miercuri, 16 martie 2022

PATRU DISPOZITIVE CU OUATE !

                           

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"                                                                                                                                                    .

                             16 Martie 2022,ora 6,07 !

                                    Dragii mei, 


In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

    "Patru dispozitive cu ouate .

  Da, si cu ouate ii va judeca Dumnezeu!

  Va urma!"

Clipa in care, vad inspre Apus un camp de lupta, un camp care era plin de foc, un foc ca o lava de vulcan. Vedeam oameni civili,vedeam soldati care priveau inmarmuriti la focul ce a umplut pamantul.Din Cer, din avioane cadeau bombe ovale ,de forma si marimea unor sticle de 1 litru.

Aceste bombe(ouate) cadeau din Cer,precum cade ploaia torentiala.

Dragii mei, nu stiu ce se va intampla cu certitudine pe mai departe, dar ceea ce stiu fratilor si cred cu toata fiinta mea in ele, sunt aceste cuvinte:

"MESAJUL ZILEI  : A VENIT PACEA LUMII INTREGI !"

 .


14 Martie 2022,ora 4,07 !

Dragii mei,

In aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste un glas care pune o intrebare :
"Oare credeti ,ca e Mesajul zilei?
Dar un alt glas, exclama indelung:

A venit ,Pacea lumii intregi! 
A lumii intregi!
A venit Pacea lumii intregi!"
Clipa in care, vad scris in aer cu litere mici si cu paranteza,asa:
(a șaptea ).
.
Dragii mei, ca va veni Pacea lumii intregi, stiu ca asa va fi fara nicio indoiala. Dar,nu stiu ce inseamna (a șaptea ),asa in paranteza si scris cu rosu in aer, eu nu stiu ce poate insemna.
.

Sapte este numar sfant ! 
Pacea lumii intregi va veni, deoarece, DUMNEZEU Prea Milostivul si Rugaciunile cu lacrimile Maicii Lui Dumnezeu,ne-a mai dat inca o sansa.
Sa ingenunchemn cu totii dragilor, si cu lacrimi in inima si-n suflet, sa multumim PREA SFINTEI TREIMI si PREA SFINTEI NASCATOAREI de DUMNEZEU, Pururea Prea Curata Fecioara Maria cu toti Sfintii Sai,ca va acoperi Lumea intreaga cu PACEA divina- (a șaptea )
Sa mergem la SFANTA BISERICA ca sa ne rugam cu lacrimi fierbinti , si stand in genunchi sa aprindem o lumanare drept multumire, pentru indurarea si mila Lui Dumezeu si a Maicii Domnului ,pentru noi fiii Sai care mult am gresit,mult am pacatuit.
Sa nu uitam ca sa fim buni,milostivi si iubitori fata de Aproapele nostru, fata si de dusmanii nostri.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului,pentru fiecare zi pe care o traim din viata aceasta grabnic trecatoare.
Cu dragoste,Maria.


36 de comentarii:

  1. Pina la Marea pace e vai război cu bombe cu fosfor, Termobarice.
    DECI e vorba de Genocid pentru ca nu mai e vorba de Ținte de lupta ci distruge toate clădirile prin Foc și suvoca tot ce e viu care nu mai are oxigen, deci curata tot terenul pentru înlocuirea populației cu o alta populație.
    EXTERMINARE totala nu deportări ca în trecutul Rusiei.
    -craciun


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gelu Vișa - Măcelul Rusiei în Ucraina este posibil cu acordul tacit dar explicit al occidentului, mai ales Germania, Franța care nu spun adevărul și care l-ar putea opri în 24 de ore dacă nu ar mai cumpără și plăti pentru gazul rusesc și cu care Bani Rusia omoară oameni și copii-Crăciun.

      Ștergere
    2. Z de pe tancuri a ajuns un simbol pentru rusi cum era svastica pentru germani. Sunt atatea asemanari stranii in comparatie cu nazistii. De exemplu Putin a denumit atacul in Ucraina un "Blitzkrieg"(atac fulger). Nazistii au atacat in acelasi mod in Polonia , si se stie ca nu s-a oprit numai la tara aia. Chiar daca au specificat clar ca nu va ataca NATO, asta nu inseamna ca se vor opri de cucerit tarile non-NATO.

      Ștergere
  2. Nu degeaba vorbește Putin de separarea și purificarea Ucrainei și chiar de autopurificarea Rusiei prin emigrarea celorlalti, deci visează la rasa pura ca și Hitler, visul suprem al Dictatorilor-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. 13. Tu ziceai în inima ta: „Mă voi sui în cer, îmi voi ridica scaunul de domnie mai presus de stelele lui Dumnezeu, voi şedea pe muntele adunării dumnezeilor, la capătul miazănoaptei,
    14. mă voi sui pe vârful norilor, voi fi ca Cel Preaînalt.
    14. mă voi sui pe vârful norilor, voi fi ca Cel Preaînalt.”
    15. Dar ai fost aruncat în Locuinţa morţilor, în adâncimile mormântului!
    Isaia 14

    Sfârșitul anului 1941 , armata germană bătea serios la porțile Moscovei, Stalin era disperat și pe picior de fugă ,doar o minune îl mai putea salva.
    Și minunea s-a produs. Stalin la sfatul unor mitropoliți ai bisericii ortodoxe Ruse a încuviințat o procesiune aeriană , ciudată, în acel moment de criză. O icoană făcătoare de minuni a Maicii Domnului icoana din Kazan (Kazanskaia) a fost urcată la bordul unui avion și cu ea a fost încercuită Moscova de trei ori . Moscova a fost salvată , germanii nu au reușit să o ocupe iar astăzi icoana Kazanskaia este considerată ocrotitoarea poporului Rus. Simplă poveste de adormit copii sau adevăr ? La ce au trăit Rușii în acele vremuri nu cred că are mare importanță dacă procesiunea a fost reală sau doar o poveste inventată . Morții, mutilații , foametea și dezastrul în care s-a aflat Rusia sub atacul nazist se pare că a fost uitat iar victima astăzi a devenit călău.
    1240 Poceaev, Ucraina într-o lumină puternică ce a învăluit dealul Poceaev se arată însăși Maica Domnului unui păstor care își păștea oile și unui pustnic din acea zonă . Maica Domnului apărută la început ca într-un stâlp de foc avea să lase urma tălpii ei în stâncă. În acea urmă din stâncă izvorăște continu apă cu proprietăți tămăduitoare. Pe locul apariției minunate s-a ridicat ulterior Catedrala Adormirii Maicii Domnului , Lavra Poceaev.
    În anul 1559 mitropolitul grec Neofit face cadou moșieresei Ana Goiskaia o icoană a Maicii Domnului. Icoana ulterior începe să radieze o lumină puternică și prin vindecările minunate și ajutorul dat celor ce sau rugat ei devine o icoană făcătoare de minuni. Icoana a fost donată de moșieră mănăstirii Poceaev. Icoana numită Maica Domnului de la Poceaev se află astăzi în Lavra Poceaev. Minunile la Poceaev au avut loc și au loc chiar și în zilele noastre deși vremurile nu au fost chiar totdeauna îngăduitoare cu Poceaevul. De-a lungul istoriei Poceaevul s-a aflat când sub autoritatea bisericii Poloneze și a suportat diverse presiuni din partea regimului de la Varșovia în 1929, când sub ocupație nazistă în 1941 când a fost și jefuit ca apoi să suporte presiunile regimului sovietic a lui Hrușciov.
    Biserica ortodoxă Rusă în ultimii ani sub conducerea lui Putin a cunoscut o înflorire deosebită au fost reparate și ridicate noi biserici iar desele apariții ale lui Putin în mijlocul bisericii arată o apropiere a lui față de biserică. Bazată pe credință sau doar pe faptul că biserica prin manipulare și control poate ține masele în frâu la o adică ? Când tragi cu bombardeaua și îți omori frații creștini care stau la rând printre ruine să cumpere pâine nu cred că poate fi vorba despre credință. Putin a crezut că-i merge cu Ucraina cum i-a mers cu Crimeea. A mers cu oaste și gălăgie mare la fata Ucraineană crezând că-i va cădea în brațe și îi va fi mireasă. Fata nu a pus botul la bocciul rusnac așa că văzându-se refuzat bocciul a pus-o de-un viol cu strigături. Acum este târziu, Putin a devenit al doilea Hitler este dușmanul planetei și un criminal cu patalama la mână. Lui Putin i-au mai rămas doar focoasele nucleare după care se ascunde și astfel în nebunia lui se crede Dumnezeu. Poceaevul nu a fost bombardat până acum ba vestul Ucrainei a fost ocolit de mânia lui Putin probabil la sfatul patriarhului Chiril , patriarh care nu are nici o problema când mai este ucis un copil în Ucraina de ghiuleaua Putinistă. Natiunea Rusă care a crescut pe osatura bisericii ortodoxe și sprijinul Maicii Domnului și a Sfântului Ierarh Nicolae a devenit peste noapte o națiune criminală care s-a lepădat de creștinism. Sfântul Gheorghe de pe stema Rusiei omoară balaurul nu omul. B.D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nenea Kiril ai ieeezuuuit!😆

      Ștergere
    2. Iezuitii au simboluri cu multi de zet.Ia uitati _va ce insemne cu soarele negru au soldatii ucrainieni.Din aceeasi casta fac parte si unii consilieri ai lui Putin,cei care l_au sfatuit sa porneasca macelul.Sa avem speranta ca se va opri inainte sa ajunga la noi.Putine sanse,insa cu ajutor Divin va fi bine pana la urma.Pa,pa.

      Ștergere
  4. Si Sf.Arsenie Boca vorbea de "ouat" in legatura cu distrugerea Bucurestiului.
    La a 3a ouare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mare este puterea lui Dumnezeu și Maica Domnului doamna Maria.
    Pace si liniște sa fie.
    Îi va liniști Dumnezeu cumva, cine stie ce vor face tarile celelalte sa oprească aceasta invazie.
    Pace si liniste sa aducă BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului.
    O zi binecuvântată tuturor

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce mi-a oferit mie România??

    Datorii,copii lăsați singuri acasă pentru că părinții lor au fost nevoiți să plece în țări străine să-și câștige pâinea (situație în care mă aflu și eu...aveam 8 ani când mama a plecat în Italia! 😢😠)

    Ce mi-a oferit România?

    Bastoane în cap și sânge pe caldarâm la români că ieșeau să protesteze pașnic ,un exemplu august, anul 2018 când jandarmeria română apăra pe Dragnea și PSD!!!

    Ce mi-a oferit România?

    Boli,foamete,minciuni,bătaie de joc,rude și prieteni omorâți în spitale cu bună știință să fie la număr că așa le-au cerut străinii!

    Absolut din 1989 până astăzi statul român mie nu mi-a oferit nimic bun,dacă mergi la spital trebuie să-ți plătești medicamentele chiar dacă ești asigurat, pentru că spitalul nu are medicamente!

    Dacă casa ta cade pe tine fiind veche, nu poți altă casă să construiești fără să plătești mii de lei statului român pentru niște hârtii ca să facă burțile marii corupții angajați în instituțiile statului...

    Ce mi-a oferit România?

    Pensii de 15 lei lunar la oameni ce au construit România și pensii de sute de mii de lei la cei ce dorm în parlament și guvern.

    Să lupte toți ce au guvernat România din "89" până astăzi cu tot neamul lor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pleaca in Rusia si vezi ce-ti ofera Putin! Daca te vaiti ca tara in care te-ai nascut, in care ai fost la scoala, in care ti-ai crescut copiii, in care iti sunt ingropati stramosii, nu ti-a oferit nimic, inseamna ca nu meriti sa calci pe pamantul aparat cu sange de stramosii nostri!

      Ștergere
    2. Pleaca tu! Ai mai multa experienta cu ei. Daca nu ai observat, in Romania Eminescu este apreciat si studiat si nu Idiotul lui Dostoievsky.
      Te dai singur de gol, iti dai cu firma in cap, iti urez de pe acum Sa-ti fie tarana usoara!

      Ștergere
  7. Icoana a lui Iisus în România lăcrimează din luna Decembrie-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar atit am prins din știrea spusa pe TV-Crăciun.

      Ștergere
    2. https://cluj24.ro/parohul-bisericii-din-cluj-unde-lacrimeaza-icoana-lui-isus-ma-feresc-sa-interpretez-mesajul-e-vorba-despre-vointa-lui-dumnezeu-93631.html

      Ștergere
  8. Japonia anunță că patru nave militare rusești coboară dinspre nord pe lingă coastele sale și par a se îndrepta spre Europa-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Puțin invinovateste Europa pentru războiul sau în Ucraina ca ar vrea sa distrugă Rusia-crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. N timp ce Jele-nscki îl acuza pe Putin ca a deschis calea celui de al treilea Război Mondial - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nava plina cu cereale sub pavilion panamez scufundata în Marea Neagra de armata Rusiei-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Adrian Năstase-Putin mi-a transmis ca ar fi bine sa introduc România în NATO-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. De noi toți depinde cum trăim în țară noastră.
    Exemplu mai bun pentru un conducător de tara este președintele Ucrainei.
    A stat si lupta impotriva învățătorilor,nu a plecat cati sunt asa PATRIOTI?
    Cati?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Masinca, ai mare "dreptate" cu ceea ce gandesti....

      Ștergere
  14. Cod rosu de poluare a aerului în centrul Europei din Polonia pina în România din cauza razboiului din Ucraina și valului de aer rece - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. RUSII au și armament secret,adică avioane invizibile care va ataca America,nu este de gluma sau un mesaj fără importanta pentru omenire,cu toții sa fim uniți pentru PACEA întregii lumi,toți avem loc sub soare,ei au armament iar noi avem SFANTA CRUCE A LUI IISUS HRISTOS,care ne apară de SEMNELE KABALEI,a satanei,ei doresc sa ne distrugă sa rămânem mai putini de jumătate de populație pe pământ,dar planul Divin este altul,acum ei suferă cei care au lucrat cu satana,și pe pământ vin la conducerea lumii cei aleși de Divinitate și PRUNCA LUI DUMEZEU 7,sa oprească razboiul,dacă vine anul acesta omenirea nu va mai suferi asa de mult,dacă o sa vina în alt an,va fi foarte mare suferinta pe tot pământul.Totul depinde de noi car suntem de curați la suflet înaintea LUI DUMNEZEU.Numai rugaciuea si faptele bune poate sa ne unească toate tarile de pe pământ,sa luptam pentru PACE.

    RăspundețiȘtergere
  16. RUSII au construit avioane invizibile chiar în America,le este foarte ușor sa distrugă America,NATO,România.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 15:14 pe cuvantul tău că rușii tăi le este foarte ușor să distrugă America ,NATO,Romania ?! Dacă ar putea ar cucerii Ucraina dar faptul că spui America,Nato si adaugi Romania (care este în NATO) asta spune multe despre tine .Cum de are Rusia așa multe cozi de topor in Romania??? Dacă îi apreciezi așa mult pe RUȘI (cum scrii tu ) de ce nu te stabilești in Rusia ?

      Ștergere
  17. Razboiul va mai dura câteva zile si urmează pacea. Putin va muri intr-o luna!? Dezastrul si efectele razboiului însă vor continua si ne vor afecta si pe noi, urmând SCUMPIRI pe toate planurile. Sa ne rugăm sa fie pace in țara noastră.

    RăspundețiȘtergere
  18. De unde știi că războiul mai durează câteva zile ?Ai ghicit in bobi sau cafea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:25, nu va fi chiar așa cum se așteaptă majoritatea..., din câte se spune.(sper că ai înțeles ca există și "neprevăzutul", care are și el un "rol al său", cum se zice!)

      Ștergere
  19. Puțin amenință tarile care dau armament Ucrainei cit despre Iohannis se pare ca are o problema personala pe care o separa de Romania.

    RăspundețiȘtergere
  20. Estonia cere tarilor NATO sa intervină în favoarea Ucrainei, iar reprezentanta Poloniei de la tribuna Consiliului Europei ii transmite - Putin du-te naibii- Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Un general prezintă la televiziunea de stat RUSA PLANUL prin care se pot ocupa tarile baltice aflate în NATO-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Doamne sper sa nu se ajunga la al-3-lea razboi mondial.
    Este atâta frământări în lume ca nu stim ce va fi.
    Doamne Maicuta Domnului apara-ne Doamne de tot raul si necazul, pe noi pe toți.
    Adu pace Doamne!!

    RăspundețiȘtergere