joi, 24 martie 2022

RUSIA VA PIERDE RAZBOIUL CU UCRAINA ! DUHUL CEL PREA SFANT OPRESTE RAZBOIUL!

                                         23 Martie 2022,ora 6,42 !

                                               Dragii mei, 


In aceasta dimineata,in timp ce-mi faceam Rugaciunea cu multa iubire si cu multa dragoste sufleteasca,la un moment dat, vad de parca as mai fi avut inca un ochi in crestetul capului,vad un Cer ca un amurg,un Cer ca o dimineata foarte devreme.

Brusc,intr-un astfel de Cer,isi face loc aparitia unui ochi de Cer alb-bleu si foarte stralucitor.

Prin acest ochi de CER senin si divin,vad cum zboara inspre pamant,un Porumbel alb si orbitor de stralucitor.

Cand a ajuns foarte aproape deasupra pamantului,inspre Rasarit, vad cum DUHUL CEL PREA SFANT Isi intinde larg Aripile Sale  si acopera o litera neagra,o rastoarna la pamant, o pune la orizontala.Care era aceasta litera ? Aceasta:

                                 .

Duhul Cel Prea Sfant cu Puterea Sa, a pus la pamant litera Z.


.
Vedeam inspre Nord-Vest un drum asfaltat de padure,un drum pe care treaceau multe masini mici,obisnuite.Toate aceste masini care veneau pe drumul din padure,toate erau intoarse cu rotile in sus ca la o furtuna extrema dar nevazuta.Masinile nu erau cu rotile in sus pentru ca ar fi fost bombardate,ci o forta nevazuta le oprea, le intorcea cu rotile in sus, le dadea in santuri sau pe marginea soselei.
Pe partea dreapta cum circulau aceste masini ce au fost rasturnate de o forta nevazuta,dar fara sa le distruga, vad si o litera bine cunoscuta noua tuturor, aceasta era :
.
Duhul Cel Prea Sfant dragilor, zboara pe deasupra literei Z si-l culca la pamant,precum sta o frunza uscata.
Dar pana sa fie culcat la pamant, vedeam o explozie inspre Apus,o explozie ca acelea din Ucraina,care a facut ca sa se inalte un munte de cenusa, de fum.
Cand a doua explozie era gata sa se produca la distanta mica de prima, o Minune a avut loc,iar bomba nu a mai imprastiat niciun fir de fum sau cenusa in aer,ci totul s-a coagulat pe acel loc si s-a format ca o capita de fân, inalta si ascutita la varf, iar tot ce trebuia ca sa se imprastie in aer, s-a transformat la suprafata  ca intr-o coaja groasa de copac de culoare maro -gri inchis.Deci,nimic nu s-a imprastiat din acea de-a doua explozie. DUHUL SFANT cu a Sa Putere a oprit  a doua bomba ca  sa se imprastie in natura.
Vedeam acum locul unde explodase prima bomba care era plin de praf si cenusa, si locul unde cea de-a doua bomba ,se transformase intr-o stanca bine coagulata si cu varf,inalta de cativa metri.
Dragii mei, indiferent cat am suferi si cata teama am aduna in inima si-n sufletul nostru,sa ne punem toata nadejdea noastra in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului cu Sfintii Sai!
Nu suntem singuri niciodata, si-n nicio situatie cat de grea sau de amara ar fi aceasta.
Suntem Fiii Lui Dumnezeu si -ai Maicii Domnului si nu ne vor lasa ca sa pierim daca alungam de la noi frica si o inlocuim cu Rugaciunea fierbinte , cu dragoste si iubire, cu Nadejde in Creator!
Asa sa ne ajute Prea Sfanta Treime si Maica Domnului nostru IISUS HRISTOS cu Sfintii Sai, Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria!

40 de comentarii:

  1. Poate moartea lui Putin va genera o situație noua a clasei conducătoare a Rusiei unde deja conducătorul armatei va retrage armata-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Biden spune ca China neaga principiul independentei unui stat, apropo de Ucraina-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Armata rusa-Rusia, folosește în Ucraina arme cu fosfor interzise din 1949 numite și incendiare și toxice pentru aer și apa freatica-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Pana nu stim sursa informatiei ,aceasta este fake-news (adica informatii false) si nu sunteti credibil.
      D.le Craciun ,ne oferiti foarte multe informatii. apreciem ,dar fara o sursa serioasa de unde le scoateti ,noua ne este greu/imposibil sa le luam in serios.

      Ștergere
    2. 20.56, nu te obliga nimeni sa crezi.

      Ștergere
    3. 20.56 nu mai dezinforma aici si nu-l mai apara pe Putin.

      Ștergere
  4. Se va detona bomba până la urmă ,in orice caz ne vor afecta pe toți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se va detona nici o bomba nu mai vorbiti aiurea. Nu o sa fie nici razboi mondial asa cum vrea SUA.

      Ștergere
    2. 07.56 deocamdata nu va izbucni harmalaia cea mare adevarat, dar in timp nu f lung va izbucni si ww3, ceva nu va functiona conform planului lor. Din cate stiu eu Ucraina va fi atasata Rusiei, sau cel putin o parte.
      Parerea mea e sa lasam Ucraina in grija Domnului si sa ne rugam pt tara noastra sa nu se indeplineasca ceea ce a profetit A. Boca, ocuparea Romaniei de 3 vecini.

      Ștergere
  5. Sa nădăjduim ca nu vor da acele bombe nucleare.
    Butonul cu chei sunt la 3 persoane,dacă unul nu apăsă butonul nu se declanșează
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului șa le dea minte la macar 1 din 3 sa nu fie de acord cu această armă care ne aduce moartea la toți. Doamne Ajuta la toata lumea sa avem parte de liniște și pace.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumitale ti se pare ca e undeva "liniste si pace"? Ti se pare ca e dreptate pe undeva, ca e intelegere, ca se aplica legile corect undeva? Deci cum sa se ajunga la "liniste si pace" daca totul e haos, coruptie, putregai, manipulare, totul pt bani? Aceste lucruri tb sa dispara, indiferent cum si prin cine. Acum doar ni se intoarce si noua raul facut. Si tipam al naibii, nu ne convine! Dar cand noi facem rau de ce ne convine? Pe cine credem ca pacalim?

      Ștergere
  6. Ati citit macar istoria Ucrainei? Aveti idee macar ce au facut si cine sunt? A dat isteria in romani cu ucrainienii dar habar nu au cat o sa i coste. Nu rusii trag in ucrainieni ci mercenarii, au spus si la televizor ce atrocitati fac. Nu are cum sa piarda Putin pt ca nu exista razboi intre rusi si ucrainieni. Mai exista o varianta cum ca ar fi vorba de extraterestrii. Pana la urma nu stie nineni cu adevarat ce se întâmplă si de ce. Oricum Zelinski fata de Putin e un kkt, un comediant, actor vandut americanilor care il opresc sa incheie pace . Putin nu are treaba cu populatia ci cu neonazistii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. duamna Foxy va multumea lumea ca egzistati ca co mite de aur ca a lui matale nu da domnu la doi,duamne ajuta in sfintu post,

      Ștergere
    2. Foxy, tie chiar nu ti-e rusine sa minti in halul asta?! Macar primesti bani pentru tampeniile pe care le scrii? Putin, care a ordonat invadarea Ucrainei, are pe maini sangele copiilor ucrainieni omorati de armata rusa! Sper ca Dumnezeu sa-l judece cu dreapta masura si sa plateasca pentru tot raul facut!

      Ștergere
  7. Bună dimineața Maria, eu cred că este exact inversul titlului tău, z este simbolul soldaților soarelui negru, soldați care sunt împotriva Rusiei și care lupta pt interesele pe care le au illuminati în Ucraina, nu pt binele poporului ucrainian. Poate se va termina războiul, nu zic ba, dar nu cu victoria lui Zelensky care sa fim serioși, numai binele poporului sau nu și-l dorește, ci cu victoria luminii și a adevărului. Slăvit să fie Isus Hristos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. duamne fereasca aparane de satan ca la moscova la sconcertu lu Putit era plin de seteguri ale lui z si rusecsti si in piept avaeau z duamne ajuta an sfintu post

      Ștergere
    2. Da mai unknown , sa stii ca il aperi bine pe Putin, chiar daca e un criminal.
      Cat mai primesti de mesaj mai Ivane?

      Ștergere
    3. He he ,am vazut cum soldatii rusi doresc "binele" poporului ukrainean...
      Cine te crede?!

      Ștergere
  8. Parerea mea este ca multi din cei care postati aici idei, pareri, priviti problemele dintr-un unghi grest pentru ca nu prea intelegeti cum functioneaza politicile internationale. Din cauza asta aveti si probleme la intelegerea mesajelor primite de d-na Maria. Pentru cei care doresc sa inteleaga mai bine ce se intimpla las aici doua linkuri pentru informare unul catre un material scris si altul catre un video ceva mai lung DAR cu problemele bine explicitate. Mai departe fiecare crede ce doreste. https://viata-si-politica.ro/postareblog.php/categorie/Politica%20Internationala/Cine%20va%20folosi%20arma%20chimice%20in%20Ucraina?fbclid=IwAR2X_oUDPL_ES98R1kkVB3O-AI9Yq3HtSwenct00D5722IHnUB2i5MnWKuE https://www.facebook.com/primo.laurentiu/videos/304094045144717 Din toata tevatura asta Europa va iesi bine ciufulita.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne lumineaza mintile bolnave! Doamne ajuta sa invinga binele, adica Ucraina! Zelenschi e un luptator care vrea binele poporului sau!

    RăspundețiȘtergere
  10. Pentru cei care doresc sa inteleaga mai multe despre ce se intimpla in lume si de ce pun un link aici. https://informatialibera.ro/putin-rupe-tacerea-lumea-este-condusa-de-reptilieni-elita-mondiala-nu-este-umana-e-formata-din-hibrizi-cu-sange-rece-video/?fbclid=IwAR2cIODyP5mwmVjGjMAGg7mZ-RoFRGYIT2nLpVfItMt24zzCBGL6cRLEkRA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si femeile si copiii bombardati la ordinul lui Putin in Ukraina sunt tot "reptilieni" ?!Vai de capul tau...

      Ștergere
  11. Rusii nu vor pierde nici acest razboi. Marii Sfinti rusi, iubiti de Dumnezeu, spun aceasta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu zi zau cu limba scoasa ,mai Ivane. Sa-ti tatuezi un Z pe frunte ,ca ii aperi pe criminalii rusi.

      Ștergere
  12. Nostradamus o spune clar:

    "The slavish people through luck in war ... They will change their Prince ..."

    Putin va fi schimbat !!! ... de la git !!! LOL

    RăspundețiȘtergere
  13. Cine a citit Romania și lumea in timp trecut prezent și viitor de Ion Istrate știe ce urmează, Federația Rusă nu are cum sa piardă războiul,iar cei mai rău va venii după

    RăspundețiȘtergere
  14. Părerea mea este ca majuscula Z reprezintă initiala preşedintelui Zelenski.
    Prima explozie cred că este accidentul de la Cernobîl, din trecut... iar a doua explozie nereuşită este ameninţarea lui Putin, care ori va fi sabotat, ori va fi oprit de ONU

    RăspundețiȘtergere
  15. "Există mai multe rapoarte care vin din toate direcțiile care indică că războiul pentru controlul planetei Pământ, unul care a făcut furori de mii de ani, se apropie de sfârșit. Bătălia pentru Ucraina va fi văzută de viitorii istorici ca ultima reacție a mafiei satanice khazare (MK) care complotează să transforme întreaga planetă într-o fermă de animale gigantică condusă de ei."

    Aşa să ne ajute Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  16. Ucraina acuza Ungaria pentru noncombatul ei cu interese comune cu Rusia fata de Transcarpatia, care înainte a fost a Slovaciei-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Fratilor nu are nimeni dreptul sa ia viata cuiva.
    Dacă Ucraina a facut rau,își primește pedeapsa de la Dumnezeu.
    Dacă stăm bine și ne gândim toți domnitorii nostrii au fost in fruntea poporului și au aparat tara
    Ati uitat istoria,noastră, toți domnitorii au luptat pentru țară noastră.
    Ce vi se pare anormal ca un președinte de tara fie el Zelenschi, sau alcineva care are tara atacată, ce trebuie sa faca?
    Sa o ia la goană, eu una la vârsta mea daca e cazul sa lupt pentru un drept al meu,lupt nu dau bir cu fugiti.
    Cine câștigă cel care își apără tara lui.
    Păcat mai mare ca acest război dus între oameni de aceiași religie,credința, limbă este Postul Mare al Domnului Nostru Iisus Hristos sa fim mai cu milă și înțelegere.
    Pe cel ce-ți face rau ,fai bine,atunci îi aprinzi foc in cap.
    Nu trebuia acest război,Putin a devenit CAIN care la omorât pe fratele său Abel.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului șa le lumineze mințile și sa faca pace.
    Acum între ei se duce o luptă de orgolii.
    Si la unul si la altul,iar oamenii suferă.
    Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului șa nu avem parte de asa ceva ca nu ne apara nimeni.
    Doamne Ajuta si Pace sa ne dea Dumnezeu 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  18. Sustin parerea fff bine argumentata a lui anonim 08:16.

    RăspundețiȘtergere
  19. Întru credință merg la război sa apar hoțiile corupților. Sa apar trădătorii de neam și clanurile interlope care vor doar pt ei și triburile lor.

    RăspundețiȘtergere
  20. Pentru ca D-zeu vrea ca diavolul sa implineasca apocalipsa pe pamint?!! e mai periculos Putin,decit Noua Ordine Mondiala?!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da! Putin este criminal de razboi. Noua ordine mondiala este un concept, o himera.

      Ștergere
  21. Nu numai că Rusia va pierde războiul ci se va dezintegra total. Nici un imperiu nu este tolerat de Dumnezeu.
    Si din această dezintegrare totală de vor elibera popoarele subjugate de secole de ruși.
    Ei nu știu că a venit răsplata pentru toate faptele abominabile.
    Rusia va dispărea de pe hartă...

    RăspundețiȘtergere
  22. pt foxy-cum iti explici dezastrul cu cladirile distruse ? deasemenea de ce fug ucrainenii din tara lor? NU EXISTA RAZBOI ?! atunci esti pe aratura pt ca jurnalistii au postat ororile din Ucraina

    RăspundețiȘtergere
  23. Cat mai e rubla mai Ivane?!

    RăspundețiȘtergere
  24. Spune-i lui Putin ca mai are putin si va plati.

    RăspundețiȘtergere