faptelor noastre bune si a Credintei noastre de neclintit.  
Dragii mei, timpul vieții noastre se scurge nespus de repede. Sa incercam sa nu-l risipim în zadar si sa dăm sufletului ce este al sufletului! 
Adica,cele trei VIRTUȚI DUMNEZEIESTI care sunt: Credința,Nădejdea si Dragostea.
Aceste trei Virtuți Dumnezeiesti,sa ne rămână în inimă si-n suflet, strâns legate  si numai asa ,ne vom câstiga un loc în Împărăția Lui Dumnezeu.
Duminica dragilor, sa nu mai stăm în fața televizorului sau a internetului, ci sa mergem la Sfanta Biserică,la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie ca sa ne unim sufletul cu Hristos Domnul si Dumnezeul nostru,Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si închinarea,Amin.
                                             Cu dragoste,Maria.   

3 comentarii:

  1. Cam același lucru se poate spune cind vezi Raul dar nu lupți contra lui pentru victoria Binelui și lași sa învingă Raul. - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Burtă telefon televizor distracție . biserica nan treabă cu ea sunt bun și așa. Asta e in capul multora

    RăspundețiȘtergere