vineri, 18 martie 2022

O NOUA ORDINE MONDIALA ,NI S-A PREGATIT DEJA !

                                       Dragii mei,


Scriam in urma cu 2 ani,respectiv 4 ani,despre o posibila noua globalizare mondiala.

Vazand aceste articole,m-am gandit ca este bine ca sa ne amintim de ele.

Iata:

                            Hristos a Inviat,dragii mei!

                Noapte de 8 -9 Mai 2020,ora 1,20 !

Chiar daca este foarte tarziu in noapte,eu nu am voie ca sa dorm.De ce nu am voie? Pentru ca am promis, am jurat Lui Dumnezeu ca voi face VOIA Sa,ca voi scrie Cuvantul Său curat si imaculat .
Fratilor, in timp ce scriam la articolul anterior,aud un glas care intreaba asa:
           "O să ne pregatiti,da?
Iar raspunsul a fost foarte prompt si ferm.
Citez :
          V-am pregatit, o Noua Ordine Mondiala !"
După care,glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei, eu am mai scris despre o Noua Ordine Mondiala,despre globalizare si nu numai.
La vremea respectiva(chiar si acum ),multi au aruncat asupra mea cu jigniri si cu multe vorbe urâte.
Din nefericire,ceea ce spuneam atunci,spun si acum,dar nu de la mine,ci de la Dumnezeu.
Iata:
                                  22 August 2018 ,ora 23,09 !

                                     Dragii mei,

In aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog aud glas care spune despre o noua ordine mondiala,despre o noua globalizare.
Glasul spunea asa:

                     "Sa vedem ce se intampla, cu propunerile care s-au facut pentru o noua globalizare .
               Noua globalizare ."
Asadar dragilor, Omenirea -ntreaga se va reaseza, se va globaliza. Sa nadajduim insa, ca nu va fi atat de rău, că nu va fi spre intimidarea oamenilor.
                                    Cu dragoste,Maria.

Iata si un alt articol:
                                  8 Iunie 2019,ora 22,17 !

                      Dragii mei,

În aceasta seara,chiar daca eram cu ochii pe monitor si scriam pe Blog, aud glas care spune asa:

               "Stimati Concetateni!
Iata, ne aflam in faţa Supra -Marii Puteri  !
În faţa Supra-Marii Puteri, a comunitaţii si stabilitatii ."
După care,glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei, sa fie oare vorba de Mare Globalizare ? Astept cu mult interes si Comentariile voastre.
Eu am mai scris despre Noua Globalizare. Concluziile va apartin dragilor.
Iata si un alt articol:

GLOBALIZAREA SI REGLOBALIZAREA !


                        Dragii mei,
În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune asa:
         "Ca să ne globalizam si reglobalizam ,hai sa spun aşa :
DUMNEZEU e mare si puternic !
Apoi, aud un alt glas care explica:
    Globalizarea consta ,in Bing Bangul pe care il traim .
         N-ai cum sa fii si dulce şi ...Traian !"                  
  După care,totul ia sfarsit !
Dragii mei, se vorbeste de mult timp despre 
GLOBALIZAREA ECONOMIEI MONDIALE.
Si as aduce aici, si pe GEORGE SOROS care, este un adevarat destabilizator al Economiei Mondiale.
Iata ce inseamna in mintea acestui om,GLOBALIZAREA ECONOMIEI MONDIALE:
        
          “Aş vrea să fiu cunoscut ca un speculator financiar, filantropist şi filosof” (George Soros)
George Soros a devenit celebru în septembrie 1992 când a riscat 10 miliarde de dolari speculând pe scăderea lirei sterline, într-o singura zi de tranzacţionare reuşind să obţină un profit de un miliard de dolari. Soros este cunoscut ca fiind “Omul care a ruinat Banca Centrală a Angliei.
George Soros s-a născut în 12 august 1930 în Budapesta, Ungaria. În anul 1936 familia îşi schimbă numele din Schwartz în Soros, ca răspuns la amplificarea antisemitismului şi fascismului din acea perioadă. În limba maghiară, Soros înseamnă “succesor desemnat”, în ebraică, “fundaţie”. În anul 1947 Soros emigrează în Anglia, iar în 1952 Soros devine absolvent al London School of Economics. În 1956 Soros se mută în SUA, New York City.
În perioada anilor 1956 – 1959 Soros lucrează ca şi arbitrajor (realizează operaţiuni de sens contrar pe pieţe diferite) la F.M. Mayer. În această perioadă începe să îşi dezvolte propriul set de idei („the theory of reflexivity”) după care se va ghida ulterior în cariera sa de investitor şi filantrop.Între anii 1959 – 1963 Soros lucrează ca şi analist la Wertheim & Co, iar în perioada 1963 – 1973 Soros lucrează la Arnold & S. Bleichroeder, unde ajunge să ocupe poziţia de vicepreşedinte.
În 1982 Soros dă numele organizaţiei sale filantropice – Fundaţia pentru o Societate Deschisă, în onoarea filozofului Karl Popper, autorul „Societatea Deschisă şi duşmanii ei”. Popper susţine în această lucrare faptul că societăţile pot prospera numai atunci când există o guvernare democratică, libertate de exprimare şi respect pentru drepturile individuale.
Încă de la începutul anilor ’90 activismul politic a devenit de interes pentru Soros. Acesta a început să scrie cărţi şi să ţină discursuri despre drepturile omului, libertate politică, educaţie sau rolul SUA în relaţiile internaţionale. Printre cărţile scrise amintim „Alchimia Finanţelor”, „Deschiderea sistemului sovietic”, „Criza capitalismului global: Societatea Deschisă în pericol”, „George Soros: despre Globalizare”” , „Nouă paradigmă pentru pieţele financiare: criza creditelor din 2008”.
Investitor pe termen scurt, Soros a făcut speculaţii uriaşe pe direcţiile pieţelor financiare, acesta reuşind să intuiască foarte bine trendurilor economice internaţionale, atunci când nimeni nu ar fi crezut că lucrurile vor evolua în acel sens.
Există zvonuri care spun ca investitorul ar fi cel care s-ar fi aflat în spatele crizei financiare asiatice din anul 1997. Acesta a pariat împotriva creşterii bahtului, moneda tailandeză, iar acest lucru ar fi dus la declanşarea crizei.
Potrivit opiniei lui Soros pieţele de capital sunt nişte pieţe haotice, unde investitorii se influenţează unii pe alţii şi reacţionează mai mult bazându-se pe sentimente şi mai puţin pe raţiuni logice. Soros tranzacţionează de cele mai multe ori în acelaşi sens cu evoluţia pieţei, dar caută întotdeauna oportunităţi prin care să facă lucrurile diferit şi astfel să obţină profituri mai mari.
“Nu are importanta daca ai dreptate sau nu, ci cât de mulţi bani câştigi când ai dreptate şi cât pierzi când ai greşit” (George Soros)
“Mă bazez foarte mult pe instinctele animalice” (George Soros)
Stilul de tranzacţionare al lui George Soros nu este pentru cei slabi de inimă sau pentru cei cumpătaţi cu banii. Soros a avut drept tactică de tranzacţionare pariuri mari pentru câştiguri mari, însă acest lucru a însemnat automat şi asumarea riscului de a avea şi pierderi mari. Dacă nu îţi permiţi să pierzi, atunci nu trebuie să adopţi politica lui Soros.
Scriind George Soros carte ”Despre globalizare”, am avut drept scop nu doar să arăt cum funcționează capitalismul global, ci să și ofer totodată sugestii privind căile prin care el poate fi îmbunătățit. Din acest motiv, a adoptat o definiție oarecum restrânsă a globalizării: conform ei, globalizarea reprezintă mișcarea liberă a capitalului însorită de dominația crescând a piețelor financiare globale și a corporațiilor multinaționale asupra economiilor naționale.O astfel de abordare are avantajul că restrânge subiectul discuției. George Soros susține că globalizarea a fost inegală. Dezvoltarea instituțiilor noastre internaționale nu a ținut pasul cu dezvoltarea piețelor financiare internaționale, iar aranjamentele noastre politice au rămas în urma globalizării economiei. Bizuindu-se pe aceste premise, George Soros a formulat un set de propuneri cu caracter practic care ar putea face capitalismul global mai stabil și mai echitabil. 
Dar noi sa avem Credinta si Nadejde in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului, si cu siguranta vom fi ocrotiti de tot ce este rau si ne aduce suferinta.
                   DUMNEZEU e mare si puternic !
                               Cu dragoste,Maria.

36 de comentarii:

  1. Pina la Noua Ordine Mondiala se pare ca a întrat la noi legea aprobata de politicieni care pune pumnul în gura dreptului la opinia libera și criticarea politicienilor-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PM Ciuca a respins proiectul hidosului Arafat.

      Ștergere
  2. Mesajul din 18 Ianuarie 2022 - Dictatura?? Urmează DICTATURA-DOI UNCHI între oameni, se pare ca asta se pregătește, deocamdată legea propusa de Usr în martie anul trecut, fără sa mai recunoască, poate sa fie atacata la Curtea Constituțională-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nea Petre ,cine sapa groapa altora...

    RăspundețiȘtergere
  4. Premierul Bulgariei arestat pentru ca a ținut cu rusii!?
    https://www.realitatea.net/stiri/actual/fostul-premier-boiko-borisov-arestat-dupa-vizita-in-bulgaria-a-sefei-parchetului-european-laura-kovesi_62339407c6e9b521d45c1d12

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Kovesi PRESEDINTE!

      Ștergere
    2. 06:59 - arestat pentru ca a furat, nu pentru ca a tinut cu rusii. Borisov putea sa tina cu cine vrea muschiu'lui daca nu fura bani din fondurile europene destinate Bulgariei.

      Ștergere
  5. https://www.youtube.com/watch?v=6G3nWyoQ5CQ

    RăspundețiȘtergere
  6. Imaginile prezentate pe Realitatea Tv arata ca multe filmări cu efectele razboiului din Ucraina sint în realitate din alte războaie din Orientul Mijlociu.
    ASTA pare sa arate ca miza razboiului ar fi mai mare decit Ucraina și ar fi un Razboi Informațional ce ar viza poziționarea in Noua Ordine Mondiala-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Norii toxici norii ucigași vor acapara cerul României. Sibiul!?
    Sibiul afectat sau Radiat!? Iodul face diferența. Atenție mutațiile apar in România! Oamenii se vor imbolnavi_

    RăspundețiȘtergere
  8. Raport Ben Fulford (15.03.2022) - Pe măsură ce lumea este distrasă de isteria Ucrainei, s-au întâmplat mari schimbări

    Isteria și minciunile incredibile care sunt pompate zilnic în mass-media de propagandă ale coloniilor de sclavi khazari ale G7 au distras lumea de la schimbările cu adevărat istorice. Ceea ce asistăm este sfârșitul unui război care a făcut furori literalmente de mii de ani. Vechiul grup de familii care se închină la Satana care controlează ONU, băncile centrale ale lumii, cele 500 de corporații transnaționale și multe altele, se confruntă cu ceva la care nu se așteptau niciodată: înfrângerea finală.

    La fel cum învingătorii celui de-al Doilea Război Mondial au organizat o conferință la Yalta pentru a decide forma lumii postbelice, învingătorii celui de-al treilea război mondial nedeclarat au început deja planificarea detaliată pentru o nouă eră pentru planeta Pământ. Am mai vorbit despre asta, așa că este suficient să spunem că o campanie uriașă pentru a pune capăt sărăciei, a opri distrugerea mediului și a se extinde în univers este pe cale să înceapă.

    Într-un semn vizibil că ordinea de după război se încheie, ministrul rus de externe Serghei Lavrov a spus: „Cei cinci membri permanenți ai Consiliului de Securitate al ONU nu au dreptul să dicteze soarta lumii și nu trebuie să aspire să facă acest lucru.” - https://tass.com/world/1420691

    Acum să ne uităm la fazele finale ale celui de-al treilea Război Mondial care se desfășoară. Aici, operațiunea militară rusă din Ucraina i-a scos pe acești criminali satanici din dulap și-i expune în viziunea deplină a umanității. În decembrie 2021, Rusia a inițiat o rezoluție ONU care condamna nazismul, rasismul etc. și 130 de națiuni au susținut-o, în timp ce doar două, SUA și Ucraina, s-au opus. Și totuși acum în mod magic, mafia khazară vrea să credem că 141 de națiuni au votat la ONU pentru a condamna mișcarea Rusiei de a-i trata pe acești naziști. - https://www.msn.com/en-gb/news/world/un-overwhelmingly-reprimands-russia-over-invasion-of-ukraine/ar-AAUwuH8

    https://burebista2012.blogspot.com/2022/03/raport-ben-fulford-15032022-pe-masura.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa crezi tu 13;02 ca arata al 3-lea război mondial?!

      Ștergere
  9. Bună Sophia. Sunt Unul.

    Astăzi vom vorbi despre aceste lucruri care sunt în mintea multora. Astăzi vom vorbi despre Justiție. Subiectul este unul profund și se va întinde pe mai multe conversații. Conversații, așa ca aceasta, au loc înainte ca ele să fie absolut necesare ca să aveți timp să le digerați. Să vă gândiți la ele. Să decideți ce veți face în legătură cu ele.

    Justiție.

    Cuvântul implică o echivalare, o judecată a fost aplicată, a avut loc ceva ce a echilibrat balanța.

    Justiție.

    Prima noastră explorare a cuvântului va fi făcută de la distanță. Va fi o viziune mai largă asupra lucrurilor. Va sugera întrebări. Întrebări pe care poate doriți să le luați în considerare în timp ce contemplați cuvântul.

    Atât de multe vin chiar acum. Tribunalele. Un sistem de jurați. Cum se decid pedepsele. Scopul și rezultatul final.

    https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com/2022/03/justitie.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa nu uitam de asteroidul fin 2026 care va bulversa toată planeta!? Impactul din Siria va fi devastator

    https://alephnews.ro/stiinta/un-asteroid-a-fost-detectat-cu-doar-2-ore-inainte-de-a-lovi-planeta/

    RăspundețiȘtergere
  11. Noua Ordine în schimbare Arabia Saudită, Iranul și Venezuela unde și o unitate ruseasca refuza sa crească producția de petrol facind jocu rușilor și Chinei.
    Taberele sint pregătite iar UE sta cam rău-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. https://youtu.be/isbi2mgkQfg
    Documentar pentru ghicitori!?

    RăspundețiȘtergere
  13. cum sa spuna SF DUH ca -v-am pregatit o noua ordine mondiala-cand se stie ca antihristul va determina acest lucru

    RăspundețiȘtergere
  14. Norii toxici vin in România.-craciunu

    RăspundețiȘtergere
  15. Cand omenirea își va da seama de ceea ce se întâmplă cu adevărat...totul va fi prea tirziu!Dumnezeu sa ne aibă in paza lui,nu sunt prorusia dar Putin sa nu uitam ca este de aceeasi religie cu poporul roman,razboiul acesta vom afla ce scop a avut si cat de vinovati sunt toti...Putin a urmarit ceva pe buna dreptate,ca s-a ajuns aici parte de vina au si alții!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.34 nu ti-e rusine sa afirmi ca sceleratul putin e aceeasi religie cu noi? E un criminal iar cne gandeste ca el este la randul sau criminal!

      Ștergere
    2. Ooooo, 12,42, ușurel, usur cu fata popii!

      Ștergere
  16. GERMANII ANALIZIND discursul lui Putin spun ca e similar nazismului lui Hitler-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai Craciune, tu scrii multe lucruri pe aici care ar avea sens dar scrii si multe prostii care pot influenta creiere intr-un sens negativ si ai putea plati pentru asta la judecata Domnului. Vad ca toti il ocarasc pe Putin. Putin asta in afara ca este un locuitor in Rusia mai are si o functie in statul ala, functie care are o fisa a postului. Putin nu a facut de capul lui ce a facut. Exista o Duma de stat care a aprobat sau a initiat actiunile lui. Lasind la o parte ca razboiul este cea mai proasta optiune de a rezolva lucrurile ca, asa se intimpla cind nu exista un dialog sau exista unul al surzilor. Ma da intreb si eu, DOAR Putin si Rusia este de vina aici?

      Ștergere
    2. CONTINUARE Pentru nenorocirile pe care le-a facut SUA in lume (atentie ca astia nu iau prizonieri) nu e nimeni de vina? Pentru magariile pe care le-a facut NATO nu e nimeni de vina? Etc, etc. O sa pun aici citeva cuvinte importante pentru cei ce vor sa inteleaga cite ceva. PREZENTUL isi are radacina in TRECUT. VIITORUL isi are radacina in PREZENT. Razboiul asta care se desfasoara acum este razboiul ala ATIPIC despre care au vorbit c-am toti care previzioneaza viitorul. Fiecare insa adauga acolo in comentariu si cite un pic din parerea lor personala fara avertizarea beneficiarului informatiei de genul (parerea mea este... sau eu cred ca...etc ) fapt care duce la denaturarea informatiei. Radacina razboiului asta se gaseste in perioada desfintarii URSS cind SUA sa rugat de Gorbaciov sa-i lase sa ia Germania de vest in NATO si promiteau ca NATO nu se va extnde spre est. Gorbaciov, care pentru mine este un tradator ca a dezechilibrat puterea mondiala si nu numai (care a dus la multe razbaoaie locale pornite de SUA ca singura superputere militara) a fost de acord dar nu au facut intelegerea si in scris. Rezultatul este ca NATO a ajuns linga granita Rusiei (deh, 2% din PIB de caciula annual pentru NATO sint ceva banuti nu-i asa?) Rusia de ani de zile au tot atentionat NATO sa se opreasca cu extinderea sau sa le dea garantii de securitate.Toti au facut pe surzii si rezultatul este ce se vede acum. Ce cauta Ucraina aici, pai e simplu. Ocultistii (vezi reuniunile de la Davos) au finantat o lovitura de stat in Ucraina care a si reusit gen revolutia din Romania. Baietii si-au pus guvernul si presedintele lor si sau apucat de treaba adica au construit laboratoarele alea de virusologie ca deh sintem cam multi pe planeta.

      Ștergere
    3. CONTINUARE Tot baietii au manipulat alegerile din SUA si si-au pus si acolo la butoane oamenii lor. Astfel au trecut finantarea functionarii laboratoarelor alea din Ucraina la bugetul departamentului de stat al SUA. Rusii stiau de laboratoare dar nu au zis nimic de ele ca oricum nimeni nu dorea sa-i asculte. Scinteia pornirii operatiunilor special in Ucraina a fost cind NATO a anuntat noi candidati pentru extindere printre care si Ucraina ca deh laboratoarele sub umbrela NATO, treaba sigura nu? Moment bun pentru inceperea razboiului toata lumea avea probleme cu economia din cauza PANDEMIEI alta facatura a Ocultistilor. Razboiul asta se va termina cind cineva va putea da GARANTII DE SECURITATE SCRISE RUSIEI. Deocamdata problema Ucraina este in asteptare pentru ca Bideu are mari probleme cu finantarea bugetului de stat, Europa are mari probleme cu resursele energetice, NATO sta ascuns dupa Punctul 5 ca stiu ei bine ce va insemna o infruntare directa cu Rusia care nu este un statulet mic de prin lume iar ceilalti se baga si ei in seama cum pot. Va sfatuiesc pe toti care utilizati pentru informare Radiosantul (Media toata din RO, facebook, Instagram, etc sa fiti foarte atenti la imaginile difuzate la sunetele de fundal la comentariile spuse de promteristi, la apartenenta acestor mijloace mass-media pentru ca altfel veti fi bine manipulati si bine mintiti. In timp ce voi veti fi asmutii unii importiva altora baietii vor lucra la planul lor de Globalizare Mondiala. O globalizare poate ca nu ar fi rea dar nu cu Ocultisii acolo ca nu ne mai scapa nimeni din ce va urma. Referitor la civilii din Ucraina “parerea mea” este ca singurii care mai au grija lor este armata rusa. De ce spun asta, pai ia sa vedem. De ce sau dus rusii acolo cu armament vechi si nu intra in orase, Au tehnica sa faca praf Ucraina in citeva zeci de ore,De ce unele echipamente militare au fost gasite cu intaritoare de recul, De ce bombardamentele se fac doar noaptea (spectacol de lumini si zgomot) De ce , de ce… Nu cumva rusii vor doar sa sperie civilii si sa plece aia cit mai multi in Europa macar temporar sa le omoare alora economia cit mai mult ca de sint parte la sanctiuni impotriva Rusiei? Ce va fi mai incolo? Va fi ca Putin sa obtina garantiile alea si Dombasul SI C-AM ATIT. Zi buna sa aveti si mare atentie la manipulari. Tehnologia de astazi poate foarte multe in schimb ce un creier lipsit de informatiile despre aceste tehnologii va fi victim usoara. Eu stiu ce este acela un system digital cum functioneaza si cum poate fi programat. Atentie Apocalipsa= Revelatie= Ridicarea valului. Atentie aici sintem. Adevarul este linga noi, trebuie doar sa stim sa-l vedem si asta inseamna pusul mina pe carte un pic.

      Ștergere
    4. -Dumnezeu sa binecuvanteze America si numai pe ea-
      cum ti se pare ? ca si cum ti ar zice unu : sa traiasca copilul meu si numai el !!!
      D asta bai cumetre analizeaza bine si alunga spalaturile si ,,gandacii'' cu care esti infestat ; pacat de tine, aveai calitati!
      Cat despre diferenta dintre Rusia si America vorbim dupa ce trag rusii cu atomica, deocamdata nu e ok.
      Cristal clear !

      Ștergere
  17. Un banc.
    PUTIN moare și ia o permisie din iad, vine la un bar în Moscova comanda o votca și întreabă-Kievul e la noi, ospătarul spune - Da
    PUTIN MAI ÎNTREABĂ - Odesa e la noi, ospătarul răspunde - Da.
    Mulțumit Putin cere plata.
    La care ospătarul i-i răspunde. - zece Yani.
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. La discursul lui Putin pe stadion, orchestra a citat melodia Beak în URSS-parca de Bitels-dar cu versurile schmbate
    -ASTA ESTE tara mea
    UCRAINA cu Crimeea
    Belarus cu Moldova.
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Conflictul din Ucraina faza intii a războiului pentru Noua Ordine mondiala e doar încălzirea pentru faza a doua cea cu greii mondiali SUA și China-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. România pe lista primelor 30 de tari la fericire în lume, Finlanda pe primul loc, după părerea propriilor cetățeni-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. de pe net...

    Anonim19 martie 2022, 15:29
    Exista plan din 2010 pentru novyy Yerusalym cu capitala la Nipoje si capitala culturala Odessa. Va cuprinde 5 regiuni din ucraina sustinut de cei mai mari bancheri , institutii financiare si masonerie. In novyy Yerusalym va fi implementate cele mai noi tehnologii din ziua de azi. Evreul Zelensky are ca scop prelungirea razboiului pe termen cat mai lung pentru alungarea tuturor ucrainienilor din tara. Acest stat va fi creat din 2022-2029, iar restul Ucrainei va fi divizata in 5 regiuni: Donet si Lugansk , Ucraina de Nord, Ucraina Centrala, Ucraina de Vest si novyy Yerusalym. Pana in 2029 Moldova si Romania vor fi alipite la Ucraina si novyy Yerusalym. Toti ucrainienii din UE vor fi trimisi in Romania si Moldova, Iohanis anuntand ca are foarte multi bani pentru refugiatii ucrainieni. Ucramtoarea tara in care se va declansa razboi este Moldova prin Transniostria unde stationeaza militarii rusi si ucrainieni in misiune de pace. Ei se inchina la coarnele din care canta in toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo Dragomir vad ca ești documentat, pe acolo ma ducea și pe mine grindul vazind Kabala evreiasca plimbându-se pe la evreul Iohannis, care a deschis și un mare cort propriu la vama Siret, singurii din lume-Crăciun.

      Ștergere
    2. Nu e meritul meu, am dat un copy/paste de pe unde mă documentez!

      Ștergere
  22. Astăzi primele rachete cu viteze supersonice de 10-12 mii km pe ora folosite vreodată trase din estul Ucrainei de la Herson marea Azov cu traiectorie balistica prin cosmos la peste 80 km inaltime spre obiective militare din vestul Ucrainei la un oraș la citeva zeci de km de Cernauti au făcut mari pagube și circa 100 de morți-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Rușii au fost și sunt cei mai mari dușmani ai romanilor.
    Asta nu-i face mai buni pe americani.

    RăspundețiȘtergere