sâmbătă, 26 martie 2022

ROMANIA INCONJURATA DE UN CER DE FOC ! ROMANIA OCROTITA !

                                             25 Martie 2022, ora 2,19 !


                                                  Dragii mei, 


In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe blog, desi eram cu ochii pe monitor,vada de parca as mai fi avut inca un ochi la ceafa, vad Cerul Romaniei sfinte,un Cer senin si stralucitor, un Cer de ziua.

.
Brusc,ceva ce m-a uimit, m-a uluit, se intampla.
Din acest Cer senin al Romaniei sfinte, pe partea sudica mai este luat putin,asa ca niste triunghiuri mai ascutite sau mai putin ascutite;sau ca niste zigzaguri.
Spre partea vestica erau mai adanci,apoi , continuau putin si pe partea sudica.
Ce inseamna aceasta ?

.
Vedeam Cerul de foc, precum jarul aprins in soba care a inconjurat Romania,dar fara sa o cuprinda la interior, ci doar pe marginile vestice si sudice o mica parte de jur imprejur.
Cerul de foc care era sa acopere Cerul senin si frumos al Romaniei a fost oprit de Dumnezeu, de Duhul Cel Prea Sfant ,ca sa se extinda peste toata Romania Adevarului Duhului Sfant, prin imprejmuirea cu o dunga neagra (ca un gard)si densa dupa forma triunghiurilor de foc ce intrase putin in Romania.
Era ceva uluitor!
Dumnezeu oprise focul din Cerul care inconjurase tara noastra, punand stavila ,asa precum sunt malurile Marii Negre ca sa nu acopere pamantul.
Inchipuiti-va dragilor, ca privim Cerul senin si stralucitor de deasupra noastra,dar in acelasi timp,vedeam ca acest Cer senin si deosebit de frumos, era in pericol sa fie acoperit de un Cer de foc. Focul Cerului parea a fi extrem de puternic si voia cu tot dinadinsul ca sa-l acopere,sa-l faca tot de foc si pe acest Cer divin de deasupra Romaniei sfinte.
Numai ca, DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI a imprejmuit cu acea dunga neagra si extrem de densa focul ce a cuprins doar o parte mica din partea sudica, si nu a mai dat voie Cerului de foc ca sa acopere Romania Duhului Sfant.Dunga neagra urca si cobora ,dupa forma cum reusise sa intre putin Cerul de foc peste partea sudica a Romaniei.
Circa 90 la suta din Romania Sfanta,era ocrotita in totalitate de Dumnezeu si de Maicuta Domnului. 
Totul era senin, totul era verde, totul era soare si frumos;totul era viu si plin de bucurie,exceptand mica parte din sud.
Iata dragilor, ca vorbim abia acum ,si de CERUL de foc din jurul ROMANIEI sfinte, (si nu Cercul de foc )un CER de foc oprit de BUNUL si MULT PREA MILOSTIVUL DUMNEZEU si de MAICUTA DOMNULUI , prin acea imprejmuire cu negru dens si gros.
MANTUITORUL nostru bland si Prea iubit,Maica Prea Curata Fecioara Maria, nu va ingadui ca Noul Sau IERUSALIM sa fie acoperit de RAZBOI sau sa moara Poporul ales al Sau.
Stiu,multi dintre voi dragilor, credeti ca sunt doar"povesti",si nu va condamn deloc. nu e usor sa crezi ceea ce nu poti vedea si auzi cu ochii si cu urechile firesti.
Dar eu, prin Puterea si cu Voia DUHULUI SFANT ,va asigur ca asa va fi precum sta aici scris ,si nu de la mine scris, ci din CONDEIUL DUHULUI SFANT,din PORUNCA Lui IISUS HRISTOS ,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea CURATEI FECIOARE MARIA.

Iata un articol scris mai de mult:


      Dragii mei, 

Dragii mei, în aceasta dimineaţă,  in timp ce dormeam dragii mei, îmi aud glasul sufletului meu care imploră pe Dumnezeu  aşa :

                  "Caută de-mi porunceste în pace!
                Şi cu Credinţă şi cu lacrimi de pocăinţă, pe  toate le voi împlini !"


Clipă în care fratilor,  cu ochii închisi fiind , văd lângă căpătâiul meu pe Însuşi scumpul nostru Mântuitor !
Este îmbrăcat în veşminte lungi, roşii catifelate, are părul lunguţ până pe umerii Săi si  este inelat frumos,iar culoarea  părului Său este castanie, exact precum castanele coapte.
Ochii scumpului nostru Mântuitor bland si Prea iubit , au întocmai culoarea albastra al Cerului senin si cu stralucire de cristal.
Chipul Lui Iisus dragii mei, este stralucitor precum Soarele în mijlocul verii.Are o barbă micuţă ,tot castanie şi este foarte tras la faţă, este tare slab.
Exact asa, ca in Sfanta Icoana de mai jos:

                       



Iisus  era chiar lângă patul meu dragii mei, imi zâmbeste  cu tot Chipul  Său plin de Lumina alba orbitoare.
În Mâna Sa dreapta, Iisus tine o Pană  albă de scris.
Pana este  indreptata cu vârful spre Dânsul.
Iisus  îmi întinde Pana din mâna Sa , Pana  din palma Sa mi-o pune chiar în palma  mea dreaptă ,iar eu o privesc cu uimire şi cu mare bucurie în suflet  o strang la pieptul meu.                                       
 Apoi, în acelaşi timp ,imi spune numai cu privirea Sa,fără ca să deschidă gura Sa, îmi spune aşa :

                                   "Scrie !"  


Scumpul nostru Mântuitor ,era tare fericit !
Mă priveste de la doar circa 30 de cm ,după care ,a disparut ca  prin topire .
Şi iată-mă dragii mei, cum sunt aici cu voi si lângă voi cu sufletul ,scriind CUVÂNT din CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU ! 
Să credeţi  fratilor in CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU,căci nu de la mine scriu ,ci numai de la Duhul  Cel Prea Sfânt. 
Trebuie sa va spun dragii mei, că aceasta LUCRARE  a Duhului Sfânt pe care eu o fac  scriind aici  pentru voi toti,  presupune o schimbare radicală în LUMEA  intraga!
Va fi o adevărată  Furtună între Ţări şi Popoare, ca în final ,să vină pe Pământ pentru a Doua oara, Scumpul nostru MÂNTUITOR. 
Această MARE  MINUNE se va petrece fără nicio îndoială, în ROMÂNIA DUHULUI  SFANT!
Iar această MARE  MINUNE se va intampla în veacul acesta pe care îl traim.
Timp ,mai avem încă fratilor !  Sa nu-l risipim adunând averi si bogatii materiale ! 
Ci sa facem fapte bune , fapte de milostenie, sa avem mila de cei necajiti si oropsiti, sa mergem Duminica la Sfanta Biserica, si nu in ultimul rând ,sa ne spovedim la Preot  după care ,să ne învrednicim a primi Sfânta şi Dumnezeiasca Împărtăşanie.
Cine va face aşa, va dobândi ÎMPĂRĂŢIA  LUI  DUMNEZEU !
                                         Cu dragoste, Maria. 

                                               

Un comentariu:

  1. Doamne Ajuta doamna Maria
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului șa fie cu noi cu toți.
    Dacă avem protectie divină nu avem nevoie de nimic.
    Pacea Domnului Nostru Iisus Hristos sa fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere