duminică, 20 martie 2022

PRĂPĂD ! DIN CER VA CURGE PRĂPĂD !


 13 Mai 2019,ora 5,11 dimineata !

                           Dragii mei, 

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea cu suspinuri asa:

             "Vreau Viaţă !!!
                Viaţă să curgă în jos, şi nu prăpăd ."

După care,glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei, din păcate, am avut parte si avem parte numai de DEZASTRE naturale sau mai puţin naturale, adica,provocate de mâna omului.
Sa ne intoarcem dragilor,la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ,macar in acest al 12 -lea ceas.
Sa cerem iertare pentru toate cate am gresit PREA SFINTEI TREIMI si MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA, sa cerem mila si indurare de la Bunul Dumnezeu, sa-L rugam ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi si sa nu -si ridice MANA SA ocrotitoare,de pe crestetul nostru,al Fiilor Săi.
Sa nu mai lăsam Sfintele Biserici goale, fratilor ! Sa ne inchinam Maicutei Domnului si s-o rugam ca sa nu ne părăseasca.
Macar in SFANTA DUMINICA, sa mergem la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie. 
Ne vom contopi inima si sufletul cu Hristos Domnul si Dumnezeul nostru al tuturor, Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin.
                           Cu dragoste,Maria.

45 de comentarii:

  1. Asta face Rusia lui Putin acum în Ucraina care se opune, a trecut la bombardamente și distrugeri pentru ai demoraliza și ai face sa se predea-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand i_au bbombardat pe sarbi,ai sarit tot la fel ,ca ars?Ce rau era la sarbii ortodocsi?Habar nu ai ce rau innradacinat in Ucraina trebuie starpit,si comentezi nea Petre,comentezi aiurea,fara sa gandesti si sa te documentezi.Minte limpede sa a_ti deie Duhul Sfant.

      Ștergere
    2. 01:53, nu despre acest aspect e mesajul...

      Ștergere
    3. Nu prea cred, mesajul e scris cu rosu, a nu se confunda cu comentariul doamnei Maria scris cu albastru-Crăciun.

      Ștergere
    4. Ilie cred ca și tu greșești Iugoslavia era o federație de state națiuni care aveau dreptul sa se desprindă iar occidentul nu le-a ocupat ci doar a oprit Genocidul făcut de sirbi contra națiunilor sale mai mici.
      RUSIA nu face același lucru, ea ocupa și anexează teritorii și națiuni, nu numai din Ucraina ci din Finlanda, Polonia, România, și pina în Asia la Vladivostok, ea este o închisoare a popoarelor. -Crăciun.

      Ștergere
    5. Numai Putin face, sti tu ce face? Ai fost acolo? Biden este cel care manevreaza toata treaba, mai informati va ca tv v au spalat creierii. Lasati Ukcraina si vedeti de tara asta , de viata voastră care se va duce in curand. Popor de oi

      Ștergere
    6. Crăciun ești fixat pe Putin???
      Dar americanii și UE ce fac?asta nu mai vrei să vezi ???
      Toți aleargă după bani și afaceri. Fiul lui bidon ai idee ce afaceri face in Ucraina???

      Ștergere
    7. Ai perfecta dreptate an.12.34!!Crăciun este cam extremist, ai plac chiar laboratoarele de arme biologice plantate de prietenii lui în Ucraina....

      Ștergere
    8. RACHETE SUPERSONICE LA TRAGERE !
      Urmariti cu mare atentie la minutul 3:48 si vedeti ca dupa cativa metri de la plecarea din aruncator, dispare intr-o clipa. Asta exact la min 3:49.
      https://www.youtube.com/watch?v=yt5REitND80

      Ștergere
    9. Normal 22,06 doar acum e Războiul lui Putin la toate știrile în direct-Crăciun.

      Ștergere
    10. Mai, eu nu pot sa zic ca voi despre rusi pentru ca 2/3 din viata mi-am cistigat banii de trai de pe grupuri termoenergetice rusesti care acum au 49 de ani de la montare si sint in functiune. Au o eficienta foarte inalta pe care si-o pastreaza si acum la atitia anii. Voi realizati ce e aia peste 25 de ani de functionare clipa de clipa, secunda de secunda? Ia sa-mi aratati in lumea asta grupuri termoenergetice care mai functioneaza dupa atitia ani fara sa mai zic de eficienta. Si atentie ca nu este singurul domeniu in care rusii exceleaza si pot da clasa. Credetima ca sinteti niste copilasi care nu stiti mai nimic despre ce este in lume cu adevarat. Referitor la Putin eu am de spus simplu. Fiecare va plati pentru greselile facute DAR atentie ca in cazul lui niste multe posibile greseli de conducere nu vor fi platite doar de el ci de toata comunitatea pe care el o pastoreste acum.

      Ștergere
    11. Referitor la prapad, depinde ce fel de prapad va fi, natural, natural ajutat sau prapad facut de mina umana. Eu zic sa nu va faceti iluzii de timpuri mai bune cit vor exista Globalistii satanisti. Sursa de informare = Reuniunile de la Davos.

      Ștergere
  2. Vai de noi doamna Maria când suntem la mâna celor care nu-l au pe Dumnezeu.
    Cred ca da bombe ,ce se intpla nu este bine deloc.
    Ma uitam azi in sf.biserica sunt câțiva refugiați care vin la sf.biserica, mama ci copilași, te doare sufletul și inima sa vezi tristețea pe chipurile lor.
    Nu doresc de cât sa ne dea Dumnezeu și Maica Domnului sanatate si pace.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți să ne ocrotească si sa ne apere cu puterea lui cea mare. 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai citiţi şi presa alternativă că aia oficială (plătită) spune cum i se cântă de mai marii lumii financiare

    https://burebista2012.blogspot.com/2022/03/baza-militara-yavorov-fost-distrusa.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Presa alternativa"pe care ne-o sugerezi tu este un blog si persoana care are un blog, nu se numeste ziarist!

      Ștergere
  4. Adevăr grăbești Dragomire, e și o vorba banii comanda muzica-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred că mesajul e cu totul alte nenorociri și necazuri care vor veni pentru prea putina noastră credința .., foarte rău este și razboiul, dar cum un necaz nu vine niciodată singur, mai pot veni peste noi și alte mari nenorociri .....

    RăspundețiȘtergere
  6. Rusia spune că a utilizat în premieră rachete hipersonice „Kinjal” în conflictul din Ucraina!? Bomba sonica!? Sau bangul sonic? Pacea peste Ucraina inca nu se lasă.
    Războiul continuă cu multe victine in randul civililor. Norii toxici vin pe tara noastră. Sa ne rugăm sa nu inceapa asaltul decisiv asupra Odessei deoarece acolo sunt mulți si romani.

    RăspundețiȘtergere
  7. Parlamentul României vorbește și votează despre aspirațiile Ucrainei la UE și NATO uitind ca Ucraina formata din bucatele încalcă drepturile minorităților inclusiv ale romanilor cărora nu le recunoaște desfintindu-le școlile și trimitindu-i la război, la moarte pentru o tara care nu-i recunoaște și a cărui președinte Jele-nscki spune ca am ocupat Bucovina, dar se pare ca nici parlamentul Romaniei nu ii apară pe romanii de acolo, ca de la evreul Iohannis nu prea mai avem așteptări-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Razboiul va mai dura câteva zile si urmează pacea!? Dezastrul si efectele razboiului însă vor continua si ne vor afecta si pe noi, urmând SCUMPIRI pe toate planurile. Sa ne rugăm sa fie pace in țara noastră.

    RăspundețiȘtergere
  9. Revine pandemia cu varianta deltacron sau omega din aprilie!? Revin restricțiile!? Aceasta mai tine pana la final trebuie sa fie 12 milioane de victime, plan stabilit de ocultă. Se termină inaimte de alegeri

    RăspundețiȘtergere
  10. Razboiul diin Ukraina are tenta medievala. Fara reguli, fara principii, dar cu salbaticie.
    Am asa un sentiment ca in curand, Rusia, asa cum o stim azi, va disparea.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acum am înțeles de ce RUSII se cred puternici și nimeni nu poate sa-i doboare ca ei folosesc în razboi SEMNELE KABALEI de sute de ani,chiar dacă sunt foarte mulți ortodocși sunt foarte slabi în credință nu folosesc SFANTA CRUCE,în tot ce fac și folosesc semnele kabale și ortodocșii ce este foarte grav,ca sunt credincioși numai cu numele.Ma gândesc și la ortodocșii din toată lumea care poarta SFANTA CRUCE A LUI IISUS HTISTOS,la gat și ei vând droguri,practica prostituție,fura,mint,omoară, asa ca este strigător la Cer,cât de rai suntem înaintea Lui Dumnezeu.
    Semnele Kabalei sunt ale satanei,de aceea cu toții sa ne rugam la Dumnezeu,și Sfânta Cruce a Lui IISUS,sa o punem pe toate semnele ezoterice,sa oprească Dumnezeu razboiul,satana sa nu mai poată sa ne conducă,noua ordine mondiala,sa fie pornita cu:
    SFANTA CRUCE A LUI IISUS HRISTOS.

    RăspundețiȘtergere
  12. Juma vine din cer ( asa cum spunea Nostradamus )

    RăspundețiȘtergere
  13. https://youtu.be/p7HP2oitHSQ
    București noul Ierusalim!?

    RăspundețiȘtergere
  14. sarbii sunt tot slavi-sa nu uitam inceputul celui de-al doile razboi mondial- de unde a inceput?

    RăspundețiȘtergere
  15. Acum am încercat sa aerisesc camera și din geam venea un miros asemănător prafului de pușcă.
    O FI DIN Ucraina, a închis repedegeamul-craciun.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Norii toxici norii ucigași vor acapara cerul României. Sibiul!?
      Sibiul afectat sau Radiat!? Iodul face diferența. Atenție mutațiile apar in România! Oamenii se vor imbolnavi_

      Ștergere
  16. 22,o9 uitate pe doua pagini în urma cu Spitalele, tocmai am scris de laboratoarele pentru boli, și nu e prima dat-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Carla del Ponte procuror pentru crime de război cere mandat de arestare preventiva în toate tarile membre prin Interpol pentru judecarea lui Putin ca un borfaș pentru Crime cu arme interzise-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Caciun - pe tine o sa te aresteze Carla's Dreams ... :D

      Ștergere
  18. Lovituri în blocurile de la marginea Odesei trase de pe vasele militare din largul marii-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Belarus pregătește populația cu ideea întrării ei în război-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Marinescu spune în carte Publicata ca doar 10 procente din populația României are adăposturi antiaeriene 4528 în toată tara, și doar cel de sub Casa Poporului e Anti-Nuclear pe 5 niveluri de la - 22m la - 55 metri cu 20km Tunel subteran de legătură de la Casa Poporului la Cotroceni, la Ministerul de interne, la Guvern, la Vila lac 3 și nefinisat la Casa Scinteii.
    TOATE filmate de străini după Revoluție, deci nu mai sint secretele, mai spune ca Iohannis a făcut o greșeală imensa dind arme ucrainienilor care după el vor fi alungați raminind doar Rusii și cei cu familii mixte iar Zelenski va distruge Ucraina Degeaba - preluat după emisiunea de pe News Romania-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Tot Marinescu spune ca una din minele ucrainiene a trecut de litoralul romanesc la bulgari-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Marinescu spune ca miine Miercuri împreună cu Jurnal Național o noua carte în care cere lui Iohannis sa discute cu Jelenschii recuperarea teritoriilor luate de Rusia URSS cu titlu - 7 șefi de stat în cartierul Rău Famat-e vorba de cartierul Primăverii-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Scrie in TRAGEDIA VEACURILOR tot ce urmează. Citiți această carte, precum și Biblia fiindcă urmează multe catastrofe inimaginabile. Toate tarile fug de razboi si trimit trupele in România unde va fi lupta finala!?

    RăspundețiȘtergere
  24. Moscova a recunoscut ca în războiul din Ucraina a pierdut pina acum într-o luna 30 mii de militari morți și răniți reprezentând un sfert din forță sa de invazie,
    Asta explica încetinirea INVAZIEI și pregătirile făcute pentru noi recruți, în timp ce Biden și Putin se acuza de arme chimice și biologice-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. Curge din cer foc
    https://www.antena3.ro/actualitate/incendiu-puternic-la-un-centru-comercial-din-bucuresti-633349.html

    RăspundețiȘtergere
  26. Pai toata lumea vuieste despre bombele rusesti.Daaar,izraelitenii ce bombita au folosit destul de recent in Liban???Daca aia nu o fost nucleara,io ami dau ciucurelul la rate!!!Adica ,pentru unii muma si pentru altii ciuma.Cat despre sarbi,nea Petre,nu avem nici jumatate din curajul lor.Acuma ne vin racketii din Hukraina cu familii,arme si bagaje,cica refugiati cu bmweuri x 7,cu bani gramada facuti din trafic de copii,prostitutie,droguri,etc.Toata lumea tace!!!Astia vor sta cuminti in hotelurile de lux???Oare se repeta scenariul din 89???Cum au trecut ei frontiera,cand erau buni de luat cu eepele cui???arcanul la ei???Si baietii nostri romani sa fie luati la oaste,pentru interesele cui ???Am si eu un baiat de 28 de ani,dar de l_am crescut,sa am sprijin la batranete,nu sa ajunga carne de tun pentru sceleratii care ne conduc!!!Ma doare inima pentru toti cei implicati in acest razboi,dar mai mult ma doare pentru romanii nevinovati

    RăspundețiȘtergere
  27. cine nu este tare in credinta se panicheaza si poate duce la agravarea bolilor-mai bine sa nu stim-DUMNEZEU ARE GRIJA DE OMENIRE-cine traieste si cine moare

    RăspundețiȘtergere
  28. Biden care într-un discurs vorbea de Noua Ordine Mondiala a sosit în seara asta la Bruxell pentru intilnirea NATO unde la cererea Poloniei de a întra în Ucraina cu forte de menținere a păcii i se opune Ungaria avocata Rusiei pentru gaz de cinci ori mai ieftin in timp ce SUA a interzis orice import de energie inclusiv petrol din Rusia.
    Europa cea mai afectata ca dependenta de gaz și petrol rusesc încearcă din greu fără sa reușească sa convingă Arabia Saudită și alte tari Arabe sa compenseze prin creșterea producției arata un Razboi Economic-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  29. Noua ordine mondiala va fi Noul Pamant imparatia sfintilor si va fi alelcomunism vestit la Davos sub devuza Vom deveni saraci dar vom supravietui ..pt ca in Isaia 60 scrie :

    iar in versetul anterior scrie ca bogatiile lumii vor veni in Ierusalim .
    inseamna fara patronat sau mafii ,,..socialism teo meritocrat. Condus de Cineva ( Femeie) si Fiul revenit.
    Ei vor lua stapanirea planetara dind cu pamantul de pamant cind fanatismul org popular se va riduca impotriva ch hule cit tine toata ziua de lumga

    RăspundețiȘtergere