luni, 21 martie 2022

DRAGA OLTEANU MATEI , NE GRAIESTE DE ACOLO DIN CERURI !

                  


             

                             20 Martie 2022,ora 6,33 !


                                            Dragii mei, 

In aceasta dimineata ma trezeste un glas iubit ,o voce de aur inconfundabila ,era vocea distinsei doamne DRAGA OLTEANU MATEI, care a fost o apreciată actriță de comedie, ce a jucat pe scena Teatrului Național București, în numeroase filme și la televiziune. Reprezentantă a generației de aur a teatrului românesc, Draga Olteanu Matei a avut un palmares foarte bogat. A jucat în 90 de filme, în peste 50 piese de teatru și 100 roluri în Televiziune.

Dragilor, dna DRAGA OLTEANU MATEI spunea asa:

                 "Da,eu am crezut atunci cand, toata lumea nu mai stia ce sa creada!"

Clipa in care,vad inspre Rasarit intr-o lumina alba stralucitoare, pe mult iubita si indragita noastra DRAGA OLTEANU MATEI.


Draga Olteanu Matei,nu a aparut oricum,ci intr-o frumoasa caleasca pe care o cunostem cu totii din nepretuitele piese de teatru sau din filmele pe care ni le-a lasat noua in amintirea sa.

Caleasca ,parea ca a coborat din CER direct pe pamant.

Lumina alba din Cer,a adus-o pe dna DRAGA OLTEANU MATEI ca sa vada si dansa,ceea ce lumea nu mai stia ce sa creada,adica, acest RAZBOI al anului 2022!

Atat caleasca(trasura eleganta) cu doi cai cat si dna DRAGA OLTEANU MATEI din caleasca care statea pe locul din dreapta celui care conducea caleasca ,dar eu nu-l vedeam,era invaluit totul intr-un nor alb stralucitor si transparent.

 Doamna DRAGA OLTEANU MATEI purta palarie asa ca in poza,era o palarie de culoare gri inchis, dar era tare ingrijorata,nu mai era deloc vesela ca in piesele de teatru,ca in filme. Privea cu tristete si cu ingrijorare, prin transparenta luminii albe divine care o ocrotea de tot ce era rau pe pamant ca printr-o fereastra privea spre afara.

Nu vedeam case,nu vedeam strazi, nu vedeam oameni,era ca intr-un camp.Cred ca ,acea trasura eleganta nici nu atingea pamantul in acele clipe.

Stim cu totii dragilor ca, marea doamna a TEATRULUI romanesc s-a stins din viata la varsta de 87 de ani,in 18 noiembrie 2020 la Iasi ,si a fost inmormantata  la 22 noiembrie 2020,in Cimitirul ''Eternitatea'' Piatra Neamț.

Dragilor, sa ne rugam pentru sufletul bun si cald al dnei DRAGA OLTEANU MATEI,sa ne rugam pentru sanatatea si pacea noastra sufleteasca, si nu in ultimul rand,sa ne rugam pentru pacea lumii intregi.

De acolo de SUS, toti cei dragi noua, toti cei alesi ,sunt ingrijorati pentru noi cei ramasi pe pamant, si nu le vine a crede ca in urma lor, a izbucnit un RAZBOI atat de crud.

Trist ,dar adevarat!

Daca DUMNEZEU a voit ca dna DRAGA OLTEANU MATEI sa vina pe pamant ,ca sa vada si sa creada ce se intampla cu noi,cu omenirea,inseamna ca sufletul dansei s-a mantuit si are un loc pe de-a dreapta MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS,loc pe care l-a dobandit prin Credinta sa ,prin faptele sale bune pe care le-a facut cat a fost in viata.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI s-o odihneasca in pace, si sa se veseleasca alaturi de alesii Sai!

                                                 Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. Dumnezeu s-o odihnească doamna Maria
    A bucurat lumea prin rolurile unde a jucat,te bucura,a răspândit bucurie.
    O zi binecuvântată tuturor 🙏🙏🌷

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Olteanu, Ștefan cel Mare și Eminescu apar în mesaje preocupați de soarta tari-De la Nistru pin la Tisa-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. ATENTIE!!!!! ATENTIE!!!!!! ATENTIE!!!!! DE CE PUTIN BOMBARDEAZA MULTE CENTRE COMERCIALE SI REZIDENTE. Eu am inteles asta de mult dar este multa prostime care pune botul la mass-media. Cititi sa nu muriti prosti. Cultivati-va mai taranilor.
    https://www.agerpres.ro/politica-externa/2022/03/21/centrul-comercial-bombardat-la-kiev-servea-si-ca-depozit-de-munitii-pentru-lansatoarele-multiple-de-rachete-potrivit-rusiei--888369

    RăspundețiȘtergere
  4. Grupul de luptă de la Kogălniceanu doboară avioane civile!? Sau rachetele supersonice? Trag in chinezi

    RăspundețiȘtergere
  5. Duda președintele Poloniei vine miine la București, se stinge fermoarul de Est-

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa nu uitam ca Duminica e ziua Unirii Basarabiei cu România de la care se împlinesc 104 ani, ocazie cu care va fi un spectacol la Sala Palatului în București care probabil va fi dat și pe TV cel puțin în Reluare-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. 9861 rusi morți în UCRAINA recunoscuți de Moscova,
    Polonia va cere azi lui Biden o misiune de menținere a păcii dar SUA vrea doar creșterea sancțiunilor
    GRECII LA Alexandria fac un hab de delichefiere a gazelor-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim22 martie 2022, 03:10
      SUA (reptilienii din pardidul lui Bidon) vor doar inputinarea populatiei.

      Ștergere
    2. Lasa-ne Cicerone cu tampeniile tale!

      Ștergere
    3. Ai grea gramatica,un fel de a vedea nodurile in papura,mai Cicero.Maine poate fi si mane,dar imputinarea e altceva decat inputinarea.Hai sa nu ne mai legam de toate erorile fratilor nostri.Pe partea cu reptilienii,ai dreptate.Pa,pa.

      Ștergere
    4. Cicerone se scrie partidul și împuținarea dar se folosește mai uzual reducerea. Ce minte retrogradă mai folosește împuținarea ? Cicerone pă ce că ești varză mai și claxonezi. Cicerone, tu ai un nume predestinat.

      Ștergere
  8. Jele-nscki va vorbi joi la ședința NATO, bineînțeles tot prin Internet-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Un copil de 14 ani ucrainian refugiat cu familia la Tecuci, a fost depistat cu leucemie după ce s-a simțit rău fără sa știe dinainte de boala grea și se afla acum la un spital de pediatrie din București-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Instituția romana în urmărirea calității aerului spune ca norul Toxic ucrainian nu a ajuns în România ci doar praful saharian.
    Medicii anunță în schimb un val de viroze și gripa dar și coronavirus-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Petre,mai vine o pacaleala de 1 aprilici,la fel cu anul trecut.Pa,pa.

      Ștergere
  11. In alta ordine de idei:Statul Ucraina nu are stabilite granitele nici macar la ONU!!!Pai aatunci,cum sa te plangi tu ca stat ca ai fost invadat DACA NU AI FOST RECUNOSCUT DE ONU???😆😆😆

    RăspundețiȘtergere
  12. In Ucraina este singura poarta de intrare a intunecatilor pe pamant!!!Voi.credeti ca Putin nu stie ce fac???Stie prea bine despre reptilieni si prietenii lor din alte lumi care doresc starpirea pamantenilor.Marioara surioara,multumesc frumos si te iubesc si pe toti prietenii tai.Sa ne rugam cu totii pemntru pace,de_o fi sa ne hranim si numa cu mamaliga cu ceapa,sa binecuvantam toate cate vin peste noi.Tai,tai,pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  13. Si sa mai stiiti ceva,fratiori si surioare,ca nu proviziile de alimennte si apa si buncarele improvizte ne vor salva!!!Doara ruga noasta fierbinte adresata Sfintei Treimi,Mamei Fecioare si la toti Ingerii din ceruri si la Sfinti si zSfinte si sa_l pomeniti neaparat pe Ingerasul vostru ocrotitor,ca ai cel mai apropiat preten al vostru.Pe al meu al chem Iliuta,dragul de el.zzFiecare sa al chemati dupa numele de botez.Va iubesc pe toti.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere