duminică, 27 martie 2022

IISUS HRISTOS, TEZAUR ROMÂNESC ! ROMANIA ,GRADINA MAICII LUI DUMNEZEU !


                                   Dragii mei, 

Ce frumos si minunat este, ca sa ma trezesc si sa vad sub plafonul camerei mele, pe Însuși MAICA  LUI DUMNEZEU cu PRUNCUL in brate, pe Tronul Împărătesc.

                                                                                  ..
Asa ca în Sfânta Iconiță de mai sus,asa statea MAICA  LUI DUMNEZEU deasupra patului in care stătea culcată, îmbrăcată cu vesminte aurii si stralucind mai tare decât Soarele.
PREA CURATA FECIOARA MARIA ,ținea pe brațul Său stâng, pe Pruncuțul Iisus  care îmbracat tot cu vesminte aurii de Soare.
După ce MAICA LUI DUMNEZEU a fost absorbita de Lumina alba orbitoare,in locul Tronului Său Împăratesc,apare Însusi IISUS HRISTOS, însă, pe al Său Tron Împărătesc.
Asa:
             ..
IISUS HRISTOS dragilor,stralucea de lumină,cât o mie de Sori la un loc.Avea vesminte rosii cu mantie  albastră.
Aud glas, care spune așa:
                 ”HRISTOS ,Tezaur românesc !
                 România, Gradina Maicii Domnului!  
                   HRISTOS ,Tezaur românesc !”
După care, Scumpul nostru Mântuitor, dispare in lumina alba orbitoare,se contopeste cu Lumina Învierii Sale, iar eu dragilor ,mă grabesc a scrie toate câte mi s-a arătat si mi s-a grait de la DUHUL CEL PREA SFÂNT,pentru ca apoi, sa le pot da viață aici, pe BLOGUL: DUMNEZEU EXISTA - MĂRTURII . 
Să ne rugăm dragii mei,sa ne rugam cu inima si cu sufletul ,sa ne rugam Mântuitorului Prea Scump si Maicii Domnului,ca sa ocroteasca Poporul român si sa se salășluiască în Noul Său Ierusalim,în România Sfântă. 
Să fim buni si milostivi fratilor si sa nu judecăm pe Aproapele nostru,chiar daca ni se pare nouă că avem dreptate. 
DREPTATEA  si JUDECATA dragilor, este numai a Lui Dumnezeu si nu a oamenilor.
                              Cu dragoste,Maria.  

22 de comentarii:

  1. Da, România - Coroana Carparilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. EVREUL Băsescu a mutit de citeva zile la aflarea deciziei de Turnător alSecuritatii de la Curțea Suprema de justitiee, pe cind evreul Ungureanu de la Iași a mutit de citiva ani de cind a vindut pe nimic dar pentru beneficiul sau averea românească Gojdu de peste un miliard de dolari din centrul Budapestei-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 10:41 care Ungureanu ? Cred că nu M.R.U. ! Și de ce îi,,faci" pe toti evrei ?

      Ștergere
    2. Parca a avut dna Maria un mesaj "un președinte ne va părăsi"

      Ștergere
    3. Cum de ce, pentru ca de 80 de ani România e scosa la mezat ca gheseft al evreilor, ei au avut cele mai mari grade , au adus comunismul în România și chiar în Rusia și acum și pensii speciale, iar MRU e tot evreu mare vorbitor care acum Tace Milc de cind a vindut Fundația Gojdu-Ungureanu tot în marea familie a evreilor-Crăciun.

      Ștergere
    4. Asta cu vinzarea averii Gojdu e doar o minciuna de campanie Psd din doua motive:
      1 Acea cladire fosta a sverii Gojdu a fost demult nationalizata de jngaria si azi e cladire a complexului prmariei Budapestei.
      2 pt ca in vremea in care MRU a fost premier procesul retrocedarilor in Ungaria deja fusese declarat inchis de ceva vreme . Ca si in Polonia si Bulgaria etc.
      3 Pt ca chiar daca nu era inchis nu s.ar fi facut oricum retrocedari decit catre cetateni unguri si fara alte cetatenii fara deznationalizare.
      4 pt ca desi s.a facut o propunere premierului ungar pt o exceptid acesta a refuzat rizind spunind ca asa s.ar face o nedreotate altor cazuri similare care ar coplesi cu noi cereri ungaria.
      5 Acea cladire se afla in patrimoniul de arhitectura istorica care e exclusa de la retrocedari.
      6 acea cladire e doar o mica parte din fosta avere Gojdu care mai avuse si alte case care nu mai exista cit si teren agricol care nici el nu se mai poate retroceda find mare parte deja vindut de fosti administratori ai averii lui.
      Plus ca daca prin absurd am avea acea cladire va trebui conf legii sa fie restaurata zugravita etc ca sa poata fi vanduta fara siguranta dupa ce ai investit ca vei gasi cumparator asa curind.

      Concluzia e ca nu ar putea nimeni vinde ceva ce nu ii poate apartine niciodata ..find o mare minciuna inclusiv la adresa premidrului ungar acuzat asa ca ar fi dat mita..De ce ar da cind el face legea acolo ?

      Concluzie .. o alta mizerie de campanie in care crestinii cad pt ca ei nu mai practica crestinism cu gindul la cele vesnice ci judecism prinsi in cele lumesti prin care judeca la gramada cu judecata cu care si ei sint judecati la gramada.

      In realitate se cauta tap ispsitor in evrei asa cum a gasit si propaganda hitlerista semanind frica si ura contra lor folosita apoi pt cuceriri crime cruzimi ateism etc contra lui Hristos.

      Psd ne.a vindut tara de fapt la fier vechi inca din anii 90 desfiintind si Securutatea si IAS urile si tot ce sa mai putut privatizari de fabrici si redurse cu sau fara clauze neverificate de nimeni ba chiar si cu clauze secrete inca si azi.
      E adevarat ca o anumita etnie are mare influenta si a pus mina pe mult aur etc dar nu e cea evreiasca ..uitate mai atent in lunina ca se vede contrastul..si ei fac parte din baietii destepti..

      Ștergere
    5. Nu ne va paradi Basescu ci Iohannis dar abia dupa ce Dancila va fi iar premier si dupa ce va fi suspendat.. cineva cu mare influenta il va convinge sa plece incit nici sotia lui nu va sti si abia dupa citeva luni isi va da seama ca nu mai e.
      Atunci Dancila va demisiona ca sa linisteasca strada suparata pe suspendare vadit nedreapta si tot pt linistire va fi pus Basescu premier asa de jucarie care nu are voie sa faca din start decit doua lucruri deja stabilite intre care sa mareasca iar Rezerva de Stat. Utila f mult dupa urgia Judecatii.

      Ziua cintarilor in Sion acea zi mare cu multe in ea va veni in timpul lui Dancila inainte de suspendare.
      Primul semn va fi inlocuirea PNL cu UDMR la guvernare.
      TB.va denisiona dupa 2 sapt. Iar apoi si Vasile Dancu dupa 3 lasind loc lui Dragnea care va veni cu planul de Romexituri si aliere cu rusii care deja vor fi ajuns pina la Prut contra moldovenilor globalisti oculti ai dictatoarei fasciste Maia Sandu ..
      Evident ca rusii vor cere si Deveselu si 8 judete de dincoace si despagubiri pe care le vom da ca sa scapam de UE si de fonduri UE din care nu se poate sifona etc.
      8 judete moldovene prevazute in tratatul nedenuntat Ribbentrop Molotov .
      Si asta nu e tot nici macar pe partea de cedari de judete catre 3 tari..dar e mai bine sa nu faci valuri ca sa nu vezi prin gratii legalizate..

      Ștergere
    6. Mihai 35 nu știu de unde le scoți dar sint cam deplasate inclusiv cu Viorica Dancila care anunță că pleacă din PSD, asa ca nu mai vad de unde cariera a ei de premier-Crăciun.

      Ștergere
  3. Ce minunat doamna Maria
    Oare mai avem nevoie de altă dovadă de iubire al lui Dumnezeu și Maica Domnului?
    Nu avem decât sa fim sănătoși și cu dragoste de Dumnezeu și Maica Domnului și de toți sfinții săi.
    Am avut azi Sf.Liturghie a Sf.Cruci luarea Crucii si urmarea lui Hristos.
    Exact cum spune Mântuitorul ca fiecare sa si ia Crucea și să-l urmeze pe Domnul Nostru Iisus Hristos.
    Asa si noi fiecare sa ne luam Crucea pe care BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului ne-o dă.
    Mai grea sau mai ușoară, depinde de fiecare dintre noi cum vrea sa urmeze pe Domnul Nostru Iisus Hristos.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului șa fie cu noi cu toți.
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi cu pace ,liniste si mântuire 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Craciun -27 martie 2022, 10:41
    Mai vere, nu confunda un marinar prost cu un Evreu. Evreii sunt prosti in politica si pot fi manipulati usor de catre reptilienii americani dar in rest, sunt destepti. Basescu a fost turnatorul lui Ceauseasca. Asta o stie jumate din Romania. Basescu a fost cel mai prost marinar posibil din univers. 2 nave maritime a scufundat in turcia. Daca ala e Evreu, inseamna ca eu sunt Martian de pe Jupiter in conjunctura cu Saturn in trecere prin Venus.

    RăspundețiȘtergere
  5. ATENTIE!!!!!!!! ATENTIE!!!!!!!!1 ATENTIEEEEE!!!!!!!!!
    MB: Sancţiunile împotriva Rusiei vor putea fi ridicate odată cu pacea (Truss) MB = Marea Britanie.
    https://www.agerpres.ro/politica-externa/2022/03/27/mb-sanctiunile-impotriva-rusiei-vor-putea-fi-ridicate-odata-cu-pacea-truss--891800
    Ati inteles ce inseamna politica? Totul se bazeaza pe bani.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ciceroane, Băsescu a fost un marinar smecher uns cu toate alifiile, mama și tatăl evreu, tatăl plecat în Israel mama sa s-a recăsătorit tot cu un evreu care a fost adjunctul lui Miclea-mina dreapta a lui Ceaușescu, dar un timp a fost și șef al lui Milea.
    Despre Băsescu care toată viata a mincat peste și era ager dar și ticălos a mințit o tara întreaga ca fiu de nomenclaturist-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Principalul scop al rușilor în războiului din Ucraina a fost Apa pentru Crimeea prin ocuparea teritoriului din nordul aceștia cit și îndepărtarea ucrainienilor de marele port sursa acestei ape cit și ruperea fisiei de Sud pina îndepărtarea ucrainienilor pina în Dombas împreună cu cel mai port la apa marii Azov, Mariupol ul pentru care se dau cele mai crunte lupte-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere

  8. CICERONE27 martie 2022, 15:23 Daca nu stii sa ma respecti si sa respecti si cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA MARTURII,te voi bloca si nu-ti voi mai publica absolut niciun comentariu! Daca doresti sa comentezi aici,atunci sa o faci civilizat si nu in batjocura si acuzand in stanga si-n dreapta! Te-am avertizat !!!Este BLOGUL meu, este BLOGUL LUI DUMNEZEU,este BLOGUL in care aduc dovezi de EXISTENTA a Divinitatii,este BLOGUL in care pot face orice publicitate doresc,este Blogul in care pot ajuta atat pe semenii nostri la ananghie si in impas, este BLOGUL in care doar eu decid ce public si ce nu public.Sper ca m-am facut inteleasa.Si mai teremin-o cu tanti marie,spune-i cui vrei tu din familia ta tanti marie sau cum vrei tu.Dar mie,nu ! Sa stii ca te exclud de pe Blog, daca ma mai jignesti ,daca mai critici SFANTA BISERICA si cu PREOTII BISERICII!! Este ultima avertizare!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bravo doamna Maria ar fi cazul sa luati masuri

      Ștergere

    2. Anonim27 martie 2022, 23:23 E un necioplit ! L-am suportat destul cu prostiile pe care le insira pe aici!

      Ștergere
    3. Cicerone asta e enervant, agasant. Vorbeste asa de urat de Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu. Sa se duca la sectantii lui si sa ne lase in pace!

      Ștergere
  9. Stanmaier președintele Germaniei-Ce e mai rău încă nu a venit-referindu-se la situația economica-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Caciu de la finanțe-Romanii sa fie atenți cu cheltuirea banilor, mai ales cind iau credite-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai era un mesaj din luna Decembrie care atrăgea atenția a cea ce se intimpla ln vestul României spre Serbia Croația,
    DE fapt LA sfirsitul lunii februarie au fost discuții despre separatismul republicii Sirbsca din Bosnia și alipirea ei cu Serbia taman cind armata Rusiei încercuia Ucraina inclusiv prin Belarus spunind ca nu are intenții ostile ci doar fac exerciții militare de rutina-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Generalul Gheorghe Angelescu zis si Paraipan e cel care la trimis pe Băsescu la Anvers dar care era urmărit de unitatea 11o anti-KGB, o spunea acum jurnalistul Ciurea pe Antena 3 în legatura cu o legătură a rușilor la Cotroceni-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mii de cereri de a lupta în Ucraina din partea sirieni lor șomeri pentru 7000 de dolari din partea rusilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere