joi, 24 martie 2022

SOLDATII RUSI SE VOR ASCUNDE PRIN PADURI SI VOR ATACA CU PUSTILE,CU MITRALIERELE! NU VOR MAI AVEA TANCURI !

                                  23 Martie 2022,ora 5,11 !


                                           Dragii mei, 


In aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spunea asa:

                       "HotNews !

                Dimineata s-a ajuns la atac.

                Atac drotss! (nu stiu daca am inteles bine cuvantul drotss).

Apoi ,un alt glas continua:

                  Până la urma, nu le țin piept la tot ce va sa fie.

Clipa in care,vad inspre NORD-VEST o padure ca pe un deal mai inalt, si prin care padure misunau mergeau cu mare atentie multi soldati cu armele la piept.Nu vedeam tancuri sau alte masini blindate, ci numai soldati cu degetul pe tragaci.Multi,foarte multi,de parca cautau ceva anume si trebuia sa ajunga pe jos.

In gandul meu, in sinea mea, in clipa cand vedeam acestea toate,imi spuneam: nu stiu daca sunt soldati rusi sau americani. Iar la gandul meu, un glas spune clar:

                       Soldati rusi !"

Si vedeam acum ,soldatii in uniforma de culoare verde care aratau asa:

.
Toti se pitulau printre copacii padurii inverzite pe alocuri ,toti isi faceau loc ca sa ajunga undeva anume.Erau cu totii cu degetul pe tragaci.Era un adevarat batalion,atat de multi erau.
Prieteni dragi, indiferent ce ar mai incerca Armata rusa in acest Razboi, va esua.
DUMNEZEU va pune capat Razboiului,va pune capat terorii si crimelor de razboi.
Sa ne asezam in genunchi in fata Sfintelor Icoane si sa aprindem o lumanare normala, bisericeasca, si astfel ,sa ne rugam la PREA SFANTA TREIME ca sa ne ierte pentru toate cate am gresit cu cuvantul,cu gandul,cu fapta,cu stiinta sau cu nestiinta, si sa ne redea din nou, Pacea interioara a inimii si sufletului nostru, Pacea sfanta a Lumii intregi.
S-O imploram pe MAICA LUI DUMNEZEU, ca sfintele Sale lacrimi pentru Patimirile Fiului Sau Prea Iubit ,sa acopere si pe noi si pamantul intreg, pentru ca PACEA divina sa ne cuprinda pe toti din toate madularele.
Cu lacrimi sa ne rugam Maicutei Domnului care plange pentru noi toti,pentru ai Sai Fii, care plange pentru Patimirile Fiului Sau si Mantuitorului nostru IISUS HRISTOS ,si care au inceput de aproape 3 saptamani.
Sange prea sfant si prea curat a curs pe Crucea Sfanta pe care a fost rastignit Domnul si Mantuitorul nostru IISUS HRISTOS, din Trupul Sau prea sfant a curs sange nevinovat,asa precum curge si acum ,sange nevinovat din pricina razboiului,odata cu inceperea PATIMIRILOR SALE!
Patimim la propriu,patimim sufleteste asa precum si Mantuitorul a fost izgonit, batut ,scuipat, biciuit,lovit cu trestie peste Chipul bland,siroaie de sange nevinovat Ii curgeau de pe fruntea SA prea sfanta si prea curata,otet si fiere I s-a dat in loc de apa, impuns cu sulita in coaste , piroane de circa 30 cm I-au fost batute in palmele Sale care, au vindecat pe multi dintre cei care Il bateau si-L batjocoreau.
Sange curat,sfant si nevinovat a curs acum 2000 de ani, sange curat si nevinovat curge in acelasi timp cu PATIMIRILE DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS Mantuitorul Lumii. 
Patimim in acelasi timp cu Fiul Lui Dumnezeu,si prin aceasta jertfa,IL ajutam ca sa-si poata ducea CRUCEA grea,mare si plina de apa,spre Muntele GOLGOTA unde peste doar30 de zile, va fi din nou rastignit si va suferi exact ca acum 2000 de ani, exact asa se intampla in fiecare an, chiar daca noi nu vedem cu ochii firesti acum. 
Sa fim buni dragilor, sa fim smeriti cu inima si cu sufletul,sa postim de la rautate,de la ura, de la dusmanie, de la gandul cel rau care aduce chin si suferinta si apoi de la mancare(cine poate). Important este sa devenim mai buni, mai credinciosi, mai iubitori fata de DUMNEZEU si fata de MAICA DOMNULUI cu ai SAI SFINTI,si nu in ultimul rand, fata de Aproapele nostru,fie el prieten sau dusman. 
Cu dragoste,Maria.

P.S.

Matei 20, 1-16 (Pilda lucrătorilor viei)

„Zis-a Domnul pilda aceasta: Împărăția cerurilor este asemenea unui om stăpân de casă, care a ieșit dis-de-dimineață să tocmească lucrători pentru via sa. Și, învoindu-se cu lucrătorii cu un dinar pe zi, i-a trimis în via sa. Și, ieșind pe la ceasul al treilea, a văzut pe alții stând în piață fără lucru. Și le-a zis acelora: Mergeți și voi în vie, și vă voi da ceea ce vi se cuvine. Iar ei s-au dus. Ieșind iarăși pe la ceasul al șaselea și al nouălea, a făcut tot așa. Ieșind pe la ceasul al unsprezecelea, a găsit pe alții stând fără lucru, și le-a zis: De ce ați stat aici toată ziua fără lucru? Zis-au lui: Fiindcă nimeni nu ne-a tocmit. Zis-a lor: Duceți-vă și voi în vie, și veți lua ceea ce vi se cuvine. Făcându-se seară, stăpânul viei a zis către îngrijitorul său: Cheamă pe lucrători și dă-le plata, începând de la cei din urmă până la cei dintâi. Venind cei din ceasul al unsprezecelea, au luat câte un dinar. Și venind cei dintâi, au socotit că vor lua mai mult, dar au luat și ei tot câte un dinar. Și după ce au luat, cârteau împotriva stăpânului casei, zicând: Aceștia de pe urmă au lucrat un ceas și i-ai pus deopotrivă cu noi, care am dus greutatea zilei și arșița. Iar el, răspunzând, a zis unuia dintre ei: Prietene, nu-ți fac nedreptate. Oare nu te-ai învoit cu mine un dinar? Ia ce este al tău și pleacă. Voiesc să dau acestuia de pe urmă ca și ție. Oare nu mi se cuvine mie să fac ce voiesc cu ale mele? Sau ochiul tău este rău pentru că eu sunt bun? Astfel vor fi cei de pe urmă întâi și cei dintâi pe urmă; că mulți sunt chemați, dar puțini aleși.”

Bunătatea este imitarea lui Dumnezeu

Sfântul Macarie Egipteanul, Alte șapte omilii, Cuvânt despre libertatea minții, 19, în Părinți și Scriitori Bisericești (1992), vol. 34, p. 344

„Acela care stăruie în rugăciune, dar nu și în smerenie, iubire, blândețe și în celelalte virtuți, la acest rezultat ajunge: uneori, dat fiind că Dumnezeu este bun, îi trimite harul Său și îi împlinește cererile. Însă, pentru că cugetul acestuia nu este obișnuit cu virtuțile despre care am vorbit, (cu timpul), fie că pierde harul pe care l-a primit, fie că, mândrindu-se, nu mai înaintează, nici nu mai crește în el. Pentru că, după cum s-a spus, Domnul își găsește sălaș și odihnă în sufletul smerit, iubitor, blând (care), într-un cuvânt, împlinește sfintele porunci ale lui Hristos. Prin urmare, cel ce voiește să crească și să se desăvârșească duhovnicește să se silească, în primul rând, ca inima sa trufașă și gata spre ceartă să devină blândă și ascultătoare față de Dumnezeu. Să se silească a-și obișnui sufletul cu bunătatea din care să facă o datorie. Așa făcând, sufletul va crește (duhovnicește) și va înflori în el darul rugăciunii pe măsura cugetului său. Apoi Duhul îl va învăța smerenia cea adevărată, iubirea cea nemincinoasă și blân­dețea. Numai așa, crescând și desăvârșindu-se după (voia) Domnului, se arată vrednic de Împă­răția (cerurilor).” 

(Pr. Narcis Stupcanu)



20 de comentarii:

  1. Pace cit de cit in lume a fost cu Trump la conducerea SUA. Cu Bideu la conducerea SUA nu o sa vedeti pace. Bideu = Globalisti = Ocultisti = satanisti. Punct

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 06:14 ,Putin a invadat Ucraina nu Biden ! Doamne, mare e grădina ta !😔

      Ștergere
    2. E REPTILIAN VERE. Tot nu intelege nimeni ca mai mult de jumatate din partidul lui Bidon turtit, sunt REPTILIENI?

      Ștergere
    3. https://informatialibera.ro/putin-rupe-tacerea-lumea-este-condusa-de-reptilieni-elita-mondiala-nu-este-umana-e-formata-din-hibrizi-cu-sange-rece-video/

      Ștergere
  2. Bună dimineața doamna Maria.
    O zi binecuvântată tuturor.
    Doamna Maria ce a adus acest război nu poate fi descris in cuvinte,moarte,durere și distrugeri
    Să dea BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să se încheie pacea mult dorita de noi oamenii.
    Nimic fără Dumnezeu. 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Această imagine îmi spune că ruşii caută o ascunzătoare şi care sper să dezlege enigma acestui război!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si nazistii vor conduce lumea cu voia lui D-zeu?!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai bine s-ar preda ...
    Ar avea o bucata de paine, ceva de baut si ar ramine in viata ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Davai ceas, davai palton, davai găina din șopron !

    Să vorbim despre brava armată rusă această davai ceas, davai palton și mai nou în versiunea updatată, davai găina din șopron. Recunosc că m-am înșelat în privința ei , ca mulți alții dealtfel. După reclama pe care și-o făceau cu spetnaz și după campania din Siria nu dădeam mari șanse Ucrainei în fața armatei ruse. În realitate și din fericire, brava armată rusă este o adunătură de curci bete. Niște pârliți prost echipați călare pe niște fiare vechi care au pornit să cucerească o țară vecină pe ritmul propriilor chiorăituri de mațe. Dacă pe vremuri regimentele Scoțiene din armata Britanică plecau la luptă pe muzică de cimpoi astăzi armata rusă pleacă la luptă pe muzica propriului chiorăit de mațe de aici și ,, operațiunea specială,, a acestora de a da buzna în gospodăriile Ucrainienilor și a le fura acestora găinile.
    După această,, operațiune specială,, prezent la summitul G20, Putin ar trebui la intrare curățat bine pe haine de fulgii de găină: - psst, șase, omul vine de la o operațiune specială !
    Probabil că inițialele GRU înseamnă, Găinile RUsești.
    - Vanecika a venit tati din Ucraina de la război și ne-a adus cadouri !
    - Pentru tine Vanecika niște bomboane șterpelite din buzunarul unui copil Ucrainean bombardat iar pentru maică-ta niște snacksuri șterpelite dintr-un mall din Ucraina cu ajutorul unchiului Kalashikov !
    În rest observăm cu tristețe că această ,,bravă armată,, are o conducere care copie fidel organizația nazistă a lui Adolf. Începând cu un Peskov care îl copie pe Goebbels, rânjind tâmp și arogant în timp ce prezintă crima unor copii ca fiind o operație estetică specială făcută Ucrainei de chirurgul rus, șef Putingele căruia lumea ar trebui să-i mulțumească și să-i bage în semn de recunoștință plicul cu șpagă în buzunar. Și terminând cu
    Țarul suprem care observând că a rămas singurul bătăuș în cartier cu tupeu a început să terorizeze cartierul. Desigur toată echipa de Z evzeci a lui Putin inclusiv tartorul suprem Putin se situează la același nivel de gandire și acțiune a lui Adolf și a acoliților lui naziști. Putin este un dictator dement care în timp ce savurează băuturi și mâncăruri fine într-un lux exorbitant își ucide propriul popor pe care îl consideră proprietate personală într-un război inutil. Acest individ după ce a ajuns în propria-i bătătură un mic Dumnezeu și stând pe un arsenal nuclear care poate șterge viața de pe pământ s-a gândit acum să treacă la alt nivel , Dumnezeul întregului pământ. Putin ai cea mai tare armată o bravă armată cu urme de fulgi de găină la bot ! Hai să intonăm în încheiere imnul măreței rusii Putiniste : 🎵- Davai ceas , davai palton, davai găina din șopron !
    B. D.

    RăspundețiȘtergere
  7. RUSII cer plata gazelor in RUBLE. Daca toate tarile au cerut sanctiuni, acum trebuie ei sa aduca valuta in Rusia, sa o schimbe la banca si sa plateasca GAZUL. Deci, Putin va castiga mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  8. În pădure printre copaci, e normal să nu se poată pătrunde cu tancurile.

    RăspundețiȘtergere
  9. Imaginea arata o pădure înverzita deci războiul va mai continua cel puțin doua luni, se poate ca militarii sa fie în atac sau în retragere neprecizata dar sa ocolească drumurile, ambuscadele deși după ținută impecabila nu pare a fi retragere și par a înconjura un obiectiv.
    Sigur e deocamdată ca prin închiderea fabricii Renault din Rusia vor fi 45 000 de șomeri mulți și din România de la Dacia de unde se livra componente auto.
    La noi cresc preturile la motorina pentru agricultura iar puterea Doarme și se gindeste la metode vechi de raționalizarea carburantilor în loc sa caute un schimb Barter într cereale românești contra carburanți de la marii importatori arabi din care cel mai mare ar fi Egiptul Etc.
    PUTEREA NU ACȚIONEAZĂ nici pentru a profita de oportunitățile crizei în relocarea de investiții din zonele de război cum acționează Ungaria sau de ce nu poate pentru ca Încălzirea globala poate face o creștere a exportului de apa cu tarile secetoase Arabe dar bogate în petrol și gaze-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Politicienii noștri se ascund cu capul in Fotolii mulțumiți și rânjind mulțumiți ca inflația preturilor le asigura din accize și impozite venituri mai mari pentru salariile și pensiile nesimțite fără nici un efort fără sa vadă bula de Sărăcie care le va exploda în fata spulberindu-i.
    ORICUM MULȚI Alogeni ca Iohannis ar merita-o din plin-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Se estimează după modul cum administrația castei evreiesti conduce ca în anul 2070 populația României sa ajungă la 13 milioane locuitori majoritatea batrini care nu vor mai avea tineri care sa le asigure fondul de pensii-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Alex,ai ochi de vultur.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  13. Dincu spune ca încă 1000 de militari vor veni i România în Grupul de lupta condus de francezi pe lingă care vor mai fi în Bulgaria, Ungaria și Slovacia după spusa lui Biden, dar trebuie luate și masuri pentru apărarea civila a populației, - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cauza razboiului e cererea Rusiei adresata in Decembrie către SUA și NATO, nici măcar și UE prin care Putin voia o reimpartire a sferelor de influenta în dauna tarilor Europei asa cum făcuse Stalin cu Hitler în 1939.-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Profesorul istoric Cioroianu-Demografica face istoria, în viitor - primul loc va fi India
    -al doilea China
    -al treilea Nigeria-
    -al patrulea SUA dacă are noroc
    -al cincilea Tanzania-
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Comandantul armatei ucrainiene-vine primăvara, pădurea v-a înverzi avem partizani și spioni în spatele armatei ruse care i-i va lovi-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere